Sirija vol. 2
-
Novak20
- walter kurtz
#6427 Re: Sirija vol. 2
Joulani "ja sam rekao saxxxu da stavi sliku iz 2014"
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#6428 Re: Sirija vol. 2
sve je smiješnoEm2r wrote: Sta je smijesno jape? Da ti neko prisiva kako uzivas nad smrti sirijske djece, da neko njihove jadne zivote i patnje koristi kako bi opravdao svoje laganje?? Ako ti je to smijesno onda dobro.
ova tema je smiješna, i forum cijeli, i svi forumaši
rat je šega, mrtva djeca isto, srušeni gradovi i razorena zemlja
sve puca od šege, šale, pošalice ... smajlići na sve strane, zeleni,žuti i plavi
kad nemaš šta za reći, opali smajli, i odmah si pametan i mudar, shvatio si istinu i kako stvari funkcioniraju, pa sa visoka, prezrivo, posmatraš ove polupismene idiote, ispranog mozga, bez znanja i mogućnosti da dokuče stvari koje su tebi, eto, tako logične i očigledne, i onda ih gađaš smaljićima, ismijavajući i rugajući se, jer znaš da njima nema pomoći, pa se i ne trudiš napisati nešto smisleno i konkretno (ovo vrijedi i za ostale pro-asad forumaše)
vehabije, tekfirdžije, teroristi, bradonje, kanibali, deratizacija ... barel bomba
udri
Last edited by japin_mutapi on 15/12/2015 21:39, edited 2 times in total.
- bvcx
#6429 Re: Sirija vol. 2
Promaklo mu ispod radara.Ironmen wrote:sarajevoxxxx wrote:Sedžda zahvale je najnormalnija stvar kod Sirijaca nakon oslobađanja nekog grada ili mjesta? Mislim, liku je nebitna slika niti je li se sedžda desila.Već simpatizeri masovnog ubice bi nekako da su sve ove slike i video snimci o masovnim pokoljima Sirijaca da su laž.'' postavlja sliku iz 2012., sve je laž, dakle živio nam masovni ubica iz Damaska''.Joj, kako je lijepo pročitati kako ih je danas smlavio 100 u Halebu i Idlibu.Joj kako ono jučerašnje dijete u Doumi zanimljivo kada trči ulicom i traži mamu.Salik umire od smijeha, Walter ne zna šta bi od dragosti, a Čeli ni on ne zna, vjerovatno ne može opisati ushićenje i radost koja ga obuzme klada pročita da su Rusi masakrirali civile u Doumi ili nekom drugom, mjestu
kako ono ide deratizacija i to
http://www.021.rs/Info/Srbija/Islamska- ... romom.html
Kako ovo komentarises ???
Nisam nigdje vidio da si osudio ovaj gnusan cin ideologije gore od Hitlera i nacizma ??
Vidiš da čitav dan vrti o ubijenoj djeci, kao neka vrsta fetiša.
- Mlohavi
#6430 Re: Sirija vol. 2
Kako cudno da bas sad nisi opalio ni jedan smajlijapin_mutapi wrote: sve je smiješno
ovaj tema je smiješna, i forum cijeli, i svi forumaši
sve puca od šege, šale, pošalice ... smajlići na sve strane, zeleni,žuti i plavi
kad nemaš šta za reći, opali smajli, i odmah si pametan i mudar, shvatio si istinu i kako stvari funkcioniraju, pa sa visoka, prezrivo, posmatraš ove polupismene idiote, ispranog mozga, bez znanja i mogućnosti da dokuče stvari koje su tebi, eto, tako logične i očigledne, i onda ih gađaš smaljićima, ismijavajući i rugajući se, jer znaš da njima nema pomoći, pa se i ne trudiš napisati nešto smisleno i konkretno (ovo vrijedi i za ostale pro-asad forumaše)
vehabije, tekfirdžije, teroristi, bradonje, kanibali, bradonje, deratizacija ... barel bomba
udri
Generalno, post ima smisla, valjda...
