Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
leškarenje

#64051 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

Ma ja bi crko od muke da predsjednik kluba u kojeg se kunete optuži trenera u kojeg se kunete za kupovanje titula :run: hem gleda da istog oklempa za 600 milja :run: jebo Orašje sta vi radite :oops:
ultima_palabra

#64052 Re: Premijer liga BiH

Post by ultima_palabra »

Gdje ga je optuzio?
leškarenje

#64053 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

ultima_palabra wrote:Gdje ga je optuzio?
Nigdje :thumbup: uzivaj u idili.
slucajan

#64054 Re: Premijer liga BiH

Post by slucajan »

Skoro 100 godina tradicije u kriminalu, malverzacijamam i mućkama sa povremenim bljeskovima poštenja i "poštenja"...

Aferim!
hostapler

#64055 Re: Premijer liga BiH

Post by hostapler »

Lesko se više sad brine nego kad mu je klub otišao na bubanj. Latentni kospicar. :izet:
Gdje je to Misimovic prozvao Amara za namještanje ili kao po običaju u svojoj glavi montirate sta vi želite. Kao i do sada. Te ste divovi :lol: , te najtrofejniji :lol: , te najveći klub ( a u svom vlasništvu imate prostoriju od 32 m2 plus 3 ves mašine). Mitomanija
vryzas

#64056 Re: Premijer liga BiH

Post by vryzas »

hostapler wrote:Lesko se više sad brine nego kad mu je klub otišao na bubanj. Latentni kospicar. :izet:
Gdje je to Misimovic prozvao Amara za namještanje ili kao po običaju u svojoj glavi montirate sta vi želite. Kao i do sada. Te ste divovi :lol: , te najtrofejniji :lol: , te najveći klub ( a u svom vlasništvu imate prostoriju od 32 m2 plus 3 ves mašine). Mitomanija
Mislim da je malo vise ves masina :mrgreen:
hostapler

#64057 Re: Premijer liga BiH

Post by hostapler »

Sliver wrote:
hostapler wrote:Lesko se više sad brine nego kad mu je klub otišao na bubanj. Latentni kospicar. :izet:
Prvo da vidimo hoce li pravna drzava zazivjeti ovdje, pa cemo o vasem vlasnistvu. O nasem vlasnistvu cemo uskoro opsirnije aBd.
Hoće, od ponedjeljka
Oduzet će imovinu ratnim profiterima, ukinuti penzije lažnim borcima, Biće novih 200k radnih mjesta, zidovi će biti od čokolade a prozori od marmelade...
zipoo

#64058 Re: Premijer liga BiH

Post by zipoo »

Sliver wrote:
zipoo wrote:
LSD wrote:Leško, bgt ko vam je ovaj Sliver :? đe ga nafataste.... šta ovo nešto on se kurci ovuda....sjooo ocam
nisu ga nafatali, tako oni sami sebe privlace, takav je to sklop
Ma cuj ti nasih mladih akademskih pionircica. Malo se cuna pionirska probila kroz dlakicu dvije i mangupi odmah. Krug 99 nestrpljivo ceka takav intelekt.
Ma cuj ti naseg matora. Cuna mlohava, a on bi u dvoboj.
Mene ceka Krug 99, a tebe cosak i fisek.
sumirprimus

#64059 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

:lol: ee svasta.
samo po zakonu i na sudu :D
leškarenje

#64060 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

Daj ba Slivere,mojne citirati ovog efendiju Misketovca :thumbup: taman ga se kutariso :D
sumirprimus

#64061 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

i sve po zakonu eeej.
pazi posalje im kako oni kazu najdrazi tuzbu u klub, oni kazu pa ja to tako mora da se legalizuje dug i da se cojku vrate pare :lol: :lol: :lol:
gasi motaj :izet:
sumirprimus

#64062 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

a onda kazu jedva cekaju da se vidi ko je digo pare od pa tamo sad nekih utakmica i transfera, a onda kazu ne moze osim ko sto je nekad da se pita za sve .a onda kazu super su amar i senad sjedili su u oktobru i iskreno razgovarali :lol: :lol:
i gdje je sad tu problem, njihovo na vlastitu inicijativu iznosenje prljavog vesa sta ocekuju da se nece drugi zajebvat s tim :lol:
al haj i to, njihov problem njihov poso, da ne trube o postenju, transparentnosti naplati poreza i cega sve ne.sve ono sto drugima nabijaju na nos oni vec odavno rade ili su radili :lol: :D
hostapler

#64063 Re: Premijer liga BiH

Post by hostapler »

A evo i sumira, normalno piše, vidi se da je nastupio lijepi ramazan.
Uživajmo jer neće dugo trajati. Veoma brzo će vinjak pisati umjesto njega.
Koga briga što nemaju licencu i hoće li uopste igrati PL iduće godine, mada nikome ne bi falili
ultima_palabra

