Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ma daj ba, nas našo levatit. Ja ga pitam šta je tajna tako dugog i skladnog braka, a on bomba o nekim vozanjima na motoru i slanju smajlija.
A vam, kad maconja(izraz koji koriste moji frendovi kad govore o dominantnom muškarcu iliti alfa mužjaku) baci liz, hana od sreće okreči svoju i tri reda komšijskih kuća
Ma daj ba, nas našo levatit. Ja ga pitam šta je tajna tako dugog i skladnog braka, a on bomba o nekim vozanjima na motoru i slanju smajlija.
A vam, kad maconja(izraz koji koriste moji frendovi kad govore o dominantnom muškarcu iliti alfa mužjaku) baci liz, hana od sreće okreči svoju i tri reda komšijskih kuća
Jednu uz stok od vrata, drugu u obrnutoj kaubojki, jednu trecu u misionarki, tamo jednu uz parmake, jednu u sijenu, drugu jednu sa njenom drugaricom i tako mi te koje mi ne dadose nikako ne izlaze iz glave.
A bivse ne sanjam ...
Jednu uz stok od vrata, drugu u obrnutoj kaubojki, jednu trecu u misionarki, tamo jednu uz parmake, jednu u sijenu, drugu jednu sa njenom drugaricom i tako mi te koje mi ne dadose nikako ne izlaze iz glave.
A bivse ne sanjam ...
Sve hocu da te pitam i onda zaboravim. Kako ti nije mrsko citati po 3-4 stranice unazad?
zipoo wrote:Sve hocu da te pitam i onda zaboravim. Kako ti nije mrsko citati po 3-4 stranice unazad?
... jer se budim 6 sati prije vas a I odem sa posla zbog vremenske razlike, pa sutradan krenem citati od mjesta gdje sam vas zadnji put citao jer se srecom ubijam od dosade na poslu.