FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Moderator: anex
-
StupskaBitanga
#6401 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Televizija nije kiosk niti je jedan čovjek moze sve držati niti jedna emisija program kao sto je cd-face to face biti okosnica programa i to samo 2x sedmicno a ostatak nista
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#6402 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Upravo tako.... ili da preuzme dnevnik svaki dan, ili da konačno nađe osrednjeg novinara, dobrih ionako nemamo.....StupskaBitanga wrote:Televizija nije kiosk niti je jedan čovjek moze sve držati niti jedna emisija program kao sto je cd-face to face biti okosnica programa i to samo 2x sedmicno a ostatak nista
- nikad_vise
#6403 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ma potpuno se slazem za ostatak Face programa,stvarno je banana ali konkretno centralni dnevnik nije los i kod mene kotira najbolje u BiH.Posteno govoreci,Odgovorite ljudima,i Centalni dnevnik su jedino sto se moze i pogledati kako treba.KatarinaKosaca wrote:Upravo tako.... ili da preuzme dnevnik svaki dan, ili da konačno nađe osrednjeg novinara, dobrih ionako nemamo.....StupskaBitanga wrote:Televizija nije kiosk niti je jedan čovjek moze sve držati niti jedna emisija program kao sto je cd-face to face biti okosnica programa i to samo 2x sedmicno a ostatak nista
-
archi_a
#6404 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
I prizna Pero, javno da je dao 50000 liku da mu sredi legalizaciju .
I sam je ucestvovao u korupciji. Iskren cova. Nista ne krije. Tacno vidis da je dobricak, a Senadu se brk smije. Ako mu se Pero preda, eto love do krova. Nema Bosne nigdje. 
- KatarinaKosaca
#6405 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Jeko Pero? Za šta je dao lovu? NIsam gledala, ako ti nije plaho mrsko, u par riječi...archi_a wrote:I prizna Pero, javno da je dao 50000 liku da mu sredi legalizaciju .I sam je ucestvovao u korupciji. Iskren cova. Nista ne krije. Tacno vidis da je dobricak, a Senadu se brk smije. Ako mu se Pero preda, eto love do krova. Nema Bosne nigdje.
-
StupskaBitanga
#6406 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
I mene interesuje
-
archi_a
#6407 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Pero, Fis.... Otvoreno govori i putem face-a pokusava da izganja 1000000 km u BiH i 1500000 kuna u Hrvatskoj, koje su mu ukrali lopovi i mesetari. Face ce mu u tome pomoci u narednim danima, govoreci o tome i o imenima tih lopova. (eksluzivno u cd-u i ozni
). Pero obecao da ce sve pare koje vrati donirati ugrozenima u poplavama koje su bile. A mozda i Senad dobije koji dinar.
- skupljac_zeljeza
#6408 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
KatarinaKosaca wrote:Jeko Pero? Za šta je dao lovu? NIsam gledala, ako ti nije plaho mrsko, u par riječi...archi_a wrote:I prizna Pero, javno da je dao 50000 liku da mu sredi legalizaciju .I sam je ucestvovao u korupciji. Iskren cova. Nista ne krije. Tacno vidis da je dobricak, a Senadu se brk smije. Ako mu se Pero preda, eto love do krova. Nema Bosne nigdje.
Nokon kolegice Gordane Katane u studiju CD-a je Pero Gudelj, vlasnik i osnivač kompanije "FIS Vitez". Gudelj kaže kako danas razmišlja na sličan način kako razmišlja i naš prvi gost Mohamed Yonus.
Gudelj kaže kako je prvih 120,000 maraka zaradio svirajući i pjevajući na svadbama, radeći 22 sata na dan, spavajući u autu na putu do uspjeha. Kaže kako nije klasični veliki šef nego je onaj koji radi i koji i danas uzme krampu i radi i sadi. Prema njegovim riječima danas je sadio maline, pa došao u CD, a sve to radi za dobro svoje porodice i porodice 3000 zaposlenih. Svakog prvog u mjesecu njegova kompanija za socijalno i penziono izdvoji 1 miliona maraka, dok za plate odlazi 1,6 miliona maraka.
