jebga, takav nam usud, jos jedan rezimski klub manje visehostapler wrote: Polako, čekaj dok vas SSH počne derati na sred Tusnja
Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
sumirprimus
#64076 Re: Premijer liga BiH
- leškarenje
#64077 Re: Premijer liga BiH
E jebi gasumirprimus wrote: ha cuj sam miske dade povod, a ko sad se sjecam kad smo se lesko i ja smijali onom "incidentu" sa cvajom milja maraka![]()
-
sumirprimus
#64078 Re: Premijer liga BiH
ha najaci fejs tu fejs ikad...leškarenje wrote:E jebi gasumirprimus wrote: ha cuj sam miske dade povod, a ko sad se sjecam kad smo se lesko i ja smijali onom "incidentu" sa cvajom milja maraka![]()
drug nebi punca
dje su pare? izvini se. jhocu kad das pare. evo ima i ovaj najnoviji ajfon
-
sumirprimus
-
zipoo
#64080 Re: Premijer liga BiH
Ne znam o cemu pises. Ali vi ste specificni. Da nema Vanilije i Dzakmica reklo bi se to je to. Zalutala rasa, evolucija kasni, ali ocito nije. Pokusavate neko ismijavanje, ali ono u stilu Beavisa i Buttheada. Nidje vezesumirprimus wrote:los spinzipoo wrote:Je li ono neki dan bila frka zbog pitarskih transfera?![]()
![]()
![]()
ha cuj sam miske dade povod, a ko sad se sjecam kad smo se lesko i ja smijali onom "incidentu" sa cvajom milja maraka![]()
-
sumirprimus
#64081 Re: Premijer liga BiH
zipoo wrote:Ne znam o cemu pises. Ali vi ste specificni. Da nema Vanilije i Dzakmica reklo bi se to je to. Zalutala rasa, evolucija kasni, ali ocito nije. Pokusavate neko ismijavanje, ali ono u stilu Beavisa i Buttheada. Nidje vezesumirprimus wrote:los spinzipoo wrote:Je li ono neki dan bila frka zbog pitarskih transfera?![]()
![]()
![]()
ha cuj sam miske dade povod, a ko sad se sjecam kad smo se lesko i ja smijali onom "incidentu" sa cvajom milja maraka![]()
Ne tako suptilan pristup trenutnoj problematici
-
sumirprimus
#64082 Re: Premijer liga BiH
i sta veli, pa mora na sud da se utvrdi tacan dug,al ima i amar nama duzan i to da se utvrdi

-
zipoo
#64083 Re: Premijer liga BiH
Sta hos? Napisao sam da to nije slucaj 
- Raigor Stonehoof
#64084 Re: Premijer liga BiH
meni nije jasno kako osoba sa iq vecim od broja cipela moze misliti da ce amar tuzit zelju, ovi potvrdit izjavom da je dug nastao, isplatit mu se novac, i happyend
to je ba utaja poreza, sta vam je
na taj iznos ce se ili platiti puni doprinosi, ili ce vam se inspekcija uvaliti i mijenjati kompletno knjigovodstvo od dana kad je dug nastao.
to je ba utaja poreza, sta vam je
na taj iznos ce se ili platiti puni doprinosi, ili ce vam se inspekcija uvaliti i mijenjati kompletno knjigovodstvo od dana kad je dug nastao.
-
sumirprimus
#64085 Re: Premijer liga BiH
ne vadi se, budi musko do kraja

-
zipoo
#64086 Re: Premijer liga BiH
Ne cujem te. Lupas i pricas, odluci se 
-
sumirprimus
#64087 Re: Premijer liga BiH
pa rekao si nesto fakat nedolicno i sad se pravis englez..
nema veze, sreca pa sam navikao na takve ispade
- leškarenje
#64088 Re: Premijer liga BiH
Sad je kod nas neka inspekcija,mogli bi preci i kod kona kad završe sa nama... tamo ima materijala da se godinu bave njimaRaigor Stonehoof wrote:meni nije jasno kako osoba sa iq vecim od broja cipela moze misliti da ce amar tuzit zelju, ovi potvrdit izjavom da je dug nastao, isplatit mu se novac, i happyend![]()
to je ba utaja poreza, sta vam je![]()
-
sumirprimus
#64089 Re: Premijer liga BiH
i sta ce kod njih?dzaba idu.ljudi titule kupe(po njihovim pricama
) a da sa inspekcijom imaju problema 
Last edited by sumirprimus on 17/05/2018 12:06, edited 1 time in total.
