uhvatio sam nekakav stream i pregledao tekmu. odavno ne vidjeh veće krljaže loptom i po cjevanicama...bljak utakmicaTomahawk11 wrote: Lazio vodi 1-0.
Dzeko par puta suto, al nista konkretno
AS Roma
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- BarbaDue
#6426 Re: AS Roma
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#6427 Re: AS Roma
Da, dosta losa utakmica.BarbaDue wrote:uhvatio sam nekakav stream i pregledao tekmu. odavno ne vidjeh veće krljaže loptom i po cjevanicama...bljak utakmicaTomahawk11 wrote: Lazio vodi 1-0.
Dzeko par puta suto, al nista konkretno
-
north
#6428 Re: AS Roma
S obzirom da nikakve šanse nemaju za titulu, ali baš nikakve, jer Juve je duplo jači, čudi da u ovako važnoj utakmici pokažu takvu nemoć ko da su protiv Barce .....Lazio je godinama odron od ekipe i kluba u Italiji, ali večeras su na konto ratničke igre svih 90 minuta potpuno učinili Romu nemoćnom da opuca pošteno po golu i vise nego zasluženo dobili...Sa 2-1 Roma bi imala velike šanse, ovako jako teško...jedan gol Lazija u revanšu i to bi bilo to...Fali ovoj Romi svašta nešto da bi bili ozbiljna ekipa i parirali Juventusu u ligi, o velikim rezultatima u Evropi da ne pričamo...
- Point.
#6429 Re: AS Roma
Laganini protiv ove nejaci iz Corropolija. Moglo je biti i vise, no necemo se zaliti.
Oh Noooo!
Oh Noooo!
- Romanista 101%
#6430 Re: AS Roma
Point. wrote:Laganini protiv ove nejaci iz Corropolija. Moglo je biti i vise, no necemo se zaliti.
Oh Noooo!
konacno i ti da dodjes na svoje
- Point.
#6431 Re: AS Roma
A nije bas da je Lazio godinama odron ekipa. Zadnjih godina imamo vise finala i titula u Kupu od ASS Rome, igramo u EL, bili smo nadomak CL. S obzirom da nemamo bogate jenkije i kineze kao vlasnike i veliki dug koji svake godine uredno otplacujemo, Lazio biljezi sasvim solidne rezultate.north wrote:S obzirom da nikakve šanse nemaju za titulu, ali baš nikakve, jer Juve je duplo jači, čudi da u ovako važnoj utakmici pokažu takvu nemoć ko da su protiv Barce .....Lazio je godinama odron od ekipe i kluba u Italiji, ali večeras su na konto ratničke igre svih 90 minuta potpuno učinili Romu nemoćnom da opuca pošteno po golu i vise nego zasluženo dobili...Sa 2-1 Roma bi imala velike šanse, ovako jako teško...jedan gol Lazija u revanšu i to bi bilo to...Fali ovoj Romi svašta nešto da bi bili ozbiljna ekipa i parirali Juventusu u ligi, o velikim rezultatima u Evropi da ne pričamo...
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#6432 Re: AS Roma
Ovakvoj Romi a pri tome mislim na citavu sezonu ja nikada ne bih otpisao sanse jer kad mugu hladno jednog Viljareala u gostima zguzvati sa 4 gola ne vidim zasto Laciu ne bi zavalili barem dva ako budu u elementu. Moje neko misljenje da je i samom Edinu a i citavom timu losa prekretnica bila upravo revans utakmica protiv Viljareala gdje je Spaleti vrlo neozbiljno isao sa rizikom da prekine pobjednicki niz "odmarajuci" igrace i od te utakmice to vise nije ta Roma bez obzira na pobjedu preotiv Intera a o Edinu da ne govorim. Kada meljes onda meljes i ne mijenjas ekipu ako bas ne moras.north wrote:S obzirom da nikakve šanse nemaju za titulu, ali baš nikakve, jer Juve je duplo jači, čudi da u ovako važnoj utakmici pokažu takvu nemoć ko da su protiv Barce .....Lazio je godinama odron od ekipe i kluba u Italiji, ali večeras su na konto ratničke igre svih 90 minuta potpuno učinili Romu nemoćnom da opuca pošteno po golu i vise nego zasluženo dobili...Sa 2-1 Roma bi imala velike šanse, ovako jako teško...jedan gol Lazija u revanšu i to bi bilo to...Fali ovoj Romi svašta nešto da bi bili ozbiljna ekipa i parirali Juventusu u ligi, o velikim rezultatima u Evropi da ne pričamo...
