haj sto vecina vas zna sve o fudbalu, al' sto znate sve i o kosarci, rukometu, odbojci, tenisu, formuli 1. nema sta, bas smo svestrani sto jes' jes'.
SVI SMO MI MUHAMED BIKIĆ
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Ko je diro mog dijasaporcaluckylaka wrote:emigrazione wrote:Zeljovci ne kakite bezvezeiGanjeta,,vrsni poznavac BiH fudbala
ganjeta wrote:Ko je diro mog dijasaporcaluckylaka wrote:emigrazione wrote:Zeljovci ne kakite bezvezeiGanjeta,,vrsni poznavac BiH fudbala
Nije stvar u kritici. I ja iznesem kritiku na rad selektora. Stvar je u zlonamjernom traženju dlake u jajetu. A najgore je kad se ti isti prave da to rade kao šatro za dobrobit reprezentacije. Nabace tonu gluposti u post, a onda na kraju napišu "Ovo nije pljuvanje, ovo je za dobrobit reprezentacije". To isto kao da ja tebi napišem "Ti si majmun. Ali ovo nije vrijeđanje, ovo je za tvoju dobrobit".extraordinary wrote:hz__semir wrote:Dok god ima zlonamjernika, koji se (neuspješno, izrazito neuspješno) pokušavaju pretvarati da su dobronamjerni, biće i onih "Papetoljubaca" kojima je stvar kućnog odgoja da poštuju Sušića, koji će ga od tih "dobronamjernih" napada braniti, pa čak i kad nema argumenata za to.
Ja se ne bih složio s tobom. Ko prvo, mi smo ovdje nebitni totalno, jer Papeta boli lijevo mudo za ovaj forum, vjerovatno nikad nije ni čuo za portal uopšte.
Ali mislim da nije loše iznijeti poneku kritiku na njegov rad. Ja sam već ranije napisao da mi je drago što nam je reprezentacija milion puta ozbiljnija nego što je ikad bila, i dobar je dio stvari za koje je zaslužan samo Pape i niko drugi, međutim, realno, sa njegove strane nema opservacije ni naših mlađih igrača po Evropi, niti se dovoljno pažnje posvećuje protivničkim taktikama i slično. Jedna riječ, kod Papeta fali scouting. Nije to samo njegova odgovornost, a prije njega je samo gore bilo, ali eto, volio bih da se u tom u budućnosti unaprijedi. Za sve ostalo, Pape
Nasu selekciju 10. februara ocekuje duel s reprezentacijom Meksika, za koju je pozvan i Ibricic. Veznjak Lokomotiva ne krije da je molio Safeta Susica da ga postedi putovanja, ali uzalud.hz__semir wrote:
Ili ovaj drugi, što evo danima vazi o nekakvim aršinima, ispisao je dvadeset postova o tome zašto je pustio Štilića, a neće da pusti Džeku, a sam Džeko nigdje, ali nigdje nije tražio da bude pušten, niti o tome iko osim njega govori.
hz__semir wrote:Nije stvar u kritici. I ja iznesem kritiku na rad selektora. Stvar je u zlonamjernom traženju dlake u jajetu. A najgore je kad se ti isti prave da to rade kao šatro za dobrobit reprezentacije. Nabace tonu gluposti u post, a onda na kraju napišu "Ovo nije pljuvanje, ovo je za dobrobit reprezentacije". To isto kao da ja tebi napišem "Ti si majmun. Ali ovo nije vrijeđanje, ovo je za tvoju dobrobit".extraordinary wrote:hz__semir wrote:Dok god ima zlonamjernika, koji se (neuspješno, izrazito neuspješno) pokušavaju pretvarati da su dobronamjerni, biće i onih "Papetoljubaca" kojima je stvar kućnog odgoja da poštuju Sušića, koji će ga od tih "dobronamjernih" napada braniti, pa čak i kad nema argumenata za to.
Ja se ne bih složio s tobom. Ko prvo, mi smo ovdje nebitni totalno, jer Papeta boli lijevo mudo za ovaj forum, vjerovatno nikad nije ni čuo za portal uopšte.
Ali mislim da nije loše iznijeti poneku kritiku na njegov rad. Ja sam već ranije napisao da mi je drago što nam je reprezentacija milion puta ozbiljnija nego što je ikad bila, i dobar je dio stvari za koje je zaslužan samo Pape i niko drugi, međutim, realno, sa njegove strane nema opservacije ni naših mlađih igrača po Evropi, niti se dovoljno pažnje posvećuje protivničkim taktikama i slično. Jedna riječ, kod Papeta fali scouting. Nije to samo njegova odgovornost, a prije njega je samo gore bilo, ali eto, volio bih da se u tom u budućnosti unaprijedi. Za sve ostalo, Pape
Evo ovaj se ismijava izjavi selektora da Meksiko ima dovoljno dobrih igrača, te da sigurno nisu ovo uradili da nas potcijene, jer znaju naše kvalitete, a onda samo dva dana kasnije, sam meksički selektor izjavi kako vjeruje domaćim igračima, da i oni imaju kvalitet, te kako zna da je BiH jedna od od boljih evropskih reprezentacija, čiji kvalitet itekako cijeni.
