SDP

Post Reply
CaCO3

#6401 Re: SDP

Post by CaCO3 »

boki86 wrote:
Onda ce Senad Avdic propasti u zemlju jer nece imati kinte da loce po cijeli dan i noc. Sto malo ne pise o tome da cijela zgrada (u kojoj btw zivim) ne moze spavati od njihovih derneka. Kafana se nalazi u ulici Jezero 5, ima jedno deset kvadrata maksimalno, i jedno deset stalnih guzonja koji se po cijele noci opijaju i ne daju spavati.

I on mi relevantan izvor informacija. Da bi to bio, prvo treba orahe iz djepova da povadi...
Sad bi najbolje bilo da onako "po bosnaski" Suljagic udje u tu kafanicu i zadavi Senada :D
boki86

#6402 Re: SDP

Post by boki86 »

Alfons Kauders wrote:
ultima_palabra wrote:
CaCO3 wrote:Prije neki dan Hamdija Lipovaca "nokautirao" Albina Muslica
To je bio verbalni nokaut, čini mi se.
ih tebe, pa valja procitati citav clanak umjesto naslova da se to skonta... :D znas koliko je tamo slova, a nidje slika :D
ti bi jos da se sta i procita :D bolje je ovako napamet palamudit, ovo me podsjeca na onaj spot nadrealista "Citate li sta u ovim teskim vremenima". Citam ali mi nesto ono žnj ne ide od ruke...
StupskaBitanga

#6403 Re: SDP

Post by StupskaBitanga »

ako je sve laž jako je sb to mogla tako boombastično plasirati?
Za i Protiv

#6404 Re: SDP

Post by Za i Protiv »

VjecitiStudent wrote:Veceras u 19.31 dnevnik FTV objavljuje: Dragan Lukac premlatio Suljagicevu zenu, brutalno i eksluzivno ...
Ejs to... :skoljka:
Čovjek

#6405 Re: SDP

Post by Čovjek »

To nije bio SDP-ov Ministar, to je bio Deda Mraz.
Jadna Behija (Belma) :cry:
boki86

#6406 Re: SDP

Post by boki86 »

CaCO3 wrote:
boki86 wrote:
Onda ce Senad Avdic propasti u zemlju jer nece imati kinte da loce po cijeli dan i noc. Sto malo ne pise o tome da cijela zgrada (u kojoj btw zivim) ne moze spavati od njihovih derneka. Kafana se nalazi u ulici Jezero 5, ima jedno deset kvadrata maksimalno, i jedno deset stalnih guzonja koji se po cijele noci opijaju i ne daju spavati.

I on mi relevantan izvor informacija. Da bi to bio, prvo treba orahe iz djepova da povadi...
Sad bi najbolje bilo da onako "po bosnaski" Suljagic udje u tu kafanicu i zadavi Senada :D
Kao sto rece u demantu, nece se spustati na taj nivo:)
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#6407 Re: SDP

Post by JoseMujica »

CaCO3 wrote:
boki86 wrote:

ide Kuduz II :lol:
Banksy

#6408 Re: SDP

Post by Banksy »

vee-jay wrote:
pa ti si njega a i citav SDP sa njim na osnovu clanka iz SBa vec stavila u zatvor.
Banksy wrote:
U iščekivanju tužbe Emira Suljagića protiv Slobodne Bosne za objavljivanje lažnih i netačnih navoda ...

Kao i davno najavljene tužbe Damira Hadžića, Z. Lagumdžije i M. Ivaniševića protiv Nihada Imamovića ...
VjecitiStudent

#6409 Re: SDP

Post by VjecitiStudent »

sumirprimus wrote:
VjecitiStudent wrote:Veceras u 19.31 dnevnik FTV objavljuje: Dragan Lukac premlatio Suljagicevu zenu, brutalno i eksluzivno ...
drug zakasnio si,vec je najava bila u 19:36 :mrgreen:
Zrtva sam vlastite brutalnosti :D
StupskaBitanga

#6410 Re: SDP

Post by StupskaBitanga »

Večeras u Dnevniku FTV Suljagić :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
CaCO3

#6411 Re: SDP

Post by CaCO3 »

StupskaBitanga wrote:Večeras u Dnevniku FTV Suljagić :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
U ponedeljak 60 minuta Specijal :lol:
StupskaBitanga

#6412 Re: SDP

Post by StupskaBitanga »

CaCO3 wrote:
StupskaBitanga wrote:Večeras u Dnevniku FTV Suljagić :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:thumbup:
Corto Maltese

