Plus "jebem se sa vlasnikom BMW-a koji me gotivi, a zeli biti aMoniman"insomnia78 wrote:Sta ovdje ne kontas?Tabhana wrote:
Pisaj po sirotinji
Ja doduse preferiram zeMsko zarotirano za 180 stepeni u ovakvoj situaciji
Popularne stvari koje ne kontam
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#6426 Re: Popularne stvari koje ne kontam
- insomnia78
#6427 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ta nece valjda sa vlasnicima kojekakvih "talijana" 
-
dječak sa šibicama
#6428 Re: Popularne stvari koje ne kontam
On je posebno odvratna pojavaultima_palabra wrote:Meni nije jasno kako onaj Shia Lenešto kotira kao neki seks simbolLik ostao isti kao kad je glumio nekakvo derište u dječijim serijama.
pazi ga, lafo on reper
ali za njega je jasno, mali Jesha a zna se ko vlada holivudom
-
ovo_mi_je_nick
#6429 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam zaključavanje tema ako se niko ne vrijeđa. Zar to nije zabrana prava na mišljenje i iznošenje istog u javnost. Čista manipulacija medija.
- apsidejzi
#6430 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Stas, stari se polakokaranana wrote:i ja dodjoh na ovu temu zbog shabana koji mi ide na neku stvar.
sad ima i shefika.
ja fakat ne znam sta je ovdje simpaticno a da ne kazem smijesno.
kakva glupost. ali bitno je sherovati na facebooku.
Nista drugacije nisu ni tvoji stariji govorili o tebi prije nekih 20-30 godina.
Saban i Sefika su strip likovi poput Gargamela, Snupija, Charlie Browna i slicno. Jedina razlika je sto nisu autorizovani i sto ih svako moze koristiti u paintu sto dovodi do nekih glupih stripova. Doduse, mi zivimo u dobu bez redakcije. Gargamel je morao proci neki proces prije nego bude izbacen u javnost a danas svako ima fejsbuk. Doduse, bude i dobrih provala sa Sabanom i Sefikom
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#6431 Re: Popularne stvari koje ne kontam
insomnia78 wrote:Ta nece valjda sa vlasnicima kojekakvih "talijana"
Dobar
- karanana
#6432 Re: Popularne stvari koje ne kontam
da. izbjegavam tu temu....tacno.apsidejzi wrote:Stas, stari se polakokaranana wrote:i ja dodjoh na ovu temu zbog shabana koji mi ide na neku stvar.
sad ima i shefika.
ja fakat ne znam sta je ovdje simpaticno a da ne kazem smijesno.
kakva glupost. ali bitno je sherovati na facebooku.Haman si profulao ovu temu: http://forum.klix.ba/sve-je-lako-dok-si ... 40803.html
Nista drugacije nisu ni tvoji stariji govorili o tebi prije nekih 20-30 godina.![]()
![]()
Saban i Sefika su strip likovi poput Gargamela, Snupija, Charlie Browna i slicno. Jedina razlika je sto nisu autorizovani i sto ih svako moze koristiti u paintu sto dovodi do nekih glupih stripova. Doduse, mi zivimo u dobu bez redakcije. Gargamel je morao proci neki proces prije nego bude izbacen u javnost a danas svako ima fejsbuk. Doduse, bude i dobrih provala sa Sabanom i Sefikom
ali ja ne bih shabana i shefiku stavljao u liniju sa gargamelom, strumfovima, snupijem....
ne znam za original strip i kako on izgleda, ali pratim ove izvedenice i beze su mi. isto kao sto bi mi i gargamel bio beze kad bi njega ubacili u nesto sto ne pripada njemu.
citam neki dan neki komentar na fejsu....neko je stavio shefiku. ovo je shefika, ona ovo, ona ono......
kad komentar na shefiku ispod: "u vremenu kada ljudi lete u svemir, neki se zovu shefika."
- supercali
#6433 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam raju u tramvaju koja ide sa bascarsije na ilidzu i nabije se na vrata kao da ce mu zadnja stanica pobjeci i jebe sve one koji kontaju izaci na stanicama izmedju
- shalla
#6434 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Uuuuuuuuuu pa najprije ne kontam kako ja prije ne skontah ovu temu
Šaban, Šefika, Buraz, sviju mi ne kontam koji je qratz raji pa ono masovno dijeli po FB
Ne kontam čizme na ženskim nogama na +35, da su ne znam ti koliko prozračne, kuku se njihovom momku/mužu/partneru. Ne kontam zašto su jebeni "rijalitiji" toliko popularni među ljudima, pogotovo se sjebem kad dođem na posao i onda kolegica (dakle ne neka tuka od 18 godina već ozbiljna porodična žena od 50 godina) kaže "joj ne vidim na oči, gledala sam Parove ili Farmu do 3h" . Kad smo već kod reality showa, ne kontam raju kojima je Memo smiješan... Ima toga još, ovo mi pade onako na prvu kad ugledah temu...
