Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Moderator: Benq
-
Madrid
#6401 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Witcher 1 i 2 akcija...
http://www.gog.com/promo/witcher_franchise_promo_220813
isto nekakva akcija, bilo koje 2 igre od navedenih za 10$
http://www.getloadedgo.com/
http://www.gog.com/promo/witcher_franchise_promo_220813
isto nekakva akcija, bilo koje 2 igre od navedenih za 10$
http://www.getloadedgo.com/
- Quaresma
#6402 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
jel se meni cini il su moji postovi obrisani
cccc
- relativno84
#6403 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ambijent slican L.A. Noire i Mafia 2 ali protivnik futuristican
- Quaresma
#6404 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
jel ovo onaj fps sto je trebao davno izaci?
- arnes_king
#6405 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
PS3

Samo jos cekam da neko fix izbaci a nadam se da ce brzo

Samo jos cekam da neko fix izbaci a nadam se da ce brzo
-
brazzo19
#6406 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Izasao GTA 5 ????
p.s valjal sta ovaj novi saints row , prosli sam prekuco' i bio je dobar i zanimljiv i svidio mi se zbog toga sto je na gotovo isti fazon san andreas.a samo malo ludji
p.s valjal sta ovaj novi saints row , prosli sam prekuco' i bio je dobar i zanimljiv i svidio mi se zbog toga sto je na gotovo isti fazon san andreas.a samo malo ludji
- seoBIH
#6407 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ne nije!Quaresma wrote:jel ovo onaj fps sto je trebao davno izaci?
-
Eborg
#6408 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Kakav crni GTA V, ima još do toga. Uostalom, izlazi samo za konzole.
-
Mustang1
#6409 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ma ovaj ArnesKing se voli pohvaliti vise nego hljeba se najesti .. Iako to cime se hvali nema veze sa vezom ali dobro 
-
Bosnian Dragon1
#6410 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
BICE I ZA pcEborg wrote:Kakav crni GTA V, ima još do toga. Uostalom, izlazi samo za konzole.
- BaDa
#6411 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
upravo to hocu da kazem!! cuj izlazi samo za konzole hahahaha!!Bosnian Dragon1 wrote:BICE I ZA pcEborg wrote:Kakav crni GTA V, ima još do toga. Uostalom, izlazi samo za konzole.
-
Eborg
#6412 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Možda će biti ali za sada nema nikakvih vijesti, dakle samo konzole. Ni Red Dead Redemption nije nikada izašao za PC.
-
brazzo19
#6413 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Jedno pitanje sto me kopka vec dugo
GTA San Andreas
GTA IV
Saints Row 3
Saints Row IV
Od ove 4 igre gore , koja ima najvecu mapu " za divljat " ako znate na sta mislim , da idem vozim auto lutam ili hodam bez misija bez icega , znaci koja igra ima najvecu mapu opcenitno , ako neko zna moze i poredati po velicini od 1 do 4 , hvala puno nadam se da puno ne trazim
GTA San Andreas
GTA IV
Saints Row 3
Saints Row IV
Od ove 4 igre gore , koja ima najvecu mapu " za divljat " ako znate na sta mislim , da idem vozim auto lutam ili hodam bez misija bez icega , znaci koja igra ima najvecu mapu opcenitno , ako neko zna moze i poredati po velicini od 1 do 4 , hvala puno nadam se da puno ne trazim
- BaDa
#6414 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
da al red dead redemption nije gtaEborg wrote:Možda će biti ali za sada nema nikakvih vijesti, dakle samo konzole. Ni Red Dead Redemption nije nikada izašao za PC.
- dr.gog
- Grijem se na: briketi kanabisa
- Horoskop: Vodolija
#6415 Team Fortress 2 -Sarajevo clan
U zadnjih godinu dana grupa igrača Team Fortressa iz Sarajeva postigla je zapažene rezultate na jednim od najjačih servera - web-sitea Saigns.de.
Posjedujemo zastrašujuće kolekcije oružja (strange klase), gomilu vrhunske odjeće i ostalih itema.
Naravno, kako bi osvjetlali obraz imena Sarajevo, i naše vještine su postale vrhunske, pa tako suvereno dominiramo nad "hordama" iz njemačkih, italijanskih, i ruskih klanova.
Svi posjedujemo premium account na saigns.de, a isti daje ogromne mogućnosti i poboljšanja igre. Premium košta oko 8 KM mjesečno.
