Rukometna reprezentacija BiH

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
liaar
Grijem se na: na suze
Vozim: francusku nakazu

#6401 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by liaar »

nema me tamo

#6402 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by nema me tamo »

baraž cao.
Bosanski_kralj

#6403 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by Bosanski_kralj »

Ako je delegat kriv, ne možemo mi ispaštati.

Samo moram reći da su Švicarski Ciganija prava. Izgubili pošteno, oba puta i sad kao nešto pokušavaju izmajmunisati.
nema me tamo

#6404 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by nema me tamo »

pravila su jasna kraj je gotovo je za nas
Bosanski_kralj

#6405 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by Bosanski_kralj »

nema me tamo wrote:pravila su jasna kraj je gotovo je za nas
Ali ako mi nismo krivi, zašto bi ispaštali?
nema me tamo

#6406 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by nema me tamo »

mi smo krivi
It_is_a_Leclerc

#6407 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by It_is_a_Leclerc »

Situacija je sljedeća...

Na jutros održanom tehničkom sastanku naši su predali spisak sa 16 igrača. Prilikom unošenja tih podataka u zapisnik, napravljena je greška. Tu grešku mogao je napraviti jedino neko od tehničkog rukovodstva saveza (npr. direktor) jer to nikad i nigdje ne rade ljudi iz EHF-a.

Problem je što je direktor reprezentacije BiH potpisao taj zapisnik sa greškom, a na večeras održanom sastanku se vadio da "to ionako niko ne gleda" :lol: EHF je cijelo vrijeme bio na vezi. Off record, EHF je poručio da je njima meritorno ono što je predano na tehničkom sastanku, a ne zapisnik. Off the record, kažem, jer su Švicarci nevjerovatno dobro uvezani, imaju člana borda EHF-a, i cijelo vrijeme su mu telefonirali večeras, i uradit će sve da iščeprkaju štogod. Ljudi imaju sistem, prate, pišu. Oni bukvalno predaju žalbu u poluvremenu. Znate kad bi se naši toga sjetili.

Uglavnom, ogroman ogroman propust našeg saveza. Biće ogromna novčana kazna. A bodove će nam valjda ostaviti. Ciijela organizacija je bila nenormalno traljava, ljudi sa ulaznicama ostaju vani, a unutra Ammmmmmar Švrakić, kao PR saveza, dijeli svojim konkubinama VIP propusnice, pa se desi da ljudi ne mogu više ni u VIP da uđu.

Jedino za pohvalu je naša ekipa i stvarno veličanstvena tuzlanska publika koja je zaslužila da ugosti i baraž. Sve ostalo je bilo zaista ispod svakog nivoa.
luckylaka

#6408 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by luckylaka »

Kakva razmisljanja mozes procitati da ti pamet stane.Nakon utakmice euforija svi zadovoljni,niko nije kriv(osim par navijaca sto su ostali vani)sada odjednom nista ne valja.Niko ne zna kakva ce odluka biti donesena a svi znaju sve(ne bas svi ali ovi sto uvijek sve znaju) :-)Hvala igracima,savezu,navijacima,ekipi Facetv,Bahi i svim onima koji su nas danas obradovali.Sta ce biti sutra,bice
Dead Man Walking

#6409 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by Dead Man Walking »

E cuj zaboravio upisati igraca, kakav delegat bratam’. :mrgreen:
peepeep

#6410 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by peepeep »

luckylaka wrote:Kakva razmisljanja mozes procitati da ti pamet stane.Nakon utakmice euforija svi zadovoljni,niko nije kriv(osim par navijaca sto su ostali vani)sada odjednom nista ne valja.Niko ne zna kakva ce odluka biti donesena a svi znaju sve(ne bas svi ali ovi sto uvijek sve znaju) :-)Hvala igracima,savezu,navijacima,ekipi Facetv,Bahi i svim onima koji su nas danas obradovali.Sta ce biti sutra,bice
:thumbup: :bih:

To ti je naš prgavi, pogani mentalitet kojeg bi se normalan stidio.

p.s. Evo šta Oslobođenje kaže:
Naš reprezentativac Tomislav Nuić nije bio u zapisniku za ovaj meč, a navodno je krivicu za taj propust preuzeo delegat Darko Repesnek. No, taj propust nije primijetio niko drugi do Švicarci koji su i uputili žalbu.
Pa vi pričajte iz guzice.
Muhamed Đakmić

#6411 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by Muhamed Đakmić »

Ma ja, tipično razmišljanje.

