Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
pozz, koristim ruter od bh telecoma Innbox F60 i imam paket moja net 4 (30/10 brzina). Problem koji imam je sljedeci, kad testiram brzinu preko wifi na macbook pro 49.32/7,74. Kada mjerim brzinu preko samsung galaxy mob brzina je cca 40/7, medjutim koji god iphone 6 ili X koristim ne moze vise od 18 mbps. Da li je moguce da ima neki limiter za iphone? Takodjer da li neko zna da li ovaj ruter moze imati 5GHZ?
iOS dev wrote:pozz, koristim ruter od bh telecoma Innbox F60 i imam paket moja net 4 (30/10 brzina). Problem koji imam je sljedeci, kad testiram brzinu preko wifi na macbook pro 49.32/7,74. Kada mjerim brzinu preko samsung galaxy mob brzina je cca 40/7, medjutim koji god iphone 6 ili X koristim ne moze vise od 18 mbps. Da li je moguce da ima neki limiter za iphone? Takodjer da li neko zna da li ovaj ruter moze imati 5GHZ?
Iphone vuce vise interneta nego ovi nabrojani. I meni je tako a kod konkurencije sam.
madesa wrote:je li iko bi nedostupan kako je presao na novu karticu. zvao telekom kaze rijesili smo ali ja opet nedostupan ali ne stalno
Stvar je što se gase bazne stanice oko tebe, i kontroler te prebaci na neku BS koja je trenutno ugašena, i budeš kratko nedostupan, pokušaš opet i bićeš dostupan.
Teško se to može popraviti dok se ne završe radovi.
REDDEVILS wrote:@sencobih
Dokupio sam 5 GB sat vremena 1 KM , i obavio sam 5-6 testova nakon kojeg je doslo upozorenje da mi je preostalo 1GB internet saobracaja
Dokupio sam 5 GB sat vremena 1 KM , i obavio sam 5-6 testova nakon kojeg je doslo upozorenje da mi je preostalo 1GB internet saobracaja