#64064 Re: Premijer liga BiH

Post by ultima_palabra »

sumirprimus wrote:i sve po zakonu eeej.
pazi posalje im kako oni kazu najdrazi tuzbu u klub, oni kazu pa ja to tako mora da se legalizuje dug i da se cojku vrate pare :lol: :lol: :lol:
E jest se nasao ko ce o bivsim uposlenicima i dugovima :mrgreen: Vas nije tuzio jedino onaj koji nije prosao pored stadiona :skoljka:
sumirprimus

#64065 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

hostapler wrote:A evo i sumira, normalno piše, vidi se da je nastupio lijepi ramazan.
Uživajmo jer neće dugo trajati. Veoma brzo će vinjak pisati umjesto njega.
Koga briga što nemaju licencu i hoće li uopste igrati PL iduće godine, mada nikome ne bi falili
:lol: kakav vinjak nisu ovo sedamdesete ni osamdesete..dvedesetih se vec badel roljo :lol:
danas cu na vlahov i pivkanu,ako ko navrati ja castim :izet:
sumirprimus

#64066 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

ultima_palabra wrote:
E jest se nasao ko ce o bivsim uposlenicima i dugovima :mrgreen: Vas nije tuzio jedino onaj koji nije prosao pored stadiona :skoljka:
Tacno tako dobri ultima, al ne pada mi na pamet branit upravu,sto potpisu nek vracaju ebo izgovore, il zna se..
Ko sto ovde vasi pojedini rade.
hostapler

#64067 Re: Premijer liga BiH

Post by hostapler »

ultima_palabra wrote:
Jos malo i navijači će ih tužiti :lol:
zipoo

#64068 Re: Premijer liga BiH

Post by zipoo »

sumirprimus wrote:
ultima_palabra wrote:
Tacno tako dobri ultima, al ne pada mi na pamet branit upravu,sto potpisu nek vracaju ebo izgovore, il zna se..
Sta rade?
zipoo

#64069 Re: Premijer liga BiH

Post by zipoo »

Je li ono neki dan bila frka zbog pitarskih transfera? :zoka:
ultima_palabra

#64070 Re: Premijer liga BiH

Post by ultima_palabra »

sumirprimus wrote:
ultima_palabra wrote:
Ne znam ko sta radi, ja sam da se covjeku vrate pare.
sumirprimus

#64071 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

zipoo wrote:Je li ono neki dan bila frka zbog pitarskih transfera? :zoka:
los spin :lol: :lol: :lol:
ha cuj sam miske dade povod, a ko sad se sjecam kad smo se lesko i ja smijali onom "incidentu" sa cvajom milja maraka :lol: :lol:
sumirprimus

#64072 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

hostapler wrote: Jos malo i navijači će ih tužiti :lol:
Necemo. nama titule svakako nista ne znace, ne mozemo do njih ni posteno ni neposteno :lol: :izet:
sumirprimus

#64073 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

ovde osim tog duga izbija neki veci shit kod vas u vidu neke vece love.
kad citas misketa izmedju redova... :skoljka:
hostapler

#64074 Re: Premijer liga BiH

Post by hostapler »

sumirprimus wrote:
hostapler wrote: Jos malo i navijači će ih tužiti :lol:
Necemo. nama titule svakako nista ne znace, ne mozemo do njih ni posteno ni neposteno :lol: :izet:
Polako, čekaj dok vas SSH počne derati na sred Tusnja :izet:
sumirprimus

#64075 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

BlueBlood wrote:Misketov govor je uzivo pratilo svih sat vremena vise od 1000 ljudi u svakom trenutku. Covjek jasno kaze da je INTERES KLUBA iznad svega i svakim potezom dokazuje da to stvarno misli i da to nije otrcana fraza. To dokazuje i ova danasnja press konferencija jer je u interesu kluba da se otklone razne spekulacije.

Razjanio je da nikakvih problema nema izmedju Amara i ove Uprave. Cak je i naglasio da ga je Amar doveo u klub. To sto neki preko nekakvih propalih kanala i foruma predstavljaju konflikt to iz svojih sitnih motiva ili polu-znanja, ne znaci da je istina. Da bi se dug Amaru vratio mora ici preko suda, da ne bude sutra neko krivicno odgovarao. Kada bude Amar trazio svoje, i dobice, mislim da ce potvrditi iz kluba da ima pravo na potrazivanje i ta ce prica dobiti zvanican i zakonski epilog, gdje cemo se obavezati da covjeka isplatimo. Mora ici zakonski, jer je drugacije kaznjivo i to je jedini ispravan nacin. Amar je legenda, i mora biti isplacen, a nadam se jako brzo da ce biti i u klubu, uz ovu Upravu.

Danas je potpisan i ugovor sa SD i jedini smo klub u drzavi koji ima svoju imovinu 1/1.
kao da sam ovo vec negdje procitao? dozvoljeno kopiranje postova sa drugih foruma? da opletem i ja :D
Locked