Safet Susic - Pape, selektor BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
splend

#6426 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by splend »

nastvlja se akcija: svaki bosanac selektor :D

haj sto vecina vas zna sve o fudbalu, al' sto znate sve i o kosarci, rukometu, odbojci, tenisu, formuli 1. nema sta, bas smo svestrani sto jes' jes'.

SVI SMO MI MUHAMED BIKIĆ :D :run:
ganjeta

#6427 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by ganjeta »

luckylaka wrote:
emigrazione wrote:Zeljovci ne kakite bezveze
:thumbup: iGanjeta,,vrsni poznavac BiH fudbala :-)
Ko je diro mog dijasaporca :lol:
luckylaka

#6428 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

ganjeta wrote:
luckylaka wrote:
emigrazione wrote:Zeljovci ne kakite bezveze
:thumbup: iGanjeta,,vrsni poznavac BiH fudbala :-)
Ko je diro mog dijasaporca :lol:
:lol: :lol: :lol:Jes vidio znam i ja
Obuca9

#6429 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Obuca9 »

extraordinary wrote:
hz__semir wrote:Dok god ima zlonamjernika, koji se (neuspješno, izrazito neuspješno) pokušavaju pretvarati da su dobronamjerni, biće i onih "Papetoljubaca" kojima je stvar kućnog odgoja da poštuju Sušića, koji će ga od tih "dobronamjernih" napada braniti, pa čak i kad nema argumenata za to.

Ja se ne bih složio s tobom. Ko prvo, mi smo ovdje nebitni totalno, jer Papeta boli lijevo mudo za ovaj forum, vjerovatno nikad nije ni čuo za portal uopšte.

Ali mislim da nije loše iznijeti poneku kritiku na njegov rad. Ja sam već ranije napisao da mi je drago što nam je reprezentacija milion puta ozbiljnija nego što je ikad bila, i dobar je dio stvari za koje je zaslužan samo Pape i niko drugi, međutim, realno, sa njegove strane nema opservacije ni naših mlađih igrača po Evropi, niti se dovoljno pažnje posvećuje protivničkim taktikama i slično. Jedna riječ, kod Papeta fali scouting. Nije to samo njegova odgovornost, a prije njega je samo gore bilo, ali eto, volio bih da se u tom u budućnosti unaprijedi. Za sve ostalo, Pape :thumbup:
Nije stvar u kritici. I ja iznesem kritiku na rad selektora. Stvar je u zlonamjernom traženju dlake u jajetu. A najgore je kad se ti isti prave da to rade kao šatro za dobrobit reprezentacije. Nabace tonu gluposti u post, a onda na kraju napišu "Ovo nije pljuvanje, ovo je za dobrobit reprezentacije". To isto kao da ja tebi napišem "Ti si majmun. Ali ovo nije vrijeđanje, ovo je za tvoju dobrobit".

Evo ovaj se ismijava izjavi selektora da Meksiko ima dovoljno dobrih igrača, te da sigurno nisu ovo uradili da nas potcijene, jer znaju naše kvalitete, a onda samo dva dana kasnije, sam meksički selektor izjavi kako vjeruje domaćim igračima, da i oni imaju kvalitet, te kako zna da je BiH jedna od od boljih evropskih reprezentacija, čiji kvalitet itekako cijeni.

Ili ovaj drugi, što evo danima vazi o nekakvim aršinima, ispisao je dvadeset postova o tome zašto je pustio Štilića, a neće da pusti Džeku, a sam Džeko nigdje, ali nigdje nije tražio da bude pušten, niti o tome iko osim njega govori.

