Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Pitarrr82
#6426 Re: Utakmice.
Ima ova ekipa jos potencijala, Jajalo sve bolji 90% akcija krece od njega, eh kad bi ga mogli jos "malo" posuditi 
- Kemal Malovčić
#6427 Re: Utakmice.
I wouldn't say so. Njih dvojica su odigrali sasvim dobro.Dr. Kuca wrote:Bez srkleta. Al samo kad udjose vusljanin i todor druga ekipa, mrtva.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#6428 Re: Utakmice.
Rutinski.
A ko ne dodje na revans, i PREUZIMANJE PEHARA, nek se rokne.

A ko ne dodje na revans, i PREUZIMANJE PEHARA, nek se rokne.
- R2D2_SA
#6429 Re: Utakmice.
Slazem se, sasvim rutinski. Cijelim tokom utakmice momci su djelovali krajnje samouvjereno, ponekad i pretjerivali nekim pokusajima pa gubili lopte.
Celik me iskreno neugodno iznenadio, naravno nije mi krivo, ali sam vise ocekivao za utakmicu finala Kupa, niti su bili agresivni niti su imali igru, nista, nista, a pogotovo losa ocjena navijacima. Znam nisu tema, ali jeste utakmica, nasih nije bilo a i to se mora prokomentarisati.
Jajalo odlican
, previse smo grijesili kod zadnjeg pasa, da smo to malo smirenije zavrsavali napunili bi ih do vrha. Cimirot, Tatko, Vule
Bio je jedan los nas koji je bio katastrofa, ali o tom potom. Ono sto me posebno raduje jeste da smo opet igrali kao ekipa.
I sada bas treba pustiti gostujuce navijace da dodju, ne mogu nam nista na terenu, neka dodju navijaci, pustiti ih, radi stimunga na tekmi. I cika Tan treba da dodje
Celik me iskreno neugodno iznenadio, naravno nije mi krivo, ali sam vise ocekivao za utakmicu finala Kupa, niti su bili agresivni niti su imali igru, nista, nista, a pogotovo losa ocjena navijacima. Znam nisu tema, ali jeste utakmica, nasih nije bilo a i to se mora prokomentarisati.
Jajalo odlican
I sada bas treba pustiti gostujuce navijace da dodju, ne mogu nam nista na terenu, neka dodju navijaci, pustiti ih, radi stimunga na tekmi. I cika Tan treba da dodje
- Cossack
#6430 Re: Utakmice.
Posebno Vusljanin.Kemal Malovčić wrote:I wouldn't say so. Njih dvojica su odigrali sasvim dobro.Dr. Kuca wrote:Bez srkleta. Al samo kad udjose vusljanin i todor druga ekipa, mrtva.
- limeni
#6431 Re: Utakmice.
ima jos 90 min da se igra ljudi, veliki dio smo uradili ali ima jos ovih 5% posla sto je ostalo.
kupkupkupakabana!
kupkupkupakabana!
-
sha_ba
#6432 Re: Utakmice.
Libero nemoj tako, ima nas koji nismo u mogucnosti 
-
ZPP
#6433 Re: Utakmice.
Polako, jos nista nije gotovo...
...al u kurcu
...al u kurcu
- Dionysios
#6434 Re: Utakmice.
Bravo! Poslije ovakve utakmice nema potrebe nista drugo reci, momci su konacno pravi tim!
Pored svih koji su zasluzili hvalospjevke
ja bi izdvojio i Kovacevica, nije igro puno ovu polusezonu i veceras, ali mislim da smo dobili jos jednog odlicnog igraca, smiren, jak ko zemlja a zna lopte.
Pored svih koji su zasluzili hvalospjevke
- Mračajski proto
#6435 Re: Utakmice.
Otkud tebe?Kemal Malovčić wrote:I wouldn't say so. Njih dvojica su odigrali sasvim dobro.Dr. Kuca wrote:Bez srkleta. Al samo kad udjose vusljanin i todor druga ekipa, mrtva.