- salik79
#6431 Re: Sirija vol. 2
walter kurtz wrote:Joulani "ja sam rekao saxxxu da stavi sliku iz 2014"
Evo i meni sad taj, dopunjeni, tvit dodje "...al' sam mu rek'o i da uz nju stavi i napomenu "ilustrcija". Kakav diletant!".
- Ironmen
#6432 Re: Sirija vol. 2
japin_mutapi wrote:sve je smiješnoEm2r wrote: Sta je smijesno jape? Da ti neko prisiva kako uzivas nad smrti sirijske djece, da neko njihove jadne zivote i patnje koristi kako bi opravdao svoje laganje?? Ako ti je to smijesno onda dobro.
ova tema je smiješna, i forum cijeli, i svi forumaši
vehabije, tekfirdžije, teroristi, bradonje, kanibali, bradonje, deratizacija ... barel bomba
udri
Obo boldano dobro opisuje tebe i tvoj rad na forumu.
- Mlohavi
#6433 Re: Sirija vol. 2
Vjerovatno najlosiji pogodak TOWom od pocetka rata.
- Maystor
#6434 Re: Sirija vol. 2
Što se tiče sela Banes, 6 puta je mijenjalo stranu, a od juče je ponovo u rukama nusre. Tačno je i da su nastradali mnogi branioci Sirije. Laž je da su pobili šiije, nisu tamo ni bili, nastradali su palestinci iz Kuds brigade i NDF. nusrići su krenuli na Ais, ali tamo nisu Palestinci već šiije. Ne moram ni reći kako je završilo.
S druge strane Hezbolah odrađuje fantastičan posao u Zerbahu. Ista taktika kao i ranije, bez žurbe, minimizacija žrtava, polahko ali sigurno. Temeljita dezinfekcija, dezinsekcija i deratizacija.
Nove snaga stižu iz Iraka u Alep. Požurite!!! S nestrpljenjem čekam da se uključe u borbu!!!

S druge strane Hezbolah odrađuje fantastičan posao u Zerbahu. Ista taktika kao i ranije, bez žurbe, minimizacija žrtava, polahko ali sigurno. Temeljita dezinfekcija, dezinsekcija i deratizacija.
Nove snaga stižu iz Iraka u Alep. Požurite!!! S nestrpljenjem čekam da se uključe u borbu!!!

- arman1
- Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
- Vozim: šta klepim
- Horoskop: BOG
#6435 Re: Sirija vol. 2
Na press konferenciji FSB-a iznesen je podatak da je na jednom od kamiona "humanitarne pomoći" uništeno 2 ručna protivavionska sistema "žaoke". Pretpostavlja se da ih je na crnom tržištu nabavio i demokratama proslijeddio jedan od članova kraljevske (SA) porodice. Po riječima potpalola FSB-a Pjotrine. M. u pitanju je stariji model koji ne predstavlja realnu opasnost za ruske avione uključene u Siriji, ali je opasan za helikoptere kao i za večinu letjelica SAA i Irana. Osobe uključene u ovu nabavku Rusija smatra neprijateljem i protiv istih će poduzeti aktivnosti bez obzira gdje se nalaze.
- Kikibombona
#6436 Re: Sirija vol. 2
Dzulani:
'Podrska i dove vjernika sa klix foruma dopiru do Uzvisenog i nas. Vi ste uistinu od pomoci i vasu sluzbu ummetu nasi ucenjaci tretiraju kao dzihad. Nastavite doviti braco, murtedi i kafiri su na izmaku...
PS
O Japine...! Sandzak je Allahu drag koliko Sham ili bilo koje drugo mjesto na dunjaluku. Ne trebas se sramiti sto si iz naseg lijepog Sandzaka. Tvoj humor je u skladu sa Kur'anom i sunnetom Poslanika s.a.v.s. Nemas razloga za brigu
PSS
Saxxx
(^/~`
'Podrska i dove vjernika sa klix foruma dopiru do Uzvisenog i nas. Vi ste uistinu od pomoci i vasu sluzbu ummetu nasi ucenjaci tretiraju kao dzihad. Nastavite doviti braco, murtedi i kafiri su na izmaku...
