Dres reprezentacije BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply

Koja marka za novi BH dress????

Poll ended at 31/07/2009 23:13

Umbro
17
9%
Le qoc sportif
17
9%
Hummel
4
2%
Nike
46
24%
Adidas
59
30%
Puma
26
13%
Kappa
12
6%
Lotto
2
1%
Legea
6
3%
Reebok
5
3%

Total votes: 194

lijek-za-sve

#6401 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by lijek-za-sve »

prije nego sta napises prvo dobro razmisli...
ugovor nije potpisan prije dan dva pa da se nije imalo vremena nego nekad prije dva mjeseca
isto tako ni dizajn dresova nije uradjen prosle sedmice nego nekad davno tako da se imalo vremena da sve bude spremno ako ne za juce kad je bila nedelja onda barem danas....i to ne svuda u svijetu vec barem u glavnom gradu reprezentacije BIH .....i opet ponavljam da bi sve razumio da je neka lijeva marka a ne adidas....neznam za druge ali ja vec danas zelim da imam dres moje jedine reprezentacije...
dakine

#6402 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by dakine »

I ja bih isto prijatelju volio da se jos juce bilo kupiti, al kad je kod nas nesto bilo na vrijeme i kako treba. Jednostavno se ne treba ni nadati :)
IcedMFEarth

#6403 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by IcedMFEarth »

Ima li na arizoni ? :D
dakine

#6404 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by dakine »

IcedMFEarth wrote:Ima li na arizoni ? :D
Ima vec 3 mjeseca, adidas prvo tamo pustio probne, da vidi kakva ce prodaja biti :D
zlajapravaraja

#6405 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by zlajapravaraja »

Dakle, nasi su stariji model, nekakav adizero model, dok ce Argentina i Nigerija pak imati najnoviji, zvani climacool. Adizero mi zvuci kao nesto sto zraci "zero", u ovom slucaju toplutu...dok climacool zvuci kao da ce Argentinci i Nigerijci laditi muda u svojim dresovima :-?

Jebes me ako nam ovo nisu namjerno podvalili nebil' nas zajebali i/ili oslabili :-)

jedan_drugi_sportski_portal.ba/bh_fudbal/plavi-dres-zastupljeniji-od-bijelog-kostaju-90-dolara/132577
Rob_Atl

#6406 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by Rob_Atl »

meni nije jasno kako neke ove stranice vec imaju dresove za prodaju, a adidas.com nema :roll:
Crvena Tifoza

#6407 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by Crvena Tifoza »

Rob_Atl wrote:meni nije jasno kako neke ove stranice vec imaju dresove za prodaju, a adidas.com nema :roll:
Prave i lijepe grbove kako im odgovara. Do sad sam na raji vidio razne znakove na ovim adidasovim dresovima. Nekima kad kažeš da je stari grb nazivaju te budalom. :D

Sent from my iPhone using Tapatalk
Herr Flick

#6408 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by Herr Flick »

Identičan :D Dres od Ipswicha :)

Image
KulinBan80

#6409 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by KulinBan80 »

Naredne sezone Marseille nosi istu Qurac samo drugo pakovanje :))

Image

Genericnu opremu mozete naci na ovoj stranici tj Dresove bez Grab za 40 Eura

Plave i razne boje istog dizajna :)
http://www.soccergarage.com/adidas-Cond ... 49647.html
http://www.prodirectsoccer.com/Products ... 75962.aspx

Ako vam mozda treba trenerka
http://www.3qsports.co.uk/Adidas-Tracks ... ation-Suit

Linija se zove Adidas Condivo :))
Herr Flick

#6410 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by Herr Flick »

U kojim nastupamo protiv Meksika,bjelim ili plavim??
reuf13

#6411 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by reuf13 »

Gdje se moze kupiti dres u Sarajevu ?
BarbaDue

#6412 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by BarbaDue »

samo da kažem da mi je drago što sam na samom početku glasao pa sam među onih 30% :D

ćim otkvitam neke prioritetnije stvari dres obavezno kupujem :bih:
xxfmanxx

#6413 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by xxfmanxx »

KvaziExpert wrote:
zlajapravaraja wrote:Dakle, nasi su stariji model, nekakav adizero model, dok ce Argentina i Nigerija pak imati najnoviji, zvani climacool. Adizero mi zvuci kao nesto sto zraci "zero", u ovom slucaju toplutu...dok climacool zvuci kao da ce Argentinci i Nigerijci laditi muda u svojim dresovima :-?

Jebes me ako nam ovo nisu namjerno podvalili nebil' nas zajebali i/ili oslabili :-)

jedan_drugi_sportski_portal.ba/bh_fudbal/plavi-dres-zastupljeniji-od-bijelog-kostaju-90-dolara/132577
Nas jedan (mescini home, a ako ne, onda away :D ) je adizero, a drugi je pak climacool. Tako kaze adidas

Edit:

The home kit incorporates adizero technology which provides added ventilation to the players, helping them stay dry during the 90 minutes of the match and truly acting like a second skin. The away jersey is equipped with climacool, which ensures proper ventilation and will help to keep players cool even during heat in Brazil.

