Renta wrote:Da neke razlike...da se nasmiješ.
U srbiji su četnici rehabilitirani, sam predsjednik im je četnički vojvoda. U hrvatskoj ultradesne ili ustaške stranke ne postoje a desne stranke dobivaju 1-2 % glasova na izborima.
I onda ovaj hrvatomrzac leclerc plaši malu djecu sa maljem, logorima i klanjem. Hahaha...da ne povjeruješ majko mila....koji mentalni sklop... Buahahaha dođite nam u hrvatsku jedemo malu djecu a i onu stariju...hahahaha..
Od svih ustaša u hrvata u stanju ste usnimiti dvije tri pijane balavice sa U na kapi na koncertu Tompsona..hahaha smijurija.. Al bi voljeli neki jelda da crnokošuljaši paradiraju hrvatskom, tako bi im to lijepo sjelo za svoje objede... Mržnja nekima izlazi na uši koliko su je puni. Kompleksi, jal i zavidnost što drugo, to je jedino onjašnjenje....s obzirom u kakvom rasulu vam se nalazi BiH...a sve šovinista do šoviniste svih triju boja...a Vi ih tražite preko plota kod susjeda.
Leclerc, ti koji pišeš nebuloze zadojen mržnjom, više ima vehabija u tvojoj ulici nego što ima ustaša u cijeloj hrvatskoj... pa ti i dalje traži iver u tuđoj kući a ne vidiš panj u svojoj!
Vidiš... Ti na svaku opravdanu, logičnu i k'o stijena stamenu argumentaciju da se Hrvatska suočava sa usponom fašizma, odgovaraš - "BIH je u rasulu", "I vi ste fašisti", "Vidi vehabije", a sve to uklopiš u naopake rečenice iz kojih kulja neki bijes, nepovezana mržnja. Uistinu mi nisi jasan.
Ja sam svoj stav o vehabijama pisao na ovom forumu, pa su me nazvali islamofobom, islamomrscem. Istovremeno, na ovoj temi se više raspravlja o meni kao o navednom "hrvatomrscu", nego o bilo čemu drugome, dok čim progovorim o Srbiji, okarakterizira me se kao nekom bošnjačkog nacionalistu. To malo više govori o vama nego o meni.
I dalje tvrdim, ma koliko se to vama ne sviđalo, pozdrav "Za dom spremni" je fašistički pozdrav, uz koji su stotine hiljada ubijene. I hrvatski ga građani uzvikivaju u uspomenu na to, a ne jer su ljubitelji ranog hrvatskog idealizma.