Komsic je vec godinama na vlasti pa nesto se ne sjecam nekog njegovog djela.Altsa wrote:e pa eto ti lagumdzija veliki govornik pa sta imamo od toga...ne interesuje me prica vec djela a komsicu svakako treba dati sansu...ovi ostali su potrosili sve moguce kredite kod meneBasvod wrote:I moj komsija je dobar covjek, posten... al nije za politike.KatarinaKosaca wrote:Dođe mi danas u sanduče materijal.. dobro nije baš materijal, nego letak. Na lošem papiru, pa mi i žao kako nemaju para, kontam, ako građani ne budu glasali, selo ih neće izglasati. Uz Komšića se može nešto vezati negativno ili mu se spočitavati limitiranost, lopovluk nikako. Iskopao bi tebe Bili kad tad, tj HDZ da ima išta. Predviđanja mi nisu optimistična, ali jako priželjkujem da umjesto FahrA i njegovih bude DF za početak. Emitur sola virtute protestas
Dzaba Komsicu sve postenje ovog svijeta kad ne zna sastaviti smislenu prosto prosirenu recenicu, inicijativu da ne spominjem i svo politicko djelovanje mu se svodi na jeftin politicki populizam upucen Bosnjacima.
Ja bih odmah potpisao da nas vode najveci lopovi i fukare na svijetu, koji ce od nas ukrasti 5 milijardi KM ali da stvore, privuku, 10 milijardi i otkoce politicku zavrzlamu u kojoj zivimo.
Posteni, priglupi, ostrasceni kokuzi nam najmanje trebaju.
Demokratska fronta Željko Komšić
-
Basvod
#6426 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
-
Basvod
#6427 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Naravno da je moguce. Komsicev idol Tito je dobar primjer.shiljak wrote:Koja provala! Čuj neka lopovi kradu, ali neka nešto i urade.. Je li moguće i krasti i uraditi nešto dobro?Basvod wrote:I moj komsija je dobar covjek, posten... al nije za politike.KatarinaKosaca wrote:Dođe mi danas u sanduče materijal.. dobro nije baš materijal, nego letak. Na lošem papiru, pa mi i žao kako nemaju para, kontam, ako građani ne budu glasali, selo ih neće izglasati. Uz Komšića se može nešto vezati negativno ili mu se spočitavati limitiranost, lopovluk nikako. Iskopao bi tebe Bili kad tad, tj HDZ da ima išta. Predviđanja mi nisu optimistična, ali jako priželjkujem da umjesto FahrA i njegovih bude DF za početak. Emitur sola virtute protestas
Dzaba Komsicu sve postenje ovog svijeta kad ne zna sastaviti smislenu prosto prosirenu recenicu, inicijativu da ne spominjem i svo politicko djelovanje mu se svodi na jeftin politicki populizam upucen Bosnjacima.
Ja bih odmah potpisao da nas vode najveci lopovi i fukare na svijetu, koji ce od nas ukrasti 5 milijardi KM ali da stvore, privuku, 10 milijardi i otkoce politicku zavrzlamu u kojoj zivimo.
Posteni, priglupi, ostrasceni kokuzi nam najmanje trebaju.
Neće valjda isti da krade, a da jača policiju i da ga kasnije hapsi? Koja logika svaka čast
- vee-jay
#6428 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Znaci i Corto glasa za KomsicaCorto Maltese wrote:Slažem se! Nakon 8 godina nerada u Predsjedništvu BiH, i mene zanima kako izgleda kada taj nešto radi.Altsa wrote:...ne interesuje me prica vec djela a komsicu svakako treba dati sansu...ovi ostali su potrosili sve moguce kredite kod mene
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#6429 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Vjeruj mi da ja na primjer jako lijepo znam sastaviti prosto proširenu rečenicu i da obično govorim na javnim skupovima, jer mi je elokvencija jača strana, pa nisam za politike.. Hoću reći, koga mi to kao biva imamo umnog, a lopova u odnosu na Komšića koji je eto, kao glup, a nije lopov.moj komsija je dobar covjek, posten... al nije za politike.
