Pa najbolji je beiha fudbaler , šta treba više , oženjen , skroman ,fin, ima gomilu djece , nema afera.... meni simpa lik, sve u svemudječak sa šibicama wrote: ↑23/12/2023 22:43 Meni je toliki krindz to onanisanje na porodicu Dzeko, haman da su nobelovci a ne fudbaler i prosjecno uspjesna manekenka.
Bekamovi za siromasne.
FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Moderator: anex
- problemnatravunu
#6401 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
- SmokingMan
#6402 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Ma ja nisam ljubomoran, nek imaju. Jebo ti nas šnjakeBo, obožavamo krimnalce, poštenom svetu zavidimo.
-
zippoo87
#6403 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Ljudi uspjesni u svemu...kulturni,primjereni,normalni...zive svoje zivote iako je Dzeko velika zvijezda gdje god da dodje a i igracina.problemnatravunu wrote: ↑23/12/2023 22:52Pa najbolji je beiha fudbaler , šta treba više , oženjen , skroman ,fin, ima gomilu djece , nema afera.... meni simpa lik, sve u svemudječak sa šibicama wrote: ↑23/12/2023 22:43 Meni je toliki krindz to onanisanje na porodicu Dzeko, haman da su nobelovci a ne fudbaler i prosjecno uspjesna manekenka.
Bekamovi za siromasne.
Ali eto opet,prosjecnom bejha nosacu barjaka ni oni ne gode...kako ono kazu,ljudi ti sve mogu oprostiti osim uspjeha.
- laserShow
- Grijem se na: nacionalizam
#6404 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Ne znam, meni je na pocetaku izgledalo krindz, sto bi rekli, ali kada je poceo da prica izmami mi osmijeh dzekson sa onim obicnim covjekom. Gluma ili ne, ne vidim nista lose u ovom intervju.dječak sa šibicama wrote: ↑23/12/2023 22:43 Meni je toliki krindz to onanisanje na porodicu Dzeko, haman da su nobelovci a ne fudbaler i prosjecno uspjesna manekenka.
Bekamovi za siromasne.
- Isner
#6405 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Žena rodila petoro djece, ono kaže da je ofalila i da više nije top, o jebem ti život...
- muha_sa
#6406 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Jel ovo samo na ovim prostorima uobicajeno da ce ti sve osim uspjeha oprosit il je to svudje u svijetu
Fakat ne kontam
Edin nit je babin (tatin) sincic kojem je stari omogucio da se kurci nit je sin kriminalca koji bogatstvo steko na pogan nacin vec momak iz skromne porodice i sve što je steko steko je teškim odricanjem i mukotrpnim radom i zato mu naklon do poda
"Ta ce Dzeko, moj mu sin na školskom kroz noge loptu provlacio" rjeci su mog jarana i vjencanog kuma koji na OtoKi živi
Ha kume-gdje ti je sin
eno ga na nekom brodu konobariše
Takvi smo mi-jebo nas
Edin jedan od hiljadu i svaka mu cast
iako sam navijac boljeg sarajevskog kluba al se u mojoj kuci vazda govorilo--krivo sjedi pravo govori 
Fakat ne kontam
"Ta ce Dzeko, moj mu sin na školskom kroz noge loptu provlacio" rjeci su mog jarana i vjencanog kuma koji na OtoKi živi
Ha kume-gdje ti je sin
Takvi smo mi-jebo nas
- armin071
#6407 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Preventivno “bošnjo pljuvanje” u nedostatku vlastitog uspjeha, kompleksa niže vrijednosti, zavisti itd. itd… Džeko kao i njegova žena su prije svega dokazani humanisti, pa onda sve drugo. I ja na njega tako gledam a ne “onanišem” kako reče jedan prosječni anonimus sa klixa….dječak sa šibicama wrote: ↑23/12/2023 22:43 Meni je toliki krindz to onanisanje na porodicu Dzeko, haman da su nobelovci a ne fudbaler i prosjecno uspjesna manekenka.
Bekamovi za siromasne.
