tamam da sklopim oci eeeee ne mere pocnem se smijati
kolega hvala tebi ipak,udobni su ovi jastucici i rolnice
hadzinicasa wrote:dajte prijedlog za iftar. dođoh sinoć kasno, frižider prazan, valja mi u kupovinu poslije posla, a nemam ideja
Tebi moramo neki fin bajramluk.kolega wrote:alejkumusselam o ti zagledana u piramidu
amsa66 i ostale korisnice jastuka koje podjelih, meni je zadovoljstvo kad vi to sebi možete nekako nagoditi da malo odrijemate a nemojte se sad opterećivati pomislima o dojenju i slično ... neka sad
piletina, gljive, rezanci - sve gotovo za pola sata maksimalno. uz to tarhana na paradajzu, gotova za 15 minhadzinicasa wrote:dajte prijedlog za iftar. dođoh sinoć kasno, frižider prazan, valja mi u kupovinu poslije posla, a nemam ideja
Miss D wrote:vidi ove nase muškadije sto im se apetit otvorio,
pa su puni ideja
Mašalah, moram sebi početi štimati alarm, sama se nikad ne bih probudilakolega wrote:alejkumusselam elizabet-hanma, jesi li se fino napajkila

HomeArt wrote:Selam alejkum i alejkumu-s-selam.
Šta se dešava u ovom virtuelnom džematu hoće li bar virtualna kiša pasti kad ova neće
nema sanse da bih ja spavala na ovome, bar ne duze od minute... vrtim se ko shishelizabeth a wrote:Mašalah, moram sebi početi štimati alarm, sama se nikad ne bih probudilakolega wrote:alejkumusselam elizabet-hanma, jesi li se fino napajkila
![]()
![]()
A čovjek kad je pospan, on će i na ovom zaspati![]()
![]()
![]()
Moja ti,ovdje niko ne spava svi samo gledaju u racunareelizabeth a wrote: Kako ste danas? Vidim svi bi nešto spavali![]()
![]()
jasta nego znam,oldschool wrote:Miss D wrote:vidi ove nase muškadije sto im se apetit otvorio,
pa su puni ideja
Šta fali, ti sve znaš kuhati, ne trebamo se brinuti.![]()
![]()
Učite, neki se čude, pa kako je moguće da je samo, kolega, dobio poklon, čupavce.kolega wrote:alejkumusselam elizabet-hanma, jesi li se fino napajkila
hadžinice-sa, ... malo hurmi, supica, malo sarme u japrak, salatice lagane i recimo malo kakvog hošafa propraćeno kojim kupovnim čupavcem
miss, nema nikakvih problema, gledaću da za vikend fino vunu iščupam i presložim pa da bude jastuk izuzetno mehak i udoban za drijemanje ili spavanje