I kad se neki ljudi tako postavljaju, normalno da će tvoja reakciaj biti potpuno suprotna. Prava kritika je nešto sasvim drugo i nema nikakve dodirne tačke s ovime što se radi na ovoj temi. Ovdje ima nekih možda 10% kritičkih postova, ovo ostalo je sve klasično pljuvanje. Kakva kritika, kakvi bakrači.
veljaca

#6430 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by veljaca »

hz__semir wrote:
Ili ovaj drugi, što evo danima vazi o nekakvim aršinima, ispisao je dvadeset postova o tome zašto je pustio Štilića, a neće da pusti Džeku, a sam Džeko nigdje, ali nigdje nije tražio da bude pušten, niti o tome iko osim njega govori.
Nasu selekciju 10. februara ocekuje duel s reprezentacijom Meksika, za koju je pozvan i Ibricic. Veznjak Lokomotiva ne krije da je molio Safeta Susica da ga postedi putovanja, ali uzalud.
- Pricao sam sa selektorom i rekao mu u kakvoj sam situaciji. Uvijek sam spreman igrati za reprezentaciju BiH, ali sam sada trazio da me postedi, jer jos nisam potpuno spreman, narocito nakon dugog putovanja u Sjedinjene Americke Drzave - rekao je Ibricic.

----------------------------
A sta kazes na ovo ?

Da li su ovo dvostruki arsini ?

Treba diskutovati sa ARGUMENTIMA - i evo ja navodim cinjenicu. Sta kazes sada ?

:sax:
Obuca9

#6431 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Obuca9 »

Nisu dvosturki aršini. Ibričić ima više nastupa, nego Štilić minuta u reprezentaciji. Shvati već jednom da je Štilić apsolutno nebitna igrač u ovoj reprezentaciji, koji je tu samo da popuni spisak i ne možeš ga porediti sa drugim reprezentativcima.

Dvostruki aršini bi bili da Džeki odobri molbu, a Spahiću odbije ili da sada nakon što je Štiliću dopustio da odustvuje, istu moblu koju mu uputi Zec, on odbije. Eh to su dvostruki aršini, jer su to igrači podjednake važnosti za reprezentaciju. A Džeko i Ibričić se ne mogu porediti sa Štilićem.
extraordinary

#6432 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by extraordinary »

hz__semir wrote:
extraordinary wrote:
hz__semir wrote:Dok god ima zlonamjernika, koji se (neuspješno, izrazito neuspješno) pokušavaju pretvarati da su dobronamjerni, biće i onih "Papetoljubaca" kojima je stvar kućnog odgoja da poštuju Sušića, koji će ga od tih "dobronamjernih" napada braniti, pa čak i kad nema argumenata za to.

Ja se ne bih složio s tobom. Ko prvo, mi smo ovdje nebitni totalno, jer Papeta boli lijevo mudo za ovaj forum, vjerovatno nikad nije ni čuo za portal uopšte.

Ali mislim da nije loše iznijeti poneku kritiku na njegov rad. Ja sam već ranije napisao da mi je drago što nam je reprezentacija milion puta ozbiljnija nego što je ikad bila, i dobar je dio stvari za koje je zaslužan samo Pape i niko drugi, međutim, realno, sa njegove strane nema opservacije ni naših mlađih igrača po Evropi, niti se dovoljno pažnje posvećuje protivničkim taktikama i slično. Jedna riječ, kod Papeta fali scouting. Nije to samo njegova odgovornost, a prije njega je samo gore bilo, ali eto, volio bih da se u tom u budućnosti unaprijedi. Za sve ostalo, Pape :thumbup:
Nije stvar u kritici. I ja iznesem kritiku na rad selektora. Stvar je u zlonamjernom traženju dlake u jajetu. A najgore je kad se ti isti prave da to rade kao šatro za dobrobit reprezentacije. Nabace tonu gluposti u post, a onda na kraju napišu "Ovo nije pljuvanje, ovo je za dobrobit reprezentacije". To isto kao da ja tebi napišem "Ti si majmun. Ali ovo nije vrijeđanje, ovo je za tvoju dobrobit".

Evo ovaj se ismijava izjavi selektora da Meksiko ima dovoljno dobrih igrača, te da sigurno nisu ovo uradili da nas potcijene, jer znaju naše kvalitete, a onda samo dva dana kasnije, sam meksički selektor izjavi kako vjeruje domaćim igračima, da i oni imaju kvalitet, te kako zna da je BiH jedna od od boljih evropskih reprezentacija, čiji kvalitet itekako cijeni.