MI imamo lopov, veći, najveći, ukradeno, ukradenije, najukradenije, amoral, neetika, prostitucija, tako da vapimo za jednim poštenim (mislim ovo društvo), makar gluhonijem bio.
Jedino što mene opasno brine, su nikovi forumske podrške, oni isti nikovi koji su se kleli u SDP, prizivali ih, a demonizirali svakoga ko se drzne reći... Pa dobro , možda ZL i nije tako pošten. SAd ti isti @seln , @vee yai (ili kako već) razoĆarani, sa istom dogmom i očekivanjima i demoniziranjima neistomišljenika to rade Komšiću. E, to već jeste za zabrinutost
- Corto Maltese
#6430 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Mislio sam na rad na okopavanju bašte ili nešto slično. Tu vidim njegovu šansu.vee-jay wrote:Znaci i Corto glasa za KomsicaCorto Maltese wrote: Slažem se! Nakon 8 godina nerada u Predsjedništvu BiH, i mene zanima kako izgleda kada taj nešto radi.
- Maystor
#6431 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Elokventna itekako, pomalo i neskromna.KatarinaKosaca wrote:Vjeruj mi da ja na primjer jako lijepo znam sastaviti prosto proširenu rečenicu i da obično govorim na javnim skupovima, jer mi je elokvencija jača strana, pa nisam za politike.. Hoću reći, koga mi to kao biva imamo umnog, a lopova u odnosu na Komšića koji je eto, kao glup, a nije lopov.moj komsija je dobar covjek, posten... al nije za politike.
MI imamo lopov, veći, najveći, ukradeno, ukradenije, najukradenije, amoral, neetika, prostitucija, tako da vapimo za jednim poštenim (mislim ovo društvo), makar gluhonijem bio.
Jedino što mene opasno brine, su nikovi forumske podrške, oni isti nikovi koji su se kleli u SDP, prizivali ih, a demonizirali svakoga ko se drzne reći... Pa dobro , možda ZL i nije tako pošten. SAd ti isti @seln , @vee yai (ili kako već) razoĆarani, sa istom dogmom i očekivanjima i demoniziranjima neistomišljenika to rade Komšiću. E, to već jeste za zabrinutost
Moram istaci da mi nije jasan taj tvoj koncept. O strankama sudis na osnovu toga ko ih podrzava od forumskih nikova. Razumijem da ima i to veze, ali nelogicno mi je da ti je to primarni kriterij.
-
mali_balon
#6432 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Sa web sitea DF
REZULTATI PRVIH UNUTARSTRANAČKIH IZBORA DEMOKRATSKE FRONTE BH ODRŽANIH U KANTONU SARAJEVO
Članovi Demokratske fronte BH danas su izabrali predsjednike/ce i članove/ice
Općinkih odbora Demokratske fronte BH KS i to za OO DF BH Novo Sarajevo, Novi Grad, Centar,
Ilidža, Hadžići, Ilijaš, Stari Grad i Vogošća.
OO DF BH Novo Sarajevo
Predsjednik, VUKASOVIĆ MARIO
Članovi/ce: KRIVAN ALDIN, ŠEHOVIĆ DINO, BAŠIĆ DINO, DIZDAR DAMIR, SALIHBEGOVIĆ JASMIN, SOFRADŽIJA AMER, SUBAŠIĆ HALIL, GASAL-VRAŽALICA MAJA, RODIĆ ANELA, BABOVIĆ VILDANA, DŽINIĆ OGNJEN, IMAMOVIĆ DŽENAN, DAUTOVIĆ AMAR, KRAINA EMIR.
OO DF BH Novi Grad
Predsjednica, VELIĆ LANA
Članovi/ce: HUSEJNOVIĆ JASMIN, PODŽO ADNAN, SLATINA MIDHAT, TRHULJ MIRZA, ŠANIĆ ELMIR, SPAHIĆ SELMA, LAZIĆ DARKO, SPAHIĆ JASIKA AZRA, BALTIĆ ABEL, MANKO ADNAN, HUSEINBEGOVIĆ DENIS, KAPIĆ ZLATAN, VUJOVIĆ SLOBODAN, BULATOVIĆ ENES.
