AS Roma

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
BarbaDue

#6426 Re: AS Roma

Post by BarbaDue »

Tomahawk11 wrote: Lazio vodi 1-0.
Dzeko par puta suto, al nista konkretno :D
uhvatio sam nekakav stream i pregledao tekmu. odavno ne vidjeh veće krljaže loptom i po cjevanicama...bljak utakmica
Tomahawk11
Globalni moderator

#6427 Re: AS Roma

Post by Tomahawk11 »

BarbaDue wrote:
Tomahawk11 wrote: Lazio vodi 1-0.
Dzeko par puta suto, al nista konkretno :D
uhvatio sam nekakav stream i pregledao tekmu. odavno ne vidjeh veće krljaže loptom i po cjevanicama...bljak utakmica
Da, dosta losa utakmica.
north

#6428 Re: AS Roma

Post by north »

S obzirom da nikakve šanse nemaju za titulu, ali baš nikakve, jer Juve je duplo jači, čudi da u ovako važnoj utakmici pokažu takvu nemoć ko da su protiv Barce .....Lazio je godinama odron od ekipe i kluba u Italiji, ali večeras su na konto ratničke igre svih 90 minuta potpuno učinili Romu nemoćnom da opuca pošteno po golu i vise nego zasluženo dobili...Sa 2-1 Roma bi imala velike šanse, ovako jako teško...jedan gol Lazija u revanšu i to bi bilo to...Fali ovoj Romi svašta nešto da bi bili ozbiljna ekipa i parirali Juventusu u ligi, o velikim rezultatima u Evropi da ne pričamo...
Point.

#6429 Re: AS Roma

Post by Point. »

Laganini protiv ove nejaci iz Corropolija. Moglo je biti i vise, no necemo se zaliti.

Oh Noooo!
Romanista 101%

#6430 Re: AS Roma

Post by Romanista 101% »

Point. wrote:Laganini protiv ove nejaci iz Corropolija. Moglo je biti i vise, no necemo se zaliti.

Oh Noooo!

konacno i ti da dodjes na svoje :D 4 godine cekanja, ali ko ceka taj i doceka :)
Point.

#6431 Re: AS Roma

Post by Point. »

north wrote:S obzirom da nikakve šanse nemaju za titulu, ali baš nikakve, jer Juve je duplo jači, čudi da u ovako važnoj utakmici pokažu takvu nemoć ko da su protiv Barce .....Lazio je godinama odron od ekipe i kluba u Italiji, ali večeras su na konto ratničke igre svih 90 minuta potpuno učinili Romu nemoćnom da opuca pošteno po golu i vise nego zasluženo dobili...Sa 2-1 Roma bi imala velike šanse, ovako jako teško...jedan gol Lazija u revanšu i to bi bilo to...Fali ovoj Romi svašta nešto da bi bili ozbiljna ekipa i parirali Juventusu u ligi, o velikim rezultatima u Evropi da ne pričamo...
A nije bas da je Lazio godinama odron ekipa. Zadnjih godina imamo vise finala i titula u Kupu od ASS Rome, igramo u EL, bili smo nadomak CL. S obzirom da nemamo bogate jenkije i kineze kao vlasnike i veliki dug koji svake godine uredno otplacujemo, Lazio biljezi sasvim solidne rezultate.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#6432 Re: AS Roma

Post by hrasno38 »

north wrote:S obzirom da nikakve šanse nemaju za titulu, ali baš nikakve, jer Juve je duplo jači, čudi da u ovako važnoj utakmici pokažu takvu nemoć ko da su protiv Barce .....Lazio je godinama odron od ekipe i kluba u Italiji, ali večeras su na konto ratničke igre svih 90 minuta potpuno učinili Romu nemoćnom da opuca pošteno po golu i vise nego zasluženo dobili...Sa 2-1 Roma bi imala velike šanse, ovako jako teško...jedan gol Lazija u revanšu i to bi bilo to...Fali ovoj Romi svašta nešto da bi bili ozbiljna ekipa i parirali Juventusu u ligi, o velikim rezultatima u Evropi da ne pričamo...
Ovakvoj Romi a pri tome mislim na citavu sezonu ja nikada ne bih otpisao sanse jer kad mugu hladno jednog Viljareala u gostima zguzvati sa 4 gola ne vidim zasto Laciu ne bi zavalili barem dva ako budu u elementu. Moje neko misljenje da je i samom Edinu a i citavom timu losa prekretnica bila upravo revans utakmica protiv Viljareala gdje je Spaleti vrlo neozbiljno isao sa rizikom da prekine pobjednicki niz "odmarajuci" igrace i od te utakmice to vise nije ta Roma bez obzira na pobjedu preotiv Intera a o Edinu da ne govorim. Kada meljes onda meljes i ne mijenjas ekipu ako bas ne moras.
Romanista 101%