I kad se neki ljudi tako postavljaju, normalno da će tvoja reakciaj biti potpuno suprotna. Prava kritika je nešto sasvim drugo i nema nikakve dodirne tačke s ovime što se radi na ovoj temi. Ovdje ima nekih možda 10% kritičkih postova, ovo ostalo je sve klasično pljuvanje. Kakva kritika, kakvi bakrači.

S tim se slažem potpuno. A i ''kritičari'' se trebaju zapitati kako je bilo prije Papeta, i da li bi bilo bolje da je neko drugi na njegovom mjestu. Ja čisto sumnjam.
veljaca

#6433 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by veljaca »

veljaca wrote:
hz__semir wrote:

Evo jos:

Nakon Elvira Rahimića, Senijada Ibričića, te Muhameda Bešića i nastup Edina Džeke protiv Meksika je upitan, saznaje SCsport.ba. Naime, Manchester City tri dana nakon duela Meksika i BiH (9. februar) igra veliki derbi Premier lige protiv Manchester Uniteda (12. februar, Old Trafford), a u Cityju se nadaju da će bh. reprezentativac biti pošteđen duela u Atlanti.

Džeko je već postao važna karika u timu Roberta Mancinija, koji želi da ima potpuno spremnog Džeku u jednom od najvažnijih mečeva ove sezone na Otoku. Koliko Džeko znači “građanima” pokazao je nedavno u utakmici FA kupa, kada je svojim pogotkom u 80. minuti moćda spasio Italijana od otkaza.

Za sada nema povratne informacije u N/FSBiH, a poznato je da je stav selektora Safeta Sušića da u Atlantu vodi samo one najbolje, s toga je neizvjesno hoće li udovoljiti zahtjevu “građana”.

Utakmica između Meksika i BiH igra se 9. januara u Atlanti u 2 sata uujutru po našem vremenu. Utamicu će prenositi BHT1, koji će sutradan reprizirati pomenuti duel.

----------------------------------
Molio bih objasnjenje ovoga tvoga - povecanog.
Shvati - ja ne pisem bez argumenata niti nesto izmisljam ....

Obuca9

#6434 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Obuca9 »

...a u Cityju se nadaju da će bh. reprezentativac biti pošteđen duela u Atlanti, saznaje SCsport.ba.

Jakog ti argumenta :lol: :lol:

Mora da su tamo u Puli, odakle kao na livescore-u, svako tri minute šicaju po jednu novost, saznali da se City nešto nada.
veljaca

#6435 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by veljaca »

hz__semir wrote:...a u Cityju se nadaju da će bh. reprezentativac biti pošteđen duela u Atlanti, saznaje SCsport.ba.

Jakog ti argumenta :lol: :lol:

Mora da su tamo u Puli, odakle kao na livescore-u, svako tri minute šicaju po jednu novost, saznali da se City nešto nada.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ne odgovori ti meni na pitanje: niti o tome iko osim njega govori.
Ovo sam te pitao ...

Btw - Procitah na jednoj temi: Kada nemas argumenata - napadas govornika- napisa jedan fomuras kao repliku drugom ....

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Obuca9

#6436 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Obuca9 »

Piše: SportCentar
02.02.2011 u 12:42 sati.

A ti si o ovome počeo vaziti još prije pet dana. A čak ni ovo nije zvanična informacija, nit je Džeko izjavio, nit' je City poslao zahtjeva, ništa, nego bezvezno lupanje novinara ala Borovina.

Ali dobro, ako su tebi Borovina i njemu slični kvazi-novinari argument, onda te razumijem upotpunosti i neću ti kvariti bajku o zlom selektoru, koji jednim igračima ispunjava želje, a drugima neće.
veljaca

#6437 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by veljaca »

hz__semir wrote:Piše: SportCentar
02.02.2011 u 12:42 sati.