- Romanista 101%
#6433 Re: AS Roma
hrasno38 wrote:Ovakvoj Romi a pri tome mislim na citavu sezonu ja nikada ne bih otpisao sanse jer kad mugu hladno jednog Viljareala u gostima zguzvati sa 4 gola ne vidim zasto Laciu ne bi zavalili barem dva ako budu u elementu. Moje neko misljenje da je i samom Edinu a i citavom timu losa prekretnica bila upravo revans utakmica protiv Viljareala gdje je Spaleti vrlo neozbiljno isao sa rizikom da prekine pobjednicki niz "odmarajuci" igrace i od te utakmice to vise nije ta Roma bez obzira na pobjedu preotiv Intera a o Edinu da ne govorim. Kada meljes onda meljes i ne mijenjas ekipu ako bas ne moras.north wrote:S obzirom da nikakve šanse nemaju za titulu, ali baš nikakve, jer Juve je duplo jači, čudi da u ovako važnoj utakmici pokažu takvu nemoć ko da su protiv Barce .....Lazio je godinama odron od ekipe i kluba u Italiji, ali večeras su na konto ratničke igre svih 90 minuta potpuno učinili Romu nemoćnom da opuca pošteno po golu i vise nego zasluženo dobili...Sa 2-1 Roma bi imala velike šanse, ovako jako teško...jedan gol Lazija u revanšu i to bi bilo to...Fali ovoj Romi svašta nešto da bi bili ozbiljna ekipa i parirali Juventusu u ligi, o velikim rezultatima u Evropi da ne pričamo...
ja ne znam jesi li ti uopste gledao utakmicu, obicnom gledaocu jasno je bilo da su svi igraci Rome umorni, dosta sporiji od lacijevih i prave neshvatljive greske posebno sredina kod Rome bila je uzasna sinoc, oni jesu pokusavali imali su nekih 65% posjeda lopte ali sve je to islo sporo i na istu foru, Radju su naravno odsjekli i tu su uradili 50% posla, Spalletti je jako tvrdoglav sinoc hem sto su izgubili hem nisu nikoga odmorili, pa bolje da su izgubili 3:0 ali sa drugim timom ovako u vec u subotu ceka Napoli i Spalletti naravno OPET ce izvesti istih 11 kao i na zadnjih 120 utakmica, ne mozes sa 13-14 igraca igrati cijelu sezonu i jos na 3 fronta, to ne mogu i puno jace ekipe a ne Roma
- hrasno38
#6434 Re: AS Roma
Romanista 101% wrote:ja ne znam jesi li ti uopste gledao utakmicu, obicnom gledaocu jasno je bilo da su svi igraci Rome umorni, dosta sporiji od lacijevih i prave neshvatljive greske posebno sredina kod Rome bila je uzasna sinoc, oni jesu pokusavali imali su nekih 65% posjeda lopte ali sve je to islo sporo i na istu foru, Radju su naravno odsjekli i tu su uradili 50% posla, Spalletti je jako tvrdoglav sinoc hem sto su izgubili hem nisu nikoga odmorili, pa bolje da su izgubili 3:0 ali sa drugim timom ovako u vec u subotu ceka Napoli i Spalletti naravno OPET ce izvesti istih 11 kao i na zadnjih 120 utakmica, ne mozes sa 13-14 igraca igrati cijelu sezonu i jos na 3 fronta, to ne mogu i puno jace ekipe a ne Romahrasno38 wrote:Ovakvoj Romi a pri tome mislim na citavu sezonu ja nikada ne bih otpisao sanse jer kad mugu hladno jednog Viljareala u gostima zguzvati sa 4 gola ne vidim zasto Laciu ne bi zavalili barem dva ako budu u elementu. Moje neko misljenje da je i samom Edinu a i citavom timu losa prekretnica bila upravo revans utakmica protiv Viljareala gdje je Spaleti vrlo neozbiljno isao sa rizikom da prekine pobjednicki niz "odmarajuci" igrace i od te utakmice to vise nije ta Roma bez obzira na pobjedu preotiv Intera a o Edinu da ne govorim. Kada meljes onda meljes i ne mijenjas ekipu ako bas ne moras.north wrote:S obzirom da nikakve šanse nemaju za titulu, ali baš nikakve, jer Juve je duplo jači, čudi da u ovako važnoj utakmici pokažu takvu nemoć ko da su protiv Barce .....Lazio je godinama odron od ekipe i kluba u Italiji, ali večeras su na konto ratničke igre svih 90 minuta potpuno učinili Romu nemoćnom da opuca pošteno po golu i vise nego zasluženo dobili...Sa 2-1 Roma bi imala velike šanse, ovako jako teško...jedan gol Lazija u revanšu i to bi bilo to...Fali ovoj Romi svašta nešto da bi bili ozbiljna ekipa i parirali Juventusu u ligi, o velikim rezultatima u Evropi da ne pričamo...
