Real Madrid C.F.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- skenderija04
#6426 Re: Real Madrid C.F.
Pozdrav bijela druzino. Benzema ok. Nista ozbiljno, najvjerovatnije ce odmoriti protiv Raya. U Realu su se prepali da je ponovo povrijedio abduktor ali na srecu radi se samo o iscasenju.
P.S Tanko danas,ali dovoljno za miran revans
P.S Tanko danas,ali dovoljno za miran revans
-
kory_galaktikos
#6427 Re: Real Madrid C.F.
oj kako mi idu na zivce ovi kantalonci...kako vas nije stid i spominjat sudije..svaka cast pepu,messiu i ekipi jesu super poslednjih godina al svak imalo normalan zna i vidi koliko su sudije gurale barsu poslednjih godina,..i sad likovi dodju ovdje neke gluposti prosipat,vi ustvari ni sta hocete rec sad,,na sta ciljas u biti...odjednom neke sudije spominju majko mila....
a to za benzemu i ja sam negdje citao da nije nista opasno..sva sreca
- skenderija04
#6428 Re: Real Madrid C.F.
Polako kory ,nije vas sudija danas odradio zbog tog faula. Danas tri zuta. Cetvrtfinale ce vam biti vise nego gutavo.kory_galaktikos wrote:oj kako mi idu na zivce ovi kantalonci...kako vas nije stid i spominjat sudije..svaka cast pepu,messiu i ekipi jesu super poslednjih godina al svak imalo normalan zna i vidi koliko su sudije gurale barsu poslednjih godina,..i sad likovi dodju ovdje neke gluposti prosipat,vi ustvari ni sta hocete rec sad,,na sta ciljas u biti...odjednom neke sudije spominju majko mila....
P.S. Ako neko prati brazilski fudbal jedno pitanjeKo je Lucas Morura koga vezuju za Real ?
-
kory_galaktikos
#6429 Re: Real Madrid C.F.
al zamisli koju bi dramu napravili napravili naivjaci barse da im se ovo desilo,da su ovako osteceni..+ zasto je ramos dobio zuti,ja svo vrijeme pokusavam skontat,il sam ja vise nego glup,il nisam vidjeo onaj faul iz pravog ugla..al ne,kad navijac ili neko iz kluba reala kaze nesto negativno za sudije to je ravno grckoj krizi a kad to rade katalonci to je sve ok,vazda oni u pravu..a jbg viseskenderija04 wrote:Polako kory ,nije vas sudija danas odradio zbog tog faula. Danas tri zuta. Cetvrtfinale ce vam biti vise nego gutavo.kory_galaktikos wrote:oj kako mi idu na zivce ovi kantalonci...kako vas nije stid i spominjat sudije..svaka cast pepu,messiu i ekipi jesu super poslednjih godina al svak imalo normalan zna i vidi koliko su sudije gurale barsu poslednjih godina,..i sad likovi dodju ovdje neke gluposti prosipat,vi ustvari ni sta hocete rec sad,,na sta ciljas u biti...odjednom neke sudije spominju majko mila....
P.S. Ako neko prati brazilski fudbal jedno pitanjeKo je Lucas Morura koga vezuju za Real ?
- skenderija04
#6430 Re: Real Madrid C.F.
Pusti sudije, ako neko nema pravo da se zali na sudjenje to su Barca i Real.
-
kory_galaktikos
#6431 Re: Real Madrid C.F.
medju ostalim u pravu si i to..ja priznam.pomogli msm ono nekad progledali kroz prste,al mislim,znam,vidim i slusam medju ostaluim sta neutralna raja prica da su isto tako pomagale i mnogo vise barsi al samo sto to "ovi" nece ni da cuju..farsa je nedodirljivaskenderija04 wrote:Pusti sudije, ako neko nema pravo da se zali na sudjenje to su Barca i Real.
-
pikoi
#6432 Re: Real Madrid C.F.
Cekaj cekaj -- stvarno, ko javno spominje sudije???kory_galaktikos wrote:...kako vas nije stid i spominjat sudije..
Odlicno pitanje, pogledajmo zapravo ko spominje sudije poslije svakog neodgovarajuceg rezultata:
Mourinho: “Referee allowed CSKA to play very hard”
http://www.101greatgoals.com/gvideos/jo ... very-hard/
Ramos:
http://www.goal.com/en-gb/news/2914/cha ... efore-cska
Dakle niko drugi nego sami Real Madrid -- sami prozivaju i krive sudije konstantno. A ko tu ima trunku stida.... Nije bas jasno.