A ti si o ovome počeo vaziti još prije pet dana. A čak ni ovo nije zvanična informacija, nit je Džeko izjavio, nit' je City poslao zahtjeva, ništa, nego bezvezno lupanje novinara ala Borovina.

Ali dobro, ako su tebi Borovina i njemu slični kvazi-novinari argument, onda te razumijem upotpunosti i neću ti kvariti bajku o zlom selektoru, koji jednim igračima ispunjava želje, a drugima neće.
Nisi ni u ovome u pravu .... O Dzeki se pocelo govoriti jos prije 5 dana ...

A sta je u svezi Ibricica ? ( da i on nije trazio danas da ne ide u Ameriku - a ne ranije ? )

Necu ni ja tebi braniti bajku o dobrom selektoru, koji svim igracima ispunjava zelje i tretira ih jednako ... jer to ti je kucni odgoj ( kako si sam naveo ) ...

Ridjobrki

#6438 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Ridjobrki »

Čuj 9. januara... U cijelom tekstu je jedino datum pouzdana informacija i ni nju nisu u stanju prenijeti. :roll:
Baron_Samedi

#6439 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Baron_Samedi »

@ veljaca, svezo si se potpuno nebitne stvari. Kao da je problem dokazati da je Susic kontradiktoran. Jos je pogubnija izjava, da nece zvati igrace koji ne igraju u svojim klubovima, a onda pozove igrace sto ne igraju po pola godine.
..da je Štilić apsolutno nebitna igrač u ovoj reprezentaciji
E pa to i jest problem, sto je ga je selektor napravio "nebitnim". Naravno da je nebitan, kad ofucani Ibricic ima prednost. Cak i Alispahic ima prednost. Bio je nebitan i Berbatov lani, pa sad gazi kad ima vise povjerenja SAF-a.

Evo izgleda i Rahimaga, propusta mec. Sreca pa su tu zamjene u vidu Cocalica i Jahica. BH selektor na sve misli.
veljaca

#6440 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by veljaca »

Baron_Samedi wrote:@ veljaca, svezo si se potpuno nebitne stvari. Kao da je problem dokazati da je Susic kontradiktoran. Jos je pogubnija izjava, da nece zvati igrace koji ne igraju u svojim klubovima, a onda pozove igrace sto ne igraju po pola godine.
..da je Štilić apsolutno nebitna igrač u ovoj reprezentaciji
E pa to i jest problem, sto je ga je selektor napravio "nebitnim". Naravno da je nebitan, kad ofucani Ibricic ima prednost. Cak i Alispahic ima prednost. Bio je nebitan i Berbatov lani, pa sad gazi kad ima vise povjerenja SAF-a.

Evo izgleda i Rahimaga, propusta mec. Sreca pa su tu zamjene u vidu Cocalica i Jahica. BH selektor na sve misli.
Ama, kolega, nisam se ja svezao - nego mi pojedinci to rade ....

A ovo da nece zvati igrace koji ne igraju u svojim klubovima - pa valjda nema boljih od njih .....
ganjeta

#6441 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by ganjeta »

luckylaka wrote: :lol: :lol: :lol:Jes vidio znam i ja
Ma nista od tebe...jalov si ti :dance:
luckylaka

#6442 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

ganjeta wrote:
luckylaka wrote: :lol: :lol: :lol:Jes vidio znam i ja
Ma nista od tebe...jalov si ti :dance:
Da ne idemo u off samo da potvrdim :lol: :lol:a i vala nemam vremena sa djecom raspravljati.pisati pa spavati.bb.
Obuca9

#6443 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Obuca9 »

"Klub mora pustiti igrača na utakmicu u FIFA terminu, ali nije dužan pustiti igrača da vadi vizu i prvenstveno zbog toga sam pozvao Manćinija. On bi, naime, trebalo Džeki da dozvoli da u četvrtak otputuje u London po vizu ili da to učini u ponedjeljak u Sarajevu. Dakle, Džekin nastup za sada je upitan, a Mancini će mi uskoro odgovoriti šta je odlučio", naglašava Sušić.

