Ti si simpatizer terorizma i kao takav vec posao za SIPU.klixlove wrote:Koja je dužina brade koja bi se mogla tolerisati...Ali Kemal wrote:Cim ga vidis onakvog treba ga uhapsit i sa i bez zastave, jer on zeli da lici na teroriste, a mozda zeli i da bude terorista.klixlove wrote: Ovo je zastava šehadeta i ne vidim razloga zašto hapse momka.![]()
Ako se ovako nastavi, samo je pitanje vremena kada ce da eksplodira negdje podmetnuta bomba.![]()
Hoćemo li hapsiti i srbe i hrvate, ko god ima bradu... ili samo muslimane
Sirija
- Ali Kemal
#64076 Re: Sirija
- Challenger__
#64077 Re: Sirija
Ne slažem se sa svim što piše ali volim Kikijeve upise i ne smijem im se.insomnia78 wrote:Ti si jedini lik na temi cijim upisima o Kurdima se smije i jedna i druga i treca "strana"
Briši mene sa tog "spiska".
- asurbanipal
#64078 Re: Sirija
Pitaju mušrici kako Hilafet opstaje
Nasrću murtedi vjeru ne shvataju
A pametnim sve jasnije postaje
Da se u lažima munafici hvataju
O dunjalučari zar ne shvatate
Vrhunac vjere je u džihadu
Dok sa kafirima za ruke se hvatate
Ne vidite da ste u slobodnom padu
Eto vam dunja i zadovoljni budite
Okovima okovani u svom neznanju
I dalje se pobjedama samo čudite
Dok žetve uspjeha mudžahidi žanju
I dalje budite tagutski muridi
Galama vaša vam pomoći neće
U džennet firdeus odlaze šehidi
A skupina vaša čemu se kreće?
Dok bolest bolesnih jača postaje
Karavana prolazi dok psi laju
Islamska država jača i ostaje
Žrtvama iskrenih, munafici znaju
Allah je taj što pobjede daje
I uzdiže i ponižava koga hoće
Jedini zastitnik, pa onda šta je?
Sa vjerom iskrenom pobjeda doće
- DuckZz
#64079 Re: Sirija
Ti si baš podložan kompleksima ?asurbanipal wrote:![]()
![]()
![]()
Pitaju mušrici kako Hilafet opstaje
Nasrću murtedi vjeru ne shvataju
A pametnim sve jasnije postaje
Da se u lažima munafici hvataju
O dunjalučari zar ne shvatate
Vrhunac vjere je u džihadu
Dok sa kafirima za ruke se hvatate
Ne vidite da ste u slobodnom padu
Eto vam dunja i zadovoljni budite
Okovima okovani u svom neznanju
I dalje se pobjedama samo čudite
Dok žetve uspjeha mudžahidi žanju
I dalje budite tagutski muridi
Galama vaša vam pomoći neće
U džennet firdeus odlaze šehidi
A skupina vaša čemu se kreće?
Dok bolest bolesnih jača postaje
Karavana prolazi dok psi laju
Islamska država jača i ostaje
Žrtvama iskrenih, munafici znaju
Allah je taj što pobjede daje
I uzdiže i ponižava koga hoće
Jedini zastitnik, pa onda šta je?
Sa vjerom iskrenom pobjeda doće
- asurbanipal
#64080 Re: Sirija
DuckZz wrote:
Ti si baš podložan kompleksima ?
Evo jedna za dizanje morala
Gazde žestoko bodre mudžahide iz pozadine
- bogoljub
#64081 Re: Sirija
Ovo je reči poezija, kako samo sređeni stihovi!!! 
-
cbrt
#64082 Re: Sirija
Ode 23mm top, Ghab