OO DF BH Centar
Predjednik, ABDURAHMANOVIĆ EDIN
Članovi/ce: BAŠIĆ ADMIR, CERO SUAD, KEREŠ IRFAN, BULIĆ TEA, SULJAGIĆ ADIS, VALKA GORAN, HASIĆ DALILA, SKENDERAGIĆ AMER, MAGLAJLIĆ MIRZA, MASLEŠA NEDELJKO, LUKIĆ BRANISLAV, VLAHOVLJAK LARISA, SMAJIĆ SAMIR, GLUMAC DRAGANA.
OO DF BH Ilidža
Predsjednik, ŽILIĆ SMAIL
Članovi/ce: KEČO AMAR, ČARKADŽIĆ DENIS, ARIFIĆ JASMIN, ŠKALJIĆ MIRSAD, ZVIZDIĆ HARIS, MUŠIĆ SEMIR, LEKA ALMA, KRŠLAK EMIRA, MAHIR AMINA, BIĆO AMINA, DŽUDŽA NEDŽAD, TOPALOVIĆ ADNAN, KRVAVAC OMER, BARIĆ ŽELJKO.
OO DF BH Hadžići
Predsjednica, MUJEZINOVIĆ SANJA
Članovi/ce: TUFEKDŽIJA SADIK, DURMO EMIR, AVDIĆ DAMIR, BIRDŽO ALDIJANA, ĆATOVIĆ SENAD, DOMUZ VESNA, BANDIĆ MEVLIDA, ČAIĆ SABINA.
OO DF BH Ilijaš
Predsjednik, OMBAŠIĆ JASMIN
Članovi/ce: HASKOVIĆ ALEN, BUĆA SUADA, ŠOVŠIĆ AZEMINA, PIJADŽER MITHAT, DIZDAREVIĆ SEMIR, DIVOVIĆ MINELA.
OO DF BH Stari Grad
Predsjednik, SUŠIĆ OSMAN
Članovi/ce: ČOMAGA ERNAD, ČOMAGA NAMIR, KUTLOVAC EMINA, DAHIĆ ERMIN, ČORIĆ ZVONIMIR, DRAGOLOVČANIN SANEL, KURTANOVIĆ MIRNES, DRKIĆ KENAN, LUKŠIĆ DINKO, MUŠIĆ FERID.
OO DF BH Vogošća
Predsjednik GLJIVA AVDO
Članovi/ce: BAJRAMOVIĆ ADA, DURAKOVIĆ ALMA, ŠAHINOVIĆ ADISA, KAJIĆ MLADEN, EFENDIĆ SAKIB, MAŠIĆ ADNAN, BIBULJICA ŠEKIB, KUKIĆ SAMIR.
- Maystor
#6433 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Clanstvo Demokratske fronte nije ukazalo povjerenje Dzejli. Hajde sada se uhvati pod ruku sa tvsabinom i proslavite to dostojanstveno. SIMILIS SIMILI GAUDET, je li tako Katarina?StupskaBitanga wrote:Ništa u ovoj zemlji će proteći med i mlijeko sa Džejlom Glavović i njoj sličnim celebirty-ima
-
rajvosa1
#6434 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Znaci li to da ni Hanka V. nije izabrana, ili je ona van konkurencije?Maystor wrote:Clanstvo Demokratske fronte nije ukazalo povjerenje Dzejli. Hajde sada se uhvati pod ruku sa tvsabinom i proslavite to dostojanstveno. SIMILIS SIMILI GAUDET, je li tako Katarina?StupskaBitanga wrote:Ništa u ovoj zemlji će proteći med i mlijeko sa Džejlom Glavović i njoj sličnim celebirty-ima
-
mali_balon
#6435 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ona je potpredsjednica jel tako, predsjednistvo je izabrano na osnivackoj skupstini, a mozda i grijesim.rajvosa1 wrote:Znaci li to da ni Hanka V. nije izabrana, ili je ona van konkurencije?Maystor wrote:Clanstvo Demokratske fronte nije ukazalo povjerenje Dzejli. Hajde sada se uhvati pod ruku sa tvsabinom i proslavite to dostojanstveno. SIMILIS SIMILI GAUDET, je li tako Katarina?StupskaBitanga wrote:Ništa u ovoj zemlji će proteći med i mlijeko sa Džejlom Glavović i njoj sličnim celebirty-ima
- shiljak
#6436 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ako vam je to baš interestantno otiđite na stranicu http://demokratskafronta.com/ i pređite mišem na meni "Struktura".
