Popust traje samo za vrijeme trajanja ugovora. To bi trebalo biti to.L00d wrote:Da li se iko raspitivao za ovu akciju 200% ? da li je neko potpisao ?
Super je ako je ovako..ali kao sto neko rece, imaju one zvjezdice kraj poziva prema mobilnim mrezama i internetu ... Lopovluk je neki k'o da gledam ...
BHTelecom All About
Moderator: Benq
-
Eborg
#6401 Re: BHTelecom All About
-
amelinoo
#6402 Re: BHTelecom All About
L00d wrote:pa restartuj modemamelinoo wrote:Molim za pomoć,
kako da uđem u postavke rutera da bih promijenio password.
Kombinacija admin-admin, ne može, probavao sam razne kombinacije koje sam našao na netu, ne može.
Također ne mogu da se logujem na njihovu stranicu sa svojim podacima.
Ovo je router zxv10w300.
Ili da nazovem 1422 da mi promijene password??
ima li neka bezbolnija varijanta, ako resetujem bojim se da neću moću sve uštimati.
neka čudna politika bh telecoma, garant promijene šifru da ne možeš prčkati po ruteru.
-
mentalist
#6403 Re: BHTelecom All About
Da pitam sta skidate glupo pitanjeEasyWay wrote:Evo kod mene za februar: 228152.05778 MB(flat4). Kao da smo se dogovorili koliki ćemo promet "nabiti"Bubalo1 wrote:Ona fair osnova .. koliko je to ?![]()
![]()
![]()
![]()
Nesto se zadevera .. nisam gledao dugo evo sad pogleda za prosli mjesec(februar) trljam oci ne mogu da vjerujem ... koja sam ja budala
Morao sam na google traziti convert mb to gb da vidim je'l do mene il je fakat ovako
![]()
Ukupno 227156.2131 MB
Ja nesto imao od prije i ovo sto sam za protekla dva mjeseca skinuo i skoro full hdd od 600
Zao mi brisati a ima dobrih stvari jos za skinuti
- Manic Psycho
#6404 Re: BHTelecom All About
kupis externi HDD od 2 terabajta i rijesen problem 
-
Mustang1
#6406 Re: BHTelecom All About
A dobro sad ..Ovo je bilo extremno posto je stigao novi komp pa sam skidao igrice nove sve i to sve ...a i youtube mi je non stop upaljenmentalist wrote:Da pitam sta skidate glupo pitanjeEasyWay wrote:Evo kod mene za februar: 228152.05778 MB(flat4). Kao da smo se dogovorili koliki ćemo promet "nabiti"Bubalo1 wrote:Ona fair osnova .. koliko je to ?![]()
![]()
![]()
![]()
Nesto se zadevera .. nisam gledao dugo evo sad pogleda za prosli mjesec(februar) trljam oci ne mogu da vjerujem ... koja sam ja budala
Morao sam na google traziti convert mb to gb da vidim je'l do mene il je fakat ovako
![]()
Ukupno 227156.2131 MBali me interesuje sta radite kad popunite kapacitete
Ja nesto imao od prije i ovo sto sam za protekla dva mjeseca skinuo i skoro full hdd od 600
Zao mi brisati a ima dobrih stvari jos za skinuti
-
mentalist
#6407 Re: BHTelecom All About
plitak dzep, a rebalans budzeta ne dolazi u obzirManic Psycho wrote:kupis externi HDD od 2 terabajta i rijesen problem
@Bubalo znam kako ti je
- Manic Psycho
#6408 Re: BHTelecom All About
kupis dual layer dvd-a i przis. nije ti valjda i za to plitak dzep. ako jeste onda brate brisi sve pa snimaj ponovomentalist wrote:plitak dzep, a rebalans budzeta ne dolazi u obzirManic Psycho wrote:kupis externi HDD od 2 terabajta i rijesen problem
@Bubalo znam kako ti je
-
mentalist
#6409 Re: BHTelecom All About
Neces vjerovati da imam oko 100 dvd cd-ova, a od toga 50% ne moze da ocita. Sve snimljeni prije 3-4 godManic Psycho wrote:kupis dual layer dvd-a i przis. nije ti valjda i za to plitak dzep. ako jeste onda brate brisi sve pa snimaj ponovomentalist wrote:plitak dzep, a rebalans budzeta ne dolazi u obzirManic Psycho wrote:kupis externi HDD od 2 terabajta i rijesen problem
@Bubalo znam kako ti je
Ima ih koji su lose kvalitete, ali ima ih i kvalitetnih koji su bez ikakvog ostecenja i nece da ih ocitava
-
e.peace
#6410 Re: BHTelecom All About
User je:admin a pass: vr10vr10tajn1pa55amelinoo wrote:Molim za pomoć,
Kombinacija admin-admin, ne može, probavao sam razne kombinacije koje sam našao na netu, ne može.