- BegA_
#6436 Re: Utakmice.
Svi su zasluzili hvalospjevke, od Soje pa nadalje. 
- Kemal Malovčić
#6437 Re: Utakmice.
Dodjem da ti olakšam da ne bude sva pažnja na tebi.Mračajski proto wrote:Otkud tebe?Kemal Malovčić wrote:I wouldn't say so. Njih dvojica su odigrali sasvim dobro.Dr. Kuca wrote:Bez srkleta. Al samo kad udjose vusljanin i todor druga ekipa, mrtva.
-
pashasolidni
#6438 Re: Utakmice.
ti ces se onda roknut od mukesha_ba wrote:Libero nemoj tako, ima nas koji nismo u mogucnosti
-
north
#6439 Re: Utakmice.
Napokon gledamo pravo Sarajevo...tačno rutinski, bez srkleta...Čelik jeste bio očajan, ali i mi smo se nešto pitali plus ta užasna tradicija na BP plus oni motivisani nabrijani agresivni u startovima...Možemo li ovu prednost kako ispustiti
?
Hukić kaže nema predaje, treba to poštovati bez zajebancije, da nas to dodatno motivira kako bi ih i u uzvratu rastočili, a ne da uđemo sa 20% snage i motiva u meč pa da prvi primamo gol što bi stvorilo bespotrebnu nervozu....
Jebenih 7 godina nam je trebalo
....ali valjda je ovo početak nečega novoga...za prvu sezonu pravog funkcionisanja kluba, ranije je to bila piljara u radu, jedan trofej pa makar to bio kup je sasvim zadovoljavajuće...Bravo momci, bravo Dženo
....u revanšu se ne smijemo obrukati sa posjetom, a navijanje mora biti bolje nego ikada, nešto u stilu argentine protiv Zrinjskog sa puno većom masom na tribinama
KUP JE NAŠ!!!!
Hukić kaže nema predaje, treba to poštovati bez zajebancije, da nas to dodatno motivira kako bi ih i u uzvratu rastočili, a ne da uđemo sa 20% snage i motiva u meč pa da prvi primamo gol što bi stvorilo bespotrebnu nervozu....
Jebenih 7 godina nam je trebalo
- Privatna poruka
- Location: Papci, sjetite se tu je nekad bila Olimpijada prije tebe i tvog stada!
#6440 Re: Utakmice.
Cestitke momcima, od prvog do zadnjeg. Nema izdvajanja dobrih i losih, danas je sve izgledalo kako treba i nema potrebe za nekim velikim analizama. Samo smireno i sa 100% snage uci u revans, zabiti go i lagano.
Bravo, bravo!
Svi na Kosevo!
Bravo, bravo!
Svi na Kosevo!
- Maharadza
#6441 Re: Utakmice.
MORA biti ova posjeta:north wrote:Napokon gledamo pravo Sarajevo...tačno rutinski, bez srkleta...Čelik jeste bio očajan, ali i mi smo se nešto pitali plus ta užasna tradicija na BP plus oni motivisani nabrijani agresivni u startovima...Možemo li ovu prednost kako ispustiti?
Jebenih 7 godina nam je trebalo....ali valjda je ovo početak nečega novoga...za prvu sezonu pravog funkcionisanja kluba, ranije je to bila piljara u radu, jedan trofej pa makar to bio kup je sasvim zadovoljavajuće...Bravo momci, bravo Dženo
....u revanšu se ne smijemo obrukati sa posjetom, a navijanje mora biti bolje nego ikada, nešto u stilu argentine protiv Zrinjskog sa puno većom masom na tribinama
KUP JE NAŠ!!!!
i uz ovu pjesmu:
Trubu unijeti kako god znaju i umiju pa nek gori SVE, AAAAAA!!!
- Cossack
#6442 Re: Utakmice.
Dajte ljudi unesite trubu pa nek' u subotu hori halaaaaaaaa!
Kako je to beton večer bila!
Ja volim volim samo tebeeeeeeeeeee!

