GandalfSivi wrote:Ne gotivim nesta Barcelonu, ali ove picke francuske nisu prolaz zasluzili. Pa poklonili su im pet od sest golova, nevjerovatno...
barca zasluzeno
Moderators: Charuga, Tomahawk11
GandalfSivi wrote:Ne gotivim nesta Barcelonu, ali ove picke francuske nisu prolaz zasluzili. Pa poklonili su im pet od sest golova, nevjerovatno...
Prvi da je svirao nebi niko riječi rekao ... al ovaj drugi ...sudija je ispao pička najveća i popljuvao sve ono što je dobro uradio tokom cijele utakmice ..malakh wrote:kako je pogriješio u penalu? nemoj da ovdje polemišemo kakvi su se penali dosuđivali i naspram svega, večeras su oba čista kao suza. ruka na ramenu, suarez filmski pao i svaki sudija bi ono svirao.edo_79 wrote:PENAL ... tu je pogriješio ... što nije pustio da se igra do kraja muški pa ko koga .... al nemože bato ... treba mesi proć, treba proć neimar, treba proć mali kanibal suarez ...malakh wrote:od večeras sam veliki fan barcelone, a oni koji pričaju da je sudija pobijedio, neka odgledaju utakmicu od početka do kraja i kažu gdje je to sudija radikalno pogriješio da je tim postupkom donio pobjedu barceloni.
momcima svaka čast, jednostavno pobjednički mentalitet i njemačka igra bez odustajanja i to je to.
ljudi, prisustvovali smo historiji.
a igralo je do kraja, izmjena i trap su ukrali oko pola minute, slavlje minuta i ako je njegova greška u tih pola minute i ako je psg u tih pola minute mogao postići go, onda je i pogriješio sudija.
smiješno mi je sve to. ljudi im utrpali 6 komada i zasluženo prošli, a ekipa koja prokocka 4:0 ili se dovede u sitaciju da prokocka toliko vodstvo, onda i ne treba igrati u ligi prvaka.
Cek, mozel jos jednom da se ponovi. I prvi penal je diskutabilan?Itsoktobealone wrote:PSG sam sebi kriv. Imali su šansi koje su trebali riješiti i to je to.
P.S: Aj' samo nek' se zakunu ovi navijači Barse da je jedan (oba) penala totalno opravdan? Jebiga, ovo je C H E A L S E A V O L U M E 2 scenario u najavi.
Moze biti.HardcoreMX wrote:Svaki put je druga tura. I drugi scenario.Nadzorna_ploca wrote:Pogriješio si, moja tura je drugi put.HardcoreMX wrote: Da si poslušao, ne bi radili.

Beusan kaze cisti penal, jos doda ono sto sam i ja rekao, cisti crveni.Šibicar wrote:
Daj ba fudo,pa jaci kontakt ostvari muha kad ti sleti na rame nego ono sto je svirano na Suarezu.
Ma jašta je nemoj protivrječiti ... nemoj bogohuliti ovdje ... CHAMPIONS LEAGUE FAIR PLAY... CASH AND CARRY ONanimals wrote:Evo sad gledam..
penal ni u snu nije bio na Suarezu...
Jack Be Nimble wrote:Pa nije ni Arsen toliko lose kada se uporedi sa ovim iz PSG.
Dzabe im zatvorenost kad su bili katastrofa nazad.mirsek wrote:Koji je tim igrao potpuno otvoreno protiv Barse kao domacina a da ima povoljan rezultat iz prvog meca ?
Jednostavno PSG je bio ultra peh, tri 100% sanse su prokockali a Barselona je iz poluprilika i penala sa osrednjom igrom dosla do prolaza.
Samo malo vise koncetracije i srece da je PSG imao prosli bi dalje.
Haman ko mi protiv Dortmunda.Mustang1 wrote:Istanbul ne barci!AmiĐa_Idriz wrote:Haman ko Istanbul.
Prvi penal cist...drugi vec nije bio...od 88 minuti primis 3 gola i reci cemo da je psg zasluzio prolaz dalje..al u qrcu...Oni su sa blamazom veceras i Arsenal zajebali i ovo je nesto najluzerskije i nsjsramnije sto je jedan klub sebi dopustio a da ne mislimo na amaterski fudbal..da si stavio Travnika od 88 minute i rekao samo nemojte primiti vise od dva gola izdrzali bi..Melbourne_Australia wrote:Umjetnost kad ti sudija pokloni dva penala??? Znaci ovaj penal na Suarezu je najveca pljacka ikad....Pa ono se ne svira ni u Srbiji kad Zvezda igranorth wrote:Ovo nije zabiljezeno u istiriji fudbala...nisam neki ljubitelj
Barce ali ovo je umjetnost i ovo niko osim njih ne moze napraviti..da stvar bude smijesnija dali 6 komada a osim suta Arde kad onaj skinu sa gol linije ne mogu sjetiti 100% sanse...jest se igralo viktorije ali nije bilo bas nekih opasnosti..onaj Di Maria kod 3-1 sam na golmana i ne opuca levat pa stativa Cavanija..PSG je zreo za gasenje i da se bave hokejom...trener i igraci veceras na ajfelov toranj i kolektivno bacanje na glavu...Aferim Barca...
jarane .... i nema veze sa fudbalom, nego vise sa mrznjom. pogledaj malo igrace reala ( pogotovo penaldinja ) pa ces vidjeti isto. ali ne gledas to istim ocima. na zalost.edo_79 wrote:Jarane ... nema to veze sa fudbalom ... igraj k'o čovjek a nije k'o pičkica ... čim je uš'o u 16 počeo je padat u usta ga jebem kanibalska, čudo nije koga zagriz'o večeras papak malilakilaka wrote:cuj ne navijas ni za jedne, ali navijas za real. pozdravio te ramos, veceras ne spava, a ni ti.edo_79 wrote: PENAL IM JE FIFA POKLONILA NABIJEM NA QRAC I SUDIJU I BARSU .... ne navijam ni za jedne ali nemožeBarca izgubit ... odoše pare
5korpus wrote:Stavi ih odmah u finale jebem im temelj i sudiju

Vidim iznova i iznova ponavljas Real....red bi bio da kazes i sto?edo_79 wrote: Gasi Ligu prvaka jer ako nisi Barsa il Real moš se jebat .... da vodiš 19:0 naštimaće ljudi sve ... PO PRAVILIMA ILITI PO ZAKONU
odlično je sudio, ali naravno uvijek je sudija kriv, jer takvi kao ti se ne mogu oduprijeti utisku da ih je barselona raštimala na proste faktore. raštimali ih u svim segmentima igre i malo sreće i ljudi prošli dalje. kakav sudija bolan, kakvi bakrači. možda je sudija rekao da se psg brani ili da krše igrače barcelone kao da igraju u našoj ligi.edo_79 wrote: Prvi da je svirao nebi niko riječi rekao ... al ovaj drugi ...sudija je ispao pička najveća i popljuvao sve ono što je dobro uradio tokom cijele utakmice ..
Gasi Ligu prvaka jer ako nisi Barsa il Real moš se jebat .... da vodiš 19:0 naštimaće ljudi sve ... PO PRAVILIMA ILITI PO ZAKONU