Gudelj smatra da je jednim dijelom Evropska Unija kriva za sadašnje stanje gdje strani investitori imaju pogodnosti pri ulaganju, a da naši domaći investitori nemaju takve prednosti. Država se još uvijek pravi i gradi, a mi koji smo u biznisu uradit ćemo sve što možemo da uradimo da to stanje promijenimo. Drugi segment je važan da država prati koliko ljudi plaćaju prema socijalnom i zdravstvenom, kaže Gudelj.
Danas firma FIS potražuje pola miliona maraka, dok im se u Hrvatskoj duguje oko 1,2 miliona kuna koji su na svojevrstan način opljačkali Gudeljevu kompaniju. Gudelj kaže kako je spreman sve te novce koji će biti naplaćeni dati onima koji su stradali u posljednjim poplavama.
![]()
- KatarinaKosaca
-
pedeset
#6410 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ma Pero gigant pun ko brod, ovi mu duguju po miliona on donio harmoniku i udri brigu na veselje. Senad standardno dobar, najavio je još iznenađenja u FACE-u. Možda otkupe La Ligu???
Možda snimi duet sa Perom
Možda snimi duet sa Perom
-
StupskaBitanga
#6411 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Jel rekao da otvara veliki centar u Sarajevu
- karanana
#6412 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
gdje otvara?
-
StupskaBitanga
#6413 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Merkur stup nekadašnji
- karanana
#6414 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
nisam bas s paznjom gledo pa ne znam je li to spomeno, ja nisam cuo.
-
StupskaBitanga
#6415 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Senad i koncepcija produkcijske kuće face agency je bila stvar koja je mirisala na dobro. Trebao je producirati i proizvoditi nekoliko emisija prodavati ih na tržištu poput Sanele Prasovic i usput educirati mlađe kadrove i bukvalno i njih prodavati bas poput igrača u nogometu ali uzeo je prevelik zalogaj koji evo žvače i nikako da proguta
- It_is_a_Leclerc
#6416 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Majko mila...Senad će pomoći Peri da uhvati lopove koji su mu "ukrali" pare, a koje je ovaj doborovoljno dao za nelegalnu stvar... Pa who the fuck je Senad ?! Robin Hood iz Bosmala ?! Sigurno će se međunarodni kriminalci silno potresti što će lokalna televizija koja ima gledanost koliku i RTV Živinice, spomenuti njihovo ime u nekoj emisiji...
-
m_l
#6417 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Upravo. Iskreno zelim da uspije. Ali i sinoc u razgovoru sa g. Gudeljom kada ovaj spominje da svakog mjeseca izdvoji drzavi milion km na osnovu socijalnog i zdravstvenog, a za plate 1,6 miliona pita Senad, uz osmjeh, sta mu teze pada. Pitanje jako glupo, na nivou poslijeratnih gazdi koji bi htjeli da neko radi za njih ali da nemaju skoro nikakve obaveze prema istim. Znam da je tesko, da je povjerenje, iskrenost, moral opcenito, na niskim granama, ali smanji apetit, ne preko tudjih ledja...StupskaBitanga wrote:Senad i koncepcija produkcijske kuće face agency je bila stvar koja je mirisala na dobro. Trebao je producirati i proizvoditi nekoliko emisija prodavati ih na tržištu poput Sanele Prasovic i usput educirati mlađe kadrove i bukvalno i njih prodavati bas poput igrača u nogometu ali uzeo je prevelik zalogaj koji evo žvače i nikako da proguta
-
StupskaBitanga
#6418 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Prije desetak godina koliko već ostao mi je Pero Fis u sjećanju kako je na OBN folk talentima na sceni jahao po harmonici i bio glavni i odgovorni za tu vrstu narodnog veselja pa do unazad nekoliko godina čuvene rečenice sponzorišem korise jer je tu narod a ja sam za narod i s narodom (parafraziram)
Ništa kako je senči promijenio koncpeciju urbane stare sarajevske kulturne na nivou televizije bez šunda kiča i papnluka da se to ubrzo pretvori u baš gore pomenuti ZMBT ili orginalnog naziva Senad traži zvijezdicu
Ništa kako je senči promijenio koncpeciju urbane stare sarajevske kulturne na nivou televizije bez šunda kiča i papnluka da se to ubrzo pretvori u baš gore pomenuti ZMBT ili orginalnog naziva Senad traži zvijezdicu
- KatarinaKosaca
#6419 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ko ovim i ovakvim riječima potcjenjuje moć medija, taman oni bili mahalski podrumski strip crtači, pokazuje da NIŠTA o istim ne zna. Medij te može i uništiti i dići u oblake. Nije se rodio ko se protiv medija izborio... Kakvi god bili novinari. Pametan se čovjek sa njima neće zamjerati. Pera, da je glup, naivan i dobar ne bi imao šta ima, tako da sigurno i ovim potezom zna šta radi sa FACE TV.It_is_a_Leclerc wrote:Majko mila...Senad će pomoći Peri da uhvati lopove koji su mu "ukrali" pare, a koje je ovaj doborovoljno dao za nelegalnu stvar... Pa who the fuck je Senad ?! Robin Hood iz Bosmala ?! Sigurno će se međunarodni kriminalci silno potresti što će lokalna televizija koja ima gledanost koliku i RTV Živinice, spomenuti njihovo ime u nekoj emisiji...