Šaban, Šefika, Buraz, sviju mi ne kontam koji je qratz raji pa ono masovno dijeli po FB
Ne kontam čizme na ženskim nogama na +35, da su ne znam ti koliko prozračne, kuku se njihovom momku/mužu/partneru. Ne kontam zašto su jebeni "rijalitiji" toliko popularni među ljudima, pogotovo se sjebem kad dođem na posao i onda kolegica (dakle ne neka tuka od 18 godina već ozbiljna porodična žena od 50 godina) kaže "joj ne vidim na oči, gledala sam Parove ili Farmu do 3h" . Kad smo već kod reality showa, ne kontam raju kojima je Memo smiješan... Ima toga još, ovo mi pade onako na prvu kad ugledah temu...
- Ajatolah_
#6435 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Vjerovatno ne konta kako mijenja brzine.insomnia78 wrote:Sta ovdje ne kontas?Tabhana wrote:
-
Mutivoda
#6436 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Objavljivanje slika poklona.. Rili? Zašto, kome, šta?
Pa svaki parfem, buket.. o, bože

Pa svaki parfem, buket.. o, bože
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#6437 Re: Popularne stvari koje ne kontam
To ti krivo što ti ne dobivaš?
-
Nepass
#6438 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam da ljudi mogu ispisati 280 stranica na forumu o tome ko je kriv za smrt djeteta koje je skocilo sa zgrade. I to niko nema provjerene informacije vec samo insinuacije.
Ono ne mozete pravdu istjerati sa laptopom na krilu, bez ikakvih dokaza i samo spekulacijama.
Ne kontam, ali fakat ne kontam sta je cilj teme?
Dokazati kako bi mi drugacije ili kako smo bolji roditelji?
Ono ne mozete pravdu istjerati sa laptopom na krilu, bez ikakvih dokaza i samo spekulacijama.
Ne kontam, ali fakat ne kontam sta je cilj teme?
Dokazati kako bi mi drugacije ili kako smo bolji roditelji?
- SkyLimit
#6439 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Mit o bosanskom merhametluku i naivnosti. U raznim poslovnim aktivnostima i kontaktima, od tri Bosanca, jedan ce ti pokusati muljanjem izvuci i zadnji dinar, drugi ce ti otvoreno reci da neces zavrsiti posao dok ga ne zakitis, treci ce raditi posteno.
-
Nepass
#6440 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Debele trebe (radnice) u helankama po ovim radnjama tipa astra i stajaznam kako se jos zovu.
Kao nekakav dresscode im to.
Kao nekakav dresscode im to.
- heat
- Grijem se na: Ljubav
- Vozim: ABCD
#6441 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Rastrosnost gradjana i gradjanki 
- sunceKOtepsija
#6442 Re: Popularne stvari koje ne kontam
evo tvorac "budi kao saban" na face, azur delibasic, kaze on izmisliop lika,
-
AmirBaa
#6443 Re: Popularne stvari koje ne kontam
sigurno mu je tesko bilo promijeniti ime lika u sabansunceKOtepsija wrote:evo tvorac "budi kao saban" na face, azur delibasic, kaze on izmisliop lika,
-
walk_M-A-N
#6444 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Uvijek 'ostaće istine dvije'.. Sve i da jeste preimenovao Billa, 15-godišnjak je to uradio na dobar način, prilagođen nama. Svaka mu čast
Sjećam se' Ugly Betty' kad je postala Nina, pa šta. Tu je jedino glupo što kao fol niko ne vidi koji je ona med
.
Uostalom, ideja Šabana je slična ideji ove teme, zar ne? Moglo bi se dosta iskoristiti. Azuree..
A ovo što neko kaže zar ta imena nemaju negativan prizvuk, da mu kažem kako kome. Meni ne, ali imaju recimo Radovan, Ratko itd. I baš zato je izbor imena pravi.
Kad Šaban evoluira biće: kupio BMW a i našao zgodnu družicu. Budi kao Šaban.. Pa ćemo i mi 'ostali' valjda skontati što su ljudi to govorili
Sjećam se' Ugly Betty' kad je postala Nina, pa šta. Tu je jedino glupo što kao fol niko ne vidi koji je ona med
Uostalom, ideja Šabana je slična ideji ove teme, zar ne? Moglo bi se dosta iskoristiti. Azuree..
A ovo što neko kaže zar ta imena nemaju negativan prizvuk, da mu kažem kako kome. Meni ne, ali imaju recimo Radovan, Ratko itd. I baš zato je izbor imena pravi.
Kad Šaban evoluira biće: kupio BMW a i našao zgodnu družicu. Budi kao Šaban.. Pa ćemo i mi 'ostali' valjda skontati što su ljudi to govorili
- supercali
#6445 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Mi kad se u bih generalno uhvatimo necega ne popustamo dok se boje ne rastope
- Dr Kova
#6446 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Miješanje Jack-a sa Red Bullom
amateri pravi
- rumenige_brajtner
#6447 Re: Popularne stvari koje ne kontam
jel i to ima, majke ti? sjojBuckethead wrote:Miješanje Jack-a sa Red Bullomamateri pravi
- Dr Kova
#6448 Re: Popularne stvari koje ne kontam
tuga druže moj. Neko pije s ledom, neko bez leda i to je ok, ali s red bullom, pa to je skrnavljenjerumenige_brajtner wrote:jel i to ima, majke ti? sjojBuckethead wrote:Miješanje Jack-a sa Red Bullomamateri pravi
![]()

- ultima_palabra
#6449 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Miješati ga sa kolom je amaterski, a ovo je van konkurencije...
- rumenige_brajtner
#6450 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ne mogu da vjerujem, majke mi