Ako imaš Dalvi,pritisni žutu tipku i aktiviraj Srpski titl.sabih05 wrote:Hoce li ikad proraditi titl na Eurochannel-u?
Odkad se titl na EC ne lijepi,normalno radi.
Moderator: anex
Ako imaš Dalvi,pritisni žutu tipku i aktiviraj Srpski titl.sabih05 wrote:Hoce li ikad proraditi titl na Eurochannel-u?
Od sljedece sezone "sport1" njemacki otkupio je prava za Englesku premijer ligu, Moja tv ce otkupiti prava za taj kanal, sad ne znam za HS :Sbosnian1873 wrote:Hajmo malo o Sportklub kanalima raspravljati.
Pošto HS,uz uvedene Arene Sport nema šanse da uvede Sportklub kanale,mislim da će ovaj način pomoći da se taj cilj ostvari.
Hajde da probamo sa e-mailovima.Ako može,slati ćemo ih HS-u,RAK-u i Sportklubu.Šaljite ih ofanzivno.
JAVITE MI
I onda će morati zatamniti utakmice Prema, ako "Sport1" nema otkupljena prava za region Balkana. Ništa oni time neće dobiti.trustm3 wrote: Od sljedece sezone "sport1" njemacki otkupio je prava za Englesku premijer ligu, Moja tv ce otkupiti prava za taj kanal, sad ne znam za HS :S
zato što očito HS preuzima signal hrvatskih kanala sa DigiTV-a, a prošli tjedan je Digi na transponderu gdje emitiraju kanali za EX-YU (pa i Nova i RTL) dodao još 5 novih kanala i time dodatno pokvario sliku, sad na tom transponderu ide čak 19 kanala a smilo bi u prosjeku 12, što automatski ruši onda kvalitetu slike .. zamisli da od 1litre sirupa umjesto 10 litara soka napraviš 20 litara, sok će biti bezukusan ali si dobio 20 litara soka .. tako su sada i ti kanali na Digiju sada loši, a dokle god Digi to ne riješi (ne rasporedi te kanale na više transpondera) i HS će imati lošu sliku jer ovise o njima, ili dok se jednostavno ne uozbilje - odjebu Rumunje (DigiTV) i prijeđu na neki bolji satelitski izvor za HR kanale kao npr. MAX TV kojem je vlasnik hrvatski T-Com i gdje je slika prelijepa, čista ko suza bez kockanja i slorochi wrote:Može mi neko reći što je tako očajna slika na novoj? Prije je bila drama, pa su je sjebali, pa napravili i sad opet isto tv slon -.-
Sve ti znaš pametnjakovićuThe Realist wrote:I onda će morati zatamniti utakmice Prema, ako "Sport1" nema otkupljena prava za region Balkana. Ništa oni time neće dobiti.trustm3 wrote: Od sljedece sezone "sport1" njemacki otkupio je prava za Englesku premijer ligu, Moja tv ce otkupiti prava za taj kanal, sad ne znam za HS :S
Pa to su osnovni principi po kojima Premierleague prodaje svoja prava. Ima li su nekih problema na sudu, ali su uspjeli za sada naći način da ipak bude po njihovom.trustm3 wrote: Sve ti znaš pametnjakoviću
ja imam 4 sportkluba u HD i NBA tek s 2-3 tekme sedmično tako ako ti je to cilj onda zbavi sharingAdriatic wrote:Ja ne smijem ni pitati za NBA ligu.
Šansa da vidim ovu ligu na HS-u, jednaka je šansama da vidim leteći tanjir.
Ja imam i HD receiver i ci modul na drugom tv-u.. Bolja ti je opcija modul ako ti tv podrzava.. Receiver je dobar sto se slike tice s tim da, bar na ovom mom, svaki put moram paliti titlove iznova i ponekad zaledi slika pa se mora restartovati dok sa ci modulom nemam nikakvih problema.. ci modulom upravljas preko menia svog tv-a a upravljanje receiverom je jednostavno..Mahalac wrote:Jel neko ima HS-ov HD receiver i kakva mu je slika(naravno HD kanala). Da li steka i kakvi su mu submeniji, je li jednostavan za rukovati.