Ovo je router zxv10w300.
-
marokanac
#6411 Re: BHTelecom All About
[URL=http://www.speedtest.net][img]http ... .png[/img][/url]
Paket moja tv net lokacija Gračanica. Moglo bi i bolje, zar ne
Paket moja tv net lokacija Gračanica. Moglo bi i bolje, zar ne
-
amelinoo
#6412 Re: BHTelecom All About
nemeRe ni toe.peace wrote:User je:admin a pass: vr10vr10tajn1pa55amelinoo wrote:Molim za pomoć,
Ovo je router zxv10w300.
- tazmaniaBAN4
#6413 Re: BHTelecom All About
pitanje jedno
kako cu na adsl-u nastimati da se prilikom paljenja racunara automatski konektuje na internet ,znaci da ne idem na onu ikonu da se konektujem
os je XP?
- Manic Psycho
#6414 Re: BHTelecom All About
ima li ikakve jebene logike da govna naplacuju 60KM prikljucne takse za internet jer sam zelio da ga prikljucim na svoje ime. imam telefon kuci na ocevo ime a htio sam internet na svoje da prikljucim medjutim teta na salteru mi rece da ce me opaliti sa 60 jebenih KM. prije 5 godina kad sam prikljucivao adsl, prijavio preko neta bez ikakvih problema na svoje ime i danas mi kaze ona na salteru nikad se nije moglo prikljuciti na drugo ime. jedino ako je akcija za 1KM onda se valjda moze. pa kakvi glupi ljudi rade u tom telecomu
-
iceman2010
#6415 Re: BHTelecom All About
Manic Psycho wrote:ima li ikakve jebene logike da govna naplacuju 60KM prikljucne takse za internet jer sam zelio da ga prikljucim na svoje ime. imam telefon kuci na ocevo ime a htio sam internet na svoje da prikljucim medjutim teta na salteru mi rece da ce me opaliti sa 60 jebenih KM. prije 5 godina kad sam prikljucivao adsl, prijavio preko neta bez ikakvih problema na svoje ime i danas mi kaze ona na salteru nikad se nije moglo prikljuciti na drugo ime. jedino ako je akcija za 1KM onda se valjda moze. pa kakvi glupi ljudi rade u tom telecomu
Koliko ja znam moze, samo ti treba saglasnost vlasnika prikljucka, dakle oca.
- Manic Psycho
#6416 Re: BHTelecom All About
ma moze i od kuce da se nazove pa da se trazi prikljucak. mogu i ja nazvati i predstaviti se da sam otac. al kaze ona na salteru, ne moze, mi cemo to provjeriti. koji cete qrc provjeriti. oni kao mogo da znaju ko je s druge strane telefona. jbt komplikuju jednu tako jednostavnu proceduru. zato su sranje od preduzeca. i zato sam ih odjavio prije tri godine sto su mi isli na qrc al jbg kad je konkurencija sranje pa ti ne preostaje nista drugoiceman2010 wrote:Manic Psycho wrote:ima li ikakve jebene logike da govna naplacuju 60KM prikljucne takse za internet jer sam zelio da ga prikljucim na svoje ime. imam telefon kuci na ocevo ime a htio sam internet na svoje da prikljucim medjutim teta na salteru mi rece da ce me opaliti sa 60 jebenih KM. prije 5 godina kad sam prikljucivao adsl, prijavio preko neta bez ikakvih problema na svoje ime i danas mi kaze ona na salteru nikad se nije moglo prikljuciti na drugo ime. jedino ako je akcija za 1KM onda se valjda moze. pa kakvi glupi ljudi rade u tom telecomu
- arnes_king
#6417 Re: BHTelecom All About
Manic Psycho wrote:ma moze i od kuce da se nazove pa da se trazi prikljucak. mogu i ja nazvati i predstaviti se da sam otac. al kaze ona na salteru, ne moze, mi cemo to provjeriti. koji cete qrc provjeriti. oni kao mogo da znaju ko je s druge strane telefona. jbt komplikuju jednu tako jednostavnu proceduru. zato su sranje od preduzeca. i zato sam ih odjavio prije tri godine sto su mi isli na qrc al jbg kad je konkurencija sranje pa ti ne preostaje nista drugoiceman2010 wrote:Manic Psycho wrote:ima li ikakve jebene logike da govna naplacuju 60KM prikljucne takse za internet jer sam zelio da ga prikljucim na svoje ime. imam telefon kuci na ocevo ime a htio sam internet na svoje da prikljucim medjutim teta na salteru mi rece da ce me opaliti sa 60 jebenih KM. prije 5 godina kad sam prikljucivao adsl, prijavio preko neta bez ikakvih problema na svoje ime i danas mi kaze ona na salteru nikad se nije moglo prikljuciti na drugo ime. jedino ako je akcija za 1KM onda se valjda moze. pa kakvi glupi ljudi rade u tom telecomu
