SDA-All about
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#64151 Re: SDA-All about
Seljacka sda
Kad to kaze milanovic onda kuku i motiku na covjeka
- Chisum
#64152 Re: SDA-All about
Ko kad vama covjek kaze o kakvoj se korumpiranoj seljadiji radi u slucaju HDZ skutorije, nastanjene u i oko Dodikovog supka... odmah kuka i motika. Nise vi nista bolji.Black swan wrote: ↑15/07/2021 19:16 Seljacka sda
- Truba
#64153 Re: SDA-All about
Vidis kako odmah branis sda
Svi ste isti.
Sda je isprovocirala milanovica i zakortljala grudvu koja je sad lavina
Ne ukljucuj druge u tu pricu
Samo sam komentirao odnos milanovic sda
Sve je krenulo od seljackog ispada sda
Kad vi kazete da oce propast sda drzava grad...to je ok
Ja to ne smijem reci jer dijelite pridjeve i priloge
Nastavite kofol napadati stranku za koju necete glasovati i koja misteriozno pobjedi na svim razinama
Svi ste isti.
Nastavite kofol napadati stranku za koju necete glasovati i koja misteriozno pobjedi na svim razinama
Last edited by Truba on 15/07/2021 19:23, edited 1 time in total.
-
Naslovnica
#64154 Re: SDA-All about
Biće zanimljivo kako će se očitovati IZ BiH, sutra je džuma.

- Gandalf
#64155 Re: SDA-All about
Kada hdz trolol počne prozivat zelene termite za nešto
Halo ba vi ste jarani već 30 godina, bOkirov bol je i dragančetov, vidis da vam je i 8 Hrvat
Halo ba vi ste jarani već 30 godina, bOkirov bol je i dragančetov, vidis da vam je i 8 Hrvat
- Chisum
#64157 Re: SDA-All about
Black swan wrote: ↑15/07/2021 19:23 Vidis kako odmah branis sda
Svi ste isti.
Ja kad pozelim da propadnu SDA balijanderi, sto cinim svako jebeno jutro, meni je u tom paketu muzickih zelja i pozdrava obavezno ide i skutorski sljam koji branis, kao i vlasnik supka iz cijeg virite godinama.
Na kraju krajeva - radi se, jelte, o jednoj jako stabilnoj koaliciji.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#64158 Re: SDA-All about
Ne znam za lika koji je pročitao više knjiga, a uzalud.Black swan wrote: ↑15/07/2021 19:23 Vidis kako odmah branis sda
Svi ste isti.
Možda Šešelj.
- Truba
#64159 Re: SDA-All about
Pa tvoj komentar je sukus bijedne price za jednog uhicenog bosnjaka mora se uhititi i srbin i hrvat
I onda serete protiv konstitutivnosti
Samo bosnjak smije reci da je sda seljacka i drzava sranje
Ostalima je to zabranjeno
S kime cemo mi biti u koaliciji ne odredjujemo
To vi bosnjaci gradjani izaberete svoju sda kao najjacu partiju...a ovdje glumite kozmopolite...pa vam treba koalicija 12 partija i 16 preletaca da formirate vlast bez sda i onda se upiretr u prsa kako se najbolji
- Truba
#64160 Re: SDA-All about
Tu lazovsku mantru pricaj nekom drugomChisum wrote: ↑15/07/2021 19:29Black swan wrote: ↑15/07/2021 19:23 Vidis kako odmah branis sda
Svi ste isti.
Nastavite kofol napadati stranku za koju necete glasovati i koja misteriozno pobjedi na svim razinama![]()
Ja kad pozelim da propadnu SDA balijanderi, sto cinim svako jebeno jutro, meni je u tom paketu muzickih zelja i pozdrava obavezno ide i skutorski sljam koji branis, kao i vlasnik supka iz cijeg virite godinama.
Izborni rezultati pokazuju kako si nebitan i ti i tebi slicni pod navodnicima mrzitelji sda
-
howdy
#64161 Re: SDA-All about
to on priča u raji da je pročito, pakšu običniChmoljo wrote: ↑15/07/2021 19:31Ne znam za lika koji je pročitao više knjiga, a uzalud.Black swan wrote: ↑15/07/2021 19:23 Vidis kako odmah branis sda
Svi ste isti.
Možda Šešelj.