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#6408 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
ne znam kako je u nerazvijenim dijelovima planete, ali u ovim razvijenim po europi, DA, samo kod nas. omiljeni bosnji sport je pljuvanje uspjesnih i pametnih, a velicanje kriminalaca, nepismenih, neodgojenih..pa tamo imas tepanje i nadimci raznim kriminalcima, zmaj od sipova, ramiz, sabit, mace i ostale su legende itd.
i jos jedan ekstra bonus: uvijek se moraju supruge/djevojke kriviti za svaki neuspjeh njihovih muzeva/momaka..pa je tako amelu tuki karijera krenula nizbrdo kako se ozenio, dzeki zena kriva sto nije igrao za real madrid, ahmedhodzicu kriva sto ne igra za reprezentaciju, dzumhuru za propast karijere itd
-
nekome
#6409 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Sto ste mi obrisali post 
-
El_comadante
#6410 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Čovjek sve postigao svojim trudom i radom. Jedino mi je malo što ulaže pare u Hrvatsku a ne u BiH, mada njegove pare može sa njima raditi šta želi.
- problemnatravunu
#6411 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Ulaže i ovde, zar nije kupio neke nekretnine , i gradi nekakvu zgradu iza SCC-aEl_comadante wrote: ↑24/12/2023 09:19 Čovjek sve postigao svojim trudom i radom. Jedino mi je malo što ulaže pare u Hrvatsku a ne u BiH, mada njegove pare može sa njima raditi šta želi.
- Prpa.ba
#6412 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Ne znam sto se trudite objasnjavati ljudima kojima visoke kriterije zadovoljavajU samo istinski ostvareni sportasi poput obitelji Kostelic, nogometasi poput Luke Modrica i tako.
Oni su samo objektivni, ne. 
- muha_sa
#6413 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Šta je uložio u HrvatskuEl_comadante wrote: ↑24/12/2023 09:19 Čovjek sve postigao svojim trudom i radom. Jedino mi je malo što ulaže pare u Hrvatsku a ne u BiH, mada njegove pare može sa njima raditi šta želi.
Nije fabriku otvorio
Evo i u svom gradu kupio prostor u Titovoj i pravit ce zgradu na M.dvoru a ja bih volio da je napravi u mom komšiluku da imam hadze za komšije a ne kokuze kao što sam i sam
- muha_sa
#6414 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
U Dubrovniku se pitaju za neku kucu od kojeg li je poznatog udbalera ova kuca--kad ono od Asima Sarajlica 
- mayab
#6415 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Glede "našeg" pljuvanja po Džeki ,
do bola mi se gadi čitati komentare na nekom tekstu na klix-u, gdje se piše o Edinu i ženi mu ,
jer onda odmah u nastavku propali bijednici mahom komentarišu u totalno negativnom tonu to što je Amra imala prije jedan brak, pa još sa Srbinom, pa još ima i dijete
naravno pljujući po Džeki "kako on to nije kakvu bolju našao, a ne ovu ohrndanu polovnjaču" , mislim , stvarno šta na to pametno reći za takve bijedne propale pacijente.
Hvala Senadu sa sinoćnju reportažu, dobro je bilo
,
jedino onaj momenat intervjua sa Amrom , koji je vodila , ako sam dobro upućen Senadova supruga, je fula i pokušaj neke senzacije , kad pomenu smrt Amrinog oca ,
i ova (Amra) odmah reče kako ne želi o tome , a mahaluša još tri puta pokušava da je natjera , da nešto izvuče o tome
do bola mi se gadi čitati komentare na nekom tekstu na klix-u, gdje se piše o Edinu i ženi mu ,
jer onda odmah u nastavku propali bijednici mahom komentarišu u totalno negativnom tonu to što je Amra imala prije jedan brak, pa još sa Srbinom, pa još ima i dijete
naravno pljujući po Džeki "kako on to nije kakvu bolju našao, a ne ovu ohrndanu polovnjaču" , mislim , stvarno šta na to pametno reći za takve bijedne propale pacijente.
Hvala Senadu sa sinoćnju reportažu, dobro je bilo
jedino onaj momenat intervjua sa Amrom , koji je vodila , ako sam dobro upućen Senadova supruga, je fula i pokušaj neke senzacije , kad pomenu smrt Amrinog oca ,
i ova (Amra) odmah reče kako ne želi o tome , a mahaluša još tri puta pokušava da je natjera , da nešto izvuče o tome
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#6416 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Drag mi je Dzeko, uz Bolica i Ibisevica nas najdrazi fuzbaler ikada, a za njegov privatni zivot mi šište jajca.
- AmiĐa_Idriz
#6417 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Ne bi me začudilo da pusti kakav opskurni stream sa Istanbulskog derbija sa Mijajlovićem kao komentatorom 
-
Karikaturist
#6418 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Dzeko ljudeskara i jedan od najvecih fudbalera/sportista koje smo ikad imali. Zena mu apsolutno nebitna.
