Kod drvenije iliwalter kurtz wrote:Meni se cini da je saxxxx na konzultacijama
Sirija
-
RepublikanskaGarda
#64126 Re: Sirija
- KUZNETSOV
#64127 Re: Sirija
o cemu ovajsolar7 wrote: Joj logike i jada,pa sta onda VI ne koristite sve od brace rusa a ne od Amerike i Evrope.vozte lade a ne vw il bmw,koristite ruske a ne microsoftove sisteme ,pa Adidas pa puma pa pepsi pa pa.To nista u srbiji kupit nemeres vec samo ruske stvari.Kad bi bilo stani pani svi bi se vi u rusiju preselili a ne u usranu EU il sanse nema u USA.Mogu samo zakljuciti da je munafikluk-dvolicnost rasirena bolest i ne pogadja samo vehabije.Ma rusija majcica.Nas i njih stotine miliona
- Challenger__
#64128 Re: Sirija
Džafer je diletant. Lik je notorna neznalica koja je mogla impresonirati samo gore od sebe.Maystor wrote: Sve je ovo velika tragedija i nije mi namjera da likujem, ali ... toliko smo potcjenjivanja Rusije prethodnih godina imali prilike vidjeti od plejade likova koji se obrazuju tako što gledaju holivudska filmove ... i koji su sada u mišjim rupama
đe je onaj levat Đeferson što je nešta pričo o avionima, a pola foruma ga doživjelo ko stručnjaka![]()
kad gledaš one ruske helikoptere kako ganjaju u niskom letu teroriste, ne možeš vjerovat da nijedan nije oboren. Američki "stručnjaci" su do juče tvrdili da su ruski avioni zahrđale kante. Danas šute. Danas se F18 sa najboljim mogućim održavanjem (Švicarska) srušio sam od sebe. A suhoji praše ...
- husein_kapetan
#64129 Re: Sirija
Inace ne repliciram ali sve ima svoje vrijeme i mjesto i ne pada mi na pamet da zauzimam "stranu" ..ali presucujes more fakata.. nista jednostavnije od jednostranosti.. a mislim da i sam shvatas da ovo tvoje"pusta vodu" na sve strane..imas savrseno pravo braniti svoja "uvjerenja" ali isto tako trebas shvatiti da drugi ipak vesla ne sisaju...DuckZz wrote:To se još nikad nije desilo, jer to je inače praksa vladinih "ofanziva".
Ne znam da li namjerno pokušavate okrenuti priču ili jednostavno ne želite da znate. Ofanzive tipa "Napredovanje prema gradu Palymiri, u međuvremenu izgube grad Qariantian i Kunajfis industrijsku oblast", "Napredovanje prema gradovima Nubl Zahra, zauzmu selo Bashkuy, izgube selo Malah i selo Handarat", "Napredovanje prema sjeveru provincije Daraa, zauzmu grad Deir Adas, izgube položaje u Kafr Shamsu i Kafr Nasiju", "Napredovanje prema Jisr Shugur gradu, zauzmu sva sela u regionu Al Ghaba, i termalnu stanicu, u međuvremenu tj. nakon 3 dana izgube ponovo sva mjesta i plus pobunjenici napreduju .."
Mogu ovako do sutra, stvar je vrlo jasna.
- jao_situacije
#64130 Re: Sirija
kubanci će plaže da čuvajuwalter kurtz wrote:Kubanci ce ih koktelima srediticbrt wrote:Pulsira kada je Putin rešio da spašava po svaku cenu svojega ljubimca...govori se čak o hiljadama iranskih vojnika, Fox danas pominje čak i Kubance...nema ovo nikakve veze sa raspalim Asadom i njegovom SAA...velika greška, možda i veća nego američki napad na Irak...
