The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Moderator: _BataZiv_0809
- Jack Be Nimble
#6401 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Meni svejedno koje dobio po glavi. Posto su producenti najobičniji supci i nemaju muda da ubiju jednog od glavnih, sigurno ce Aaron nastradati.
- sigh
#6402 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Da li neko zna ko su oni likovi sto Morganu pomognu sa Carol, nekako po odjeci nisu izgledali kao Neganovi ljudi ? 
- Pandakonda
#6403 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Imaju oni muda, ja i dalje tipujem da idu Glenn ili Daryl, al je problem što je njima u ovom trenutku bila važnija gledanost premjere i pare nego da najbolju scenu u čitavom serijalu odrade kako treba. Podigli su hype za ovu epizodu i znali su da ljudi neće bit zadovoljni sa cliffhangerom i to im se već vrti na društvenim mrežama otkad se pojavio leak da će epizoda tako završit.Jack Be Nimble wrote:Meni svejedno koje dobio po glavi. Posto su producenti najobičniji supci i nemaju muda da ubiju jednog od glavnih, sigurno ce Aaron nastradati.
Ti likovi su iz Kingdoma, to je druga najveća grupa koja će se pridružit Ricku u ratu protiv Negana.
-
al-em
#6404 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Treba nam neki tumac serija da kaze sta se desilo na kraju 
- SanskiBiser
#6405 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Neka igra prestolja pocne!

Alexandria remembers!
Alexandria remembers!
- Pandakonda
#6406 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Šta se ima tumačit, neko je dobio palicom po glavial-em wrote:Treba nam neki tumac serija da kaze sta se desilo na kraju
- Pandakonda
#6407 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Šta se ima tumačit, neko je dobio palicom po glavial-em wrote:Treba nam neki tumac serija da kaze sta se desilo na kraju
-
al-em
#6408 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Nemoj spojlat, pitanje je ko je dobio..
- Pandakonda
#6409 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Saznat ćeš Maj/Juni kada krene snimanje sedme sezone, toliko stranica ima insedere na setu da nema šanse da se sakrije.al-em wrote:Nemoj spojlat, pitanje je ko je dobio..
- annoy
#6410 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Bezveze
Ne znam sta drugo rec
Ne znam sta drugo rec
- Pandakonda
#6411 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Ocjene epizode 6.1/10 i treba im tako

- simonese
- Jack Be Nimble
#6413 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Ima audio snimak zadnje scene. Valjda se cuje Glen kako cmizdri Mag...Magg...Maggieeeee...ali jasam takodjer cuo da i Maggie cmizdri.
Ne vjerujem da bi Daryl ubili jer se svima nama show zove Walking with Daryl. Tesko da bi AMC tako lako pristao da ubiju jedinog lika zbog kojeg se serija jos gleda.
Ne vjerujem da bi Daryl ubili jer se svima nama show zove Walking with Daryl. Tesko da bi AMC tako lako pristao da ubiju jedinog lika zbog kojeg se serija jos gleda.
- Pandakonda
#6414 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Evo ako se kome sluša usporen audio zadnje scene:
http://carl-greyems.tumblr.com/private/ ... ypi1v88mdc
http://carl-greyems.tumblr.com/private/ ... ypi1v88mdc
- Brkooo
#6415 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Radi cliffhangera propusti trening ccc
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#6416 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Pa nije losa epizoda. Sta sad, logicno da ce sezonu zavrsiti tako da visimo i cekamo pocetak 7. sezone
Rick se pravo sjebo (mislim, i ostali su), ono bas grohno potpuno. Sve ladje potonule. Negan ludjak sa osmjehom. Hladni, proracunati, bezosjecajni, a na oko sasvim normalan.
Jesu li najavili jos sezona? Jesu. Tako da.....nasipa se materijal za novu trasu
Bezze je to neko kukanje, pogotovo onih kojima se vise ne gleda (a koji odustaju od druge sezone). Ne gledas nikako i vozdra.
Nisam ni ja gledao do sredine 6. sezone, onda zimus iz dosade pocnem i....pregledam sve prije nastavka
i sad ide redovno....pa cekamo na jesen dalje.
Rick se pravo sjebo (mislim, i ostali su), ono bas grohno potpuno. Sve ladje potonule. Negan ludjak sa osmjehom. Hladni, proracunati, bezosjecajni, a na oko sasvim normalan.
Jesu li najavili jos sezona? Jesu. Tako da.....nasipa se materijal za novu trasu
Bezze je to neko kukanje, pogotovo onih kojima se vise ne gleda (a koji odustaju od druge sezone). Ne gledas nikako i vozdra.