-
alenthekiller
#6433 Re: Real Madrid C.F.
sudije.... a dobro sudija vise, stvarno 
-
pikoi
#6434 Re: Real Madrid C.F.
Znaci, mozes prvo reci da se ne zalis na sudiju, a onda u iducoj recenici se mozes zaliti na sudiju?FreeSol2 wrote: Ako razumijes engleski ovo ti je vise nego jasno:
"I think it's clear foul on Ronaldo before the goal for CSKA....
- shuma.ispod.pazuha
#6435 Re: Real Madrid C.F.
ma pusti ga, sve ispod 50 postova nije vrijedno zivacaFreeSol2 wrote:Ja fakat ne kontam koji je tvoj problem, nedostatak paznje u kuci? Maltretira te neko ili sta vec, pa ovdje dolazis prosipati nebuloze i pametovati!?pikoi wrote:Znaci, mozes prvo reci da se ne zalis na sudiju, a onda u iducoj recenici se mozes zaliti na sudiju?FreeSol2 wrote: Ako razumijes engleski ovo ti je vise nego jasno:
"I think it's clear foul on Ronaldo before the goal for CSKA....
Dao je subjektivno misljenje, nije rekao sudija nije svirao, sudija nije vidio itd. Nije sviran prekrsaj i sta sad.
Ramos rekao da je bilo sudijskih odluka u koje ne zeli da ulazi, i da je po njegovom misljenju bio faul. Zar je to toliko tesko shvatiti
sinoc Real taman koliko je bilo potrebno za miran revans. na Eurosportu sam slucajno naletio kad Mou kaze da je jedini cilj u Moskvi dati barem jedan gol a da sve ostalo nije bitno, otprilike se tako i igralo, sve u svemu po onakvom terenu i onakvim uslovima ko je ocekivao vise nek se sjeti Portugala u Zenici i Portugala tamo
- ultima_palabra
#6436 Re: Real Madrid C.F.
Jbg faul je bio toliko očigledan i u takvom stadiju meča da ga je nemoguće ne prokomentarisati... šta je tu je, bitnije je da je sa Benzemom sve u redu. Vjerujem da bi i prije meča potpisali ovakav rezultat uz sve "čitave" noge.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#6437 Re: Real Madrid C.F.
Ne mogu odavde uploadovati sliku lupe (povecala), ako neko moze ne bi bilo lose
Svaka utakmica Reala se pretresa....i kakvi su ovo novi nickovi?! Odmah dodju da pametuju.
Svaka utakmica Reala se pretresa....i kakvi su ovo novi nickovi?! Odmah dodju da pametuju.
- shuma.ispod.pazuha
#6438 Re: Real Madrid C.F.
pikoi wrote:Cekaj cekaj -- stvarno, ko javno spominje sudije???kory_galaktikos wrote:...kako vas nije stid i spominjat sudije..
Odlicno pitanje, pogledajmo zapravo ko spominje sudije poslije svakog neodgovarajuceg rezultata:
Mourinho: “Referee allowed CSKA to play very hard”
http://www.101greatgoals.com/gvideos/jo ... very-hard/
Ramos:
http://www.goal.com/en-gb/news/2914/cha ... efore-cska
Dakle niko drugi nego sami Real Madrid -- sami prozivaju i krive sudije konstantno. A ko tu ima trunku stida.... Nije bas jasno.

-
fmjamcic
#6440 Re: Real Madrid C.F.
A momci ako ste imalo pismeni i znate citat imate drugu temu o barceloni (znam da vam je tamo hladno al jbg
) ovdje je tema Real Madrid i mene bi bilo sram uopste sudije prozivati i neke klipove tih "nevinih djecaka" postavljati....
- RMD
#6441 Re: Real Madrid C.F.
fmjamcic wrote: (znam da vam je tamo hladno al jbg)
- shuma.ispod.pazuha
#6442 Re: Real Madrid C.F.