Tako se to radi majstore. Nema zajebancije, ovako, onako, nego direktno na telefon Mancinija. Samo u kost :thumbup:
ODVRATAN_i_GADAN

#6444 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by ODVRATAN_i_GADAN »

hz__semir wrote:"Klub mora pustiti igrača na utakmicu u FIFA terminu, ali nije dužan pustiti igrača da vadi vizu i prvenstveno zbog toga sam pozvao Manćinija. On bi, naime, trebalo Džeki da dozvoli da u četvrtak otputuje u London po vizu ili da to učini u ponedjeljak u Sarajevu. Dakle, Džekin nastup za sada je upitan, a Mancini će mi uskoro odgovoriti šta je odlučio", naglašava Sušić.

Tako se to radi majstore. Nema zajebancije, ovako, onako, nego direktno na telefon Mancinija. Samo u kost :thumbup:
Ti stvarno vjerujes u to?
BSn

#6445 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by BSn »

Mancini, ako je pametan - a cini se da jeste, nece ovo dozvolit. Cuj da mu vodi igraca preko bare i to igraca kojem ionako ne ide, plus sto je pola tima ispovrjedjivano. :-)

Pape, mojne dzaba ni Begovica zvat, zovni onog pozera iz turske lige, ionako samo za njega znas. ;)
luckylaka

#6446 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

Sorry za off ali,,GANJETA,,jarane sve sto imas napisati za ovog naseg selektora ili,,mutana,,kako ga ti zoves slobodno napisi ovdje.Mani se p.p. nego ovdje pisi slobodno.Dakle za tebe je Pape,,muto,,za mene,,legenda,,i tu se prica zavrsava.Poz.
Corola

#6447 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Corola »

@ganjeta kao sto jedan ''bhko''rece ''khaj phice'' ,pa ti nastavi o ''mutantima'' i dalje :-) :lol:
mikogoago

#6448 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by mikogoago »

Glavobolje za Sušića: Američka provjera iz snova prerasla u fijasko s vizama
Rahimić i Džeko nisu stigli predati zahtjeve, Bešiću rekli da čeka mjesec, a Nadareviću da ne radi Ambasada
Veličina slova: Decrease font Enlarge font
M. TANOVIĆ 03/02/2011 06:50:00
image Sušić: A htio sam izvesti najbolji tim

Svi smo bili zadovoljni kada je objavljena informacija da će nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine pripremni meč uoči važnog kvalifikacionog duela s Rumunijom igrati protiv Meksika. Odličan protivnik i prava provjera za izabranike Safeta Sušića koja može dati odgovor na pitanje imamo li pravo nadati se ičemu u ciklusu za Euro 2012.

No, sada se svi sve više počinjemo pitati na šta će gostovanje u Atlanti ličiti. Koga će Sušić staviti u ekipu? Ko će uopće ići u Ameriku?

Problemi u nizu

Selektor je odmah poštedio Semira Štilića putovanja. Bilo je još zahtjeva za izuzeće, na koje Sušić s pravom nije želio pristati. No, onda su se počeli nizati problemi na koje ne može utjecati.

Elvir Rahimić nije stigao izvaditi vizu, jer nije imao vremena da preda zahtjev. Mladom Muhamedu Bešiću u Američkoj ambasadi u Njemačkoj rekli su da po vizu dođe za mjesec. Edin Džeko bio je previše zaokupljen Mančester sitijem da bi skoknuo do 290 kilometara udaljenog Londona, a Senijad Ibričić i njegov novi klub Lokomotiv iz Španije zavapili su za poštedom. Safet Nadarević imao je volju, ali ne i dovoljno sreće, jer Ambasada SAD u Istanbulu neće raditi do 9. februara.

Na pitanje ko će ići u Ameriku, odgovor ne zna niko.

Posljednji test

- Nije dobro. Htio sam u Atlanti izvesti najbolju ekipu, ne samo zato što respektujem protivnika nego zato što nam je to posljednja provjera. Želio sam da na teren izvedem ekipu koja bi igrala protiv Rumunije. No, plašim se da to neću moći učiniti, ali šta da radim - pita se Sušić.