Ima sve, pa nek odgovori svako sebi na pitanje..
-
rajvosa1
#6437 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Koliko vidim, Hanka V. nije obuhvacena ovim izborom, ta je kriminalka prva do Zeljkashiljak wrote:Ako vam je to baš interestantno otiđite na stranicu http://demokratskafronta.com/ i pređite mišem na meni "Struktura".
- shiljak
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#6439 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Citam sada ova imena izabranih clanova, njih 7-8 licno poznajem, i cak bih mogao reci da sam iznenadjen da su aktivno angazovani u stranci, jer prije nisu pokazivali prevelike afinitite za takvo sto.
To je za mene pozitivan pokazatelj, jer ove koje licno poznajem nisu onaj klasicni tim preletaca, kojih moguce i ima i medju ovim imenima, ali DF bi trebala, morala, da to reducira na minimum.
I mene licno interesuje koji nacin je da se Vajzovicka skine sa pozicije na kojoj je?
Mada, gledam danas u vijestima i po medijima, izvjestaji sa ovih internih DF izbora, i svako malo Hanka ili daje izjavu, ili je tu negdje uz Zeljku.
Ogroman minus je ta zena za DF. Zato i pitam, koji je nacin, barem eventualni, da se pomakne sa trenutne pozicije??
Naravno, pitanje ako ima neko aktivista, i upucen u tu sve, iz DF. Hvala.
To je za mene pozitivan pokazatelj, jer ove koje licno poznajem nisu onaj klasicni tim preletaca, kojih moguce i ima i medju ovim imenima, ali DF bi trebala, morala, da to reducira na minimum.
I mene licno interesuje koji nacin je da se Vajzovicka skine sa pozicije na kojoj je?
Mada, gledam danas u vijestima i po medijima, izvjestaji sa ovih internih DF izbora, i svako malo Hanka ili daje izjavu, ili je tu negdje uz Zeljku.
Ogroman minus je ta zena za DF. Zato i pitam, koji je nacin, barem eventualni, da se pomakne sa trenutne pozicije??
Naravno, pitanje ako ima neko aktivista, i upucen u tu sve, iz DF. Hvala.
-
StupskaBitanga
#6440 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Hanka je ŽK desna i lijeva ruka čak je neki dan bila na OBN u emisiji Reflex gdje se gle čuda predstavljala kao opozicija 
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#6441 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ukratko, posto je o tome bilo stranice i stranice na ovoj temi.
Nepotizam i unovcavanje, na razne nacine, svoje podrske SDA parlamentarnoj vecini u KS. Kcerka postala zamjenica guvernera Centralne banke BIH 7 dana nakon njenog glasanja ZA izbor nove vlade na celu sa SDA u Kantonu Sarajevo. U Domu naroda vise puta dizala ruku za povlacenje vitalnog nacionalnoga interesa u klubu Bosnjaka, svaki put kada je to pokretala SDA...i to svaki put radi nekih stvari koje bi zapravo odrzale status kakav jeset, za SDA na pozicijama na kojim jesu.
Itd itd.
Nepotizam i unovcavanje, na razne nacine, svoje podrske SDA parlamentarnoj vecini u KS. Kcerka postala zamjenica guvernera Centralne banke BIH 7 dana nakon njenog glasanja ZA izbor nove vlade na celu sa SDA u Kantonu Sarajevo. U Domu naroda vise puta dizala ruku za povlacenje vitalnog nacionalnoga interesa u klubu Bosnjaka, svaki put kada je to pokretala SDA...i to svaki put radi nekih stvari koje bi zapravo odrzale status kakav jeset, za SDA na pozicijama na kojim jesu.
Itd itd.
