rrikikiki wrote: Covjek je covjek, bez obzira na seksualnu orijentaciju ali kao sto i zeni koja je rodjena bez maternice nesto bioloski fali, ili djetetu sa down sindromom kojem takodjer nesto fali, tako i osobi koja je homoseksualno fali bioloska normalnost. Kad se maknes od iphona, robe, shopping mallova, bmw-a, nargile, instagrama, bioloski homsoeksualci su ljudi sa greskom.
'vako je i Hitler pricao i stvarao projekat-drzavu samo za potpuno psihicki zdrave i za reprodukciju sposobne jedinke. Svi ostali nemaju svrhu, samim tim ni razlog za postojanje. Sramota.
Licemjerje nas ubi. OK je trpati zeni u dupe, ali musku nije. Jebi ga, dupe je dupe.
Meni ne smetaju, neka ih. Gori su mi straight ljudi koji vode devijantne zivote pune pijancenja, droge, varanja, kockanja, tuce, polnih bolesti, abortusa 5 puta godisnje. Iz tih porodica djeca definitivno izadju istraumirana. Ti su mi gori po drustvo, nego gejevi.
Ja sam nacionalna manjina u ovom dijelu Bosne od ranih devedesetih i znam na svojoj kozi kako je kad bi te strpali u logor ili barem prebili kosti samo zato sto si to sto jesi. Zato podrzavam da ljudi budu, otvoreno, to sto jesu, (dok god ostaju u granicama zakona, jer cesto brkate pedofiliju s homoseksualizmom, pa da naglasim...pedosima ne bih dao paradu, dao bih im vjesala), jer znam kako je kad te mrze.