RMD wrote:fmjamcic wrote: (znam da vam je tamo hladno al jbg)
![]()
![]()
![]()

-
kory_galaktikos
#6443 Re: Real Madrid C.F.
kako mi idu na zivce,vise prvo nevidi sam sta postavlja pa brate mili ako neznas engleski odi lijepo na google translate i prevedi to sto postavljas...i oni nesto pisu o sudijama oni kojima treba 400 mil za spomenike tim istim sudijama zbog svih njihovih odluka...samo cu rec celzi-ovrebo,polufinale LP real-barsa i revans kupa,u one sitne tekme necu ulazit....pozz
a evo sad benz kao 2 sedmice,a tamam u formi pravoj..bas nam se neda u pm
-
LSD
#6444 Re: Real Madrid C.F.
Smiri brate živce, popij sok, oguli jabuku i onda pogledaj onaj klip što je covjek postavio pa malo razmisli koliko su sudije pomogle tvom Realu pa da sad možete pricati o tim minusima od 10 stepeni i praviti te zayebancije...samo realan budi, bez predrasuda i pusti neka ti sam klip kaže istinu...ha jakory_galaktikos wrote:kako mi idu na zivce,vise prvo nevidi sam sta postavlja pa brate mili ako neznas engleski odi lijepo na google translate i prevedi to sto postavljas...i oni nesto pisu o sudijama oni kojima treba 400 mil za spomenike tim istim sudijama zbog svih njihovih odluka...samo cu rec celzi-ovrebo,polufinale LP real-barsa i revans kupa,u one sitne tekme necu ulazit....pozz
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#6445 Re: Real Madrid C.F.
Ironija je cudo. 3/4 ove price su utakmice Barcelone. Sad jos samo da kazete da su sudije pod Realovim lobijem. Ako Barcelona ispadne iz LP, vjerovatno ce to biti zbog Reala. Ili ako izgubi finale kupa od Bilbaa.
Neka sudijska greska na utakmici Barcelone sa Osasunom je u korist Reala, ali nije, recimo, u korist Valencie. Da li je ikad neki sudija napravio gresku u korist Barcelone? Na ciju je to stetu bilo?
Ne dajte se omesti, nastavite o sudijama, kralj kupio sve, najbolje da Barcelona istupi iz La Lige i osnuje svoju ligu u kojoj ce se posteno suditi. Cudi me samo sto se to sad toliko potencira, a do sad niko nije dvije rijeci o sudijama napisao.
Neka sudijska greska na utakmici Barcelone sa Osasunom je u korist Reala, ali nije, recimo, u korist Valencie. Da li je ikad neki sudija napravio gresku u korist Barcelone? Na ciju je to stetu bilo?
Ne dajte se omesti, nastavite o sudijama, kralj kupio sve, najbolje da Barcelona istupi iz La Lige i osnuje svoju ligu u kojoj ce se posteno suditi. Cudi me samo sto se to sad toliko potencira, a do sad niko nije dvije rijeci o sudijama napisao.
-
LSD
#6446 Re: Real Madrid C.F.
Jok nikako ne ponavljaju vec godinu dana ko papagaji kako sudije guraju BarcuTomahawk11 wrote:Ironija je cudo. 3/4 ove price su utakmice Barcelone. Sad jos samo da kazete da su sudije pod Realovim lobijem. Ako Barcelona ispadne iz LP, vjerovatno ce to biti zbog Reala. Ili ako izgubi finale kupa od Bilbaa.![]()
Kaže Kory slijedece: ".i oni nesto pisu o sudijama oni kojima treba 400 mil za spomenike tim istim sudijama zbog svih njihovih odluka...samo cu rec celzi-ovrebo,polufinale LP real-barsa i revans kupa,u one sitne tekme necu ulazit"
E onda kad mu se postavi ovaj klip u kojem se jasno vidi kako sudije uništavaju Barcu svojim suđenjem u nekoliko utakmica i tako direktno uticu na stanje na tabeli - onda se šuti...to se ne komentariše, izgleda
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#6447 Re: Real Madrid C.F.
Ne bih da relativiziram misljenje druga kory-ja, ali ja nigdje nisam napisao da se slazem sa njegovom pricom. Ako je tebi validan argument sta je rekao/tvrdio neki forumash,onda
Uvijek ce biti neko ko ce potegnuti pricu o sudijama kad se kroji titula. Ne pratimo fudbal od juce. Kako je Engleska dosla do jedine titule? Sudijskom greskom. Ili ne....zavisi kako gledas. Sudijskih gresaka je bilo i bice. One su sastavni dio ove igre. Neke su na stetu, neke u korist. Ipak, sudijska je zadnja, koliko god se raspravljalo je li ili nije bilo nesto (penal, ofsajd, gol), ostace onako kako je sudija rekao.