Nisam ni ja gledao do sredine 6. sezone, onda zimus iz dosade pocnem i....pregledam sve prije nastavka
- Baltazar_khan
#6417 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
meni ovaj negan isti mima karadžić
- Pandakonda
#6418 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Treba znati kad postavit cliffhanger a kad ne, ovo je bio JEDINI trenutak u seriji u kojem ga nikako nisi smio postavit. Ovako će se do oktobra izgubit taj čitav hype i vjerovatno će se do tad leak-ovat ko je dobio po glavi tako da neće bit neki šok efekt. Ubiti ljudi su znali da će neko fasovat samo se čekao taj šok ko će to ustvari bit.Tomahawk11 wrote:Pa nije losa epizoda. Sta sad, logicno da ce sezonu zavrsiti tako da visimo i cekamo pocetak 7. sezone![]()
Jesu li najavili jos sezona? Jesu. Tako da.....nasipa se materijal za novu trasu![]()
Nisam ni ja gledao do sredine 6. sezone, onda zimus iz dosade pocnem i....pregledam sve prije nastavkai sad ide redovno....pa cekamo na jesen dalje.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#6419 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Dok skontaju koga ce izbacitiPandakonda wrote:Treba znati kad postavit cliffhanger a kad ne, ovo je bio JEDINI trenutak u seriji u kojem ga nikako nisi smio postavit. Ovako će se do oktobra izgubit taj čitav hype i vjerovatno će se do tad leak-ovat ko je dobio po glavi tako da neće bit neki šok efekt. Ubiti ljudi su znali da će neko fasovat samo se čekao taj šok ko će to ustvari bit.Tomahawk11 wrote:Pa nije losa epizoda. Sta sad, logicno da ce sezonu zavrsiti tako da visimo i cekamo pocetak 7. sezone![]()
Jesu li najavili jos sezona? Jesu. Tako da.....nasipa se materijal za novu trasu![]()
Nisam ni ja gledao do sredine 6. sezone, onda zimus iz dosade pocnem i....pregledam sve prije nastavkai sad ide redovno....pa cekamo na jesen dalje.
Ma jasno, ali ocgledno da nisu znali na drugi nacin zavrsiti sezonu, ono u fazonu da su otkrili ko je fasovao, pa bi onda morali imati neku drugu zavrsnu radnju. Ovako imaju fore da se skontaju sta i kako postaviti. Negan trazi od Ricka da mu se povinuje i sve su prilike da nema druge nego pristane. No, koliko znamo Ricka, to moze biti samo prividna saglasnost. Dakle, ocekuje nas dosta akcije i vjerovatno jos jedna dobra sezona.
Ono, ok, eto sve i da zavrse u 7. sezoni Rick ubije Negana ili obrnuto, zavrsi se zombi apokalipsa ili neki drugi happy end...sta onda?!
Nesh moramo gledati
- Jack Be Nimble
#6420 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Meni se Negan svidja. Isti ko Downey Jr iz tropic thunder, samo sto je bijel. Sega lik. Samo sam cekao kada ce kazati "what do you mean you people".
Neki tvrde posto je rekao "champ" da je musko i pusto nije bilo kose u ocima nemoze biti Daryl. Vid je bio OK, sto znaci ko god je imao sljivu oko oka nije. Na kraju ostanu Michone, Aaron, Abraham i ona druga crnkinja.
Neki tvrde posto je rekao "champ" da je musko i pusto nije bilo kose u ocima nemoze biti Daryl. Vid je bio OK, sto znaci ko god je imao sljivu oko oka nije. Na kraju ostanu Michone, Aaron, Abraham i ona druga crnkinja.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#6421 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Tipujem na Abrahama....a nasi junaci nastavljaju da jasu
Ono, nije da Abraham nije dobrodosao u borbi protiv zla i korupcije
ali....neko mora....
Nesto ne kontam da je zensko u pitanju. Ok, Negan je lik bez skrupula, jasno, ali mislim da ce radije poslati poruku tako sto ce zatuci muskog clana.
Mada, najbezbolnije bi bilo Aaron, ali....to nije to.
Ono, nije da Abraham nije dobrodosao u borbi protiv zla i korupcije
Nesto ne kontam da je zensko u pitanju. Ok, Negan je lik bez skrupula, jasno, ali mislim da ce radije poslati poruku tako sto ce zatuci muskog clana.
Mada, najbezbolnije bi bilo Aaron, ali....to nije to.
- Pandakonda
#6422 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Abraham nije 100% jer je Kirkman već rekao da žali što ga je ubio u stripu i navodno ga u seriji planira koristit dalje u ratu protiv Negana. Glenn ili Daryl jedini mogu napravit ogroman šok, možda čak i Michonne mada sumnjam da će nju ubit jer dosta su ubijali Rickove ženske, red je da i on bude sretan malo 
- ExNihilo
#6423 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Kao veliki fan stripovskog Negana, razočaran sam viđenim. Možda je rano za reći, ali iz Jeffrey Dean Morgana mi uopće nije progovorio Negan.
Epizoda je kolosalna kurčina, a cliffhanger je upropastio najbolji trenutak koji priča ima. Sad sam siguran da će umrijeti nebitan lik ala Eugen ili Aaron.
Jebo ovo.
Epizoda je kolosalna kurčina, a cliffhanger je upropastio najbolji trenutak koji priča ima. Sad sam siguran da će umrijeti nebitan lik ala Eugen ili Aaron.
Jebo ovo.
- Pandakonda
-
__Phoenix__
#6425 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Negan nije maneken već sirovina, što se tiče završetka epizode, zar je tako teško pratiti kako Game of thrones završava svoje sezone, i mirna Bosna...