Desavanja u Hrvatskoj

Post Reply
It_is_a_Leclerc

#6401 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by It_is_a_Leclerc »

Rudi33 wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:
Rudi33 wrote:vidim još uvijek tema o genocidnosti u Hrvata, jbovas komšije mene bi bilo strah da sam na vašem mjestu :D
Ne postoje genocidni narodi. Postoje samo genocidni projekte. Hrvatska nije genocidni projekt.

Next !
Ne može ni pozdrav biti genocidni projekt, pogotovo onaj koji poziva na ljubav a ne na rat. Ili možda više voliš ono "smrt fašizmu"?
Može. "Seig Heil" = Za dom spremni.

I da !

Smrt fašizmu i fašistima ! Ne zatrebao nam opet, no kako sve stvari odvijaju ;)
JThomas

#6402 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by JThomas »

realnost je da hrvatska ipak osim crnokošuljaša ima i ljevicu, kakvu - takvu. a mi i srbija nemamo.

i joe šimunić jeste kažnjen i od HNS, kako - tako, a svi mediji su bili gotovo ujedinjeni u osudi njegovog čina. on je udaren po džepu, pa makar i siću za njega, a u srbiji je od državnih para napravljen mega TV projekat rehabilitacije četnika. tako da neke razlike ipak ima...
Rudi33

#6403 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Rudi33 »

Ćiro Blažević: Kaznu Šimuniću natovarili su domaći špijuni koji kompromitiraju povijest

- Ne mogu se složiti s tim patriotima, pod navodnicima kažem patriotima, koji tvrde da je Josip Šimunić zaslužio kaznu. Ogorčen sam jer je Fifa tako rigorozno reagirala - rekao je Ćiro.

Prema Ćirinom mišljenju kaznu Šimuniću natovarili su domaći špijuni koji kompromitiraju povijest.

- To uopće nije ustaški pozdrav. Ustaški pozdrav je "za dom i poglavnika". Jadnom Šimuniću to su na leđa natovarili domaći špijuni koji kompromitiraju povijest. On je to izgovorio u jednom zanosu nakon velike pobjede, a to je napravio zajedno s publikom. Pa kaznite onda i sve navijače ako možete! – zaključio je Ćiro.

:thumbup:
Renta

#6404 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Renta »

Da neke razlike...da se nasmiješ.
U srbiji su četnici rehabilitirani, sam predsjednik im je četnički vojvoda. U hrvatskoj ultradesne ili ustaške stranke ne postoje a desne stranke dobivaju 1-2 % glasova na izborima.
I onda ovaj hrvatomrzac leclerc plaši malu djecu sa maljem, logorima i klanjem. Hahaha...da ne povjeruješ majko mila....koji mentalni sklop... Buahahaha dođite nam u hrvatsku jedemo malu djecu a i onu stariju...hahahaha..

Od svih ustaša u hrvata u stanju ste usnimiti dvije tri pijane balavice sa U na kapi na koncertu Tompsona..hahaha smijurija.. Al bi voljeli neki jelda da crnokošuljaši paradiraju hrvatskom, tako bi im to lijepo sjelo za svoje objede... Mržnja nekima izlazi na uši koliko su je puni. Kompleksi, jal i zavidnost što drugo, to je jedino onjašnjenje....s obzirom u kakvom rasulu vam se nalazi BiH...a sve šovinista do šoviniste svih triju boja...a Vi ih tražite preko plota kod susjeda..apsurd.

Leclerc, ti koji pišeš nebuloze zadojen mržnjom, više ima vehabija u tvojoj ulici nego što ima ustaša u cijeloj hrvatskoj... pa ti i dalje traži iver u tuđoj kući a ne vidiš panj u svojoj!
It_is_a_Leclerc

#6405 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Renta wrote:Da neke razlike...da se nasmiješ.
U srbiji su četnici rehabilitirani, sam predsjednik im je četnički vojvoda. U hrvatskoj ultradesne ili ustaške stranke ne postoje a desne stranke dobivaju 1-2 % glasova na izborima.
I onda ovaj hrvatomrzac leclerc plaši malu djecu sa maljem, logorima i klanjem. Hahaha...da ne povjeruješ majko mila....koji mentalni sklop... Buahahaha dođite nam u hrvatsku jedemo malu djecu a i onu stariju...hahahaha..

Od svih ustaša u hrvata u stanju ste usnimiti dvije tri pijane balavice sa U na kapi na koncertu Tompsona..hahaha smijurija.. Al bi voljeli neki jelda da crnokošuljaši paradiraju hrvatskom, tako bi im to lijepo sjelo za svoje objede... Mržnja nekima izlazi na uši koliko su je puni. Kompleksi, jal i zavidnost što drugo, to je jedino onjašnjenje....s obzirom u kakvom rasulu vam se nalazi BiH...a sve šovinista do šoviniste svih triju boja...a Vi ih tražite preko plota kod susjeda.