- Chisum
#64162 Re: SDA-All about
Pa, naravno da sam nebitan. Dokle god besprijekorno funkcionise seljacka skutorsko-balijska koalicija, koje si dio, ovdje ce biti ovako kako je. To je meni sasvim jasno.Black swan wrote: ↑15/07/2021 19:33Tu lazovsku mantru pricaj nekom drugomChisum wrote: ↑15/07/2021 19:29
![]()
Izborni rezultati pokazuju kako si nebitan i ti i tebi slicni pod navodnicima mrzitelji sda
- Truba
#64163 Re: SDA-All about
Svaki izborni ciklus isto pricate
Svaka afera svaki sudski proces
I na kraju zaokruzeno sda na svim razinama
Isto ko gradjana na popisu 2.5%
Sjo ko vas ne zna
sami ste glasni ovdje na forumu i znate vrijedjati neistomisljenike
I vi nekom lekcije da dijelite
Svaka afera svaki sudski proces
I na kraju zaokruzeno sda na svim razinama
Isto ko gradjana na popisu 2.5%
Sjo ko vas ne zna
I vi nekom lekcije da dijelite
- Chisum
#64164 Re: SDA-All about
Ma, haveru, citas nas.
Ono, kad ti jedna seljadij smeta, a u drugu se, SVOJU, ogrnuo, smrdi trag za njim... Standardna palamuda onih koji su dio problema.
Hajde malo trolaj, nisi dugo.
Ono, kad ti jedna seljadij smeta, a u drugu se, SVOJU, ogrnuo, smrdi trag za njim... Standardna palamuda onih koji su dio problema.
Hajde malo trolaj, nisi dugo.
- Gandalf
#64165 Re: SDA-All about
Hahaha adeze trololol na temi o bOkiru, sjeba se da se svađa s desetoricom, ubjeđujući se da su kamenjarci profinjeniji od sda seljadije - ima li botina ikakvog života, osim rektalnog alpinizma
botine nikako da shvate postoje čak i takvi ljudi koji ne pripadaju ni zelenoj seljadiji a ni kamenjarskom ološu
botine nikako da shvate postoje čak i takvi ljudi koji ne pripadaju ni zelenoj seljadiji a ni kamenjarskom ološu
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#64166 Re: SDA-All about
Sta je rec
- ultima_palabra
- Login77777
- Billy The Pljuc
#64169 Re: SDA-All about
Ma sve OK, kako se vratih kući krajem 2019-e, korona, ovo-ono, nekakvih pokušaja da nađem kakav posao u KS ili FBIH bilo hepte. Uredno se javljao i niko ni mukaet, ni da me na razgovor pozovu. Meanwhile vaga počela pokazivati preko 130, prestao pušiti ima vremena, iće i piće i voila, ni pertle haman nisam više mogao svezati
Helem sve pet, red je da se kolegama forumašima zahvalim na lijepim željama.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#64170 Re: SDA-All about
Sve najbolje burazengijaBilly The Pljuc wrote: ↑15/07/2021 20:28Ma sve OK, kako se vratih kući krajem 2019-e, korona, ovo-ono, nekakvih pokušaja da nađem kakav posao u KS ili FBIH bilo hepte. Uredno se javljao i niko ni mukaet, ni da me na razgovor pozovu. Meanwhile vaga počela pokazivati preko 130, prestao pušiti ima vremena, iće i piće i voila, ni pertle haman nisam više mogao svezati. Vidim nakav oglas u RS-u, malo se raspitam i uprkos negativnim informacijama javim se. Došao uredno na razgovor i dobijem posao iz pika, ništa specijalno, nekakva platica, dosta aktivno (što mi u svakom slučaju odgovara) i ima nekakve kreativnosti koja se traži i što mi se sviđa da mogu ispoljiti. Dobro mi iskreno došlo da se malo aktiviram a s obzirom na moje godine ispalo OK što mi je neko pružio šansu i eto zahvaljujući nekim talentima koji baš i nemaju veze sa mojom profesijom mogu reći da nešto radim i privređujem k'o fol. Cilj ispunjen a dobronamjerna raja sa foruma zaželjela mi da pronađem nešto bolje i nemam sumnje da će se i pojaviti opet nešto u struci i mnogo bolje plaćeno, opet vani naravno. Ofskroz napravim osvrt ne toliko u vezi sebe koliko u vezi ostalih i poveznice sa SDA i vladavinu podobnih a ovamo u "mrskom" RS-u respektabilan broj "malih i nebitnih" građana FBiH (ima ih i iz drugih kantona osim KS) uredno zarađuje za život a da nikada pravu šansu u svom okruženju nisu ni dobili.
Odakle si se vratio 2019?
- tovarish
#64171 Re: SDA-All about
Znači Zoka glavom i bradom!