- shiljak
#6442 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
općenito niko ne može biti u stranici dugo vremena a da ne bude neko glasanje. I fino u videu kaže da je strana organizovana tako da i nije toliko važno ko je na kojoj funkciji, nema niko neku neograničenu vlast da radi šta hoće u stranci.. to je rekao da je osnovna razlika.
Kako tačno šta radi ne znm, ali je tako
Neka ovi pametnjakovići pročitaju na web stranici što sam postavio linkove pa nek nam kažu
Kako tačno šta radi ne znm, ali je tako
Neka ovi pametnjakovići pročitaju na web stranici što sam postavio linkove pa nek nam kažu
-
StupskaBitanga
#6443 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Bori se protiv nepotizma sin joj je haman prof na istom fakultetu gdje i ona predaje
-
oakville
#6444 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Srećom nema puno bošnjaka u stranci, možda stranka i uspije.mali_balon wrote:Sa web sitea DF
REZULTATI PRVIH UNUTARSTRANAČKIH IZBORA DEMOKRATSKE FRONTE BH ODRŽANIH U KANTONU SARAJEVO
Članovi Demokratske fronte BH danas su izabrali predsjednike/ce i članove/ice
Općinkih odbora Demokratske fronte BH KS i to za OO DF BH Novo Sarajevo, Novi Grad, Centar,
Ilidža, Hadžići, Ilijaš, Stari Grad i Vogošća.
OO DF BH Novo Sarajevo
Predsjednik, VUKASOVIĆ MARIO
Članovi/ce: KRIVAN ALDIN, ŠEHOVIĆ DINO, BAŠIĆ DINO, DIZDAR DAMIR, SALIHBEGOVIĆ JASMIN, SOFRADŽIJA AMER, SUBAŠIĆ HALIL, GASAL-VRAŽALICA MAJA, RODIĆ ANELA, BABOVIĆ VILDANA, DŽINIĆ OGNJEN, IMAMOVIĆ DŽENAN, DAUTOVIĆ AMAR, KRAINA EMIR.
OO DF BH Novi Grad
Predsjednica, VELIĆ LANA
Članovi/ce: HUSEJNOVIĆ JASMIN, PODŽO ADNAN, SLATINA MIDHAT, TRHULJ MIRZA, ŠANIĆ ELMIR, SPAHIĆ SELMA, LAZIĆ DARKO, SPAHIĆ JASIKA AZRA, BALTIĆ ABEL, MANKO ADNAN, HUSEINBEGOVIĆ DENIS, KAPIĆ ZLATAN, VUJOVIĆ SLOBODAN, BULATOVIĆ ENES.
OO DF BH Centar
Predjednik, ABDURAHMANOVIĆ EDIN
Članovi/ce: BAŠIĆ ADMIR, CERO SUAD, KEREŠ IRFAN, BULIĆ TEA, SULJAGIĆ ADIS, VALKA GORAN, HASIĆ DALILA, SKENDERAGIĆ AMER, MAGLAJLIĆ MIRZA, MASLEŠA NEDELJKO, LUKIĆ BRANISLAV, VLAHOVLJAK LARISA, SMAJIĆ SAMIR, GLUMAC DRAGANA.
OO DF BH Ilidža
Predsjednik, ŽILIĆ SMAIL
Članovi/ce: KEČO AMAR, ČARKADŽIĆ DENIS, ARIFIĆ JASMIN, ŠKALJIĆ MIRSAD, ZVIZDIĆ HARIS, MUŠIĆ SEMIR, LEKA ALMA, KRŠLAK EMIRA, MAHIR AMINA, BIĆO AMINA, DŽUDŽA NEDŽAD, TOPALOVIĆ ADNAN, KRVAVAC OMER, BARIĆ ŽELJKO.
OO DF BH Hadžići
Predsjednica, MUJEZINOVIĆ SANJA
Članovi/ce: TUFEKDŽIJA SADIK, DURMO EMIR, AVDIĆ DAMIR, BIRDŽO ALDIJANA, ĆATOVIĆ SENAD, DOMUZ VESNA, BANDIĆ MEVLIDA, ČAIĆ SABINA.