Leclerc, ti koji pišeš nebuloze zadojen mržnjom, više ima vehabija u tvojoj ulici nego što ima ustaša u cijeloj hrvatskoj... pa ti i dalje traži iver u tuđoj kući a ne vidiš panj u svojoj!
Vidiš... Ti na svaku opravdanu, logičnu i k'o stijena stamenu argumentaciju da se Hrvatska suočava sa usponom fašizma, odgovaraš - "BIH je u rasulu", "I vi ste fašisti", "Vidi vehabije", a sve to uklopiš u naopake rečenice iz kojih kulja neki bijes, nepovezana mržnja. Uistinu mi nisi jasan.

Ja sam svoj stav o vehabijama pisao na ovom forumu, pa su me nazvali islamofobom, islamomrscem. Istovremeno, na ovoj temi se više raspravlja o meni kao o navednom "hrvatomrscu", nego o bilo čemu drugome, dok čim progovorim o Srbiji, okarakterizira me se kao nekom bošnjačkog nacionalistu. To malo više govori o vama nego o meni.

I dalje tvrdim, ma koliko se to vama ne sviđalo, pozdrav "Za dom spremni" je fašistički pozdrav, uz koji su stotine hiljada ubijene. I hrvatski ga građani uzvikivaju u uspomenu na to, a ne jer su ljubitelji ranog hrvatskog idealizma.
Bodkin

#6406 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Bodkin »

znaci za dom spremni je pozdrav pun ljubavi a? jebeno :D
Renta

#6407 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Renta »

A jel, ti znaš što su "građani hrvatske" imali na umu kad su klicali za dom spremni poslije velike sportske pobjede izborene nakon velike muke i razočaranja igrama nogometne reprezentacije i konačnim plasmanom na SP u Brazilu?!? Sad si postao i vidovit...hahaha..

Pa naravno, u tom velikom sportskom uspjehu i proslavi sa svojim nogometašima SIGURNO su imali na umu ubijanje nejači, klanje, vađenje očiju djeci etničkih manjina i udaranje maljem po lubanjama.... Kad ti leclerc to kažeš i FIFA ima da ti veruje BRE!
Bodkin

#6408 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Bodkin »

i FIFA se namjerila za nevinog joe-a koji je samo gradjanin svijeta i izjavljuje ljubav :lol: sieg heil! ich liebe deutschland. nema fasizma tu :lol:
It_is_a_Leclerc

#6409 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Evo sam i Srbin postao :lol:

Ne, izvini... Gledatelji turbozanimljive utakmice Hrvatska-Island su, shvativši da se plasirali na Mundijal, osjetili neopisivu potrebu da se prisjete 300 godina stare opere, i da onako horski, uz podršku tenora Josepha Shimunicha, istu i izvedu !
Renta

#6410 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Renta »

Fašizma tu u Šimunićevom navijanju nije bilo ni traga! Sve vam je Čiro rekao, samo radost i veselje plasmanom na SP. Sieg heil je pozdrav nastao u Hitlerovoj Njemačkoj i u prijevodu znači pozdrav pobjedi i sušta je suprotnost pozdravu za dom spremni koji znamo da je nastao stoljećima prije ustaša u obrambenim ratovima protiv turaka gdje su hrvati branili svoj dom.
Svatko onaj tko misli da su Šimunić i gledatelji mislili na II. svjetski rat je zlonamjeran, ništa drugo.
Itakoto

#6411 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Itakoto »

Sta reci, koju posluku porati? :roll: :lol: :oops: :cry: :D :-D :roll: :? :( :skoljka: :run:
ultima_palabra

#6412 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by ultima_palabra »

JThomas wrote:realnost je da hrvatska ipak osim crnokošuljaša ima i ljevicu, kakvu - takvu. a mi i srbija nemamo.

i joe šimunić jeste kažnjen i od HNS, kako - tako, a svi mediji su bili gotovo ujedinjeni u osudi njegovog čina. on je udaren po džepu, pa makar i siću za njega, a u srbiji je od državnih para napravljen mega TV projekat rehabilitacije četnika. tako da neke razlike ipak ima...
Ko je to ljevica u Hrvatskoj, da nije Milanović? Tajkun Čačić? :roll:

Pojedinaca, pisaca, novinara ima, ali toga ima i u Srbiji i kod nas.
detroit-mercy

#6413 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by detroit-mercy »

Renta wrote:Fašizma tu u Šimunićevom navijanju nije bilo ni traga! Sve vam je Čiro rekao, samo radost i veselje plasmanom na SP. Sieg heil je pozdrav nastao u Hitlerovoj Njemačkoj i u prijevodu znači pozdrav pobjedi i sušta je suprotnost pozdravu za dom spremni koji znamo da je nastao stoljećima prije ustaša u obrambenim ratovima protiv turaka gdje su hrvati branili svoj dom.
Svatko onaj tko misli da su Šimunić i gledatelji mislili na II. svjetski rat je zlonamjeran, ništa drugo.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ti nisi normalan svega mi :mrgreen: .
detroit-mercy