Ja volim volim samo tebeeeeeeeeeee!
- SmokingMan
#6443 Re: Utakmice.
To se traži.Privatna poruka wrote:Cestitke momcima, od prvog do zadnjeg. Nema izdvajanja dobrih i losih, danas je sve izgledalo kako treba i nema potrebe za nekim velikim analizama. Samo smireno i sa 100% snage uci u revans, zabiti go i lagano.
Bravo, bravo!
Svi na Kosevo!
-
todd_smith
#6444 Re: Utakmice.
Svaki put kad pomislim kako ce da se ori na Hasetu za drugu utakmicu tacno se najezim

- Logovan
#6445 Re: Utakmice.
KUP KUP KUP JE NAŠ.
Rutinska pobjeda svetinje. Ono danas je bio lagani trening pred Euro utakmice.
Kontrolisali smo igru veći dio utakmice. Oni su nas pritisnuli prvih desetak minuta prvog poluvremena i još prvih 15-tak drugog poluvremena. Imali su onu jednu pravu priliku preko Mešanovića ja mislim i to je bilo to od njih.
Stojčev se zajebavao svih 90. minuta sa njima. Pa to neke pete, pa provlačenja kroz noge, pa svašta nešto.
Nekad i pretjera jebi ga, zanese se čovjek.
Drago mi je što su nam oba ona gola poništena. Da je sudija priznao bilo bi Sarajevo namjestilo, bla, bla. Ovako sve čisto i pošteno. Cimirot prejako odigrao, Krste igračina. Majstorski je asistirao Stojčevu za gol.

Rutinska pobjeda svetinje. Ono danas je bio lagani trening pred Euro utakmice.
Stojčev se zajebavao svih 90. minuta sa njima. Pa to neke pete, pa provlačenja kroz noge, pa svašta nešto.
Šoja je najzaslužniji.BegA_ wrote:Svi su zasluzili hvalospjevke, od Soje pa nadalje.
- BegA_
#6446 Re: Utakmice.

Daj to 'vamo.
-
todd_smith
#6447 Re: Utakmice.
Gojko nam bio najgori na terenu, a i kada sve pogledas i on je solidno odigrao. To ti samo od sebe kaze koliko su kvalitetno danas momci odigrali.
Gojku trofej Ismir Pintol treba uruciti na proslavi, ako je iko zasluzio to je taj mali fudbalski doktor. Jebes Besica evo Pape koga si trebao zvati u Brazil da zaustavi Messija
Gojku trofej Ismir Pintol treba uruciti na proslavi, ako je iko zasluzio to je taj mali fudbalski doktor. Jebes Besica evo Pape koga si trebao zvati u Brazil da zaustavi Messija
- Logovan
#6448 Re: Utakmice.
Po meni je Tatko više zaslužio.todd_smith wrote: Gojku trofej Ismir Pintol treba uruciti na proslavi, ako je iko zasluzio to je taj mali fudbalski doktor. Jebes Besica evo Pape koga si trebao zvati u Brazil da zaustavi Messija
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#6449 Re: Utakmice.
Realno Tatko ga je zasluzio... neprelazan momak i sto je najbitnije konstantan i kvalitetom igre i zalaganjem.Logovan wrote:Po meni je Tatko više zaslužio.todd_smith wrote: Gojku trofej Ismir Pintol treba uruciti na proslavi, ako je iko zasluzio to je taj mali fudbalski doktor. Jebes Besica evo Pape koga si trebao zvati u Brazil da zaustavi Messija
Sto se tice danasnje utakmice. Dugo nisam s vecim merakom gledao tekmu Sarajeva. Ono opustenije, uzivao majke mi, kao kad gledam kako Bajern rastura Hertu, ono rutinski...
Drago mi je sto su nam ponistili oba gola da ne bude prica poslije sudija ovo ono...
Naredne godine dupla kruna hladno... Ode nam Dzadzalo na zalost i tu poziciju treba popuniti igracem istog kvaliteta jer je prebitno imati takvog jednog igraca, toliko mira i stalozenosti unosi, a i uz njega se Cimi transformisao u najjaceg igraca lige na svojoj poziciji.
Revans ako Bog da treba ispostovati, sto neko napisa i sa nanama i sa dedama, doci u lijepoj atmosferi proslaviti aBd uz jendu lijepu i suncanu subotu.
KUP KUP KUP JE NAS
PUSI NAM GA ROBIJAS
- emigrazione
#6450 Re: Utakmice.
Ma meni je Gojkara nenadjebiv neka prica ko sta hoce, svaka cast i Mati i Milosu, ali ovaj decko iz Trebinja je birilać za nasu igru...