Uvijek ce biti neko ko ce potegnuti pricu o sudijama kad se kroji titula. Ne pratimo fudbal od juce. Kako je Engleska dosla do jedine titule? Sudijskom greskom. Ili ne....zavisi kako gledas. Sudijskih gresaka je bilo i bice. One su sastavni dio ove igre. Neke su na stetu, neke u korist. Ipak, sudijska je zadnja, koliko god se raspravljalo je li ili nije bilo nesto (penal, ofsajd, gol), ostace onako kako je sudija rekao.
- shuma.ispod.pazuha
#6448 Re: Real Madrid C.F.
ne daj Bože da ja kao 505sacrtom počnem postavljati video klipove Ref mistakes in favour of BarcelonaLSD wrote:Smiri brate živce, popij sok, oguli jabuku i onda pogledaj onaj klip što je covjek postavio pa malo razmisli koliko su sudije pomogle tvom Realu pa da sad možete pricati o tim minusima od 10 stepeni i praviti te zayebancije...samo realan budi, bez predrasuda i pusti neka ti sam klip kaže istinu...ha jakory_galaktikos wrote:kako mi idu na zivce,vise prvo nevidi sam sta postavlja pa brate mili ako neznas engleski odi lijepo na google translate i prevedi to sto postavljas...i oni nesto pisu o sudijama oni kojima treba 400 mil za spomenike tim istim sudijama zbog svih njihovih odluka...samo cu rec celzi-ovrebo,polufinale LP real-barsa i revans kupa,u one sitne tekme necu ulazit....pozz
- Koolin1
#6449 Re: Real Madrid C.F.
Nisam neki preveliki simpatizer ni barce a ni Reala, al cinjenica je to da su "realovci" a i sam Mourinho nakon svakog ne uspjeha krivili sudije, i sada kad druga strana iznese svoje misljenje, nekima to smeta...
Pratio sam dosta utakmica u La Ligi i u dosta navrata Barca je ostecena, to se vidi i na ovim klipovima... bezveze se "palite" previse, siguran sam da i vi sami znate da stanje na tabeli nije stvarni odraz Reala i Barce... jos uvijek su vas jaci, i jos uvijek su bolji tim... Real igra odlicno i mislim da mogu parirati Barci za godinu dvije, ako nastave ici putem kojim trenutno idu...
Pratio sam dosta utakmica u La Ligi i u dosta navrata Barca je ostecena, to se vidi i na ovim klipovima... bezveze se "palite" previse, siguran sam da i vi sami znate da stanje na tabeli nije stvarni odraz Reala i Barce... jos uvijek su vas jaci, i jos uvijek su bolji tim... Real igra odlicno i mislim da mogu parirati Barci za godinu dvije, ako nastave ici putem kojim trenutno idu...
-
5 0 5
#6450 Re: Real Madrid C.F.
pozdravljam. ovaj clip ne govori o nekim teorijama zavjere, po meni. samo je recimo, indikacija/pretpostavka kako bi tabela izgledala (drugacije) da nije bilo sudijskih gresaka. nista vise. greske su vjerovatno ne namjerne.Tomahawk11 wrote:Ironija je cudo. 3/4 ove price su utakmice Barcelone. Sad jos samo da kazete da su sudije pod Realovim lobijem. Ako Barcelona ispadne iz LP, vjerovatno ce to biti zbog Reala. Ili ako izgubi finale kupa od Bilbaa.![]()
da li je mourinhov pritisak na sudije tokom cijele prosle godine, a i ove, uticalo na onoliki broj penala i crvenih kartona ne znam. ali nekako logika mi nalaze da je to moguce. sacekati sudiju na parkingu je u najmanju ruku nepristojno. a za mene je to pritisak na sudije. moje misljenje.
ako impliciras ne vjerodostojnost teorije zbog toga sto su u videu i sudijske greske protiv barcelone, molim te pogledaj onda i ovaj video u kojem su samo sudijske greske i "sumnjive" odluke u korist madrida.
opet, ja vjerujem da su sudijske greske ne namjerne, ali isto mislim da i sude pod pritiskom koji je morinhno stvorio. toliko.