ja sam imao incidente s dva pjesaka... jednom mi se neki dedo zatrcao u auto, pretrcavao ulicu i naleti na mene, udari u vozacka vrata (ja stojim na semaforu)... drugi put, krenem skrenuti u garazu na dobrinji... i momak lose ocijeni brzinu, valjda jer sam kocio, i sidje na ulicu bas u trenutku kada sam prolazio... obrishe mi cijelu suvozacku stranu, od prednjih vrata nazad... sreca pa sam isao sporo inace bi ga "zavrtio"HAVANA wrote: 4 puta sam vadio ljude iz auta, a od toga 2 smrtna slucaja.Bez krivice vozaca.Ludo sve.Inace ovih budala ubijedjenih da su fantasticni vozaci i jebaci ima mnogo ali pjesaka sto ima ludih,to je za price...Vrlo lako ni kriv ni duzan najebati.Dobro otvorite oci kad vozite.
pjesaka ima svakakvih - ukljucujuci metar budala koje misle da su Usain Bolt pa kontaju pretrcati 4 trake za 2 sekunde... a ima i obicnih pjesaka koji se "pogube"... neki dan se vracam iz grada i zamislim se, presao glavnu kod vjecne... i dole kod parkuse izadjem na crveno na onu ulicicu, pruzim nogu pred auto, ko zadnji debil... desi se jbg, srecom skonto sam na vrijeme, a da sam napravio jos jedan korak vjerovatno bi zavrsio na haubi... sreca pa tamo ljudi svakako sporo prolaze, ali to opet nije razlog da se covjek opusti - moze te satrat lik kad pretrcavas kod sivog doma, ili kad slucajno izletis na mahalsku cestu siroku 2.5 metra