Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- leškarenje
#64051 Re: Premijer liga BiH
Ma ja bi crko od muke da predsjednik kluba u kojeg se kunete optuži trenera u kojeg se kunete za kupovanje titula
hem gleda da istog oklempa za 600 milja
jebo Orašje sta vi radite 
- ultima_palabra
#64052 Re: Premijer liga BiH
Gdje ga je optuzio?
- leškarenje
#64053 Re: Premijer liga BiH
Nigdjeultima_palabra wrote:Gdje ga je optuzio?
- slucajan
#64054 Re: Premijer liga BiH
Skoro 100 godina tradicije u kriminalu, malverzacijamam i mućkama sa povremenim bljeskovima poštenja i "poštenja"...
Aferim!
Aferim!
-
hostapler
#64055 Re: Premijer liga BiH
Lesko se više sad brine nego kad mu je klub otišao na bubanj. Latentni kospicar.
Gdje je to Misimovic prozvao Amara za namještanje ili kao po običaju u svojoj glavi montirate sta vi želite. Kao i do sada. Te ste divovi
, te najtrofejniji
, te najveći klub ( a u svom vlasništvu imate prostoriju od 32 m2 plus 3 ves mašine). Mitomanija
Gdje je to Misimovic prozvao Amara za namještanje ili kao po običaju u svojoj glavi montirate sta vi želite. Kao i do sada. Te ste divovi
-
vryzas
#64056 Re: Premijer liga BiH
Mislim da je malo vise ves masinahostapler wrote:Lesko se više sad brine nego kad mu je klub otišao na bubanj. Latentni kospicar.![]()
Gdje je to Misimovic prozvao Amara za namještanje ili kao po običaju u svojoj glavi montirate sta vi želite. Kao i do sada. Te ste divovi, te najtrofejniji
, te najveći klub ( a u svom vlasništvu imate prostoriju od 32 m2 plus 3 ves mašine). Mitomanija
-
hostapler
#64057 Re: Premijer liga BiH
Hoće, od ponedjeljkaSliver wrote:Prvo da vidimo hoce li pravna drzava zazivjeti ovdje, pa cemo o vasem vlasnistvu. O nasem vlasnistvu cemo uskoro opsirnije aBd.hostapler wrote:Lesko se više sad brine nego kad mu je klub otišao na bubanj. Latentni kospicar.![]()
Gdje je to Misimovic prozvao Amara za namještanje ili kao po običaju u svojoj glavi montirate sta vi želite. Kao i do sada. Te ste divovi, te najtrofejniji
Oduzet će imovinu ratnim profiterima, ukinuti penzije lažnim borcima, Biće novih 200k radnih mjesta, zidovi će biti od čokolade a prozori od marmelade...
-
zipoo
#64058 Re: Premijer liga BiH
Ma cuj ti naseg matora. Cuna mlohava, a on bi u dvoboj.Sliver wrote:Ma cuj ti nasih mladih akademskih pionircica. Malo se cuna pionirska probila kroz dlakicu dvije i mangupi odmah. Krug 99 nestrpljivo ceka takav intelekt.zipoo wrote:nisu ga nafatali, tako oni sami sebe privlace, takav je to sklopLSD wrote:Leško, bgt ko vam je ovaj Sliverđe ga nafataste.... šta ovo nešto on se kurci ovuda....sjooo ocam
Mene ceka Krug 99, a tebe cosak i fisek.
-
sumirprimus
#64059 Re: Premijer liga BiH
samo po zakonu i na sudu
- leškarenje
#64060 Re: Premijer liga BiH
Daj ba Slivere,mojne citirati ovog efendiju Misketovca
taman ga se kutariso 
-
sumirprimus
#64061 Re: Premijer liga BiH
i sve po zakonu eeej.
pazi posalje im kako oni kazu najdrazi tuzbu u klub, oni kazu pa ja to tako mora da se legalizuje dug i da se cojku vrate pare
gasi motaj
pazi posalje im kako oni kazu najdrazi tuzbu u klub, oni kazu pa ja to tako mora da se legalizuje dug i da se cojku vrate pare
gasi motaj
-
sumirprimus
#64062 Re: Premijer liga BiH
a onda kazu jedva cekaju da se vidi ko je digo pare od pa tamo sad nekih utakmica i transfera, a onda kazu ne moze osim ko sto je nekad da se pita za sve .a onda kazu super su amar i senad sjedili su u oktobru i iskreno razgovarali
i gdje je sad tu problem, njihovo na vlastitu inicijativu iznosenje prljavog vesa sta ocekuju da se nece drugi zajebvat s tim
al haj i to, njihov problem njihov poso, da ne trube o postenju, transparentnosti naplati poreza i cega sve ne.sve ono sto drugima nabijaju na nos oni vec odavno rade ili su radili

i gdje je sad tu problem, njihovo na vlastitu inicijativu iznosenje prljavog vesa sta ocekuju da se nece drugi zajebvat s tim
al haj i to, njihov problem njihov poso, da ne trube o postenju, transparentnosti naplati poreza i cega sve ne.sve ono sto drugima nabijaju na nos oni vec odavno rade ili su radili
-
hostapler
#64063 Re: Premijer liga BiH
A evo i sumira, normalno piše, vidi se da je nastupio lijepi ramazan.
Uživajmo jer neće dugo trajati. Veoma brzo će vinjak pisati umjesto njega.
