Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
DonVitoN wrote:Da se moze Napoli prebaciti iz Seria A rado bi to uradili npr. igrati na otoku tj. PL vidjelo se da mozemo nosati sa buducem prvakom PL Eng. po tom kljucu bi bili sigurno u vrhu cak bi kucali na prvo mjesto a u ovoj ligi samo namjestanja i namjestanja, kupljene sudije - u crnoj hronici citam o Seria A.
Camorra bi trebala vec danas poceti sa prikupljanjem potpisa za ovu peticiju. Napoliju je dosta Italije i Serie A.
evo ja cu obezbijediti 50 potpisa za početak. stvarno je jadno da super jaki napoli igra zajedno sa prosječnim juventusom, milanom, romom, interom...ta će oni...eno dobise i arsenal 2-0, stvarno bi mogli na otok.
Naingolan fakat dobar, bar u prvom poluvremenu, drugo nisam gledao.
Jak ko zemlja, dobar s loptom, mada to sam i znao, ali večeras je pokazao da ima odličan pregled igre i da nije tipični destruktivac. Bilo je i par Pirlovskih lopti na krila kao rukom. Bez dileme će biti pojačanje, ko god ga ugrabi.
bosn.om wrote:A da ne vadimo onaj transparent podrsku necijim macicima...kako ijedan Bosanac moze navijati ili igrati za taj klub, ne ide mi u glavu......