#6413 Re: SDP

Post by Corto Maltese »

novi.dan.nova.nafaka wrote:
Corto Maltese wrote:Ne ulazeći u istinitost informacije, pitam se ima li nekog ko je proveo više od 5 minuta u društvu sa Emirom, da je iskreno iznenađen ovom viješću?
Za nas koji nemamo tu privilegiju - možeš nas prosvijetliti ?
Nema tu nikakve privilegije, a ni prosvljetljenja. Vijest me nije ni iznenadila, niti začudila, a svega sam par puta bio u njegovom društvu. Čini mi se da su oni koji više vremena sa njim provode još manje zatečeni.
Živo me zanima kako će ova priča završiti. Pod tepih neće, jer SB ne pokazuje milost prema vlastodršcima, i nikad dosada se nije povukla pred bilo čijim prijetnjama. SDP se ne može nositi sa ovom aferom, jer nema rezultata koje bi podastrla u zamjenu i relativizirala slučaj. Dakle, ili sljedi tužba sa ozbiljnim odštetnim zahtjevom, ili brza ostavka, i trajan ban iz političkog života.
Prognoziram ovo drugo.
VjecitiStudent

#6414 Re: SDP

Post by VjecitiStudent »

CaCO3 wrote:
Mislis da ce cekati do ponedjeljka?
A ljubiteljima SDP-a pitanje: Jel' vas ikad, barem malcice uvrijedi potcjenjivanje vase inteligencije od strane medijskih promotora SDP-a?
VjecitiStudent

#6415 Re: SDP

Post by VjecitiStudent »

Corto Maltese wrote:
novi.dan.nova.nafaka wrote:
Corto Maltese wrote:Ne ulazeći u istinitost informacije, pitam se ima li nekog ko je proveo više od 5 minuta u društvu sa Emirom, da je iskreno iznenađen ovom viješću?
Za nas koji nemamo tu privilegiju - možeš nas prosvijetliti ?
Nema tu nikakve privilegije, a ni prosvljetljenja. Vijest me nije ni iznenadila, niti začudila, a svega sam par puta bio u njegovom društvu. Čini mi se da su oni koji više vremena sa njim provode još manje zatečeni.
Živo me zanima kako će ova priča završiti. Pod tepih neće, jer SB ne pokazuje milost prema vlastodršcima, i nikad dosada se nije povukla pred bilo čijim prijetnjama. SDP se ne može nositi sa ovom aferom, jer nema rezultata koje bi podastrla u zamjenu i relativizirala slučaj. Dakle, ili sljedi tužba sa ozbiljnim odštetnim zahtjevom, ili brza ostavka, i trajan ban iz političkog života.
Prognoziram ovo drugo.
Ima i treci scenarij, da FeTVa poklopi cijeli slucaj.
Nazalost, pretucene zene su u nasoj javnosti uvijek donje, tako da nikakvog bana nece biti.
CaCO3

#6416 Re: SDP

Post by CaCO3 »

StupskaBitanga wrote:
CaCO3 wrote:
:thumbup:
Vec padaju prvi kadrovi :D

Image
Last edited by CaCO3 on 05/01/2012 15:01, edited 2 times in total.
Corto Maltese

#6417 Re: SDP

Post by Corto Maltese »

VjecitiStudent wrote:
Corto Maltese wrote:Živo me zanima kako će ova priča završiti. Pod tepih neće, jer SB ne pokazuje milost prema vlastodršcima, i nikad dosada se nije povukla pred bilo čijim prijetnjama. SDP se ne može nositi sa ovom aferom, jer nema rezultata koje bi podastrla u zamjenu i relativizirala slučaj. Dakle, ili sljedi tužba sa ozbiljnim odštetnim zahtjevom, ili brza ostavka, i trajan ban iz političkog života.
Prognoziram ovo drugo.
Ima i treci scenarij, da FeTVa poklopi cijeli slucaj.
Nazalost, pretucene zene su u nasoj javnosti uvijek donje, tako da nikakvog bana nece biti.
Ako se usude da uđu u to, pod pretpostavkom da se skandal stvarno desio, neće se moći iskobeljati. FeTVa je ispucala skoro sve kredite, a više ni kadrovski ne može da se nosi sa pričama kope su iole komplikovanije od Crvenkapice .
StupskaBitanga

#6418 Re: SDP

Post by StupskaBitanga »

najjače bi bilo Jelena i Emir
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Emir bi postavljao i odgovarao na pitanja
vee-jay

#6419 Re: SDP

Post by vee-jay »

Banksy wrote:
vee-jay wrote:
pa ti si njega a i citav SDP sa njim na osnovu clanka iz SBa vec stavila u zatvor.
Banksy wrote:
U iščekivanju tužbe Emira Suljagića protiv Slobodne Bosne za objavljivanje lažnih i netačnih navoda ...

Kao i davno najavljene tužbe Damira Hadžića, Z. Lagumdžije i M. Ivaniševića protiv Nihada Imamovića ...
i to ti je opravdanje za svoje huskacke postove kako na njega tako i na SDP?
Banksy wrote:
Alfons Kauders wrote:ako je fakat to napravio, treba dobiti nogu u guzicu i cao... nema potrebe za bilo kakvom diskusijom...
Teško. SDP-u to može biti samo preporuka za dalje napredovanje - vidi slučaj Z. Mikulića, dokumentovan i objavljen davno prije nego je i ušao u kombinacije za ministarsku poziciju.

