relativno84 wrote:salvatore paradise wrote:Ja volim i pratim NBA mnogo, mnogo ranije nego sto je Mirza uopce uspio u Europi. Tako da se ne obazirem mnogo na novopecene "ljubitelje"..
Dovoljno je ovo reci i svi ce znati da si skoro pa strucnjak za nba tako da nema smisla polemisati
Ima dosta ovdje forumasa koji nba gledaju vise od decenije tako da nisi jedini, ali ti to jedini potenciras vrlo cesto, neki forumasi ( hrastov žižak, jasko_ba, Mr. Brightside, kakavdanakneiskustvu, Layne, Artest, House, itd

) dok citam njihove postove izgledaju kao da stvarno to gledaju malo strucnijim ocima od nas obicnih smrtnika koji samo uzivamo u dobroj kosarci, ali ti nisi jedan on njih

Pa odmah se moze vidjeti ko zna ponesto o najljepsoj igri na svijetu a ko istu "prati" od kako Mirza igra tamo. Mislim vise od pola ovih komentara je presmijesno, kad bih iskreno odgovarao na svaki morao bih isprosipati mnogo raje. Ali ja samo zelim da diskutujem i dam svoje glediste (sto je i poanta foruma, jelte?), bez da svaki dan dobijem komentar, dva, pet koji se ticu mene a ne teme. Ne gledam ja strucnijim ocima, samo realnijim... Nisam NBA trener jbt
Problem je jedino u tome, sto vi mene vrijedjate iz dana u dan, samo iz razloga sto imam drugacije misljenje. Ono ne mora biti po defaultu tacno, mnogo puta i nije... Medjutim odlicno prikazuje kulturu komunikacije koja u biti i ne postoji. Slazi se sa istomisljenicima, pljuj neistomisljenike. Jednoumlje u punom sjaju...
Ali davno je Krleza rekao, u krdu je toplo, ali smrdi brate... smrdi