Ili ovaj drugi, što evo danima vazi o nekakvim aršinima, ispisao je dvadeset postova o tome zašto je pustio Štilića, a neće da pusti Džeku, a sam Džeko nigdje, ali nigdje nije tražio da bude pušten, niti o tome iko osim njega govori.
I kad se neki ljudi tako postavljaju, normalno da će tvoja reakciaj biti potpuno suprotna. Prava kritika je nešto sasvim drugo i nema nikakve dodirne tačke s ovime što se radi na ovoj temi. Ovdje ima nekih možda 10% kritičkih postova, ovo ostalo je sve klasično pljuvanje. Kakva kritika, kakvi bakrači.
veljaca wrote:hz__semir wrote:
hz__semir wrote:...a u Cityju se nadaju da će bh. reprezentativac biti pošteđen duela u Atlanti, saznaje SCsport.ba.
Jakog ti argumenta![]()
![]()
Mora da su tamo u Puli, odakle kao na livescore-u, svako tri minute šicaju po jednu novost, saznali da se City nešto nada.
Nisi ni u ovome u pravu .... O Dzeki se pocelo govoriti jos prije 5 dana ...hz__semir wrote:Piše: SportCentar
02.02.2011 u 12:42 sati.
A ti si o ovome počeo vaziti još prije pet dana. A čak ni ovo nije zvanična informacija, nit je Džeko izjavio, nit' je City poslao zahtjeva, ništa, nego bezvezno lupanje novinara ala Borovina.
Ali dobro, ako su tebi Borovina i njemu slični kvazi-novinari argument, onda te razumijem upotpunosti i neću ti kvariti bajku o zlom selektoru, koji jednim igračima ispunjava želje, a drugima neće.
E pa to i jest problem, sto je ga je selektor napravio "nebitnim". Naravno da je nebitan, kad ofucani Ibricic ima prednost. Cak i Alispahic ima prednost. Bio je nebitan i Berbatov lani, pa sad gazi kad ima vise povjerenja SAF-a...da je Štilić apsolutno nebitna igrač u ovoj reprezentaciji
Ama, kolega, nisam se ja svezao - nego mi pojedinci to rade ....Baron_Samedi wrote:@ veljaca, svezo si se potpuno nebitne stvari. Kao da je problem dokazati da je Susic kontradiktoran. Jos je pogubnija izjava, da nece zvati igrace koji ne igraju u svojim klubovima, a onda pozove igrace sto ne igraju po pola godine.
E pa to i jest problem, sto je ga je selektor napravio "nebitnim". Naravno da je nebitan, kad ofucani Ibricic ima prednost. Cak i Alispahic ima prednost. Bio je nebitan i Berbatov lani, pa sad gazi kad ima vise povjerenja SAF-a...da je Štilić apsolutno nebitna igrač u ovoj reprezentaciji
Evo izgleda i Rahimaga, propusta mec. Sreca pa su tu zamjene u vidu Cocalica i Jahica. BH selektor na sve misli.
Ma nista od tebe...jalov si tiluckylaka wrote:![]()
:lol:Jes vidio znam i ja
Da ne idemo u off samo da potvrdimganjeta wrote:Ma nista od tebe...jalov si tiluckylaka wrote:![]()
:lol:Jes vidio znam i ja
Ti stvarno vjerujes u to?hz__semir wrote:"Klub mora pustiti igrača na utakmicu u FIFA terminu, ali nije dužan pustiti igrača da vadi vizu i prvenstveno zbog toga sam pozvao Manćinija. On bi, naime, trebalo Džeki da dozvoli da u četvrtak otputuje u London po vizu ili da to učini u ponedjeljak u Sarajevu. Dakle, Džekin nastup za sada je upitan, a Mancini će mi uskoro odgovoriti šta je odlučio", naglašava Sušić.
Tako se to radi majstore. Nema zajebancije, ovako, onako, nego direktno na telefon Mancinija. Samo u kost
mikogoago wrote:Malo je cudno da neki nisu imali vremena da izvade vize.Npr.Rahimic,uz svo postovanje prema njemu,ali kako to on nije imao vremena da izvadi vizu ili su mu druge stvari prece.Ja razumjem da mu je igranje za repku postao teret godine cine svoje ali...Drugo zar niko od uposlenika u savezu to ne moze zavrsiti pa ne idu u privatnu posjetu idu da igraju UTAKMICU -JAVNI DOGADJAJ I MISLIM DA BI TO ADMINISTRACIJA NS BiH trebala to da radi.To je logistika.Ako to vec nisu u mogucnosti imaju sada novi biometrijski pasosi skojima Vam ne treba viza za USA.Onda neka se potrude u Sarajevu pa da na prvom okupljanju reprezentacije odrade to da svi imaju taj biometrijski pasos.Toliko munib i co.mogusa svojim vezama.
Kao da selektor cita ovaj Forum ....mikogoago wrote:
- Kada jednog pustiš, onda je gotovo, jer će svi tražiti isto. Nije Ibričić jedini koji je tražio izuzeće tako da bih, udovoljivši njemu, došao u vrlo nezgodnu situaciju s drugim igračima. Šta bih njima rekao - kaže Sušić.