Da li je modul i HD receiver ista stvar ili ima nekih razlika (ne cjenovnih) prvenstveno kvaliteta slike i rukovanja.
Pitam se kako ovi provajderi nemaju neki showroom da se eventualni korisnici dodju uvidjeti na licu mjesta kako to sve izgleda ...pa makar bilo i usminkano samo za tu priliku/lokaciju.
http://www.hs-hkb.ba/wp-content/uploads ... -final.pdfSarma na balkonu wrote:Izvinjavam se ako je već bilo pitanje.
Da li je neko se prebacivao na ovaj digitalni paket HS-ov?
Koliko košta i tako to.
Hvala na odgovoru, jos me interesuje da li je slika stvarni HD (ako si imao priliku negdje da vidis/uporedis isti) ili je to ustvari bolja digitala. Da li koci i pada kada su veliki dogadjaji/tekme na tv-u.laik1981 wrote:Ja imam i HD receiver i ci modul na drugom tv-u.. Bolja ti je opcija modul ako ti tv podrzava.. Receiver je dobar sto se slike tice s tim da, bar na ovom mom, svaki put moram paliti titlove iznova i ponekad zaledi slika pa se mora restartovati dok sa ci modulom nemam nikakvih problema.. ci modulom upravljas preko menia svog tv-a a upravljanje receiverom je jednostavno..Mahalac wrote:Jel neko ima HS-ov HD receiver i kakva mu je slika(naravno HD kanala). Da li steka i kakvi su mu submeniji, je li jednostavan za rukovati.
Da li je modul i HD receiver ista stvar ili ima nekih razlika (ne cjenovnih) prvenstveno kvaliteta slike i rukovanja.
Pitam se kako ovi provajderi nemaju neki showroom da se eventualni korisnici dodju uvidjeti na licu mjesta kako to sve izgleda ...pa makar bilo i usminkano samo za tu priliku/lokaciju.
chakany wrote:RTL HR nije sinhronizovan
pa sta te tu cudi, to zavisi od telemacha hoce li dozvoliti konkurenciji da ima sport klub.bosnian1873 wrote:Pitam SK na e-mailu,kada će biti SK u HS-u(Sportklub),kažu mi,to od njih zavisi.
to za telecom nije tačno jer da je tako lahko bi se to riješilo sa RAKomkakaljin wrote:pa sta te tu cudi, to zavisi od telemacha hoce li dozvoliti konkurenciji da ima sport klub.bosnian1873 wrote:Pitam SK na e-mailu,kada će biti SK u HS-u(Sportklub),kažu mi,to od njih zavisi.
telemach se tu za sve pita, cak i cijena nije vise bitna jer i HS i BHtelecom su ponudili koliko je sport klub trazio, ali telemach neda
Pa da je do RAK-a onda bi se HRT 2 zatamljivao u cijeloj BiH, a ne samo u Sarajevu.clarion_ wrote:to za telecom nije tačno jer da je tako lahko bi se to riješilo sa RAKomkakaljin wrote:pa sta te tu cudi, to zavisi od telemacha hoce li dozvoliti konkurenciji da ima sport klub.bosnian1873 wrote:Pitam SK na e-mailu,kada će biti SK u HS-u(Sportklub),kažu mi,to od njih zavisi.
telemach se tu za sve pita, cak i cijena nije vise bitna jer i HS i BHtelecom su ponudili koliko je sport klub trazio, ali telemach neda
Moraš kupiti modul, ili šta već i otići kod njih da ga otključaju, ili tako neštoBluesman wrote:Kakva je procedura ako imam kid 22 i imam reciver u dnevnoj a hocu i ci modul na plazmi u sobi ?
...