PS
O Japine...! Sandzak je Allahu drag koliko Sham ili bilo koje drugo mjesto na dunjaluku. Ne trebas se sramiti sto si iz naseg lijepog Sandzaka. Tvoj humor je u skladu sa Kur'anom i sunnetom Poslanika s.a.v.s. Nemas razloga za brigu
PSS
Saxxx
(^/~`
- arman1
#6438 Re: Sirija vol. 2
Nešto što sam lupio u čistoj zezi izgleda istina. Pravi Tigar i ovaj dupljak su u bliskoj rodbinskoj vezi.
- Opetja033
#6439 Re: Sirija vol. 2
Uopce ne sumnjam da ce dva dezurna licemjera, @Em1r i @Zvizdan, uskoro doci da se zgrazavaju nad ovim komentarom. Da ce izraziti svoje gadjenje, zabrinutost zbog kiptece mrznje te eventualno na brzinu sastaviti i neku psiholosku dijagnozu.Maystor wrote:Temeljita dezinfekcija, dezinsekcija i deratizacija.
Mozda su to vec uradili?..... Nisu?
Kao sto sam i juce rekao: dva najveca jebena licemjera na forumu, lazni moralisti. Karakterno dno.
Poenta dokazana po ko zna koji put. Hvala @Maystor.
Ko smije po pare da ce se i jedan i drugi ponovo nakaciti na moj identican komentar iduci put? A treba zapamtiti kako su sada (kao i SVAKI put do sada, bez izuzetka) licemjerno, hinjski, futavo sutili.
Maleni licemjeri... Sitne duse.
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#6440 Re: Sirija vol. 2
kiki, tebi malo fali da pređeš na svijetlu stranu , i napustiš zabludu i lažiKikibombona wrote: ...
podrška za kikija
- Maystor
#6441 Re: Sirija vol. 2
Pomislio bih da ovo baljezgaš u pripitom stanju, al znam da ne piješ ...Opetja033 wrote:Uopce ne sumnjam da ce dva dezurna licemjera, @Em1r i @Zvizdan, uskoro doci da se zgrazavaju nad ovim komentarom. Da ce izraziti svoje gadjenje, zabrinutost zbog kiptece mrznje te eventualno na brzinu sastaviti i neku psiholosku dijagnozu.Maystor wrote:Temeljita dezinfekcija, dezinsekcija i deratizacija.![]()
Kao sto sam i juce rekao: dva najveca jebena licemjera na forumu, lazni moralisti. Karakterno dno.
Ko smije po pare da ce se i jedan i drugi ponovo nakaciti na moj identican komentar iduci put? A treba zapamtiti kako su sada (kao i SVAKI put do sada, bez izuzetka) licemjerno, hinjski, futavo sutili.
Ja sam izmislio termin 'deratizacija' na ovom forumu, pa su ga kasnije mnogi koristili, bez da me i spomenu kao stvarnog autora. Plagijatori. Čišćenje određenog područja od terorista el-kaide i njenih satelita jeste deratizacija.
Ti, koji si likovao nad pogibijom iračkih vojnika u sukobim s isilom, koji si klicao poput adolescenta svaki put kad bi izrael bombardovao Siriju, koji si 'zlatio' Bibijeve ruke i koji svaku ozbiljniju raspravu s forumašima završavaš sa "ho'š se pobit", ti da nekome dijeliš moralne lekcije!?
Ti si taj koji mrzi i koji je sektaš, to je svakome jasno ko te je bar površno pratio.
- arman1
#6442 Re: Sirija vol. 2
Znate ono kad se jedno jutro javite na telefon, a netko vam s druge strane vrišti da će vam pobiti obitelj zajedno s vama jer ste terorističko smeće? Ne? Zato što niste prodali svoj auto. Molim? Da, auto, slušajte dalje...
