Sta vas najvise nervira kod vozaca
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- vjesticanametli
#6401 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
-
zdruzdjo
#6402 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ma predobar kanal. Pretplacen.
Redovno gledam i fakat je za uzivanja.
Tjesim se da je kod nas i dobra situacija kad vidim njih.
Redovno gledam i fakat je za uzivanja.
Tjesim se da je kod nas i dobra situacija kad vidim njih.
- BlackCaviar
#6403 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Joj ima ona djevuška što često drži kameru, ima prelijep glas 
- insomnia78
#6404 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
MOSALJOZE wrote:Na koji misliš,sjecam se onog jednog kada je neki dzip prelazio preko šina,pa pregazi onog jednog?
- Sodom1
#6405 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Milicajci kao nasi , mucno im raditi , stalno mahmurni.
Zenturace su najgore to laje ne prestaje.
Najjaci su likovi zovu miliciju a vozaju po trotoaru, e sad kakav je to cip u glavi , kako je to proslo na ljekarskom
Zenturace su najgore to laje ne prestaje.
Najjaci su likovi zovu miliciju a vozaju po trotoaru, e sad kakav je to cip u glavi , kako je to proslo na ljekarskom
- supercali
#6406 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
a koji je video to u lenjingradu?
jel to sa cecenskom mafijom ono?
-
tempuser
#6407 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Nije, taj je u Moskvi, postavili su ti klip iz St. Peterburgasupercali wrote:a koji je video to u lenjingradu?
- supercali
#6408 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
znam sada to su postavili dok sam pisaotempuser wrote:Nije, taj je u Moskvi, postavili su ti klip iz St. Peterburgasupercali wrote:a koji je video to u lenjingradu?
al cuo sam da su je ovaj pravo najebo iz ovog amaroka bas zbog ovoga
valjda ovo podrzava putin a on je iz st petersburga pa valjda malo za javnost i sl ko ti im ga zna
-
tempuser
#6409 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Za svakog problematicnog manje-vise iskopaju o kome se radi, pogotovo ako je javna licnost i slicno.
Pored stop hama su imali i akciju nelwgalnih parkinga, tipa lik se samo pojavi i pocne naplacivati parking na besplatnom parkingu ili javni parking pretvore u parking restorana i slicno sa strazarima.
Pored stop hama su imali i akciju nelwgalnih parkinga, tipa lik se samo pojavi i pocne naplacivati parking na besplatnom parkingu ili javni parking pretvore u parking restorana i slicno sa strazarima.
- muha_sa
#6410 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
tempuser wrote:Za svakog problematicnog manje-vise iskopaju o kome se radi, pogotovo ako je javna licnost i slicno.
tako meni jedan prišo da mu platim parking ispod Inat kuce do Miljacke
nakav pjano--dao sam mu marku za pivu
- supercali
#6411 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
uglavnom ovo mu se obilo o glavu sto ih je namlatiotempuser wrote:Za svakog problematicnog manje-vise iskopaju o kome se radi, pogotovo ako je javna licnost i slicno.
- BlackCaviar
#6412 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ima li video tog lika s Amarokom, nesto se ne sjecam toga
- vjesticanametli
#6413 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
ispred grawe osiguranja preko puta opstine ng tako l8k seto isprinto seb8 na papir ko biva rv8 i naplacuje hahahahahah ma reko voz ba.....i moto se malo .....ne vidim ta vise....muha_sa wrote:tempuser wrote:Za svakog problematicnog manje-vise iskopaju o kome se radi, pogotovo ako je javna licnost i slicno.