Koga briga što nemaju licencu i hoće li uopste igrati PL iduće godine, mada nikome ne bi falili
Koga briga što nemaju licencu i hoće li uopste igrati PL iduće godine, mada nikome ne bi falili
- ultima_palabra
#64064 Re: Premijer liga BiH
E jest se nasao ko ce o bivsim uposlenicima i dugovimasumirprimus wrote:i sve po zakonu eeej.
pazi posalje im kako oni kazu najdrazi tuzbu u klub, oni kazu pa ja to tako mora da se legalizuje dug i da se cojku vrate pare![]()
![]()
![]()
gasi motaj
-
sumirprimus
#64065 Re: Premijer liga BiH
hostapler wrote:A evo i sumira, normalno piše, vidi se da je nastupio lijepi ramazan.
danas cu na vlahov i pivkanu,ako ko navrati ja castim
-
sumirprimus
#64066 Re: Premijer liga BiH
Tacno tako dobri ultima, al ne pada mi na pamet branit upravu,sto potpisu nek vracaju ebo izgovore, il zna se..ultima_palabra wrote:E jest se nasao ko ce o bivsim uposlenicima i dugovimasumirprimus wrote:i sve po zakonu eeej.
pazi posalje im kako oni kazu najdrazi tuzbu u klub, oni kazu pa ja to tako mora da se legalizuje dug i da se cojku vrate pare![]()
![]()
![]()
gasi motajVas nije tuzio jedino onaj koji nije prosao pored stadiona
Ko sto ovde vasi pojedini rade.
-
hostapler
#64067 Re: Premijer liga BiH
Jos malo i navijači će ih tužitiultima_palabra wrote:E jest se nasao ko ce o bivsim uposlenicima i dugovimasumirprimus wrote:i sve po zakonu eeej.
![]()
![]()
-
zipoo
#64068 Re: Premijer liga BiH
Sta rade?sumirprimus wrote:Tacno tako dobri ultima, al ne pada mi na pamet branit upravu,sto potpisu nek vracaju ebo izgovore, il zna se..ultima_palabra wrote:E jest se nasao ko ce o bivsim uposlenicima i dugovimasumirprimus wrote:i sve po zakonu eeej.
![]()
![]()
-
zipoo
#64069 Re: Premijer liga BiH
Je li ono neki dan bila frka zbog pitarskih transfera? 
- ultima_palabra
#64070 Re: Premijer liga BiH
Ne znam ko sta radi, ja sam da se covjeku vrate pare.sumirprimus wrote:Tacno tako dobri ultima, al ne pada mi na pamet branit upravu,sto potpisu nek vracaju ebo izgovore, il zna se..ultima_palabra wrote:E jest se nasao ko ce o bivsim uposlenicima i dugovimasumirprimus wrote:i sve po zakonu eeej.
![]()
![]()
-
sumirprimus
#64071 Re: Premijer liga BiH
los spinzipoo wrote:Je li ono neki dan bila frka zbog pitarskih transfera?
ha cuj sam miske dade povod, a ko sad se sjecam kad smo se lesko i ja smijali onom "incidentu" sa cvajom milja maraka
-
sumirprimus
#64072 Re: Premijer liga BiH
Necemo. nama titule svakako nista ne znace, ne mozemo do njih ni posteno ni nepostenohostapler wrote: Jos malo i navijači će ih tužiti
-
sumirprimus
#64073 Re: Premijer liga BiH
ovde osim tog duga izbija neki veci shit kod vas u vidu neke vece love.
kad citas misketa izmedju redova...
kad citas misketa izmedju redova...
-
hostapler
#64074 Re: Premijer liga BiH
Polako, čekaj dok vas SSH počne derati na sred Tusnjasumirprimus wrote:Necemo. nama titule svakako nista ne znace, ne mozemo do njih ni posteno ni nepostenohostapler wrote: Jos malo i navijači će ih tužiti![]()
-
sumirprimus
#64075 Re: Premijer liga BiH
kao da sam ovo vec negdje procitao? dozvoljeno kopiranje postova sa drugih foruma? da opletem i jaBlueBlood wrote:Misketov govor je uzivo pratilo svih sat vremena vise od 1000 ljudi u svakom trenutku. Covjek jasno kaze da je INTERES KLUBA iznad svega i svakim potezom dokazuje da to stvarno misli i da to nije otrcana fraza. To dokazuje i ova danasnja press konferencija jer je u interesu kluba da se otklone razne spekulacije.
Razjanio je da nikakvih problema nema izmedju Amara i ove Uprave. Cak je i naglasio da ga je Amar doveo u klub. To sto neki preko nekakvih propalih kanala i foruma predstavljaju konflikt to iz svojih sitnih motiva ili polu-znanja, ne znaci da je istina. Da bi se dug Amaru vratio mora ici preko suda, da ne bude sutra neko krivicno odgovarao. Kada bude Amar trazio svoje, i dobice, mislim da ce potvrditi iz kluba da ima pravo na potrazivanje i ta ce prica dobiti zvanican i zakonski epilog, gdje cemo se obavezati da covjeka isplatimo. Mora ici zakonski, jer je drugacije kaznjivo i to je jedini ispravan nacin. Amar je legenda, i mora biti isplacen, a nadam se jako brzo da ce biti i u klubu, uz ovu Upravu.
Danas je potpisan i ugovor sa SD i jedini smo klub u drzavi koji ima svoju imovinu 1/1.