Hayat

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
sabina1
Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.

#6401 Re: Hayat

Post by sabina1 »

StupskaBitanga wrote:Hayat je kopirao sex i grad pa je ta serija zene s broja 13 zavrsila i na rtl2 u hr
Doduše tu seriju učinilo je gledljivo to sto su sjajna imena glumila od Nade DJ., Vedrane Seksan... Ali ovo da glume u seriji ZMBT zvijezde ne da ne obećava nego sluti da ce i Hana Hadziavdagic osvanuti ko glumica
Zar Hana nije reality glumica :D ?
StupskaBitanga

#6402 Re: Hayat

Post by StupskaBitanga »

ni ona ne zna šta je
daky585

#6403 Re: Hayat

Post by daky585 »

Je li još neko osim ove Rialde bio u ZMBT? Znam da je ona bila u dvije sezone.
bumerangss

#6404 Re: Hayat

Post by bumerangss »

Gledao sam studio4 i to je ... kriza... katastrofa... glupoooooo :run:
navedeni

#6405 Re: Hayat

Post by navedeni »

bumerangss wrote:Gledao sam studio4 i to je ... kriza... katastrofa... glupoooooo :run:
Hayat nema kad platiti dobar program od jahti, bmw-ova i sampanjaca
daky585

#6406 Re: Hayat

Post by daky585 »

vidim da su hayat.ba preuredili u informativni portal. na hayat music ide krol sa vijestima. a oni su bili mudri pa su iskoristili ZMBT stranicu na FB koja ima preko 100.000 lajkova i preimenovali je u hayat.ba pa je to sad FB stranica portala.
kupujmodomace

#6407 Re: Hayat

Post by kupujmodomace »

daky585 wrote:vidim da su hayat.ba preuredili u informativni portal. na hayat music ide krol sa vijestima. a oni su bili mudri pa su iskoristili ZMBT stranicu na FB koja ima preko 100.000 lajkova i preimenovali je u hayat.ba pa je to sad FB stranica portala.
moj mali rođak se danas nije odvajao od Hayatovaca, a i ja sam malo gledao s njim...
mogu reći da imaju odličnih crtanih i to ih oni sihronizuju što me iznenadilo...fkt odlično!

a hayat.ba sam primjetio i ja i vidim dosta reklamiraju novi portal a nisu im ni loše informacije...aplikacija pa portal...
čini mi se da nema komercijalne tv stanice u bih koja je ozbiljno shvatila nove medije kao oni...tako da bravo i za to od mene..
Jolpaz

#6408 Re: Hayat

Post by Jolpaz »

Glam Blam promocija papanluka i seljakluka...
Ofirnjaca od voditeljce vanna be treba from Gorazde a probila se :D
quarterback

#6409 Re: Hayat

Post by quarterback »

Jolpaz wrote:Glam Blam promocija papanluka i seljakluka...
Ofirnjaca od voditeljce vanna be treba from Gorazde a probila se :D
pa to je koncept te emisije jos od kako je onaj supcic vodio
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#6410 Re: Hayat

Post by _BataZiv_0809 »

Meni je najveca misterija Fikret :shock:
KUZNETSOV

#6411 Re: Hayat

Post by KUZNETSOV »

_BataZiv_0809 wrote:Meni je najveca misterija Fikret :shock:
i ja sam iz srebrenice, boli nas q :lol:
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#6412 Re: Hayat

Post by _BataZiv_0809 »

Ma ne fakat, sve okej, imam postovanje za licnu tragediju, nije to tema.

Nego kako liku, vrlo ogranicenog znanja i opste kulture, lose dikcije, dadose da vodi politicku emisiju? Tacno me stid bilo kad je Čedu Jovanovića intervjuisao :run:

Mislim, lik dobro izgleda, curice se evidentno lože na njega, daj mu ZMBT i nek intervjuiše Šerifa Konjevića, Ivanu Selakov i ostale perjanice Hayat produkcije.
daky585

#6413 Re: Hayat

Post by daky585 »

On je prije par godina vodio Glam Blam, ne znam otkud odjednom u poltičkim emisijama. :-)
MTV

#6414 Re: Hayat

Post by MTV »

daky585 wrote:On je prije par godina vodio Glam Blam, ne znam otkud odjednom u poltičkim emisijama. :-)
Kad mislis da nemoze gore tu je hayat da dokaze kako uvijek moze gore. :lol:
Jedine svijetle tacke su im Hayat Music, Hayatovci kao i Hayat HD al na njenu nema sta pametno da se vidi osim predobre slike.
It_is_a_Leclerc

#6415 Re: Hayat

Post by It_is_a_Leclerc »

_BataZiv_0809 wrote:Ma ne fakat, sve okej, imam postovanje za licnu tragediju, nije to tema.