Pored ove dvojice, još jedan SDP ministar je policijski registrovan po istom djelu. Mediji su to objavili samo jednom, davno, i tu se stalo.
Banksy wrote: Jasno, s tim da u startu čovjek s takvim dosjeom ne može ni biti kandidat za ministra pravde, kamoli ministar.
Moguće da će Suljagić snositi posljedice svojih djela.
Izvrsna je to prilika da se SDP elegantno riješi od ranije ''problematičnog'' ministra i još više primakne reisu.
Ja ne znam da li je prica istinita ili ne. Ako jeste, zna se sta se treba desiti. A ako ne znamo da li jeste ili nije, zasto onda unaprijed ova hajka? Gdje se zuri?
boki86

#6420 Re: SDP

Post by boki86 »

VjecitiStudent wrote:
CaCO3 wrote:
A ljubiteljima SDP-a pitanje: Jel' vas ikad, barem malcice uvrijedi potcjenjivanje vase inteligencije od strane medijskih promotora SDP-a?
A mrziteljima SDP-a odgovor: od afere "drzavni udar" kada je cijeli SDP trebao nasilnim putem uzeti vlast, pa do toga da je Zlaja kada je bio ministar vanjskih poslova uzeo sebi 18 tona zlatnih poluga i inih drugih nebuloza koje su mediji pisali, postao sam (oprosti mi molim te) malo oprezniji.

A kada u obzir uzmem cinjenicu da je izvor informacija Slobodna Bosna, magazin koji cita Senad Avdic i jos desetak ljudi u vec pomenutoj kafani, jos sam oprezniji...
popajic

#6421 Re: SDP

Post by popajic »

Godinama se pred nasim ocima odigravalo pranje novca , sad kad je lova "pojedena" preslo se na LIve pranje prljavog vesa...posto je hljeba sve manje , valja narod zabaviti Bakirovim losim skolskim ocjenama , Fahrinim biznis vezama sa zemljacima Srbijancima , a iznad svega sjeverno korejanskom SDP diktaturom ciji ministri boga ubijaju u zenama , medijima , tuzilastvu...
hljeba je sve manje , igara ne nedostaje :D :-)
VjecitiStudent

#6422 Re: SDP

Post by VjecitiStudent »

boki86 wrote:
VjecitiStudent wrote:
CaCO3 wrote: U ponedeljak 60 minuta Specijal :lol:
A mrziteljima SDP-a odgovor: od afere "drzavni udar" kada je cijeli SDP trebao nasilnim putem uzeti vlast, pa do toga da je Zlaja kada je bio ministar vanjskih poslova uzeo sebi 18 tona zlatnih poluga i inih drugih nebuloza koje su mediji pisali, postao sam (oprosti mi molim te) malo oprezniji.

A kada u obzir uzmem cinjenicu da je izvor informacija Slobodna Bosna, magazin koji cita Senad Avdic i jos desetak ljudi u vec pomenutoj kafani, jos sam oprezniji...
Nesto sam drugo pitao.
No kad vec ovo nabroja ove prelijepe primjere naseg profesionalnog novinarstva, sve gore citirane informacije vode porijeklo iz Avaza, s kojim je, sada, SDP u izvanrednim, takoreci idilicnim odnosima.

Da ponovim pitanje: Kako reagujete na avazovstinu ali sada upregnutu u medijsku promociju SDP-a, odašiljanu putem Federalne TV ili Avaza?
Ignorisete, podrzavate, gnusate se, mora biti nesto od toga?
ultima_palabra

#6423 Re: SDP

Post by ultima_palabra »

VjecitiStudent wrote:Da ponovim pitanje: Kako reagujete na avazovstinu ali sada upregnutu u medijsku promociju SDP-a, odašiljanu putem Federalne TV ili Avaza?
Ja sam mišljenja da SDP-u samo škodi novinarstvo tipa Federalne... ali nisam ni tebe vidio da si ikad osudio neku glupost iz SB.
CaCO3

#6424 Re: SDP

Post by CaCO3 »

VjecitiStudent wrote:
Nesto sam drugo pitao.
No kad vec ovo nabroja ove prelijepe primjere naseg profesionalnog novinarstva, sve gore citirane informacije vode porijeklo iz Avaza, s kojim je, sada, SDP u izvanrednim, takoreci idilicnim odnosima.

Da ponovim pitanje: Kako reagujete na avazovstinu ali sada upregnutu u medijsku promociju SDP-a, odašiljanu putem Federalne TV ili Avaza?
Pa kad u kratkom vremenu u nekim novinama prodjes put od krnjeg SDP-a do najjace stranke u BiH mora ti biti milo oko srca :D
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#6425 Re: SDP

Post by JoseMujica »

generalno glede našeg novinarstva Risto Đogo je bio i ostao uzor svima redom....sve je postalo presmrdljivo i za čitati i za gledati

ali ostaje zlatno pravilo: ako hoćeš da znaš šta se stvarno dešava čitaj ono što piše opozicija
Post Reply