-
zrakomlat
#64131 Re: Sirija
Neradni dan u halifatu. Sretna vam svima nova hidzretska godina.walter kurtz wrote:Meni se cini da je saxxxx na konzultacijama
- jao_situacije
#64132 Re: Sirija
RepublikanskaGarda wrote:Kod drvenije iliwalter kurtz wrote:Meni se cini da je saxxxx na konzultacijama
- walter kurtz
#64133 Re: Sirija
Jefferson je level generala wara ili avetinha
Japin Mutapi stajl
Japin Mutapi stajl
- Challenger__
#64134 Re: Sirija
Režim ima pežorativno zanačenje. BTW i moji kontakti govore isto.RepublikanskaGarda wrote:I u Damasku nje zavladao neki optimizam, doduse ne bih rekao optimizam nego prije svega ljudi se osjecaju malo sigurnije, mali info iz osobnih izvorabar iz djelova pod kontrolom rezima
Znam da je ovo hiljadita ofanziva na antivladina predgrađa, ali možda, konačno, nešto odrade... Šta ti mislš?
- jao_situacije
#64136 Re: Sirija
šta je ovo ovakovivaldi wrote:ko napadne liban jebo mu ja sve
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#64137 Re: Sirija
Znaci i u Libanonu ima zena koje me mogu imati kad god hoce.vivaldi wrote:ko napadne liban jebo mu ja sve
-
Kaligula I
#64138 Re: Sirija
http://barometar.vecernji.hr/analyses/r ... -ni-bio-n/
...evo dokaza da je jos jedan medij progledao svojim 'očima'...jos ce se jednom obistinit da je istina spora, ali dostizna...
http://www.slobodnadalmacija.hr/Svijet/ ... fault.aspx
...Ameri zastitnici rusitelja Slavoluka pobjede u Palmiri, koji je, inace, svjetska kulturna bastina...ista su oni sorta...hehehe kauboji i kultura...
...boze vlasti, dolara i pistolja, yebes kulturu...
...evo dokaza da je jos jedan medij progledao svojim 'očima'...jos ce se jednom obistinit da je istina spora, ali dostizna...
http://www.slobodnadalmacija.hr/Svijet/ ... fault.aspx
...Ameri zastitnici rusitelja Slavoluka pobjede u Palmiri, koji je, inace, svjetska kulturna bastina...ista su oni sorta...hehehe kauboji i kultura...
-
Kaligula I
#64139 Re: Sirija
Uz ovu ljepotu za oči ide i ljepota za uši...jel' Vivaldi?...vivaldi wrote:ko napadne liban jebo mu ja sve
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7pKMlF28-WI [/youtube]
- vivaldi
#64141 Re: Sirija
ljepoto, neces ti camcima preko turske i grcke zavrsit u preshevu. dolazi vivaldi da te evakuise

-
solar7
#64142 Re: Sirija
Da znas da me plaho zanima kako je to nastalo a ja ti zelim samo ukazati na apsurd ovog sta su oni i sta koriste.Pa ako bi to gledali tako otisli bi u totalnu krajnost jer ima milion stvari koje nemaju logike ako ih gledamo iz takvih uglova.Npr.u nasem ratu na jednom djelu linije se sverca kupuje oruzje i minicija od srba a kilometar lijevo odjekuju granate i borbe se vode.Nije im grijeh koristiti proizvode iz vana sve dok su halal a ne haram a nema veze od kog su i cije su.J a mislim da ti to z nas ko i ja i samo tupim zube a ti smisljas vec novu provokaciju.l.noc.KUZNETSOV wrote:o cemu ovajsolar7 wrote: Joj logike i jada,pa sta onda VI ne koristite sve od brace rusa a ne od Amerike i Evrope.vozte lade a ne vw il bmw,koristite ruske a ne microsoftove sisteme ,pa Adidas pa puma pa pepsi pa pa.To nista u srbiji kupit nemeres vec samo ruske stvari.Kad bi bilo stani pani svi bi se vi u rusiju preselili a ne u usranu EU il sanse nema u USA.Mogu samo zakljuciti da je munafikluk-dvolicnost rasirena bolest i ne pogadja samo vehabije.Ma rusija majcica.Nas i njih stotine milionatema su vehabije koje su radikalne i drze se samo islamskog... i pitanje je zasto koriste onda proizvode sa "vana"... ja zivim u demokratski uredjenoj drzavi imam open mind ne smeta mi ako je proizvod iz kine, rusije il' cak amerike... znaš li kako je nastalo to podvuceno?