- Styling
#64172 Re: SDA-All about
U ova ruzna vremena, svaka dobra vijest je dobrodosla. Bice i bolje, treba vjerovatiBilly The Pljuc wrote: ↑15/07/2021 20:28Ma sve OK, kako se vratih kući krajem 2019-e, korona, ovo-ono, nekakvih pokušaja da nađem kakav posao u KS ili FBIH bilo hepte. Uredno se javljao i niko ni mukaet, ni da me na razgovor pozovu. Meanwhile vaga počela pokazivati preko 130, prestao pušiti ima vremena, iće i piće i voila, ni pertle haman nisam više mogao svezati. Vidim nakav oglas u RS-u, malo se raspitam i uprkos negativnim informacijama javim se. Došao uredno na razgovor i dobijem posao iz pika, ništa specijalno, nekakva platica, dosta aktivno (što mi u svakom slučaju odgovara) i ima nekakve kreativnosti koja se traži i što mi se sviđa da mogu ispoljiti. Dobro mi iskreno došlo da se malo aktiviram a s obzirom na moje godine ispalo OK što mi je neko pružio šansu i eto zahvaljujući nekim talentima koji baš i nemaju veze sa mojom profesijom mogu reći da nešto radim i privređujem k'o fol. Cilj ispunjen a dobronamjerna raja sa foruma zaželjela mi da pronađem nešto bolje i nemam sumnje da će se i pojaviti opet nešto u struci i mnogo bolje plaćeno, opet vani naravno. Ofskroz napravim osvrt ne toliko u vezi sebe koliko u vezi ostalih i poveznice sa SDA i vladavinu podobnih a ovamo u "mrskom" RS-u respektabilan broj "malih i nebitnih" građana FBiH (ima ih i iz drugih kantona osim KS) uredno zarađuje za život a da nikada pravu šansu u svom okruženju nisu ni dobili.
-
Emiremir33
#64173 Re: SDA-All about
Pa u M:telu u Lukavici imaš pola raje iz Sarajeva da radi ...Styling wrote: ↑15/07/2021 20:40U ova ruzna vremena, svaka dobra vijest je dobrodosla. Bice i bolje, treba vjerovatiBilly The Pljuc wrote: ↑15/07/2021 20:28
Ma sve OK, kako se vratih kući krajem 2019-e, korona, ovo-ono, nekakvih pokušaja da nađem kakav posao u KS ili FBIH bilo hepte. Uredno se javljao i niko ni mukaet, ni da me na razgovor pozovu. Meanwhile vaga počela pokazivati preko 130, prestao pušiti ima vremena, iće i piće i voila, ni pertle haman nisam više mogao svezati. Vidim nakav oglas u RS-u, malo se raspitam i uprkos negativnim informacijama javim se. Došao uredno na razgovor i dobijem posao iz pika, ništa specijalno, nekakva platica, dosta aktivno (što mi u svakom slučaju odgovara) i ima nekakve kreativnosti koja se traži i što mi se sviđa da mogu ispoljiti. Dobro mi iskreno došlo da se malo aktiviram a s obzirom na moje godine ispalo OK što mi je neko pružio šansu i eto zahvaljujući nekim talentima koji baš i nemaju veze sa mojom profesijom mogu reći da nešto radim i privređujem k'o fol. Cilj ispunjen a dobronamjerna raja sa foruma zaželjela mi da pronađem nešto bolje i nemam sumnje da će se i pojaviti opet nešto u struci i mnogo bolje plaćeno, opet vani naravno. Ofskroz napravim osvrt ne toliko u vezi sebe koliko u vezi ostalih i poveznice sa SDA i vladavinu podobnih a ovamo u "mrskom" RS-u respektabilan broj "malih i nebitnih" građana FBiH (ima ih i iz drugih kantona osim KS) uredno zarađuje za život a da nikada pravu šansu u svom okruženju nisu ni dobili.
Helem sve pet, red je da se kolegama forumašima zahvalim na lijepim željama.![]()
- Billy The Pljuc
#64174 Re: SDA-All about
Libija, nekakav kratkoročan projekat, jedva glavu izvukao i zarekoh se da neću više tamo nema teorije.
- drug_profi
#64175 Re: SDA-All about
Nije tacno. Kazem i ja cesto i kazem zasto imam pravo da to govorim.
Zivim medju Bosnjacima i kako je njima tako je i meni. A nije im dobro ko ni meni, s tim da oni imaju priliku da udju halku pa da im se otvore perspektive.