Mark Oberholtzer, vlasnik vodoinstalaterske tvrtke "Mark-1 Plumbing" iz Texas Cityja, svoj je stari kamionet krajem 2013. kod zastupnika zamijenio za noviji model. Htio je skinuti naljepnice za svoj posao, ali su mu rekli da ne treba jer će oštetiti boju, a i oni imaju nešto bolje za skidanje. Pa OK, nosite si, whatever. Nitko mu nije rekao da je to za skidanje vjerojatno teroristički nož tzv. Islamske države.
Ljudi su ga cijeli dan, a i cijelu godinu, bijesno zvali prijetiti jer svaki put kad teroristi naprave veće sr..nje na Twitter stave fotku njegovog kamioneta s njegovim naljepnicama njegovog posla... i hrpom luđaka koji su na stražnji kraj namontirali protuavionski sustav! Glupi kakvi jesu, ljudi stvarno misle da im je Mark dao svoj kamion i ostavio si reklamu, jer tko ne bi. Pa mu prijete ubojstvom, u tolikoj mjeri da ga je posjetio FBI - savjetovali su mu da skloni obitelj na sigurno, zbog čega su morali pobjeći rodbini nekoliko stotina milja dalje.
Naš Mark je jadan poludio i tužio zastupnika AutoNation Ford Gulf Freeway što nisu skinuli naljepnice kako su obećali. Nitko nema pojma kako je auto završio kod terorista, ali se saznalo da je prodan na aukciji i poslan za Tursku. Ukupno je primio preko 1000 poziva glupih građana. Nakon 12 mjeseci, i dalje pristižu

Mark Oberholtzer, vlasnik vodoinstalaterske tvrtke "Mark-1 Plumbing" iz Texas Cityja, svoj je stari kamionet krajem 2013. kod zastupnika zamijenio za noviji model. Htio je skinuti naljepnice za svoj posao, ali su mu rekli da ne treba jer će oštetiti boju, a i oni imaju nešto bolje za skidanje. Pa OK, nosite si, whatever. Nitko mu nije rekao da je to za skidanje vjerojatno teroristički nož tzv. Islamske države.
Ljudi su ga cijeli dan, a i cijelu godinu, bijesno zvali prijetiti jer svaki put kad teroristi naprave veće sr..nje na Twitter stave fotku njegovog kamioneta s njegovim naljepnicama njegovog posla... i hrpom luđaka koji su na stražnji kraj namontirali protuavionski sustav! Glupi kakvi jesu, ljudi stvarno misle da im je Mark dao svoj kamion i ostavio si reklamu, jer tko ne bi. Pa mu prijete ubojstvom, u tolikoj mjeri da ga je posjetio FBI - savjetovali su mu da skloni obitelj na sigurno, zbog čega su morali pobjeći rodbini nekoliko stotina milja dalje.
Naš Mark je jadan poludio i tužio zastupnika AutoNation Ford Gulf Freeway što nisu skinuli naljepnice kako su obećali. Nitko nema pojma kako je auto završio kod terorista, ali se saznalo da je prodan na aukciji i poslan za Tursku. Ukupno je primio preko 1000 poziva glupih građana. Nakon 12 mjeseci, i dalje pristižu

- husein_kapetan
#6443 Re: Sirija vol. 2
Ja juce pisao.. niko se i ne osvrnu..a Bogme osim nevolje ovog covjeka.. ipak mnogo govoriarman1 wrote:Znate ono kad se jedno jutro javite na telefon, a netko vam s druge strane vrišti da će vam pobiti obitelj zajedno s vama jer ste terorističko smeće? Ne? Zato što niste prodali svoj auto. Molim? Da, auto, slušajte dalje...
- Opetja033
#6444 Re: Sirija vol. 2
Odavno nije bilo veceg broja lazi u jednom komentaru. Tebi bas svasta moze stati u obraz. Barem za one dijelove gdje svjesno lazes. Da krenemo redom:Maystor wrote:Pomislio bih da ovo baljezgaš u pripitom stanju, al znam da ne piješ ...Opetja033 wrote:Uopce ne sumnjam da ce dva dezurna licemjera, @Em1r i @Zvizdan, uskoro doci da se zgrazavaju nad ovim komentarom. Da ce izraziti svoje gadjenje, zabrinutost zbog kiptece mrznje te eventualno na brzinu sastaviti i neku psiholosku dijagnozu.Maystor wrote:Temeljita dezinfekcija, dezinsekcija i deratizacija.![]()
Ja sam izmislio termin 'deratizacija' na ovom forumu, pa su ga kasnije mnogi koristili, bez da me i spomenu kao stvarnog autora. Plagijatori. Čišćenje određenog područja od terorista el-kaide i njenih satelita jeste deratizacija.