https://www.youtube.com/watch?v=uWv0KZUMqD4
Ode buldožer, isti strelac
https://www.youtube.com/watch?v=GjUyYx4ODvs
- AleksoMKD
#64083 Re: Sirija
https://www.youtube.com/watch?time_cont ... MNTkpSXDL4
Oficir SAA koji je 2012 prebegao u FSA i cak dobio komandu se vratio u Damask posle 3 godine. Ispada da je bio spijun koji je bio na 3 godisnjem zadatku. http://www.almasdarnews.com/article/the ... rian-army/
Oficir SAA koji je 2012 prebegao u FSA i cak dobio komandu se vratio u Damask posle 3 godine. Ispada da je bio spijun koji je bio na 3 godisnjem zadatku. http://www.almasdarnews.com/article/the ... rian-army/
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#64084 Re: Sirija
što deratiziraju ove iranske generale
-
Škobo Habu
#64085 Re: Sirija
Kako je stanje na terenu? Kilavo ovo nešto sa obje strane. Mislim, ono, kako li će Iranska revolucionarna garda izaći na kraj sa uništenjem IDF-a ako im 'vako glavnokomandujući padaju k'o snoplje?
- walter kurtz
#64086 Re: Sirija
AleksoMKD wrote:https://www.youtube.com/watch?time_cont ... MNTkpSXDL4
- walter kurtz
#64087 Re: Sirija
Pomoci ce im saudiŠkobo Habu wrote:Kako je stanje na terenu? Kilavo ovo nešto sa obje strane. Mislim, ono, kako li će Iranska revolucionarna garda izaći na kraj sa uništenjem IDF-a ako im 'vako glavnokomandujući padaju k'o snoplje?
-
cbrt
#64088 Re: Sirija
mostarac1979 wrote:cbrt wrote:Ode 23mm top, Ghab
Ode Ghab iz ruku obunjenika
Ghab je i pre ovoga bio pola-pola, a stanje se nije promenilo mnogo, čak neznatno malo...ja znam da je veličanstvenoj SAA stalo mnogo da na nekom delu ratišta proglasi pobedu ne bi li sakrili očaj ali eto...
- walter kurtz
#64089 Re: Sirija
Cbrt nisam pametan kao general war ili avetinho ali mislim da ce ghab ubrzo biti u rukama saa
- Maystor
#64090 Re: Sirija
Salik, de ako ti nije mrsko objasni mu, ja nemam strpljenja za ovakve.klixlove wrote: Kakva bolan devehabizacija i vehabizacija. Bradu je nosio Poslanik s.a.w.s. i preporučio muslimanima da puštaju, a briju brkove, i tu nema nikakve dileme. To je islam. A to što se vi niste još navikli na to, to je vaš problem. Islamofobija je bolest i da se liječiti, nije lahko ali svakako moguće.
Last edited by Maystor on 14/10/2015 18:39, edited 1 time in total.
-
Bodkin
#64091 Re: Sirija
Cuj jer nam samo zlo zeleklixlove wrote:arman1 wrote:Postaju iritantni lajavi balavci koji prilikom objave posta uvijek uz ime nekog ko nije po njihovom dodaju , monstrum, pseto, zločinac.
Po tvrdnji jednog Sarajevskog psihologa u pitanju su uglavnom isfrustrirani maloljetnici ili mlađe punoljetne osobe , niskog ili srednjeg obrazovanja. Uglavnom su nezadovoljni svojim životim i nevide perspektivu, veoma su povodljivi i u 95% odgovaraju psihološkom profilu osoba koje zovemo vehabije, vehabiti ili selefije. Ima tu i drugih naziva, gaćonje, trofrtaljci, zeleni četnici ali da ne širimo.