U svrhu jačanja klana i stvaranja jake gamerske ekipe sa tagom _sarajevo , pozivam dva (2) iskusnija igrača online pucačina da nam se pridruže. U obzir dolaze igrači iz Sarajeva, a za tu dvojicu će premium account biti uplaćen od strane moje malenkosti, nakasnije 2.9.2013, a trajat će do 2.10., tj.mjesec dana. Ukooliko vam se igra dopadne, ostanite sa nama i podržite nas u mečevima, ako ne- slobodni ste da furate dalje bez obaveza.
Dakle, jedina obaveza je da imate naziv sarajevo u nicku, i da igrate sa nama što više
Prijave šaljite meni.
Za igranje TF2 vam je potreban STEAM account,a igra je besplatna i skida se ovdje.
http://www.teamfortress.com/
Prednost imaju oni koji već poznaju igru, te igrači stariji od 18 godina.
Posjedujemo zastrašujuće kolekcije oružja (strange klase), gomilu vrhunske odjeće i ostalih itema.
Naravno, kako bi osvjetlali obraz imena Sarajevo, i naše vještine su postale vrhunske, pa tako suvereno dominiramo nad "hordama" iz njemačkih, italijanskih, i ruskih klanova.
Svi posjedujemo premium account na saigns.de, a isti daje ogromne mogućnosti i poboljšanja igre. Premium košta oko 8 KM mjesečno.
U svrhu jačanja klana i stvaranja jake gamerske ekipe sa tagom _sarajevo , pozivam dva (2) iskusnija igrača online pucačina da nam se pridruže. U obzir dolaze igrači iz Sarajeva, a za tu dvojicu će premium account biti uplaćen od strane moje malenkosti, nakasnije 2.9.2013, a trajat će do 2.10., tj.mjesec dana. Ukooliko vam se igra dopadne, ostanite sa nama i podržite nas u mečevima, ako ne- slobodni ste da furate dalje bez obaveza.
Dakle, jedina obaveza je da imate naziv sarajevo u nicku, i da igrate sa nama što više
Prijave šaljite meni.
Za igranje TF2 vam je potreban STEAM account,a igra je besplatna i skida se ovdje.
http://www.teamfortress.com/
Prednost imaju oni koji već poznaju igru, te igrači stariji od 18 godina.
- arnes_king
#6416 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Nigdje veze, drago mi sto je vec skidam i normalno da cu se pohvaliti i usput mogu i ostali ps3 owneri vidjeti ukoliko nisu znali da je leakovana ....Mustang1 wrote:Ma ovaj ArnesKing se voli pohvaliti vise nego hljeba se najesti .. Iako to cime se hvali nema veze sa vezom ali dobro
-
brazzo19
#6417 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Al se ne moze igrat jel tako , znaci kao da si je skidao dzaba ...
- Šveđanin
#6418 Re: Odg: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati ban
Mogao bi se uraditi preorder GTA V 
Arnese kad isprobaš javi radi li..
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Arnese kad isprobaš javi radi li..
- Maharadza
#6419 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Igra li iko ovaj Payday 2? Meni ne radi save game, znači čim izađem i ponovo uđem sve se resetuje! 
- Šveđanin
#6420 Re: Odg: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati ban
Pirat je li? Jesi instalirao one updateove što su izašli?
- Maharadza
#6421 Re: Odg: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati ban
Evo sada naletih na iste, 6 komada!Šveđanin wrote:Pirat je li? Jesi instalirao one updateove što su izašli?
-
BadBoy
#6422 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Je li ko novog Splinter Cella uspio odigrati? Ja evo čekam da se skine vuče se ko krepan ker 
- Maharadza
#6423 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ja kad' sam vidio da nema dobrih linkova na rlslog-u za tu igru, nisam je ni pomislio kao torrent dodavati! Samo će zauzimati prostor dok se DL bude vukao ko' puž! Nije mi prvi put!BadBoy wrote:Je li ko novog Splinter Cella uspio odigrati? Ja evo čekam da se skine vuče se ko krepan ker
Elem, svakako preporuke za Payday 2 koji je evo proradio kako treba nakon instalacije ovih 6 update-a i MP fix-a! Samo znajte da instalacija svih 6 dijelova traje poprilično, meni čak duže od instalacije same igre!
-
Mustang1
#6424 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Igrao sam ja .. Dobra je igra ali nemam ja zivaca sjediti i igrati .. Ako se nakanim nastimat djojstik da radi na kompu mozda i odigram opet
Meni je ovo nesto kao Uncharted samo profesional edition 
- SmokingMan
#6425 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ako ko ima SAVEGAME od Blacklist neka mi linkuje i pošalje na PM,misija poslije ambasade u Teheranu.