Ti, koji si likovao nad pogibijom iračkih vojnika u sukobim s isilom, koji si klicao poput adolescenta svaki put kad bi izrael bombardovao Siriju, koji si 'zlatio' Bibijeve ruke i koji svaku ozbiljniju raspravu s forumašima završavaš sa "ho'š se pobit", ti da nekome dijeliš moralne lekcije!?
Ti si taj koji mrzi i koji je sektaš, to je svakome jasno ko te je bar površno pratio.
1) Losa ti je pretpostavka. Cugam. Dakle ne znas ti nista (po obicaju)
2) LAZES da sam likovao nad pogibijom irackih vojnika. Daj konkretan primjer i citiraj me.
3) LAZES da "svaku ozbiljniju raspravu sa forumasima" zavrsavam pozivom na tucu. Takvim pozivom zavrsavam diskusije koje krenu u pravcu licnog pljuvanja (komentar onoj dvojici licemjera je samo odgovor na njihovo lazno moralisanje i pljuvanje jucer). Ako ad hominem komentare smatras "ozbiljnom raspravom" to po najvise govori o tebi. Zasto nikada nisam na taj nacin prozvao recimo @Chellija, @Klavija, @Artetu ili @Kikija? Imali smo milion rasprava, zestokih, burnih, palo je i teskih rijeci ali su uvijek bili korektni. Barem prema meni. I kao sto sam vise puta pisao, ne bih imao problem sjesti i zacugati sa bilo kojim od njih. Ne podnosim gnjide koje su spremne vrijedjati iskljucivo sakriveni iza monitora. Ja u svakom trenutku, na svakom mjestu mogu i smijem ponoviti ono sto pisem ovdje. Svakome. To je razlika recimo izmedju tebe i mene. Mada si u zadnje vrijeme napredovao.
4) A ja pisem o deratizaciji i dezinfekciji kada se broje mrtvi pripadnici bjelosvjetskog teroristickog, paravojnog i placenickog sljama koji se bori na strani Assada. Nema razlike. Ima naravno za ove dezurne licemjere ali ko njih *ebe.
- ioannes
#6445 Re: Sirija vol. 2
Da rasčistimo ovo... Pravi Suhail Hassan-Tigar je još živ, Imenovan činom brigadnog generala ali zbog ranjavanja totalno puko...lažni Tigar nije lažni jer se isto tako zove kao stari Tigar,znači radi se o dvije različite osobe a ne o nekoj podvali?arman1 wrote:Nešto što sam lupio u čistoj zezi izgleda istina. Pravi Tigar i ovaj dupljak su u bliskoj rodbinskoj vezi.
- salik79
#6446 Re: Sirija vol. 2
Da mi vas je vidjet u "demokratskoj" Siriji kako cugateOpetja033 wrote:
Odavno nije bilo veceg broja lazi u jednom komentaru. Tebi bas svasta moze stati u obraz. Barem za one dijelove gdje svjesno lazes. Da krenemo redom:
2) LAZES da sam likovao nad pogibijom irackih vojnika. Daj konkretan primjer i citiraj me.
3) LAZES da "svaku ozbiljniju raspravu sa forumasima" zavrsavam pozivom na tucu. Takvim pozivom zavrsavam diskusije koje krenu u pravcu licnog pljuvanja (komentar onoj dvojici licemjera je samo odgovor na njihovo lazno moralisanje i pljuvanje jucer). Ako ad hominem komentare smatras "ozbiljnom raspravom" to po najvise govori o tebi. Zasto nikada nisam na taj nacin prozvao recimo @Chellija, @Klavija, @Artetu ili @Kikija? Imali smo milion rasprava, zestokih, burnih, palo je i teskih rijeci ali su uvijek bili korektni. Barem prema meni. I kao sto sam vise puta pisao, ne bih imao problem sjesti i zacugati sa bilo kojim od njih. Ne podnosim gnjide koje su spremne vrijedjati iskljucivo sakriveni iza monitora. Ja u svakom trenutku, na svakom mjestu mogu i smijem ponoviti ono sto pisem ovdje. Svakome. To je razlika recimo izmedju tebe i mene. Mada si u zadnje vrijeme napredovao.
