REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post Reply
detroit-mercy

#6426 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by detroit-mercy »

tandmand wrote:Mislim da su se razni kvazilevicari, građani, uzpovci, malo zeletili sa tim da Bakira iscipelare. Ovim odbacivenjem revizije se neće smiriti tenzije kako su to smatrali u EU već naprotiv, sada će imati odgovor jednog narodnog pokreta oličenog u SDA ... I Bošnjacima je pun kofer svega.
Bice belaja ko hljeb, Bosnjaka je minimum po zadnjem popisu oko 200 miliona, sad kad navale na EU pa je ko Mongoli onomad rasture ko napolitanku :mrgreen:
uglavnomja

#6427 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by uglavnomja »

detroit-mercy wrote:
tandmand wrote:Mislim da su se razni kvazilevicari, građani, uzpovci, malo zeletili sa tim da Bakira iscipelare. Ovim odbacivenjem revizije se neće smiriti tenzije kako su to smatrali u EU već naprotiv, sada će imati odgovor jednog narodnog pokreta oličenog u SDA ... I Bošnjacima je pun kofer svega.
Bice belaja ko hljeb, Bosnjaka je minimum po zadnjem popisu oko 200 miliona, sad kad navale na EU pa je ko Mongoli onomad rasture ko napolitanku :mrgreen:
:lol: :lol:

a sve poletan bosnjak, sa'ce guzicu dic, samo da dodje voda u saraj'vo
i da neko drugi prvi krene
do tad ce lupati po tastaturi i sanjati budzetski pos'o
detroit-mercy

#6428 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by detroit-mercy »

harač wrote:OK, nije rekao narodu, a i sto bi, ovce, ali sto nije rekao ljudima koje je pozvao na sijelo u vijecnicu, ili sa kojima je imao privatne sastanke, tipa jerlagica, niksica i sl., i koje je lobirao za podrsku. mogao je reci kakva je situacija, te da li podrzavaju ovakvu strategiju... ipak nije, odlucio je i njih izmanipulisati. zasto?
Mislio je da ce na guzove proci pa da ispadne heroj. Jer su na dosta puta provlacili na guzove za neke stvari pa se navikao. Zaboravio je da nije dovoljno samo kukati i izigravati zrtuvu nego stvar treba ponekad uzeti u svoje ruke.
tandmand

#6429 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by tandmand »

ultima_palabra wrote:
Eki narodnog pokreta :D

Ne znam šta će EU kad dobije taj odgovor, vjerovatno se raspasti, ionako imaju dovoljno problema...
Kako vele kvazljevičari, Alija je rušio Jugoslaviju ... a ni Bakir nije za odbaciti. :D
detroit-mercy

#6430 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by detroit-mercy »

uglavnomja wrote:
detroit-mercy wrote:

Kako nisu poletni, pa zar ne vidis da su vec sad svi navalili da se ubacuju u Njemacku, sve je to dio strategije samo ti to ne razumijes :mrgreen:. Prvo se infiltriras u neprijateljske redove pa ga onda iznenada rasturis :mrgreen: :mrgreen: .
uglavnomja

#6431 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by uglavnomja »

detroit-mercy wrote:
uglavnomja wrote:
detroit-mercy wrote: Bice belaja ko hljeb, Bosnjaka je minimum po zadnjem popisu oko 200 miliona, sad kad navale na EU pa je ko Mongoli onomad rasture ko napolitanku :mrgreen:

Kako nisu poletni, pa zar ne vidis da su vec sad svi navalili da se ubacuju u Njemacku, sve je to dio strategije samo ti to ne razumijes :mrgreen:. Prvo se infiltriras u neprijateljske redove pa ga onda iznenada rasturis :mrgreen: :mrgreen: .
infiltracija u pranje starohanskih gujica :thumbup:

maestralano, kakav trojanski konj :zzzz:
detroit-mercy

#6432 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by detroit-mercy »

pustopoljina wrote:
harač wrote:Ukljucilo se i Tuzilastvo BiH... polako se odmotava klupko bosnjacke minder mafije
samo nek' se tuze...
a onaj radoncic...kad ce ono u zatvor?
Njega Bake po potrebi salje u zatvor, cim malo podigne glavu ovaj ga strpa u buharu da se primiri pa onda opet iznova :mrgreen: :mrgreen: .
daddy-kool

#6434 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by daddy-kool »

Capsicum wrote:
http://www.icj-cij.org/presscom/files/6/19376.pdf
Dakle sud je obavijestio agenta, a samim tim i Bakira o tome da ne moze podnjeti zahtjev za reviziju bez nove odluke predsjednistva jos u maju 2016. Bakir vas je sve lagao i izvarao radi vlastitih i interesa svoje stranke.
Da li je sud tražio nove akreditive od SS ili od predsjedništva, ili su oni eto po svom pitali Dragana, Mladena i Bakira?
sinuhe

#6435 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by sinuhe »

"Ostavku neću podnijeti jer mislim da činim ono za šta me moj narod i izabrao", kaže Izetbegović.