Nego kako liku, vrlo ogranicenog znanja i opste kulture, lose dikcije, dadose da vodi politicku emisiju? Tacno me stid bilo kad je Čedu Jovanovića intervjuisao :run:

Mislim, lik dobro izgleda, curice se evidentno lože na njega, daj mu ZMBT i nek intervjuiše Šerifa Konjevića, Ivanu Selakov i ostale perjanice Hayat produkcije.
I još gore - ko mu reče da piše knjigu. Ja stvarno volim da čitam, ali ovo "remek djelo" nad kojim cmiha i šmrca sve od Ljubljane do patriotskog St. Louisa, nisam mogao dalje od 20-te stranice. Pa to su rečenice - da te bog sačuva. U najkraćem, nivo osnovnoškolskog sastava na temu - "Kako sam proveo ljetni raspust". Ok, momak je prošao to kroz šta je prošao. No, tragedija nikog ne čini piscem, niti mu daje pravo da svoje nesabrane, raštrkane i nesređene polu-proživljene, polu-prepričane doživljaje potura kao neku veliku umjetnost.

Ali eto. Curice i dijaspora poludjela za knjigom. K'o birvaktile za onim, uz poštovanje, govnetom od knjige Zlatana Ibrahimovića.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#6416 Re: Hayat

Post by _BataZiv_0809 »

It_is_a_Leclerc wrote:
I još gore - ko mu reče da piše knjigu. Ja stvarno volim da čitam, ali ovo "remek djelo" nad kojim cmiha i šmrca sve od Ljubljane do patriotskog St. Louisa, nisam mogao dalje od 20-te stranice. Pa to su rečenice - da te bog sačuva. U najkraćem, nivo osnovnoškolskog sastava na temu - "Kako sam proveo ljetni raspust". Ok, momak je prošao to kroz šta je prošao. No, tragedija nikog ne čini piscem, niti mu daje pravo da svoje nesabrane, raštrkane i nesređene polu-proživljene, polu-prepričane doživljaje potura kao neku veliku umjetnost.

Ali eto. Curice i dijaspora poludjela za knjigom. K'o birvaktile za onim, uz poštovanje, govnetom od knjige Zlatana Ibrahimovića.
Uz svo dužno poštovanje prema ličnoj tragediji, nisam osjetio potrebu ni da je dirnem u trafici, u kojoj svaki dan uzimam grickalice. Volim čitati, i čitam sve što mi padne pod ruku, ali sam sebi dopustio da budem površan i toj knjizi ne dam ni šansu.

U krajnoj liniji, Hayat je privatna televizija. Nisam primoran ni da ih gledam, ni da im plaćam pretplatu.

Ali stvarno liku sa onakvom dikcijom dati da bude voditelj i sa onako skromnim fondom riječi i malom općom kulturom dati da intervujuše Čedu Jovanovića je čista fula.
bumerangss

#6417 Re: Hayat

Post by bumerangss »

_BataZiv_0809 wrote:Ma ne fakat, sve okej, imam postovanje za licnu tragediju, nije to tema.

Koju emisiju vodi i kad se emituje da je pogledam?
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#6418 Re: Hayat

Post by _BataZiv_0809 »

bumerangss wrote: Koju emisiju vodi i kad se emituje da je pogledam?
Ne znam stvarno kako se zove.
sabina1
Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.

#6419 Re: Hayat

Post by sabina1 »

_BataZiv_0809 wrote:
Uz svo dužno poštovanje prema ličnoj tragediji, nisam osjetio potrebu ni da je dirnem u trafici, u kojoj svaki dan uzimam grickalice. Volim čitati, i čitam sve što mi padne pod ruku, ali sam sebi dopustio da budem površan i toj knjizi ne dam ni šansu.

U krajnoj liniji, Hayat je privatna televizija. Nisam primoran ni da ih gledam, ni da im plaćam pretplatu.

Ali stvarno liku sa onakvom dikcijom dati da bude voditelj i sa onako skromnim fondom riječi i malom općom kulturom dati da intervujuše Čedu Jovanovića je čista fula.
Hayat je nekada kucao na vrata i tražio pretplatu - dobrovoljnu :D
luckylaka

#6420 Re: Hayat

Post by luckylaka »

It_is_a_Leclerc wrote:

Koji bolestan post.Ne svidja ti se ne citas vozdra.Da si procitao ista do sada osim bukvara ovim se sigurno ne bih hvalio. :-)
karanana

#6421 Re: Hayat

Post by karanana »

otkad je vedo surkovic na hayatu?
da li jos uvijek vodi tekme i na areni?
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#6422 Re: Hayat

Post by _BataZiv_0809 »

karanana wrote:otkad je vedo surkovic na hayatu?
Je li to onaj zbunjeni kosonja?
karanana

#6423 Re: Hayat

Post by karanana »

_BataZiv_0809 wrote:
karanana wrote:otkad je vedo surkovic na hayatu?
Je li to onaj zbunjeni kosonja?
sa face-a sa repom.

meni je momak ok.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#6424 Re: Hayat

Post by _BataZiv_0809 »

karanana wrote: sa face-a sa repom.

meni je momak ok.
Bice da sam pomijesao.

EDIT: Nisam, ali meni se ucio zbunjenim.
karanana

#6425 Re: Hayat

Post by karanana »

s obzirom sta danas imamo od sportskih komentatora i reportera sa sportskih minuta informativnih programa tipa danielle i ove plave sa hayata sto je vodila sport ranije, vedo je ekspert i znalac.
Post Reply