4) A ja pisem o deratizaciji i dezinfekciji kada se broje mrtvi pripadnici bjelosvjetskog teroristickog, paravojnog i placenickog sljama koji se bori na strani Assada. Nema razlike. Ima naravno za ove dezurne licemjere ali ko njih *ebe.
- Opetja033
#6447 Re: Sirija vol. 2
Dvije razlicite osobe. S tim sto "pravi" Tigar nije puk'o (mentalno) nego zbog zadobijenih povreda nikada vise nece moci imati normalan zivot.ioannes wrote:Da rasčistimo ovo... Pravi Suhail Hassan-Tigar je još živ, Imenovan činom brigadnog generala ali zbog ranjavanja totalno puko...lažni Tigar nije lažni jer se isto tako zove kao stari Tigar,znači radi se o dvije različite osobe a ne o nekoj podvali?arman1 wrote:Nešto što sam lupio u čistoj zezi izgleda istina. Pravi Tigar i ovaj dupljak su u bliskoj rodbinskoj vezi.
Otprilike je to to.
Ovo da su rodjaci, da fakat imaju isto ime - pojma nemam
- arman1
#6448 Re: Sirija vol. 2
Pa ima podvale lažnom ovo nije pravo ime.ioannes wrote:Da rasčistimo ovo... Pravi Suhail Hassan-Tigar je još živ, Imenovan činom brigadnog generala ali zbog ranjavanja totalno puko...lažni Tigar nije lažni jer se isto tako zove kao stari Tigar,znači radi se o dvije različite osobe a ne o nekoj podvali?arman1 wrote:Nešto što sam lupio u čistoj zezi izgleda istina. Pravi Tigar i ovaj dupljak su u bliskoj rodbinskoj vezi.
-
sarajevoxxxx
#6449 Re: Sirija vol. 2
Bio ti je onaj jedan poziv za upoznavanje uživo, po meni iskreno, pošteno, otvoreno i fer. Nema niko pravo da se ljuti. Mislim ako si faca i sa toliko mržnje pišeš na forumu, ne razumijem otkud tolika promjena i sada odjednom da ti smeta ako te neko pozove. Ili fakat šuti ili ako si faca brate reci gdje i kada. Čuj naljutilo ga "hoš se pobit"Opetja033 wrote:
Odavno nije bilo veceg broja lazi u jednom komentaru. Tebi bas svasta moze stati u obraz. Barem za one dijelove gdje svjesno lazes. Da krenemo redom:
- arman1
#6450 Re: Sirija vol. 2
Opet si zaboravio terapiju. Ej savo, savo, uhebačeš to svoje selo i cijeli sanđak.sarajevoxxxx wrote:Bio ti je onaj jedan poziv za upoznavanje uživo, po meni iskreno, pošteno, otvoreno i fer. Nema niko pravo da se ljuti. Mislim ako si faca i sa toliko mržnje pišeš na forumu, ne razumijem otkud tolika promjena i sada odjednom da ti smeta ako te neko pozove. Ili fakat šuti ili ako si faca brate reci gdje i kada. Čuj naljutilo ga "hoš se pobit"Opetja033 wrote:
4) A ja pisem o deratizaciji i dezinfekciji kada se broje mrtvi pripadnici bjelosvjetskog teroristickog, paravojnog i placenickog sljama koji se bori na strani Assada. Nema razlike. Ima naravno za ove dezurne licemjere ali ko njih *ebe.Jadna ti majka kako osjetljiva duša. Odjednom bi ga čovjek na ranu previo.