http://www.sa-c.net/news-archive/other- ... -igraliste

prosto je nevjerovatno kako sada bolje izgleda...So What! wrote:Ulica Fra Filipa Lastrića - 13. 06. 2018. @ vladosa12 (SSC)
http://ba.n1info.com/a168307/Biznis/Eks ... oweru.htmlkaranana wrote:Imas li negdje u svojoj arhivi slika ili postova neke slike ili informacije sa samog pocetka ovog projekta ja mislim nekad oko jeseni 2016 gdje se moze vidjeti rok zavrsetka radova tj. useljenje towera?
U toku je izgradnja stambeno-poslovnog objekta Sarajevo Tower sa planiranom visinom od 26 spratova.
Objekat se nalazi između ulica Džavida Haverića i Kolodvorska. Saobraćajni pristup zgradi je nešto na što je obraćena posebna pažnja i uradilo se sve kako bi se spriječile gužve i saobraćajni "čepovi". Tako je izlaz iz podzemnih garaža na ulicu Džavida Haverića sa sjeverne strane, dok je na južnoj strani predviđena nova saobraćajnica okomita na objekat koja spaja južni izlaz iz podzemnih garaža i Kolodvorsku ulicu. Saobraćaj u mirovanju je riješen podzemnim garažama i vanjskim parkinzima na nivou prizemlja, a kojima je omogućen prilaz i sa sjeverne i južne strane "Sarajevo Tower"-a.
Stanovi su rasporođeni od 3. do 26. sprata. Na prvih osam etaža stambenog dijela zgrade (od 3. do 11. sprata) predviđeno je da svaki sprat ima po 22 stana. Na narednih 10 etaža (od 12. do 22.) na svakoj etaži je 18 stambenih jedinica, dok će se penthausi nalaziti na 23. i 24. spratu, kao i na 25. i 26. Planirano je da se druga etaža penthausa projektuje u dogovoru sa kupcima, kako bi se prostor maksimalno prilagodio njihovim željama. Nakon što bude završen, "Sarajevo Tower" će imati više od 350 stambenih jedinica.
SA-C
Kolodvorska (1+1), a zatim Ložionička ulica (2+2) su više nego dovoljne da servisiraju Pofaliće sa još dva ovakva tornja, stoga je pristup itekako omogućen._BataZiv_0809 wrote:Cuj obratili paznju na pristup saobracajnicama a 26 spratova hoce zagurati na onu lokaciju
De bolan i sad je krkljanac.So What! wrote:Kolodvorska (1+1), a zatim Ložionička ulica (2+2) su više nego dovoljne da servisiraju Pofaliće sa još dva ovakva tornja, stoga je pristup itekako omogućen._BataZiv_0809 wrote:Cuj obratili paznju na pristup saobracajnicama a 26 spratova hoce zagurati na onu lokaciju
Says who?_BataZiv_0809 wrote:De bolan i sad je krkljanac.So What! wrote:Kolodvorska (1+1), a zatim Ložionička ulica (2+2) su više nego dovoljne da servisiraju Pofaliće sa još dva ovakva tornja, stoga je pristup itekako omogućen._BataZiv_0809 wrote:Cuj obratili paznju na pristup saobracajnicama a 26 spratova hoce zagurati na onu lokaciju
Ja koji tu zivim pobogu.So What! wrote:
Says who?
Kuda se dodje na ovaj most...i đe ide...Hajvan wrote:
Fantastichno projektovana raskrsnica.
Radijus primjeren i prilagodjen skretanju i najvechih shelpera.
izmedju zore i standarda ima cesta ,na istom mjestu bio nekad klimavi drveni most,dodjes u krug feroelektra u halilovicima..mali_balon wrote:
Kuda se dodje na ovaj most...i đe ide...
Ako zaista živiš, uvažavam ti mišljenje ..._BataZiv_0809 wrote:Ja koji tu zivim pobogu.So What! wrote:
Says who?
Znaš li slučajno da li je ikada javno objavljen RP koji uključuje izmjene "Sarajevo Tower"?So What! wrote:Sarajevo Tower, to vam je inače ona planirana zgrada od 83 metra na Pofalićima, što je neće nikada napraviti kako nam rekoše doušnici na ovoj temi.
Nije to bio novi RP nego korekcija postojećeg...objavljena je nekad u drugoj polovini 2014 čini mi se..VladaFBiH wrote:Znaš li slučajno da li je ikada javno objavljen RP koji uključuje izmjene "Sarajevo Tower"?So What! wrote:Sarajevo Tower, to vam je inače ona planirana zgrada od 83 metra na Pofalićima, što je neće nikada napraviti kako nam rekoše doušnici na ovoj temi.
da ali nema Sarajevo Tower u njoj - nova izmjena je iz ili 2016 ili 2017neki wrote:Nije to bio novi RP nego korekcija postojećeg...objavljena je nekad u drugoj polovini 2014 čini mi se..VladaFBiH wrote:Znaš li slučajno da li je ikada javno objavljen RP koji uključuje izmjene "Sarajevo Tower"?So What! wrote:Sarajevo Tower, to vam je inače ona planirana zgrada od 83 metra na Pofalićima, što je neće nikada napraviti kako nam rekoše doušnici na ovoj temi.