Kosarkaska reprezentacija BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- It_is_a_Leclerc
#6426 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Zasad, najvjerovatnije za opstanak u a diviziji će se igrati protiv Rusije 
- phillie
#6427 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Da. trebace nam jedna od dvije utakmice u toj borbi za opstanak. Ili protiv Rusa ili Ceha (ako izgube svoju utakmicu)...Ne vjerujem da ce nas zapasti Belgija ili Engleska.
Edit: Ne ipak, ako izgubimo od Rusije/Ceske idemo ili na Belgiju ili na Englesku. Ako pobjedimo Rusiju/Cesku, svejedno je onda.
Edit: Ne ipak, ako izgubimo od Rusije/Ceske idemo ili na Belgiju ili na Englesku. Ako pobjedimo Rusiju/Cesku, svejedno je onda.
Last edited by phillie on 29/07/2014 16:41, edited 1 time in total.
- BHF_Manijak
#6428 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Popovic djeluje k'o Kobe Bryant pored nasih. Hoce li mi neko reci gdje igraj taj nevidjeni as?!
Sto Lecrec rece jebo te ja bih ga slomio ali mi ne bi zabio 30 poena. Da je dobio 3 puta po labrnji smirio bi se on. Ovoj nasoj ekipi ne fali kvalitet, fale muda i dobar strateg.
Nekad treba i prljavo odigrati da bi se dobilo.
Sto Lecrec rece jebo te ja bih ga slomio ali mi ne bi zabio 30 poena. Da je dobio 3 puta po labrnji smirio bi se on. Ovoj nasoj ekipi ne fali kvalitet, fale muda i dobar strateg.
Nekad treba i prljavo odigrati da bi se dobilo.
- It_is_a_Leclerc
#6429 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Pa tako se to radi.
Jednom da je "slučajno" naletio na lakat npr. Polutka, i da je malo krvi bilo, penis bi se on šetkao kao na treningu i gađao sve pod milim Bogom.
Ja sam sad gledao ovaj sistem takmičenja, i jedno je jasno. Mi, ako izgubimo utakmicu protiv Rusa/Čeha, 100 % ispadamo sa takmičenja jer tri najgora ispadaju.
Ako sam u krivu, ispravite me.
Jednom da je "slučajno" naletio na lakat npr. Polutka, i da je malo krvi bilo, penis bi se on šetkao kao na treningu i gađao sve pod milim Bogom.
Ja sam sad gledao ovaj sistem takmičenja, i jedno je jasno. Mi, ako izgubimo utakmicu protiv Rusa/Čeha, 100 % ispadamo sa takmičenja jer tri najgora ispadaju.
- BHF_Manijak
#6430 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Joj kad ih sad zaganjamo! Hajdeeeeee!

-
__Phoenix__
#6431 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Nisi, sa takmičenja ispadaju 14. 15. i 16, tako da ako prvu izgubimo imamo opet priliku igrati za 13. mjesto i osigurati ostanak u A diviziji...It_is_a_Leclerc wrote:Pa tako se to radi.
- hrastov žižak
#6432 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
U Lovćenu igra PePo
- It_is_a_Leclerc
#6433 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
E super onda.__Phoenix__ wrote:Nisi, sa takmičenja ispadaju 14. 15. i 16, tako da ako prvu izgubimo imamo opet priliku igrati za 13. mjesto i osigurati ostanak u A diviziji...It_is_a_Leclerc wrote:Pa tako se to radi.
Ipak nije tako crno.
- phillie
#6434 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
U pravu je Phoenix
Edit....ili nee sto bi rekao spaho. Teoretski: Izgubimo od Rusa, idemo na Belgiju koju pobjedimo, e onda igramo za plasman od 13-14 mjesta i to nam je finalna utakmica koju moramo pobjediti.
Edit....ili nee sto bi rekao spaho. Teoretski: Izgubimo od Rusa, idemo na Belgiju koju pobjedimo, e onda igramo za plasman od 13-14 mjesta i to nam je finalna utakmica koju moramo pobjediti.
Last edited by phillie on 29/07/2014 16:59, edited 1 time in total.
-
__Phoenix__
- phillie
#6436 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Nasa repka EF4-Rusi G1 (izgubimo i postajemo looser 56)-> looser 57(Belgija)-looser 56(mi) pobjedimo (postajemo winner 57)->winner 57 (mi)-winner58 igramo za plasman od 13-14 mjesta.
Ili drugi slucaj: Dobijemo Ruse i rijesmo se ove problematike.
ili treci slucaj: stave nas na poziciju 3 umjesto cetiri
ili cetvrti slucaj: cesi dobiju ruse pa protiv njih igramo prvu utakmicu.
Jebo ih sistem.
Ili drugi slucaj: Dobijemo Ruse i rijesmo se ove problematike.
ili treci slucaj: stave nas na poziciju 3 umjesto cetiri
ili cetvrti slucaj: cesi dobiju ruse pa protiv njih igramo prvu utakmicu.
Jebo ih sistem.
- bingov buraz
#6437 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Mozemo Spaniju dobiti sa malo boljim skokom i puno boljim procentom za 2.