Hoće da nam podvale, hoće da nas zavade. Ne daj se Bosno naša :bih: :bih:
nema me tamo

#6412 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by nema me tamo »

lijepa gizdava, aaaAAaAAaaa :D
insaneinthebrain

#6413 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by insaneinthebrain »

pojedinci jedva docekali da pljuju i seru. a nismo ni krivi. tipicno nase :zzzz:
Muhamed Đakmić

#6414 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by Muhamed Đakmić »

Pa tipično naše je i što je jadnih hiljadu ljudi ostalo pred dvoranom.
It_is_a_Leclerc

#6415 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Ma kakvu odgovornost, ljudi šta je vama.
Delegat ništa nije preuzeo. Naši su ljudi napravili i potpisali neispravan zapisnik. To su ozbiljne stvari. Srećom, EHF će uzeti u obzir da smo donijeli na tehnički sastanak ispravan spisak. Bez toga bi nam sve poništili.
Nadzorna_ploca

#6417 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by Nadzorna_ploca »

I protiv Danske je krkljanac bio. Ne znaju organizovati i to je to. Jeli problem u ljudima u Tuzli ili u savezu ne znam. Ali ovo sto bude u Tuzli je lose organizovano.
Ma realno, ovo je kaš veliki i sreca samo zbog ljudi koji su dosli na tekmu navijati i igraca.
nema me tamo

#6418 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by nema me tamo »

It_is_a_Leclerc wrote:Ma kakvu odgovornost, ljudi šta je vama.
Delegat ništa nije preuzeo. Naši su ljudi napravili i potpisali neispravan zapisnik. To su ozbiljne stvari. Srećom, EHF će uzeti u obzir da smo donijeli na tehnički sastanak ispravan spisak. Bez toga bi nam sve poništili.

Ne znam ja da li je ista situacija i kako i šta znam da je Legia prije par godina dobila Seltika bruku golova u dvije utakmice i izbacili ih jer im je igrao neprijavljeni igrac zadnjih ovako 20 minuta utakmice ili koliko vec.. :D
It_is_a_Leclerc

#6419 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Ne znam ... Uglavnom, nije on preuzeo nikakvu odgovornost. Niti će. Ali je čovjek zvao EHF, i ljudi mu rekli da se gleda tehnički sastanak, a ne zapisnik. Izišao nam je u susret tu, i nije zaslužio da ga naši ovako razvlače jer je čovjek tolerisao puno propusta i manjkavosti.
nema me tamo

#6420 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by nema me tamo »

pa dobro onda je rijeseno i ne bi trebalo biti problema ako je tako, al' sve mi se cini da ce biti naknadni sastanak i bice cao
It_is_a_Leclerc

#6421 Re: Rukometna reprezentacija BiH

nema me tamo wrote:pa dobro onda je rijeseno i ne bi trebalo biti problema ako je tako, al' sve mi se cini da ce biti naknadni sastanak i bice cao
Švicarci neće lako odustati.
Al' mislim da ne bi trebalo biti ono najgore po nas.
Tomahawk11
Globalni moderator

#6422 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by Tomahawk11 »

Ko je pisao spisak? Ovaj Muzurović? Ko je god, neozbiljno i blesavo :roll:
nema me tamo

#6423 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by nema me tamo »

Tomahawk11 wrote:Ko je pisao spisak? Ovaj Muzurović? Ko je god, neozbiljno i blesavo :roll:

A jebiga dešava se ni prvi ni zadnji put a ja svaki put kad sam vidio nesto slicno rezultiralo je izbacivanjem ne vidim kako moze biti drugacije bilo šta s nama.
Tomahawk11
Globalni moderator

#6424 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by Tomahawk11 »

nema me tamo wrote:
Tomahawk11 wrote:Ko je pisao spisak? Ovaj Muzurović? Ko je god, neozbiljno i blesavo :roll:

A jebiga dešava se ni prvi ni zadnji put a ja svaki put kad sam vidio nesto slicno rezultiralo je izbacivanjem ne vidim kako moze biti drugacije bilo šta s nama.
Čuj dešava se :-)
Koliko je igrača u protokolu? 20-ak? I ti zaboraviš jednog?
Naravno da je kriv onaj ko je kod nas pravio spisak. Nije se mogao kopirati onaj iz Švice :roll:

Naravno da se dešava i onaj ko je odgovoran snosi teške sankcije.
Problem je što se ovaj put desilo nama i što su nam sve nade u tom delegatu, jer eto ni on nije vidio. Možda i namjerno, konta levati nisu stavili igrača na spisak, nek se raduju, poslije ih izbace :mrgreen: :(
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#6425 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by mali_milojica »

Dok je Smajo bio ovo se nije dešavalo :oops:
Post Reply