Sent from my GT-I9505G using Tapatalk
jbg pa zar nam nisu mogli dat istu vrstu dresa i za home i za away. nek je i proslogodisnji al makar bi bio isti :-D
DaysleepeR

#6414 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by DaysleepeR »

sumnjam da nam je iko išta davao već je veća vjerovatnoća da su naši otvorili katalog onoga što se može imati do svjetskog u količinama koje nam trebaju (to svi zaboravljaju) i odabrao home i away.
Nirka

#6416 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by Nirka »

lijek-za-sve wrote:prije nego sta napises prvo dobro razmisli...
ugovor nije potpisan prije dan dva pa da se nije imalo vremena nego nekad prije dva mjeseca
isto tako ni dizajn dresova nije uradjen prosle sedmice nego nekad davno tako da se imalo vremena da sve bude spremno ako ne za juce kad je bila nedelja onda barem danas....i to ne svuda u svijetu vec barem u glavnom gradu reprezentacije BIH .....i opet ponavljam da bi sve razumio da je neka lijeva marka a ne adidas....neznam za druge ali ja vec danas zelim da imam dres moje jedine reprezentacije...
Ja danas posaljem mail SportLifeu, Primasportu itd.. ovim nasim zastupnicima Adidasa da vidim ima li dres, i hoce li ga biti. Kazu ljudi nema, i ne vjeruju da ce ga ubrzo moci nabaviti, jer je ugovor potpisan na "brzinu", nisu stigli da naruce itd - a i svakako misle da ce se dres moci naruciti samo direktno od nogometnog saveza. I tako ja odem na stranicu nogometnog saveza na zvanicni bh fan shop, kad tamo naravno dres Legea....http://bhfanshop.ba/
Razlog sto smo cekali tako dugo na adidas dres je zbog ugovora do 31.05. bla bla... ne smiju adidas predstavljati dok ne istekne ugovor s legeom.. pa kako stoje Legeini dresovi a zvanicno smo s Adidasom.. ma samo kod nas.. Uglavnom pisala sam i njima da vidim kad i gdje cemo u Sarajevu moci kupiti dres.. mada ne nadam se odgovoru... :bih:
kreco hakija

#6417 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by kreco hakija »

noiserr wrote:Za ove u ameriki, ja sam narucio pa cemo vidjeti: http://www.worldsoccershop.com/shop-by- ... -team.html
sam da vam kažem da ovi ne mogu pintat imena naših igrača u orginalu (sa kvakicama).
javite ko može ako iko zna...
Edin H.

#6418 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by Edin H. »

Nirka wrote: Ja danas posaljem mail SportLifeu, Primasportu itd.. ovim nasim zastupnicima Adidasa da vidim ima li dres, i hoce li ga biti. Kazu ljudi nema, i ne vjeruju da ce ga ubrzo moci nabaviti, jer je ugovor potpisan na "brzinu", nisu stigli da naruce itd - a i svakako misle da ce se dres moci naruciti samo direktno od nogometnog saveza. I tako ja odem na stranicu nogometnog saveza na zvanicni bh fan shop, kad tamo naravno dres Legea....http://bhfanshop.ba/
Razlog sto smo cekali tako dugo na adidas dres je zbog ugovora do 31.05. bla bla... ne smiju adidas predstavljati dok ne istekne ugovor s legeom.. pa kako stoje Legeini dresovi a zvanicno smo s Adidasom.. ma samo kod nas.. Uglavnom pisala sam i njima da vidim kad i gdje cemo u Sarajevu moci kupiti dres.. mada ne nadam se odgovoru... :bih:

:lol: :lol: :lol:

Savez nam je svarno poslovan :D

Nisu cak ni cijene Legea dresova smanjili.
faraon_s_krilima

#6419 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by faraon_s_krilima »

zlajapravaraja wrote:Dakle, nasi su stariji model, nekakav adizero model, dok ce Argentina i Nigerija pak imati najnoviji, zvani climacool. Adizero mi zvuci kao nesto sto zraci "zero", u ovom slucaju toplutu...dok climacool zvuci kao da ce Argentinci i Nigerijci laditi muda u svojim dresovima :-?

The home kit incorporates adizero technology which provides added ventilation to the players, helping them stay dry during the 90 minutes of the match and truly acting like a second skin. The away jersey is equipped with climacool, which ensures proper ventilation and will help to keep players cool even during heat in Brazil.

http://news.adidas.com/GLOBAL/Latest-Ne ... 18212a81ba
IcedMFEarth

#6420 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by IcedMFEarth »

Edin Džeko, stated, "It is so important that at our first ever tournament, we have a kit that can truly inspire us. Through its bold design, this fully encapsulates the passion and commitment behind the people of our nation. I hope we can deliver this summer and make them proud."

:lol: :lol:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#6421 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by Velkoski »

Zamisli kako je meni bilo prevest' tu izjavu. :( :lol:
Šveđanin

#6422 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by Šveđanin »

Image
Herr Flick

#6423 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by Herr Flick »

Hoće li biti ovih majica u prodaji??
plagijator1975

#6424 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by plagijator1975 »

Hoće u decembru ;)

⭐⭐ Nexus⁴ ⭐⭐
Astrix

#6425 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by Astrix »

Pa i climacool nije nesto potpuno novo, ja imam obicni adidas dres climacool ima blizu 10 godina kako sam ga dobio tako da to nije nista novo... ali da je kvalitetan to je malo reci.
Post Reply