Selektor se našao u situaciji da će u utakmici koja predstavlja ključnu provjeru pred Rumune možda morati zakrpiti ekipu kako zna i umije, čime bi kompletna korist od ovog meča mogla pasti u vodu, jer ishod u tom slučaju, vjerovatno, neće predstavljati pravo mjerilo.

Razgovor sa Mančinijem

Selektor je, kaže, pozvao menadžera Sitija Roberta Mančinija (Mancini) da vidi kakva je situacija s Džekom.

- Mančester siti je, očito, učinio sve kako bi spriječio Džeku da putuje u SAD. Zvao sam Mančinija i od njega zatražio da pusti Edina da u četvrtak otputuje u London ili da osigura da on bude u nedjelju navečer ovdje kako bismo problem njegove vize rješavali u ponedjeljak u Sarajevu, na dan putovanja u SAD. U tom slučaju, morali bismo sve završiti do 13 sati, kada polijećemo - pojašnjava Sušić.

Razlog za Sitijevu indiferentnost prema ovom problemu je u tome što je 12. februara na programu gradski derbi s vodećim Junajtedom.

Ako jednog pustiš, onda je gotovo

Kada je riječ o Ibričiću, Sušić ne želi popustiti. Senijada hoće u ekipi i ne namjerava udovoljiti njegovoj i Lokomotivovoj molbi za izuzeće.

- Kada jednog pustiš, onda je gotovo, jer će svi tražiti isto. Nije Ibričić jedini koji je tražio izuzeće tako da bih, udovoljivši njemu, došao u vrlo nezgodnu situaciju s drugim igračima. Šta bih njima rekao - kaže Sušić.

Malo je cudno da neki nisu imali vremena da izvade vize.Npr.Rahimic,uz svo postovanje prema njemu,ali kako to on nije imao vremena da izvadi vizu ili su mu druge stvari prece.Ja razumjem da mu je igranje za repku postao teret godine cine svoje ali...Drugo zar niko od uposlenika u savezu to ne moze zavrsiti pa ne idu u privatnu posjetu idu da igraju UTAKMICU -JAVNI DOGADJAJ I MISLIM DA BI TO ADMINISTRACIJA NS BiH trebala to da radi.To je logistika.Ako to vec nisu u mogucnosti imaju sada novi biometrijski pasosi skojima Vam ne treba viza za USA.Onda neka se potrude u Sarajevu pa da na prvom okupljanju reprezentacije odrade to da svi imaju taj biometrijski pasos.Toliko munib i co.mogusa svojim vezama.
Obuca9

#6449 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Obuca9 »

mikogoago wrote:Malo je cudno da neki nisu imali vremena da izvade vize.Npr.Rahimic,uz svo postovanje prema njemu,ali kako to on nije imao vremena da izvadi vizu ili su mu druge stvari prece.Ja razumjem da mu je igranje za repku postao teret godine cine svoje ali...Drugo zar niko od uposlenika u savezu to ne moze zavrsiti pa ne idu u privatnu posjetu idu da igraju UTAKMICU -JAVNI DOGADJAJ I MISLIM DA BI TO ADMINISTRACIJA NS BiH trebala to da radi.To je logistika.Ako to vec nisu u mogucnosti imaju sada novi biometrijski pasosi skojima Vam ne treba viza za USA.Onda neka se potrude u Sarajevu pa da na prvom okupljanju reprezentacije odrade to da svi imaju taj biometrijski pasos.Toliko munib i co.mogusa svojim vezama.
:lol: :lol:

Nisam znao da su i SAD u Šengenu :D
veljaca

#6450 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by veljaca »

mikogoago wrote:

- Kada jednog pustiš, onda je gotovo, jer će svi tražiti isto. Nije Ibričić jedini koji je tražio izuzeće tako da bih, udovoljivši njemu, došao u vrlo nezgodnu situaciju s drugim igračima. Šta bih njima rekao - kaže Sušić.
Kao da selektor cita ovaj Forum ....

Locked