- KatarinaKosaca
#6420 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
U pravu si, ali ovo je dvosmjerna ulica i elaboracija o temi će nas odvesti od teme.. Ukratko, dvosmjerna ulica, jer i onaj kome se plaćaju ti p+d mora nešto za uzvrat pružiti. Kod nas se ne pruža ništa. Šalteruše se izderuju na građane, inspektor kaže "Ja ne živim od tvojih poreza, ubio bih se da je tako", kad odem paltiti porez pored Vječne vatre šalteruša se dere, odem da se žalim šefu u Dalmatinsku, on još gori itd, itd, U toj i takvoj konstelaciji, naravno da je teško i teško pada tim uhljupima davati pare..m_l wrote:Upravo. Iskreno zelim da uspije. Ali i sinoc u razgovoru sa g. Gudeljom kada ovaj spominje da svakog mjeseca izdvoji drzavi milion km na osnovu socijalnog i zdravstvenog, a za plate 1,6 miliona pita Senad, uz osmjeh, sta mu teze pada. Pitanje jako glupo, na nivou poslijeratnih gazdi koji bi htjeli da neko radi za njih ali da nemaju skoro nikakve obaveze prema istim. Znam da je tesko, da je povjerenje, iskrenost, moral opcenito, na niskim granama, ali smanji apetit, ne preko tudjih ledja...
- karanana
#6421 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
sta ovaj geopoliticar prica?
ta ce on...cuj rusija ima problema sa viskom ljudi.
komsic postao bas redovan.
ta ce on...cuj rusija ima problema sa viskom ljudi.
komsic postao bas redovan.
- fidoremilienko
#6422 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Čuj pero gudelj dobar
Sve go lopov i kriminalac.
Sve go lopov i kriminalac.
-
zaluzinna
#6423 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
e, moje senade, niti jedno suvislo pitanje da postavis Komsicu! 
- ExNihilo
#6424 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Jao "analitičara", sunce ti ljubim.
Pa više smisla imaju polupismene teorije zavjere forumaša s politike, od ove njegove analize.
Pa više smisla imaju polupismene teorije zavjere forumaša s politike, od ove njegove analize.
- karanana
#6425 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
nevjerovatan je analiticar bio.
sta svasta nabrblja.
ono kako ga senad dublje pita za neku njegovu analizu on dublje ulazi u nebulozu:
- rusija ima problem velikog broja stanovnika.
senad: i kina ima
- da zato kina zeli uci u sibir.
ma jos je nesto svasta bilo. nisam ga ni slusao, sad mi zao. jebo gataru kad ti slaze suplje jednu na drugu.
sta svasta nabrblja.
ono kako ga senad dublje pita za neku njegovu analizu on dublje ulazi u nebulozu:
- rusija ima problem velikog broja stanovnika.
senad: i kina ima
- da zato kina zeli uci u sibir.
ma jos je nesto svasta bilo. nisam ga ni slusao, sad mi zao. jebo gataru kad ti slaze suplje jednu na drugu.