OO DF BH Ilijaš
Predsjednik, OMBAŠIĆ JASMIN
Članovi/ce: HASKOVIĆ ALEN, BUĆA SUADA, ŠOVŠIĆ AZEMINA, PIJADŽER MITHAT, DIZDAREVIĆ SEMIR, DIVOVIĆ MINELA.
OO DF BH Stari Grad
Predsjednik, SUŠIĆ OSMAN
Članovi/ce: ČOMAGA ERNAD, ČOMAGA NAMIR, KUTLOVAC EMINA, DAHIĆ ERMIN, ČORIĆ ZVONIMIR, DRAGOLOVČANIN SANEL, KURTANOVIĆ MIRNES, DRKIĆ KENAN, LUKŠIĆ DINKO, MUŠIĆ FERID.
OO DF BH Vogošća
Predsjednik GLJIVA AVDO
Članovi/ce: BAJRAMOVIĆ ADA, DURAKOVIĆ ALMA, ŠAHINOVIĆ ADISA, KAJIĆ MLADEN, EFENDIĆ SAKIB, MAŠIĆ ADNAN, BIBULJICA ŠEKIB, KUKIĆ SAMIR.
-
rajvosa1
#6445 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Cime li je Hanka V. omadjijala Zeljka? Ima li neko informaciju zbog cega se nje drzi kao pijan plota?
- cvrčak_na_hedonizmu
#6446 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ništa onda, piši propalo. Ostajemo na fonu SDA, SDP, Fahraon + SDU. Tu nam je budućnost svijetla, nema fuledudlov wrote:Usluga za uslugu. Tako to hoda, pod pretpostavkom da je istina to o relaciji Robot-Komšić.Control panel wrote:nije valjda to ona sto je kao dobio da se voza pa ga novinari provalili da ju je dobio za izgraadnju robota kod opstine u novom sarajevu.StupskaBitanga wrote:stade maloprije Komšo sa Merdžom kod Eurohausa u Hrasnom izađe lola u prsluku i tolama onako ostavi auto a hanumica tipka li tipka na mobitelu. Narodni čovjek nema šta
Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2
-
Meteor2
#6447 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Demokratska fronta demonstrirala je trijumf demokratije. Implementirala je princip jedan član-jedan glas, kako to rade evropske stranke. Demokratija se kreće od baze prema vrhu. To je jako dobar i kvalitetan refleks. Ovo će dodatno ojačati pokret u svom profilisanju alternative postojećoj oligarhiji. Druge stranke su suspendovale unutarnju demokratiju i preobrazile se u pravcu liderokratija i diktatura. Svaki scenarij u kojem centrala nameće kadrovska rješenja lokalnim ograncima, nije dobar i vodi neminovno u pravcu gubitka vizije i misije. DF je na dobrom putu i sigurno će biti nagrađe na izborima. DF je formiran u pravo vrijeme, u trenutcima potpunog ekonomskog i političkog kolapsa SDA-SDP vlasti.
- Banksy
#6448 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Šta tek reći za zvjezdani SDP četverac: Mirso Čomaga, Kike Budalike, Čičak i Alen Islamović.StupskaBitanga wrote:
Ništa u ovoj zemlji će proteći med i mlijeko sa Džejlom Glavović i njoj sličnim celebirty-ima
-
StupskaBitanga
#6449 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Zaboravila si Segmdinu Srnu i u SBB Ismetu Dervoz
Pa nisi pratila šta sam pisao ranije
ŽK ono što je kao kritikovao u SDP radi u svojoj stranci i šta smo dobili? Jedno veliko ništa
ŽK ono što je kao kritikovao u SDP radi u svojoj stranci i šta smo dobili? Jedno veliko ništa
-
rajvosa1
#6450 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Bas tako, cak i gore. Imao sam na terenu neke susrete s ljudima iz DF-a, da ne bude da cemo na kraju plakati za Zlatkom kao `demokratom` kakvi su ovi, ultraboljsevici. Ovi odmah oci vade ako nisi spreman da se poklonis Dragom vodji, valjda navika nakon prelaska od Velikog vodje.StupskaBitanga wrote:Zaboravila si Segmdinu Srnu i u SBB Ismetu Dervoz