#6433 Re: AS Roma

Post by Romanista 101% »

hrasno38 wrote:
Ovakvoj Romi a pri tome mislim na citavu sezonu ja nikada ne bih otpisao sanse jer kad mugu hladno jednog Viljareala u gostima zguzvati sa 4 gola ne vidim zasto Laciu ne bi zavalili barem dva ako budu u elementu. Moje neko misljenje da je i samom Edinu a i citavom timu losa prekretnica bila upravo revans utakmica protiv Viljareala gdje je Spaleti vrlo neozbiljno isao sa rizikom da prekine pobjednicki niz "odmarajuci" igrace i od te utakmice to vise nije ta Roma bez obzira na pobjedu preotiv Intera a o Edinu da ne govorim. Kada meljes onda meljes i ne mijenjas ekipu ako bas ne moras.

ja ne znam jesi li ti uopste gledao utakmicu, obicnom gledaocu jasno je bilo da su svi igraci Rome umorni, dosta sporiji od lacijevih i prave neshvatljive greske posebno sredina kod Rome bila je uzasna sinoc, oni jesu pokusavali imali su nekih 65% posjeda lopte ali sve je to islo sporo i na istu foru, Radju su naravno odsjekli i tu su uradili 50% posla, Spalletti je jako tvrdoglav sinoc hem sto su izgubili hem nisu nikoga odmorili, pa bolje da su izgubili 3:0 ali sa drugim timom ovako u vec u subotu ceka Napoli i Spalletti naravno OPET ce izvesti istih 11 kao i na zadnjih 120 utakmica, ne mozes sa 13-14 igraca igrati cijelu sezonu i jos na 3 fronta, to ne mogu i puno jace ekipe a ne Roma
hrasno38

#6434 Re: AS Roma

Post by hrasno38 »

Romanista 101% wrote:
hrasno38 wrote:
ja ne znam jesi li ti uopste gledao utakmicu, obicnom gledaocu jasno je bilo da su svi igraci Rome umorni, dosta sporiji od lacijevih i prave neshvatljive greske posebno sredina kod Rome bila je uzasna sinoc, oni jesu pokusavali imali su nekih 65% posjeda lopte ali sve je to islo sporo i na istu foru, Radju su naravno odsjekli i tu su uradili 50% posla, Spalletti je jako tvrdoglav sinoc hem sto su izgubili hem nisu nikoga odmorili, pa bolje da su izgubili 3:0 ali sa drugim timom ovako u vec u subotu ceka Napoli i Spalletti naravno OPET ce izvesti istih 11 kao i na zadnjih 120 utakmica, ne mozes sa 13-14 igraca igrati cijelu sezonu i jos na 3 fronta, to ne mogu i puno jace ekipe a ne Roma

Jok eto a sa kojim igracima igraju Bajern, Real, Barca itd. Pravilo svakog sporta je da se pobjedonsoni niz svjesno ne prekida a pogotovo u LP i EL. Edinu si uskratio mogucnost da jos vise popravi svoj konto golova u EL jer do tada je ne znam na koliko utakmica davao golove. Poslije toga kita Marjanova evo vec tri utakmice nema gola a i Roma igra losiji fudbal. Ne odmaras ekipu tako sto je promjenis sa 7 novih igraca. To su jarane igraci, to im je posao i mogu oni veise manje bez problema igrati u tom ritmu ako su zdravi. Igraci se odmaraju protiv losih ekipa za koje znas da ih mozes dobiti bez probelma sa drugih 11 igraca. E sad ko je kriv Romi sto od 15 igraca ima 10 taraba i 5 vrhunskih.
Romanista 101%