Jok eto a sa kojim igracima igraju Bajern, Real, Barca itd. Pravilo svakog sporta je da se pobjedonsoni niz svjesno ne prekida a pogotovo u LP i EL. Edinu si uskratio mogucnost da jos vise popravi svoj konto golova u EL jer do tada je ne znam na koliko utakmica davao golove. Poslije toga kita Marjanova evo vec tri utakmice nema gola a i Roma igra losiji fudbal. Ne odmaras ekipu tako sto je promjenis sa 7 novih igraca. To su jarane igraci, to im je posao i mogu oni veise manje bez problema igrati u tom ritmu ako su zdravi. Igraci se odmaraju protiv losih ekipa za koje znas da ih mozes dobiti bez probelma sa drugih 11 igraca. E sad ko je kriv Romi sto od 15 igraca ima 10 taraba i 5 vrhunskih.
- Romanista 101%
#6435 Re: AS Roma
uporedjujes Real Barcu Bayern sa Romom
a pitanje sa kraja posta...pa kriv je predsjednik koji samo uzima pare od Rome, a nove igrace samo na pozajmice dovode
- leškarenje
#6436 Re: AS Roma
Ma hrasno ti prati Romu otkako je Džeko tu 
- hrasno38
#6437 Re: AS Roma
Kakve veze ima kad ko prati i od kada prati....to je univerzalno sportsko pravilo ali eto ti bi volio da budes kao malo duhovit!leškarenje wrote:Ma hrasno ti prati Romu otkako je Džeko tu
- MOSALJOZE
#6438 Re: AS Roma
Hejteru 
- hrasno38
#6439 Re: AS Roma
Na neki nacin uporedjujem a to je nacin da skoro pa uvijek izlaze sa najjacim timom izuzev ako ih povrede ne sjebu...nebitno koliku prednost imaju jer svaka pobjeda ima neku vrijednost i svaka pobjeda je bitna. Pa kda stavis u danasnjoj Romi na klupu Edina, Salaha i Naigolana najprije ce gol postici Spaletti:) jer ovi koji udju mjesto njih teska borba.Romanista 101% wrote:uporedjujes Real Barcu Bayern sa Romoma pitanje sa kraja posta...pa kriv je predsjednik koji samo uzima pare od Rome, a nove igrace samo na pozajmice dovode
- leškarenje
#6440 Re: AS Roma
Buhahahahrasno38 wrote:Kakve veze ima kad ko prati i od kada prati....to je univerzalno sportsko pravilo ali eto ti bi volio da budes kao malo duhovit!leškarenje wrote:Ma hrasno ti prati Romu otkako je Džeko tu
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#6441 Re: AS Roma
zovu ga 29 februarRomanista 101% wrote:Point. wrote:Laganini protiv ove nejaci iz Corropolija. Moglo je biti i vise, no necemo se zaliti.
Oh Noooo!
konacno i ti da dodjes na svoje4 godine cekanja, ali ko ceka taj i doceka
- Point.
#6442 Re: AS Roma
Neko finala i titule, nekome plafon predkvalifikacije CL.
- hrasno38
- Muhamed Đakmić
#6444 Re: AS Roma
Šta ima Hrasno kod tebe, kakav si?

Ovo na slici su navijači Rome da znaš, samo napominjem.
- hrasno38
#6446 Re: AS Roma
Ne sporim ali navijaci Lazia su najpopularniji jos od davnina po velicanju fasiszmaMuhamed Đakmić wrote:Šta ima Hrasno kod tebe, kakav si?
Ovo na slici su navijači Rome da znaš, samo napominjem.
- hrasno38
#6448 Re: AS Roma
rekao sam vam ja da se pobjednicki niz ne prekida neprirodnim putem!!!!
- jeza u ledja
#6449 Re: AS Roma
o cemu ba pricas ti?hrasno38 wrote:rekao sam vam ja da se pobjednicki niz ne prekida neprirodnim putem!!!!
roma ko karina igra
- hrasno38
#6450 Re: AS Roma
Sta si ti ovdje ....svakom loncu poklopac....ako ne znas o cemu pricam onda ne pametuj.....jeza u ledja wrote:o cemu ba pricas ti?hrasno38 wrote:rekao sam vam ja da se pobjednicki niz ne prekida neprirodnim putem!!!!
roma ko karina igra