-tuzlak- wrote:drag_gost wrote:Vi se hvatate za idiotluke ovog nekog @tuzlaka, a on obican lezihljebovic s Malte koji je jucer sjedio kuci, uz bijeli luk i lukmiru, gledao proteste na TV i navijao, jer eto kad vec nema Premijer lige do kraja Februara, nek' barem na TV-u nesto ima. Hajde onda da se dodje na forum i licna frustracija istrese.
Inace sramota za ovo jucer, sramota jer za 20 dana/godina/mjeseci kada opet krenu balavci da pale, zasvirace im Abidov pendrek klavir po zubima, a ostatak grada ce komentarisati: "Neka i treba divljake tako". Pocelo je dobro, ali ne moze kod nas da se sustina iznese do kraja nikad. Takvi smo, nedoreceni vjecno, kolektivno, subjektivno i objektivno, globalno uvijek tu, lokalno nikad.
Zao mi je mnogo ljudi koje sam jucer vidio po narodnim kuhinjama sirom BiH kako protestvuju jer stvarno umiru od gladi... ali ovoj balavurdiji je dobro, sve dok imaju "kerma" za "kladare" i jednu cigaru iza uha, air maxerice, suskavac i crne "cale".
jebem li it majku budžetsko-parazitsku u usta smrdljiva
lični snimak, dok si ti mišu bio u podrumu
Da samo znas kako je dobro na budzetu, imamo love koliko hocemo, a tvoja majka nam redovno cisti cipele i jos ponesto.
Kad se ovako govno primi, a obican lezihljebovic koji je jucer sjedio kuci na TV i navijao uz povike: "Gori, gorii", dok se lukmira slivala niz neobrijanu, debelu bradu. Samo si morao paziti da ne budes previse glasan, ipak je komsija drot, pa ti moze pokucati na radijator.
Eh sada ozbiljno, ubrace koji poen politicari ovdje opet, omladini nece biti bolje, a oni koji su iz najvece muke krenuli u ove proteste ce opet u narodnoj kuhinji da cekaju hranu. Ako je vec neko zelio da nanese stetu nekome, imao je privatnu imovinu politicara, a ne drzavnu, koju ce opet da placaju isti oni koji su je i zapalili. Mislim, daj Boze, ali eto.