Nevjerovatno je koliko trolaju i spamaju.
Uglavnom ponavljaju znanje dobiveno od uhljuba koji zovu emirima, šejhovim i vrlim ahbabima, a koji su najobičniji plačenici. Nažalost takvi su uspjeli iz BiH u Siriju odvesti oko 300 maloumnika, od kojih se većina neće vratiti.
Neko kaže što ti smetaju? Kako mi neće smetati neko kome ne valja kako su mu klanjali preci zadnjih 500 godina, a valja kako klanja liječeni narkoman koji je počeo klanjati prije 3 godine. Neko kome je moralni uzor sifilitični šeik koji kaže da su Bošnjaci zaslužili ono što ih je snašlo, a Srebrenica dobar znak.
Kako mi neće smetati neko ko podržava đubrad koja prijete da će BiH ulicam teći potoci krvi i da će stradati svak ko nije (govno) kao oni.
Naravno da mi smeta dušman kome smeta moja glava na ramenima samo zato što klanjam kao Bosanski sunit, što su mi i Šiti i Krščani i Židovi braća.
Smeta mi jer i ja smetam njemu i nastojat ću da smetam još više takvima.
Šta nabeša čovječe. Onaj koji je neobrazovan si ti. Čovječe ako si musliman, pročitaj ponekad prevod Kur'ana ili u suprotnom ne pričaj o islamu. Na mnogo mjesta se kaže da nema mjerenja po tome šta su ti preci radili. Poslanik s.a.w.s. je najbolji uzor i njega se slijedi, a ne pretke koji su daleko od islama odvedeni. I nema bosanski sunit, nego musliman i mjeri se po slijeđenju Kur'ana i sunneta bilo gdje u svijetu. Kur'an opet podstiče suživot sa kršćanima i jevrejima u miru, ali da je čovjek uvijek na oprezu jer nam samo zlo žele. A za to imaš bezbroj primjera, Palestina, Srebrenica... Odgovorio sam ti iako ne mislim da si ovo čime hoće nevješto da se predstaviš. Neko ko sebe naziva muslimanom treba bi znati bar osnove istog.
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#64092 Re: Sirija
asad je ćetnik pravi ... monstrum, zloćinac, masovni ubica, psihopata, luđak, rušitelj, uništavatelj, papak, šupak
jah ... i pašće
jah ... i pašće
- Herr Flick
#64093 Re: Sirija
klixlove wrote:Koji mu zakon zabranjuje da nosi zastavu šehadeta?! Niti jedan. Zastava šehadeta se vijori svake subote širom BiH kad se žene i udaju. Pojma vi nemate, rusofili. Samo još više osvještavate bh. muslimane kakvi mrzitelji islama ih okružuju.Herr Flick wrote:Drzi on zastavu sehadeta.ali tu istu zastavu zloputrebljavaju teroristi ISIL-a i Al Kaide i zbog toga je uhapsen
Evo vam sljedeći zadatak. Bujrum skinite zastavu:
Da pomogne, nalazi se u blizini Tuzle na magistralnom putu. Svaki dan prolazite... Hajmo, nastavite se provaljivat...
Na kojim ti to svadbama vidis te crne zastave,nemoj biti smijesan
- XXS
#64094 Re: Sirija
Novi trik Asada da zastiti svoje tenkove od napada ISIL-a.