#6435 Re: AS Roma

Post by Romanista 101% »

uporedjujes Real Barcu Bayern sa Romom :roll: a pitanje sa kraja posta...pa kriv je predsjednik koji samo uzima pare od Rome, a nove igrace samo na pozajmice dovode
leškarenje

#6436 Re: AS Roma

Post by leškarenje »

Ma hrasno ti prati Romu otkako je Džeko tu :-)
hrasno38

#6437 Re: AS Roma

Post by hrasno38 »

leškarenje wrote:Ma hrasno ti prati Romu otkako je Džeko tu :-)
Kakve veze ima kad ko prati i od kada prati....to je univerzalno sportsko pravilo ali eto ti bi volio da budes kao malo duhovit!
MOSALJOZE

#6438 Re: AS Roma

Post by MOSALJOZE »

Hejteru :mrgreen:
hrasno38

#6439 Re: AS Roma

Post by hrasno38 »

Romanista 101% wrote:uporedjujes Real Barcu Bayern sa Romom :roll: a pitanje sa kraja posta...pa kriv je predsjednik koji samo uzima pare od Rome, a nove igrace samo na pozajmice dovode
Na neki nacin uporedjujem a to je nacin da skoro pa uvijek izlaze sa najjacim timom izuzev ako ih povrede ne sjebu...nebitno koliku prednost imaju jer svaka pobjeda ima neku vrijednost i svaka pobjeda je bitna. Pa kda stavis u danasnjoj Romi na klupu Edina, Salaha i Naigolana najprije ce gol postici Spaletti:) jer ovi koji udju mjesto njih teska borba.
leškarenje

#6440 Re: AS Roma

Post by leškarenje »

hrasno38 wrote:
leškarenje wrote:Ma hrasno ti prati Romu otkako je Džeko tu :-)
Kakve veze ima kad ko prati i od kada prati....to je univerzalno sportsko pravilo ali eto ti bi volio da budes kao malo duhovit!
Buhahaha
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#6441 Re: AS Roma

Post by Admir_1984 »

Romanista 101% wrote:
Point. wrote:Laganini protiv ove nejaci iz Corropolija. Moglo je biti i vise, no necemo se zaliti.

Oh Noooo!

konacno i ti da dodjes na svoje :D 4 godine cekanja, ali ko ceka taj i doceka :)
zovu ga 29 februar
Point.

#6442 Re: AS Roma

Post by Point. »

Neko finala i titule, nekome plafon predkvalifikacije CL.
hrasno38

#6443 Re: AS Roma

Post by hrasno38 »

Muhamed Đakmić

#6444 Re: AS Roma

Post by Muhamed Đakmić »

Šta ima Hrasno kod tebe, kakav si?

Image

Ovo na slici su navijači Rome da znaš, samo napominjem.
jeza u ledja

#6445 Re: AS Roma

Post by jeza u ledja »

eksi istria :lol:
hrasno38

#6446 Re: AS Roma

Post by hrasno38 »

Muhamed Đakmić wrote:
Šta ima Hrasno kod tebe, kakav si?

Image

Ovo na slici su navijači Rome da znaš, samo napominjem.
Ne sporim ali navijaci Lazia su najpopularniji jos od davnina po velicanju fasiszma
jeza u ledja

#6447 Re: AS Roma

Post by jeza u ledja »

joj slavlja gola :roll:
hrasno38

#6448 Re: AS Roma

Post by hrasno38 »

rekao sam vam ja da se pobjednicki niz ne prekida neprirodnim putem!!!!
jeza u ledja

#6449 Re: AS Roma

Post by jeza u ledja »

hrasno38 wrote:rekao sam vam ja da se pobjednicki niz ne prekida neprirodnim putem!!!!
o cemu ba pricas ti?

roma ko karina igra
hrasno38

#6450 Re: AS Roma

Post by hrasno38 »

jeza u ledja wrote:
hrasno38 wrote:rekao sam vam ja da se pobjednicki niz ne prekida neprirodnim putem!!!!
o cemu ba pricas ti?

roma ko karina igra
Sta si ti ovdje ....svakom loncu poklopac....ako ne znas o cemu pricam onda ne pametuj.....
Post Reply