- suad-sarajevo
- Horoskop: sarajevski seljak
#6419 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Bosniacs o DžekU.
- Edin H.
#6420 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
muha_sa wrote: ↑24/12/2023 09:25Šta je uložio u HrvatskuEl_comadante wrote: ↑24/12/2023 09:19 Čovjek sve postigao svojim trudom i radom. Jedino mi je malo što ulaže pare u Hrvatsku a ne u BiH, mada njegove pare može sa njima raditi šta želi.kupio vilu u Dubrovniku i otvorio restoran koji u sezoni radi i tamo mahom raja iz SA radi za odlicne plate.
Nije fabriku otvorio
Evo i u svom gradu kupio prostor u Titovoj i pravit ce zgradu na M.dvoru a ja bih volio da je napravi u mom komšiluku da imam hadze za komšije a ne kokuze kao što sam i sam![]()
- luckylaka
#6421 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Treba to objasniti papcima kojima je bitnije koga je ozenio Dzeko,Mire,Anel,Tabak ... Moje radni kolega je ozenio bivsu prostituku danas zive prefektan zivot ,imaju 4 djece i nikome nije ni na kraj pameti da mu to nabaci osim jebenom bosnji koji je skoro dosao u firmu i pitao ga, karindjali se sad ko i prije"Jos je nesto trabunjao ,dobio otkaz prijavu za seksual harasmant koji mu ovdje ulazi u istoriju pa ce kod kuce sad razmisljeti kako dalje.Sorry za off_BataZiv_0809 wrote: ↑24/12/2023 10:11 Drag mi je Dzeko, uz Bolica i Ibisevica nas najdrazi fuzbaler ikada, a za njegov privatni zivot mi šište jajca.
- mirota
#6422 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
mora da si u EU ?luckylaka wrote: ↑25/12/2023 14:59Treba to objasniti papcima kojima je bitnije koga je ozenio Dzeko,Mire,Anel,Tabak ... Moje radni kolega je ozenio bivsu prostituku danas zive prefektan zivot ,imaju 4 djece i nikome nije ni na kraj pameti da mu to nabaci osim jebenom bosnji koji je skoro dosao u firmu i pitao ga, karindjali se sad ko i prije"Jos je nesto trabunjao ,dobio otkaz prijavu za seksual harasmant koji mu ovdje ulazi u istoriju pa ce kod kuce sad razmisljeti kako dalje.Sorry za off_BataZiv_0809 wrote: ↑24/12/2023 10:11 Drag mi je Dzeko, uz Bolica i Ibisevica nas najdrazi fuzbaler ikada, a za njegov privatni zivot mi šište jajca.
- luckylaka
#6423 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
USAmirota wrote: ↑25/12/2023 18:36mora da si u EU ?luckylaka wrote: ↑25/12/2023 14:59Treba to objasniti papcima kojima je bitnije koga je ozenio Dzeko,Mire,Anel,Tabak ... Moje radni kolega je ozenio bivsu prostituku danas zive prefektan zivot ,imaju 4 djece i nikome nije ni na kraj pameti da mu to nabaci osim jebenom bosnji koji je skoro dosao u firmu i pitao ga, karindjali se sad ko i prije"Jos je nesto trabunjao ,dobio otkaz prijavu za seksual harasmant koji mu ovdje ulazi u istoriju pa ce kod kuce sad razmisljeti kako dalje.Sorry za off_BataZiv_0809 wrote: ↑24/12/2023 10:11 Drag mi je Dzeko, uz Bolica i Ibisevica nas najdrazi fuzbaler ikada, a za njegov privatni zivot mi šište jajca.
- mirota
#6424 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
ma ja, pretpostavio sam
- auspuhc
#6425 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Jel radis kao tesar?luckylaka wrote: ↑25/12/2023 18:57USAmirota wrote: ↑25/12/2023 18:36mora da si u EU ?luckylaka wrote: ↑25/12/2023 14:59
Treba to objasniti papcima kojima je bitnije koga je ozenio Dzeko,Mire,Anel,Tabak ... Moje radni kolega je ozenio bivsu prostituku danas zive prefektan zivot ,imaju 4 djece i nikome nije ni na kraj pameti da mu to nabaci osim jebenom bosnji koji je skoro dosao u firmu i pitao ga, karindjali se sad ko i prije"Jos je nesto trabunjao ,dobio otkaz prijavu za seksual harasmant koji mu ovdje ulazi u istoriju pa ce kod kuce sad razmisljeti kako dalje.Sorry za off