Nemoj kolega, pu, pu daleko bilo.scimitar19 wrote:http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... lMhPxw_jm0
sto mi nemamo ovakvog predsjednika
Sankcije, ubistva naucnika a mozda i bombardovanje..............................
Nemoj kolega, pu, pu daleko bilo.scimitar19 wrote:http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... lMhPxw_jm0
sto mi nemamo ovakvog predsjednika
neBodkin wrote:dakle ti mislis da ima neko jaci od njih trenutno?Klavikula wrote:Bodkin wrote:ja shvatam ideolosku naklonost ili nenaklonost ali reci da najjaca sila svijeta nesto ne moze u ovom trenutku je smijesno. jedno je sigurno, zbog naroda irana ( ne onih vojnih ili civilnih ili vjerskih glavonja) se nadam da ce se povuci. u suprotnom ce ameri jos jednom pokazati koliko ti sistemi egzoticnih jezika ne vrijede puno
Znas kako, najbolje u Svedskojscimitar19 wrote:AleksoMKD@
mozda ti se vise svidja nasa drzava u kojoj korupcija, lopovluk i nepravda cvjetaju gdje silovatelji i optuzeni za ubitstva slobodno hodaju!? je li mi ovdje govorimo o anarhiji ili vladavini zakona???
S. Arabija - vehabizam i finansijska elita sa W. Street-a (koja sa njima već decenijama paktira), su - rak-rana planete.AleksoMKD wrote: Ali sto se tice licnih sloboda, koliko i da su strogi ipak su svetlosnim godinama ispred Saudiske Arabije koja je za mene rak rana Arapskog sveta i koja ih koci u napretku.
Bas tako. I ako nekad odemo na drugu planetu i tamo ima razvijenog zivota u njihovom interesu je da su u oruzju barem jaki inace su najebali.Challenger__ wrote:S. Arabija - vehabizam i finansijska elita sa W. Street-a (koja sa njima već decenijama paktira), su - rak-rana planete.AleksoMKD wrote: Ali sto se tice licnih sloboda, koliko i da su strogi ipak su svetlosnim godinama ispred Saudiske Arabije koja je za mene rak rana Arapskog sveta i koja ih koci u napretku.
ne brinite nece , niko iz Evrope nece podrzati napad na Iran ( agresiju na Iran ) narod se ionako buni i divlja na ulici zbog krizegidora wrote:Ne bih da unosim nemir i paniku ali kako se stvari odvijaju izgleda da se samo čekaju da prođu američki izbori za predsjednika i mislim da će nakon toga početi "igranka" sa iranom.
Da bog da da griješim ali...
Fuj![]()
P.S.Neće ovo na dobro izaći
Amin !Gospodine Predsjedniče, prijatelji, drage kolege,
Stvaranje mira i trajne sigurnosti uz dostojan život za svih, to je velika povijesna misija, ali je ostvariva. Svemogući Bog nas nije ostavio same u ovoj misiji i rekao je kako će se to dogoditi. Jer ako se ne ostvari, biti će to u kontradikciji s njegovom mudrošću.
Svemogući Bog nam je obećao čovjeka koji je ljubazan, čovjeka koji voli ljude i voli apsolutnu pravdu, čovjeka koji je savršeno ljudsko biće i zove se Imam Al-Mahdi, čovjeka koji će doći u društvu Isusa (Isa a.s.) i pravednih. Koristeći sav potencijal svih muškaraca i žena iz svih nacija, ponavljam "svih muškaraca i žena iz svih nacija", on će odvesti ljudski rod prema ostvarenju ovih divnih i vječnih ideala.
Dolazak Konačnog Spasitelja označiti će novi početak, ponovno rađanje i uskrsnuće. Biti će to početak mira, trajne sigurnosti i pravog života.
Njegov dolazak će biti kraj izrabljivanju, nemoralnosti, siromaštvu, diskriminaciji i početak ljubavi, pravde i empatije. Doći će i uništiti neznanje, praznovjerje, predrasude i otvoriti vrata znanosti i znanju. Osnovati će svijet koji će biti pun puncat razboritosti. Donijeti će dobrotu, nadu, slobodu i poštovanje svim ljudima. Ljudi će osjetiti užitak bivanja čovjekom i užitak bivanja u društvu ljudi. Svu Ademovu djecu, bez obzira na boju kože, ponovno će spojiti nakon duge povijesti razdvojenosti i divizije u vječnoj sreći.
Dolazak Konačnog Spasitelja, Isa a.s. (Isusa) i Pravednih biti će vječno svjetlo budućnosti čovječanstva. To se neće postići ratom ili silom, već buđenjem i dobrotom. Njihov dolazak udahnuti će novi život u hladno i smrznuto tijelo ovoga svijeta. Blagosloviti će čovječanstvo sa proljećem koje će označiti kraj zime našeg neznanja, siromaštva i ratova, doći će sezona u procvatu. Već sada možemo osjetiti taj miris proljetnog povjetarca, proljeća koje upravo počinje i ne pripada nijednoj rasi, etničkoj skupini, narodu ili regiji, proljeće će uskoro stići u sve prostore Azije, Europe, Afrike i SAD-a.
On će biti proljeće za sve one koji tragaju za pravdom, slobodom i prate nebeske propovjednike. On će biti proljeće ljudskog roda i zelenilo za sva vremena. Zato spojimo ruke i napravimo prostora za njegov dolazak s empatijom, suradnjom, harmonijom i jedinstvom. Krenimo na marš prema spasenju za gladne duše ljudskog roda, kako bi okusili besmrtnu radost i ljepotu. Živjelo to proljeće, živjelo to proljeće i živjelo to proljeće!
Hvala Vam.
Novu parcelu???...Jel na zapadnoj obali...hrastov žižak wrote:I ja kažem: Živjelo to proljeće, živjelo to proljeće i živjelo to proljeće!
Dobio sam novu parcelu, pa se i ja radujem proljeću.
joe_black wrote:Novu parcelu???...Jel na zapadnoj obali...hrastov žižak wrote:I ja kažem: Živjelo to proljeće, živjelo to proljeće i živjelo to proljeće!
Dobio sam novu parcelu, pa se i ja radujem proljeću.![]()
![]()

desilo bi se to da bi Izrael, zajedno sa Iranom i vjerovatno jos par drzava regiona nesto sa lica zemlje.zemo_online wrote:sta bi se desilo da izrael ispali par atomskih na iran??
Klavikula wrote:desilo bi se to da bi Izrael, zajedno sa Iranom i vjerovatno jos par drzava regiona nesto sa lica zemlje.zemo_online wrote:sta bi se desilo da izrael ispali par atomskih na iran??
Iran ima dovoljno raketa da Izrael vrati u kameno dobazemo_online wrote:Klavikula wrote:desilo bi se to da bi Izrael, zajedno sa Iranom i vjerovatno jos par drzava regiona nesto sa lica zemlje.zemo_online wrote:sta bi se desilo da izrael ispali par atomskih na iran??
kako??
uz prave i pravilno pručene dove sve je mogućezemo_online wrote:koliko su te rakete precizne i razorne? kolika im je sansa da dodju do cilja a da ne budu oborene?