Image
ultima_palabra

#6436 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by ultima_palabra »

tandmand wrote:
ultima_palabra wrote:
Eki narodnog pokreta :D

Ne znam šta će EU kad dobije taj odgovor, vjerovatno se raspasti, ionako imaju dovoljno problema...
Kako vele kvazljevičari, Alija je rušio Jugoslaviju ... a ni Bakir nije za odbaciti. :D
Gubiš se malo, nije to tema današnje emisije... kad ide taj odgovor prema EU? Hoće li i njega Sakib predati?
Boletus edulis

#6437 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by Boletus edulis »

Ostavku neću podnijeti jer mislim da činim ono za šta me moj narod i izabrao", kaže Izetbegović.
ruka mu se osusila ko bude glasao za tebe i tvoje.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#6438 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by Chmoljo »

inače, Bakirova inauguracija je bila najposjećenija, ever!
VjecitiStudent

#6439 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by VjecitiStudent »

Koji šupak ...
Ipak, dodaje da odluka da se ide u reviziju nije njegova, već joj je dao podršku te da se zbog toga ne kaje.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/izetbeg ... 70310071#2
Drvosjeca iz Dejcica

#6440 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

Kakvo smeće od insana. :roll:
detroit-mercy

#6441 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by detroit-mercy »

sinuhe wrote:"Ostavku neću podnijeti jer mislim da činim ono za šta me moj narod i izabrao", kaže Izetbegović.

Image
Ovo je samo vrhunac vaninstitucionalnog djelovanja, minder politike za par familija i clanova halke, sastancenja po kafanama. Sve ovo sto se godinama radilo na ovaj nacin je doslo na naplatu. Gdje je tu plan, gdje strategija, gdje su procjene, lobiranja, timovi koji ce godinama raditi na zadatim ciljevima.
Sve se razbije ko jedrenjak o hridi SSCs i Poljina :mrgreen:
kiligonzales

#6442 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by kiligonzales »

Chmoljo wrote:
inače, Bakirova inauguracija je bila najposjećenija, ever!
:lol:
ma zna napraviti show, sto jest jest. :D

E Hare kud ode iz politike :D
daddy-kool

#6443 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by daddy-kool »

https://www.klix.ba/vijesti/bih/sda-poz ... 70310070#2

SDA pozvala na Facebook mobilizaciju: Branite Izetbegovića postovima i šerovima

:D
Capsicum

#6444 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by Capsicum »

daddy-kool wrote:
Capsicum wrote:
Dakle sud je obavijestio agenta, a samim tim i Bakira o tome da ne moze podnjeti zahtjev za reviziju bez nove odluke predsjednistva jos u maju 2016. Bakir vas je sve lagao i izvarao radi vlastitih i interesa svoje stranke.
Da li je sud tražio nove akreditive od SS ili od predsjedništva, ili su oni eto po svom pitali Dragana, Mladena i Bakira?
Nema sta sud traziti od predsjednistva prije nego se podnese zahtjev za reviziju. Softic je pitao u maju 2016 i dobio je odgovor. Bakir se napravio lud, obmanuo svoj narod i opet pokusao na blef, da dobije malo na vremenu i da surfa na talasu podignutih tenzija do izbora, ali sud je odmah uputio pitanje clanovima predsjednistva oko toga da li je Softic dobio novi mandat.
muzicar_iz_parka

#6445 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by muzicar_iz_parka »

SDA izrasla u pravu demokratsku stranku, koja svoje stavove brani isključivo verbalno a ne kao crveni kmeri fizičkim nasiljem.
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#6446 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by mali_milojica »

uglavnomja wrote:
detroit-mercy wrote:
uglavnomja wrote:

infiltracija u pranje starohanskih gujica :thumbup:

maestralano, kakav trojanski konj :zzzz:
Tu smo najmanje ofirni. :D
Ha,da necemo u Lufthansi raditi.
Glup,gluplji,Bakir
:facepalm:
Suti jadan,suti.
Boletus edulis

#6447 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by Boletus edulis »

kunem se da bih prije zaokruzio nekog iz SNSD nego ovo smece od covjeka i politicara.
daddy-kool

#6448 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by daddy-kool »

Capsicum wrote:
daddy-kool wrote:
Capsicum wrote:
Nema sta sud traziti od predsjednistva prije nego se podnese zahtjev za reviziju. Softic je pitao u maju 2016 i dobio je odgovor. Bakir se napravio lud, obmanuo svoj narod i opet pokusao na blef, da dobije malo na vremenu i da surfa na talasu podignutih tenzija do izbora, ali sud je odmah uputio pitanje clanovima predsjednistva oko toga da li je Softic dobio novi mandat.
Na osnovu čega sud zna da li SS ima legitimitet?
Da li je trebao priložiti neki papir uz ovo?

Zašto to nisu odmah tražili?

I sud bi trebao, naglašavam, kontaktirati isključivo instituciju.
Last edited by daddy-kool on 10/03/2017 14:47, edited 1 time in total.
statixx

#6449 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by statixx »

"Mi smo cijenili da vrijedi pokušati i ići dalje, da treba sve učiniti za pravdu u ovoj zemlji i da ne treba ispustiti šansu ili obazirati zato što je neki registrar, koji se ne poziva na statut i pravila, sam po sebi nešto odgovorio.
A nije mu palo na pamet da treba javnost upoznati sa navedenim, pa tek onda organizovati kojekakve skupove.
zagortenej

#6450 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by zagortenej »

Image

Pozivamo sve patriote i Bosnjake da podrze Bakira Izetbegovica
https://www.facebook.com/groups/1866324493614903/

:bih: :bih: :bih:
Last edited by zagortenej on 10/03/2017 14:54, edited 3 times in total.
Post Reply