Crtaju krstove po tenkovima znajuci da ISIL napada samo muslimanske vojnike i oruzja.

Crtaju krstove po tenkovima znajuci da ISIL napada samo muslimanske vojnike i oruzja.
-
joe_black
#64095 Re: Sirija
Der nam japine kazi sta su "braca" koja se bore u ISIL-u...jesul i oni pascad, teroristi, kozojebi, monstrumi itd...japin_mutapi wrote:asad je ćetnik pravi ... monstrum, zloćinac, masovni ubica, psihopata, luđak, rušitelj, uništavatelj, papak, šupak
jah ... i pašće
-
Kaligula I
#64096 Re: Sirija
...apsolutno razumijem da religijska, nacionalna, rasna i druga svrstavanja ne slute na dobro...ali treba biti iskren i posten pa se zapitati kome, zasto i s kojom namjerom je palo na pamet da razvali sekularnu Siriju, dakle zemlju i drzavu koja je svim nabrojanim nudila ravnopravan status...ja i dalje mislim da je za BI jedini izlaz sekularizam, a ako se odstupi od istog onda ne preostaje drugo nego podjela na vjerskoj osnovi...oridjidji wrote:Siitsko pravoslavna sprega, koja zaboravlja da je broj sunija u problemima puno veci koje oni poljevaju ne uljem, vec vatrom, cime otvaraju mogucnost da se rat rasplamsa citavim regionom. Mahom su se s ovom krizom sve zemlje zaljeva naoruzale do zuba. Zemlje koje nikada nisu imale vojnu industriju pocele su poticati njen razvoj. Kupovina oruzja im nije strana, dosta se milijardi potrosilo na isto. Jedan Katar potrosio novca i novca ove godine na kupovinu novog naoruzanja. Na kraju zaboravilo se na sporazum saradnje izmedju Irana i 6 velikih sila iz Beca koji su potpisali sa 5 stalnih clanica vjeca UN i Njemackom u kome su se dogovarali i neki vojno i obavjestajni aspekti sporazuma pored onoga koji se ticao nuklearnog programa Irana. Iran je postao saveznik. Zato se poredak na Bliskom Istoku mjenja na stetu Turske i Saudijske Arabije. Na kraju ne cudi sto se u Iraku desava to da se ista zemlja svrstava u tu alijansu. Zna se ko je otvorio put rusenju Sadamovog rezima Americi, iracki Siiti su im uz neke druge aktere prvi pruzili ruku saradnje.Kaligula I wrote:http://www.reuters.com/article/2015/10/ ... JC20151013
...dakle, Irak se i formalno svrstao u koaliciju Iran, Sirija Rusija...idemo dalje...
Ali otom potom, gdje ce to odvesti sve aktere te tragedije vidjecemo...
...sto se tice Turske, mislim da se u ovom geopolitickom preslagivanju Turci ponasaju imperijalisticki i zalazu za obnovu 'neoosmanizma', a sto se potvrdjuje dokumentom „Strateska dubina 2071.“, čime je otkazala poslusnost Americi i pocela vodit svoju neovisnu politiku, te time sebi nabacila omcu oko vrata...vjerujem da je u Turskoj na sceni pokusaj povratka sekularnih snaga na vlast, a koje podrzavaju Ameri...naravno tu je i turska Ahilova peta, Kurdi, koji su kec u rukavu geopolitickih stratega svih boja i dezena...dakle, Turci su zagrizli vise nego sto mogu progutat...zalogaj zastao u grlu...vidjet cemo hoce li ga pojest ili povratit...mada sam miljenja da vise izgleda ima ova druga varijanta...
- KUZNETSOV
#64097 Re: Sirija
a nije im bitno sto je T-55ca sastavljana u ateistickoj zemlji? pacifisti ti isilovci sunce tiXXS wrote:Novi trik Asada da zastiti svoje tenkove od napada ISIL-a.
-
republikauzicka
#64098 Re: Sirija
Fino ovo ide.
Daraa SAA have regained control of "Technical Battalion" near Sheikh_Miskin

Quneitra Militant Field Commander of Liwaa Sabatayne in Golan Heights/Quneitra KILLED by SAA
RuAF jets eradicate Saudi-backed Sham Legion (aka Faylaq Sham) Islamist group's HQ in Idlib province

Sirijska Armija: Quneitra
bit ce veselo.
Mi-28s reportedly spotted in Syria

Daraa SAA have regained control of "Technical Battalion" near Sheikh_Miskin

Quneitra Militant Field Commander of Liwaa Sabatayne in Golan Heights/Quneitra KILLED by SAA
RuAF jets eradicate Saudi-backed Sham Legion (aka Faylaq Sham) Islamist group's HQ in Idlib province

Sirijska Armija: Quneitra
bit ce veselo.
Mi-28s reportedly spotted in Syria

-
republikauzicka
#64099 Re: Sirija
WOW the so called 'Syrian rebels' are losing on every front; even their fan club stopped tweeting news and started the blame game instead!

-
republikauzicka
#64100 Re: Sirija
SAA liberate Fowru in North,Hama