- Challenger__
#64143 Re: Sirija
Situation in Latakia and on the Ghab Plain

-
Kaligula I
#64144 Re: Sirija
...to je izvjesno, samo ne da li ti njih mozes imati..._BataZiv_0809 wrote:Znaci i u Libanonu ima zena koje me mogu imati kad god hoce.vivaldi wrote:ko napadne liban jebo mu ja sve
- Challenger__
#64145 Re: Sirija
- Pomaci i u provinciji Dara:
Loy.s.: #SAA attacked insurgents north of #Shayk_Miskin and captured the Engineering Battalion Base.
- insomnia78
#64146 Re: Sirija
Oni vec plivaju prema Grckojjao_situacije wrote:kubanci će plaže da čuvajuwalter kurtz wrote:Kubanci ce ih koktelima srediticbrt wrote:Pulsira kada je Putin rešio da spašava po svaku cenu svojega ljubimca...govori se čak o hiljadama iranskih vojnika, Fox danas pominje čak i Kubance...nema ovo nikakve veze sa raspalim Asadom i njegovom SAA...velika greška, možda i veća nego američki napad na Irak...
Sto ti je moc navike
- DuckZz
#64147 Re: Sirija
Post ti nema logike.husein_kapetan wrote:Inace ne repliciram ali sve ima svoje vrijeme i mjesto i ne pada mi na pamet da zauzimam "stranu" ..ali presucujes more fakata.. nista jednostavnije od jednostranosti.. a mislim da i sam shvatas da ovo tvoje"pusta vodu" na sve strane..imas savrseno pravo braniti svoja "uvjerenja" ali isto tako trebas shvatiti da drugi ipak vesla ne sisaju...DuckZz wrote:To se još nikad nije desilo, jer to je inače praksa vladinih "ofanziva".
Ne znam da li namjerno pokušavate okrenuti priču ili jednostavno ne želite da znate. Ofanzive tipa "Napredovanje prema gradu Palymiri, u međuvremenu izgube grad Qariantian i Kunajfis industrijsku oblast", "Napredovanje prema gradovima Nubl Zahra, zauzmu selo Bashkuy, izgube selo Malah i selo Handarat", "Napredovanje prema sjeveru provincije Daraa, zauzmu grad Deir Adas, izgube položaje u Kafr Shamsu i Kafr Nasiju", "Napredovanje prema Jisr Shugur gradu, zauzmu sva sela u regionu Al Ghaba, i termalnu stanicu, u međuvremenu tj. nakon 3 dana izgube ponovo sva mjesta i plus pobunjenici napreduju .."
Mogu ovako do sutra, stvar je vrlo jasna.
Govorim o stvarima koje su se desile a ne koje "meni odgovaraju", niti mogu zamislit bilo kakav scenario gdje bi bilo kakva scena iz neke druge države mogla utjecat na moje mišljenje o stvarima izvan nje. Ovo nije blog već forum, ako netko misli da neko drugi nije u pravu, onda je logika da će otvorit manju diskusiju a ne, kao i vecinom na ovoj temi, ismijavat i navodit offtopic stvari koji nemaju veze sa prethodnim postom. Ovo se odnosi na druge korisnike, ako misliš da nisi jedan od njih onda napiši svoje mišljenje, jer ovo je po meni i dalje zatvoren krug vode, niko još nije pokušao da dokaže suprotno.
Last edited by DuckZz on 14/10/2015 23:35, edited 1 time in total.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#64148 Re: Sirija
Muskarci sve hoce, zene sve moguKaligula I wrote: ...to je izvjesno, samo ne da li ti njih mozes imati......
-
zrakomlat
#64149 Re: Sirija
Nu vivaldija iza nje što je evakuise. Nebte prepozno bez perikevivaldi wrote:ljepoto, neces ti camcima preko turske i grcke zavrsit u preshevu. dolazi vivaldi da te evakuise
- insomnia78
#64150 Re: Sirija
Jos da objasnite i nama kakve veze Libanci imaju sa izbjeglistvom?
Imaju mescini bolji standard nego BiH, politicari su nam tu nedje
Imaju mescini bolji standard nego BiH, politicari su nam tu nedje