Ljudi pomagajte, pojescu se dok ne dodjem kuci
Jutros izvela Carlija vani, sve normala bilo, igrao se sa cukama, lajao na druge cuke
Moderator: anex
Cholina_Lokica wrote:Znam da je off, ali evo i ovdje mozda neko prije vidi
Ljudi pomagajte, pojescu se dok ne dodjem kuci
Jutros izvela Carlija vani, sve normala bilo, igrao se sa cukama, lajao na druge cukeSkakao, teglio, klasika, krenuli kuci, samo odjednom se ukopao u mjestu, glavu spusio skoro na zemlju i poceo cviliti, stajali tako jedno 5 minuta, i hajde lagano kuci, dosli kuci, prvo je sjeo i glava opet dole, zakucan nekakav
Prinesem mu vode, popije malo, ustao je da jede, i odmah zalegao i ne mrda, morali smo na posao ici
Ostao je tako... Izludicu a ne mozemo ici kuci
Je li iko imao situaciju...
Lijep k'o lutka.Chuckie wrote:
Ma to ga je nesto malo prenjelo i super. Promjena vremena bice...Cholina_Lokica wrote:Dosla. On je normalan skroz, skace, divlja
Hajde super, drago mi je zbog vasCholina_Lokica wrote:Dosla. On je normalan skroz, skace, divlja
Rott ili labrador ili nešto drugo? Pojma nemam al' su drama kjutpakica_ wrote:
bastine bebe
hvala, hvalaSorel wrote:Rott ili labrador ili nešto drugo? Pojma nemam al' su drama kjutpakica_ wrote:
bastine bebe
Ne petljaj seZhìxin wrote:Jarane neće ti valjda neko govoriti kakvog cuku da nabaviš...
ja uzimam jedno, najvjerovatnije zenku (ima jedna curica i tri muska, od kojeg je jedno 90% rezerve), a ostali se prodajupici wrote:@pakice jel se prodaju il poklanjaju ovi dobermani...možda sam mušterija.
pa zar nemas nekoga da ti donese? ne znam da iko radi dostavuChuckie wrote:Društvo, gdje da nabavim Frontline ampule za cuku?
Uz mogućnost dostave, jer nisam u Sa.