Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mali_milojica wrote:Gdje ga je optužio?
Možda je covjek mislio da vise nema plaćanja na crno, da sve mora proći kroz papire, da se potpisano mora poštovati, da nema na djemDo ti i sl. Čuj optužio ga za kupovinu titula
Znači radnje van terena su po tebi legalne aferim...
Gdje sam to rekao?
Naše titule su čiste, kao i svaka druga u ovoj ligi.
Last edited by mali_milojica on 16/05/2018 17:55, edited 1 time in total.
LSD wrote:Imate li bilo kakve dokaze da su radnje bile ilegalne?
Ako imate, onda trk u policiju sa njima.
Za punca i pitarluk onaj kamiondžija ima dokaze.
Momak smiri malo sta je reći ?
Misimovic bi danas poslije pressa da je sve kako treba trebao biti priveden na razgovor o ponudama za stimanje utakmica....Da ima imalo pravde vec bi se znalo o kome je rijec.
Misimovic bi danas poslije pressa da je sve kako treba trebao biti priveden na razgovor o ponudama za stimanje utakmica....Da ima imalo pravde vec bi se znalo o kome je rijec.
Leškić, prosvjetli nas....zbog cega bi Miske trebao biti priveden i o kakvim štimanjima pricas....šta li si ti isčitao i zakljucio iz njegove izjave, Bog dragi zna
Leškić, prosvjetli nas....zbog cega bi Miske trebao biti priveden i o kakvim štimanjima pricas....šta li si ti isčitao i shvatio iz njegove izjave, Bog dragi zna
Priveden da kaže ko je slao ponude ,sta je Amar radio van terena,jer očito da mu se to spočitava i da nema slif da radi sa ovom upravom zbog toga....tesko za skontati,jel....Pa onda malo u poreznu da se vidi kakve se pare spominju ispod stola veza opet za Amara na koje nisu placeni doprinosi državi i tako to...
Pitarčiću preofirni, imate li dokaze o ileglnim radnjama....vidim da se nešto kleberate, pa zato pitam
ako nemate, hajmo dalje
Pomiješao si me sa nekim. Nije ti dobro.
Kako ono ti sikčeš kad te neko načepi ko guju - nisam vam ja tema jel to prica i onda prijave postova normalno
E pa eto, sjeti se svojih pateticnih izjava kad kreneš da mi se obračaš - znaci, nisam ni ja tebi tema, ne znam koji q mi se obračaš i šta me prozivaš bezveze, fol ja se raspištoljio
LSD wrote:Kako ono ti sikčeš kad te neko načepi ko guju - nisam vam ja tema jel to prica i onda prijave postova normalno
E pa eto, sjeti se svojih pateticnih izjava kad kreneš da mi se obračaš - znaci, nisam ni ja tebi tema, ne znam koji q mi se obračaš i šta me prozivaš bezveze, fol ja se raspištoljio
haj vozi dalje
Te životinjske nazive ostavi za one koji ti dozvoljavaju da tako pričaš sa njima.
Vi bukvalno temu pretvorite o meni.
Govorim ti da se uozbiljiš i normalno pišeš. Ovdje nekom došao naređivati, neku agresivu prosipati ima već par dana.
Auf, jaki ste mi u poznavanju prava pravo jaki, pitarska pravna služba pa Karkin, nema dalje
Ne znam šta cekate ? de malo zovnite tu poreznu da preispita poslovanja u Želji, to nešto ispod stola, doprinosi itd...znamo da si ti posebno zabrinut za racune u vezi vode, struje i ostali troškovi
LSD wrote:Kako ono ti sikčeš kad te neko načepi ko guju - nisam vam ja tema jel to prica i onda prijave postova normalno
haj vozi dalje
Te životinjske nazive ostavi za one koji ti dozvoljavaju da tako pričaš sa njima.
Vi bukvalno temu pretvorite o meni.
Govorim ti da se uozbiljiš i normalno pišeš. Ovdje nekom došao naređivati, neku agresivu prosipati ima već par dana.
Ali hajde, proći će.
Pitarčiću ofirni, nisam ti ja tema....šta si se meni svezao...imaš svoju temu i hajmo pedala tamo
Auf, jaki ste mi u poznavanju prava pravo jaki, pitarska pravna služba pa Karkin, nema dalje
Ne znam šta cekate ? de malo zovnite tu poreznu da preispita poslovanja u Želji, to nešto ispod stola, doprinosi itd...znamo da si ti posebno zabrinut za racune u vezi vode, struje i ostali troškovi
E jebi ga s lendricem se može bolje progovoriti
Predsjednik vam prica o namjestanju,optužuje bivšeg trenera da je radio van terena,tužio vas najtrofejniji....nista mi ne izmišljamo zali se hadziji.
Realno, ovo bi policija trebala istražiti. Jeste da bi i mi mogli nastradati, ali tako je. Ne znam zašto nas je ukopavao sa tim "Nudili su mi, ali nisam prijavio". Ako već nisi prijavio, onda šuti. Ovako si ukopao i sebe i klub.
Gleaj lsd. Frajera svima je ovde sve jasno
Jedino ne kontam jel ga ovo miske pokusava opomenut da bi mogo jos vise pricat ukolko ne povuce tuzbu?jel to to?
Pa ko se ne bi smijao.naravno osim mupa i porezne.njima ne treba da bude smijesno.
A mi?
Samo posteno pa ko koga
Može Miske u privatnoj prciji sta hoće evo ja znam momka koji je pravnik i koji je napredovao samo zato što ga je Miske uguro,eh sad jel u Upravni...a cini mi se da jeste...ima na onoj slici iz Krupe sto je LSD zaokruzivao ko treba letiti
sumirprimus wrote:Gleaj lsd. Frajera svima je ovde sve jasno
Jedino ne kontam jel ga ovo miske pokusava opomenut da bi mogo jos vise pricat ukolko ne povuce tuzbu?jel to to?
Pa ko se ne bi smijao.naravno osim mupa i porezne.njima ne treba da bude smijesno.
A mi?
Samo posteno pa ko koga
Sumir , Leško i Sliver....tri stara komedijaša se skupila i pokušavaju ismijati nekoga, a zapravo sami sebi ga meću otraga
Metno ga vam je Megamix bas ono do balcaka....okacio vam zvono mada se to znalo ali eto hadzija potvrdi uz ove svete dane....nece cojk da laze,neka se zna ko je lopov,ha ja....
Sumir , Leško i Sliver....tri stara komedijaša se skupila i pokušavaju ismijati nekoga, a zapravo sami sebi ga meću otraga
Metno ga vam je Megamix bas ono do balcaka....okacio vam zvono mada se to znalo ali eto hadzija potvrdi uz ove svete dane....nece cojk da laze,neka se zna ko je lopov,ha ja....
Ha ja, ceka se još MUP da uleti u zvorničku i zamandali...lopovska posla
yebu te oni racuni da vodu i struju opasno, nešto si kmečao danima oko toga realno, to se mora izmiriti.