-
neno#4
#6438 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Vec su se igrale.BHF_Manijak wrote:Pa rekao je Kikan na pressu da se igraju 2 protiv Svedske.neno#4 wrote:Nisi. Ne znam odakle uopce te informacije.OldMayor wrote:Jesam li ja dobro shvatio ili mi igramo revans protiv Svedske u Tuzli nekad sad?
- OldMayor
#6439 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Upravu si. Sad se ide na turnir u Italiju.phillie wrote:Cini mi se da ima jos neki jal turnir u Italiji jal prijateljska sa Italijom....
@neno4, kad se igrala druga protiv Svedske. Ja ne kontam nista? Gledao sam ovu u nedjelju. Jel to bila prva, kad su onda drugu igrali? Jucer nisu.
- phillie
#6440 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Ako ne mozemo dobiti Spaniju, ne trebamo ni ostati u diviziji

Poluvrijeme, Turska vodi 20 razlike protiv Spanije
Poluvrijeme, Turska vodi 20 razlike protiv Spanije
-
Korisnica_
#6441 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
A mi Turke pobijedili....
- BHF_Manijak
#6442 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Kako prodjosmo tu drugu?neno#4 wrote: Vec su se igrale.
-
ketronsd1
#6443 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Zijanili 11 razlikeBHF_Manijak wrote:Kako prodjosmo tu drugu?neno#4 wrote: Vec su se igrale.
- phillie
#6444 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Sad je sasvim izvjesno da cemo u play-out. Da su Spanci pobjedili Turke, mi bi eventualnom pobjedom protiv Spanije i poraz Turske od Srbije mogli traziti mjesto u 1/4 finalu. Ovako nista od toga.
Sad mene interesuje ovo: "The teams E5, E6, F5, F6 will be ranked according to the Official Basketball Rulles.
Slucaj, ako pobjedimo sutra Spance, da li to znaci da cemo kao F5 biti automatski bolje plasirani nego E6 i F6 odnosno da cemo biti EF1 ili EF2? Ako je tako, onda bi u razigravanju dobili lakseg protivnika u prvoj utakmici a samim tim i laksi put do opstanka u A diviziji.
Ili ovo Official Basketball Rulles im znaci da ce se jos neki faktori uzimati u obzir (tipa rejting repke i slicno)....
Edit: evo nasao sam ovo
Mi, Spanija i Litvanija imamo 1-3
Poljska ima 0-4
Pobjedimo Spance minimalno smo EF2 i susret sa Engleskom/Belgijom
Izgubimo li /a i poljaci izgube svoju tekmu/ idemo na Cehe.
Izvinjavam se ako vas gnjavim...ne mogu zaspati, a dosadno mi
Sad mene interesuje ovo: "The teams E5, E6, F5, F6 will be ranked according to the Official Basketball Rulles.
Slucaj, ako pobjedimo sutra Spance, da li to znaci da cemo kao F5 biti automatski bolje plasirani nego E6 i F6 odnosno da cemo biti EF1 ili EF2? Ako je tako, onda bi u razigravanju dobili lakseg protivnika u prvoj utakmici a samim tim i laksi put do opstanka u A diviziji.
Ili ovo Official Basketball Rulles im znaci da ce se jos neki faktori uzimati u obzir (tipa rejting repke i slicno)....
Edit: evo nasao sam ovo
Dakle sad je stanje ovakvoTeams E6, E5, F6 and F5 will be ranked as EF1 – EF4 according to their records in the groups to determine the
pairings for Classification Games 9th – 16th Place.
Mi, Spanija i Litvanija imamo 1-3
Poljska ima 0-4
Pobjedimo Spance minimalno smo EF2 i susret sa Engleskom/Belgijom
Izgubimo li /a i poljaci izgube svoju tekmu/ idemo na Cehe.
Izvinjavam se ako vas gnjavim...ne mogu zaspati, a dosadno mi
- It_is_a_Leclerc
#6445 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Šta bi sa Jukom ?!
Kako je krenulo, Ivanović će drillanjem rastjerati pola ekipe
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#6446 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Cek, to ovo sto pisu na klixu? Ako je istina, zvuci kao izvlakusa. Cuj umoran, prije ce biti izgovor, a jos nije ni zakoracio na NBA parketeIt_is_a_Leclerc wrote:Šta bi sa Jukom ?!
Ako nije istina, onda klixu haram za ovakve bombasticne naslove
- MOSALJOZE
#6447 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Ma ne vjerujem,da Juka ne želi igrati za seniore,to zvuči skoro nestvarno.Sad umora ima to je sigurno,a znamo kakve su pripreme kod Duška.
- phillie
#6448 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Pekovic je drugo, jer Nurkic je na pocetku karijere, prve nastupe biljezi za A selekciju, tako da ne vjerujem da je odmah poceo taktizirati i odbijati nastupe. Mozda je samo neki rutinski pregled i da ako Bog da gledamo Juku protiv Engleza i Islandjana.
- hrastov žižak
#6449 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
ma jok, nema sumnje u jusufa. jal je kakva povredica, jal denver kenja.
- It_is_a_Leclerc
#6450 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Ili je možda samo glasina. Ono, on rekao da je umoran, FENA iskonstruisala priču o tome da se ne vraća..
Nadam se da je to.
Nadam se da je to.