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#64090 Re: Premijer liga BiH
Ja sam mislio da iz naših prostorija ne izlazeleškarenje wrote:Sad je kod nas neka inspekcija,mogli bi preci i kod kona kad završe sa nama... tamo ima materijala da se godinu bave njimaRaigor Stonehoof wrote:meni nije jasno kako osoba sa iq vecim od broja cipela moze misliti da ce amar tuzit zelju, ovi potvrdit izjavom da je dug nastao, isplatit mu se novac, i happyend![]()
-
sumirprimus
#64091 Re: Premijer liga BiH
vama jos nije sav dug ni uracunat. 
kako zasto?
kako zasto?
-
zipoo
#64092 Re: Premijer liga BiH
Ne znam sta ocekujes. Hljebom da te gadjam? Hoces da provociras onda provociraj. Imas opciju prijavi.sumirprimus wrote:pa rekao si nesto fakat nedolicno i sad se pravis englez..
-
sumirprimus
#64093 Re: Premijer liga BiH
prijava je za tetkice. al neka norma ponasanja i ophodjenja ovde bi trebala postojat zar ne?zipoo wrote:Ne znam sta ocekujes. Hljebom da te gadjam? Hoces da provociras onda provociraj. Imas opciju prijavi.sumirprimus wrote:pa rekao si nesto fakat nedolicno i sad se pravis englez..
jebte ne mos mi rec neka niza rasa, forma evolucije kako vec jebte. a za zajebanciju sam uvijek
-
zipoo
#64094 Re: Premijer liga BiH
Trebala bi. I postoji prema onima koji je zasluze. Razdvoji zajebanciju i retardirano provociranje i dobit ces kontra zajebanciju. Kako se vi postavite, tako i ja.sumirprimus wrote:prijava je za tetkice. al neka norma ponasanja i ophodjenja ovde bi trebala postojat zar ne?zipoo wrote:Ne znam sta ocekujes. Hljebom da te gadjam? Hoces da provociras onda provociraj. Imas opciju prijavi.sumirprimus wrote:pa rekao si nesto fakat nedolicno i sad se pravis englez..
jebte ne mos mi rec neka niza rasa, forma evolucije kako vec jebte. a za zajebanciju sam uvijek
-
zipoo
#64095 Re: Premijer liga BiH
Ne znam sta ocekujes. Hljebom da te gadjam? Hoces da provociras onda provociraj. Imas opciju prijavi.[/qote]Sliver wrote:[qute="sumirprimus"][qote="zipoo"]sumirprimus wrote:pa rekao si nesto fakat nedolicno i sad se pravis englez..
prijava je za tetkice. al neka norma ponasanja i ophodjenja ovde bi trebala postojat zar ne?
Jesi li ti to Sumire stvarno ocekivao od LL-a!?[/qote]
Ne znam sta hoces ti starac? Prvo nas poredis sa agresorima i onda poslije places ko picka moderatorima. Takvi kao ti su najgori.
- Charuga
- Globalni moderator
#64096 Re: Premijer liga BiH
Vidi, na pozajmicu se ne plaćaju nikakvi doprinosi ni porezi. Bitno je samo da se taj iznos vrati onome ko je pozajmio.Raigor Stonehoof wrote:meni nije jasno kako osoba sa iq vecim od broja cipela moze misliti da ce amar tuzit zelju, ovi potvrdit izjavom da je dug nastao, isplatit mu se novac, i happyend![]()
U slučaju da se radi o donaciji koja prelazi 3% od ukupnih prihoda, onda se plaća porez.
Možeš provjeriti ako ti se da, barem to nije problem.
-
Sarlo Akrobata
#64097 Re: Premijer liga BiH
uh neke nervoze u N.Sarajevu...
-
sumirprimus
#64098 Re: Premijer liga BiH
imatel vi to dje na papiru daj pozajmicaCharuga wrote:Vidi, na pozajmicu se ne plaćaju nikakvi doprinosi ni porezi. Bitno je samo da se taj iznos vrati onome ko je pozajmio.Raigor Stonehoof wrote:meni nije jasno kako osoba sa iq vecim od broja cipela moze misliti da ce amar tuzit zelju, ovi potvrdit izjavom da je dug nastao, isplatit mu se novac, i happyend![]()
U slučaju da se radi o donaciji koja prelazi 3% od ukupnih prihoda, onda se plaća porez.
Možeš provjeriti ako ti se da, barem to nije problem.
-
sumirprimus
#64099 Re: Premijer liga BiH
sta je rec, malo neuroza?zipoo wrote:
Trebala bi. I postoji prema onima koji je zasluze. Razdvoji zajebanciju i retardirano provociranje i dobit ces kontra zajebanciju. Kako se vi postavite, tako i ja.
-
sumirprimus
#64100 Re: Premijer liga BiH
al jeko zipo?
jel zipo zipo il neki stari nik?