#6414 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by detroit-mercy »

Znaci misli su na Turke kad su uzvikivali Za Dom Spremni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Na koga li su mislili navijaci onomad kad napravise onaj zivi kukasti kriz :-) vjerovatno na drevne Indijce :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
radostan dan

#6415 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by radostan dan »

Renta wrote:
Pa naravno, u tom velikom sportskom uspjehu i proslavi sa svojim nogometašima SIGURNO su imali na umu ubijanje nejači, klanje, vađenje očiju djeci etničkih manjina i udaranje maljem po lubanjama.... Kad ti leclerc to kažeš i FIFA ima da ti veruje BRE!
menSčini da mu vjeruje...ba.
Dabba

#6416 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Dabba »

Itakoto wrote:Sta reci, koju posluku porati? :roll: :lol: :oops: :cry: :D :-D :roll: :? :( :skoljka: :run:
Hr o.v.e.r.d.o.s.e... Intravenozno. Hitnoooo! :wink:
http://radioliberum.com/treba-mi-poveca ... -to-hitno/
Last edited by Dabba on 19/12/2013 23:21, edited 1 time in total.
Bodkin

#6417 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Bodkin »

Renta wrote:Fašizma tu u Šimunićevom navijanju nije bilo ni traga! Sve vam je Čiro rekao, samo radost i veselje plasmanom na SP. Sieg heil je pozdrav nastao u Hitlerovoj Njemačkoj i u prijevodu znači pozdrav pobjedi i sušta je suprotnost pozdravu za dom spremni koji znamo da je nastao stoljećima prije ustaša u obrambenim ratovima protiv turaka gdje su hrvati branili svoj dom.
:lol: nije 2/3 hrvata znalo za ove ratove protiv turaka dok joe nije zakuhao sa vristanjem :D
Renta

#6418 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Renta »

Za dom spremni je stari hrvatski povijesni pozdrav kroz stoljeća i ukorijenjen je u narod pa nije potrebno da se prisjećaju neke konkretne pojedine bitke sa Turcima. Žišku momak?

Kliče se u radosnim trenucima u domoljubnom zanosu.

To što su ustaše koristile SLIČAN pozdrav "Za dom i poglavnika" je drugi par rukava....ali taj poklič nismo čuli na stadionu.

Ima li još nešto što vam nije jasno bosanci? :)
Last edited by Renta on 19/12/2013 23:24, edited 2 times in total.
Havatar

#6419 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Havatar »

Renta wrote:A jel, ti znaš što su "građani hrvatske" imali na umu kad su klicali za dom spremni poslije velike sportske pobjede izborene nakon velike muke i razočaranja igrama nogometne reprezentacije i konačnim plasmanom na SP u Brazilu?!? Sad si postao i vidovit...hahaha..

Sto bi rekli Nijemci zivjela pobjeda :oops:
sinuhe

#6420 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by sinuhe »

Politika za djecu. Djeca svasta nesto pravdaju.
Bodkin

#6421 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Bodkin »

ma zimku ja sve to. cuj da pomisle na poglavnika kad kazu za dom spremni ( ponekad sa podignutom rukom ali necemo o tome) :D sve je to iz ljubavi. pogotovo joe zna o turcima. jako je obrazovanje u australiji, mora se priznati :D
ultima_palabra

#6422 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by ultima_palabra »

Zanimljivo bi bilo proučiti koliko je ZDS bio uvriježen pozdrav kod Hrvata prije recimo 100 godina... da li su se splitski šjorovi i zagrebačke frajle tako pozdravljali u gradskim kafanama? :D
sinuhe

#6423 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by sinuhe »

Ima li ZDS zabiljezeno kod Augusta Senoe ili kod pazi sad, oca domovine. Ante Starcevica?
detroit-mercy

#6424 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by detroit-mercy »

Renta wrote:Za dom spremni je stari hrvatski povijesni pozdrav kroz stoljeća i ukorijenjen je u narod pa nije potrebno da se prisjećaju neke konkretne pojedine bitke sa Turcima. Žišku momak?

Kliče se u radosnim trenucima u domoljubnom zanosu.

To što su ustaše koristile SLIČAN pozdrav "Za dom i poglavnika" je drugi par rukava....ali taj poklič nismo čuli na stadionu.

Ima li još nešto što vam nije jasno bosanci? :)
Ma sta velis :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ti si jaro prava sega :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Znam da Hrvatima slabo ide humor od ruke, ali ti si exemption to the rule :lol: :lol: :lol: :lol:
Renta

#6425 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Renta »

Jel vidite komšije koliko ste zlonamjerni....tako bi htjeli nešto iskopati protiv Hrvatske, jelda. :)

Samo tražite tražite... :)
Post Reply