Pored stop hama su imali i akciju nelwgalnih parkinga, tipa lik se samo pojavi i pocne naplacivati parking na besplatnom parkingu ili javni parking pretvore u parking restorana i slicno sa strazarima.![]()
tako meni jedan prišo da mu platim parking ispod Inat kuce do Miljackevelim mu--bjež ba, ja sad za zadnjeg cenera benzina nasuo a ti bi da ti platim parking
![]()
nakav pjano--dao sam mu marku za pivu
- dadoka84
#6414 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Godinama je onaj pjano fatao levate ispred doma armije, zakaci nekakve iskaznice, pa ko fol naplacuje 
- supercali
#6415 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
prethodna stranica pjer postavioBlackCaviar wrote:Ima li video tog lika s Amarokom, nesto se ne sjecam toga
-
AmirBaa
#6416 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
jel onda i ja trebam izaci iz auta kad vidim da pjesak prelazi mimo pjesackog ili semafora i ne dati mu da predje ? (prije nego sto krenete hejtati, vise sam pjesak nego vozac, istekla mi je vozacka jos prosle godine tako da sad samo pjesacim). Koliko god budala ima za volanom isto toliko ih ima i pjesaka. I ove akcije ne razumijem, zar ovo nije posao policije ?pirmin wrote:Ne znam je li bilo ali ova akcija je![]()
![]()
- MOSALJOZE
#6417 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Amire hajmo ovako
Ti npr setas TROTOAROM KOJI SLUŽI ISKLJUČIVO ZA KRETANJE PJEŠAKA sa svojim djetetom,i naidje hamša u dzipu,i sta bi ti.Samo se sklonio,i nastavio dalje,ili bi joj jebo od do,jer je mogla povrijediti dijete.
Ne mozes ti posmatrati ovo iz nase perspektive.Moskva ima preko 10mil stanovnika.Znam da je Rahimić pričao,kako je normalno ići 2-3 sata na posao i sl...
Prije svega ovim akcijama žele da zaštite pješake,ali i da ukažu na bahate gradjane,koji trotoare koriste kao cestu.
-
AmirBaa
#6418 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
nije mi se jednom desilo da mi auta sviraju na trotoaruMOSALJOZE wrote:
Amire hajmo ovako
Ti npr setas TROTOAROM KOJI SLUŽI ISKLJUČIVO ZA KRETANJE PJEŠAKA sa svojim djetetom,i naidje hamša u dzipu,i sta bi ti.Samo se sklonio,i nastavio dalje,ili bi joj jebo od do,jer je mogla povrijediti dijete.
Ne mozes ti posmatrati ovo iz nase perspektive.Moskva ima preko 10mil stanovnika.Znam da je Rahimić pričao,kako je normalno ići 2-3 sata na posao i sl...
Prije svega ovim akcijama žele da zaštite pješake,ali i da ukažu na bahate gradjane,koji trotoare koriste kao cestu.
Edit: jednom sam kod robota hrasno svjedocio kako BMX X6 prolazi kroz debelo crveno dok ga policija hladno gleda i naravno ne reaguje. E ako mu oni nista ne mogu sta ja tu mogu uraditi ?
- BlackCaviar
#6419 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
E ovaj nisam gledao, pratim samo dva kanala s prevodom, ja sam batinanje pobrkao. Fakat su ih nalupali, žao mi ovih cura...supercali wrote:prethodna stranica pjer postavioBlackCaviar wrote:Ima li video tog lika s Amarokom, nesto se ne sjecam toga
- Optimist
#6420 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Pratim ih i ja ali ovaj video gdje su dobili batine nisam prije vidio.
- undefined007
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#6422 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
meni ne treba trubiti na trotoaru sam se sklonim
kad budem imao batman ili superman moci onda cu se natezati s njima
kad budem imao batman ili superman moci onda cu se natezati s njima
-
sarajevo-x.com
#6423 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Svako vala ima vozačaku i vozilo 
-
mco
#6424 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Juce na raskrsnic skretanje iz pravca Dobrinje u Vojnicko, dvije cure "koke" u plavom swiftu ulecu na pjesacki i trube pjesaku sta li da pozuri ili da se skloni a njemu uredno zeleno, uzas...
- supercali
#6425 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
zasto komercijalna auta tj kedije vozaju lica koja moraju imati slovo P
ja bi to zakonom zabranio
ja bi to zakonom zabranio