Nije digo start , al te dere marku i po po kilometru.dječak sa šibicama wrote:Paja jos nije digao cijene, mislim ni Kale, Crveni jeste.
Testiraj ih na nekoj ruti gdje nema gužve i semafora, uporedijmbsa Sa taxijem pa ces da vidiš razliku.
Nije digo start , al te dere marku i po po kilometru.dječak sa šibicama wrote:Paja jos nije digao cijene, mislim ni Kale, Crveni jeste.
Samo vi supljirajte, Sa-Taxi radi ko nikad do sad.dječak sa šibicama wrote:Kako ce mu naplatiti manje, kad radi za gazdu, gazda firme diktira cijenu.
Ne mogu svi biti gospoda ko uhljupi od sa taxista.
zato sto radi za platu i taksimetar otkuca koliko otkuca... ne diktira on cijenu nego firmaoyada wrote:Hahaha čuj morali. Haha pa sto ti nije naplatio manjeazdralovic wrote:Pricam bas neku vecer sa taksistom u crvenom o tome... kaze morali smo , polupali bi nam auta ovi drugidječak sa šibicama wrote:Paja jos nije digao cijene, mislim ni Kale, Crveni jeste.
Možete vi divlji samo da pjenite)
Stani, ako se povecao broj voznji, kako je onda lakse dobiti slobodno vozilo? Suljagicu, pripremi malo bolje spin pa pokusaj ponovo."Mi smo ovo uradili na zahtjev klijenata. Čak se povećao broj vožnji. Stranke su zadovoljne, a i lakše je dobiti slobodno vozilo. Sve je pozitivno", rekao je Suljagić
Joj tebe kako ne kontašgeralt wrote:Stani, ako se povecao broj voznji, kako je onda lakse dobiti slobodno vozilo? Suljagicu, pripremi malo bolje spin pa pokusaj ponovo."Mi smo ovo uradili na zahtjev klijenata. Čak se povećao broj vožnji. Stranke su zadovoljne, a i lakše je dobiti slobodno vozilo. Sve je pozitivno", rekao je Suljagić
stani, klijenti to jest gradjani trazili da se povecaju cijene?geralt wrote:Stani, ako se povecao broj voznji, kako je onda lakse dobiti slobodno vozilo? Suljagicu, pripremi malo bolje spin pa pokusaj ponovo."Mi smo ovo uradili na zahtjev klijenata. Čak se povećao broj vožnji. Stranke su zadovoljne, a i lakše je dobiti slobodno vozilo. Sve je pozitivno", rekao je Suljagić
Ahadječak sa šibicama wrote:stani, klijenti to jest gradjani trazili da se povecaju cijene?geralt wrote:Stani, ako se povecao broj voznji, kako je onda lakse dobiti slobodno vozilo? Suljagicu, pripremi malo bolje spin pa pokusaj ponovo."Mi smo ovo uradili na zahtjev klijenata. Čak se povećao broj vožnji. Stranke su zadovoljne, a i lakše je dobiti slobodno vozilo. Sve je pozitivno", rekao je Suljagić
Gospoda ima svoj auto i svog vozača. Ili u najgoram slučaju iznajme vozilo, limuzinu, sa vozačem.japin_mutapi wrote:taksi je vazda bio za gospodu
ako hoće seljaci i fukara da glume gospodu i da se voze taksijem neka onda plate koliko i treba da plate, a ne ko do sada, haman pa džaba
neka dižu cijene i ovo je prejeftino, treba još skuplje
niko nikoga ne tjera da se vozi taksijem, ljudi ovdje na taj način liječe komplekse
Kako izgleda, Holland i Kale. Za Paja ne piše ništa.Averus wrote:Izvinite ne pratim temu, pa ako mi neko može napisati koje taksi agencije još nisu digle cijene
Hvala
Jebo mater, ne bih se čudio da se ovaj više nikad ne vrati, a druge će odgovarati da ne dolaze u Sarajevo.Nefs-i Mulhima wrote:![]()