Bas im je nigdje veze ta politika, a ja sam uzeo od starog licnu i nazvao, predstavio se kao on i sve normala xD
- Manic Psycho
#6418 Re: BHTelecom All About
tako je najbolje 
-
iceman2010
#6419 Re: BHTelecom All About
I ja sam uzeo na ocevo ime. Uzeo od njega licnu, nazvao, predstavio se kao on..... Pa za moju TV moze i preko interneta da se prijavi. Znaci nidje veze to sto ti je ta rekla. Mora da je tek pocela raditi. Provjeriti ti to jos jednom jer skoro 100% sam siguran da mozes uzeti na svoje ime po postojecem prikljucku uz ocevu saglasnost. Ne moze ti naplatiti prikljucak koji vec postoji osim da ti prikljuci na potpuno novu paricu. Ta sto ti je to rekla je ili glupa i nema pojma ili je tek pocela raditi na tom radnom mjestu.arnes_king wrote:Manic Psycho wrote:ma moze i od kuce da se nazove pa da se trazi prikljucak. mogu i ja nazvati i predstaviti se da sam otac. al kaze ona na salteru, ne moze, mi cemo to provjeriti. koji cete qrc provjeriti. oni kao mogo da znaju ko je s druge strane telefona. jbt komplikuju jednu tako jednostavnu proceduru. zato su sranje od preduzeca. i zato sam ih odjavio prije tri godine sto su mi isli na qrc al jbg kad je konkurencija sranje pa ti ne preostaje nista drugoiceman2010 wrote:
Bas im je nigdje veze ta politika, a ja sam uzeo od starog licnu i nazvao, predstavio se kao on i sve normala xD
- neo7
#6420 Re: BHTelecom All About
Stavis konekciju u startip programe, to se nalazi ja mislim start, all programs startup, u taj folder znaci ubacis konekciju (ikonu onu XD) i u opcijama konekcije (desni klik na konekciju pa na properties) nastimas da ne trazi user name, da ne prikazuje konekotvanje i to je to.tazmaniaBAN4 wrote:pitanje jednokako cu na adsl-u nastimati da se prilikom paljenja racunara automatski konektuje na internet ,znaci da ne idem na onu ikonu da se konektujem
os je XP?
Prost nacin a ucinkovit.
- Manic Psycho
#6421 Re: BHTelecom All About
ne znam, fakat sam se iznervirao sa ovakvim glupostima sto mi je rekla. nazvacu ih sutra, samo da mi se ona ne javiiceman2010 wrote: I ja sam uzeo na ocevo ime. Uzeo od njega licnu, nazvao, predstavio se kao on..... Pa za moju TV moze i preko interneta da se prijavi. Znaci nidje veze to sto ti je ta rekla. Mora da je tek pocela raditi. Provjeriti ti to jos jednom jer skoro 100% sam siguran da mozes uzeti na svoje ime po postojecem prikljucku uz ocevu saglasnost. Ne moze ti naplatiti prikljucak koji vec postoji osim da ti prikljuci na potpuno novu paricu. Ta sto ti je to rekla je ili glupa i nema pojma ili je tek pocela raditi na tom radnom mjestu.
- ala7
#6422 Re: BHTelecom All About

Rai Uno u ponudi mojaTV.
I za " 'talijane " nesto.
-
e.peace
#6423 Re: BHTelecom All About
Imal šta za Sejdić-Finciala7 wrote:
Rai Uno u ponudi mojaTV.
- mousstapha
#6424 Re: BHTelecom All About
Nisu svjesni da im ovakvi potezi samo mogu otjerati i one koji se dvoume.ala7 wrote:
Rai Uno u ponudi mojaTV.
-
iceman2010
#6425 Re: BHTelecom All About
Ne vidim kako dodavanje novog kanala, pa da je makar i nekadasnji studio 99 moze biti potez koji tjera one koji se dvoume.mousstapha wrote:Nisu svjesni da im ovakvi potezi samo mogu otjerati i one koji se dvoume.ala7 wrote:
Rai Uno u ponudi mojaTV.