Sirija vol. 2

Locked
Mlohavi

#6401 Re: Sirija vol. 2

Post by Mlohavi »

Novak20 wrote:
Nigdje veze, logike, poređenja. Osim možda iskrene radosti zbog snimka mrtvih ljudi. Pa da se zapjeva šta bilo.
Vidi to sa svojim forumskim suborcima, oni javise o partizanskom ustanku u Banisu. Vala, slagao bi da kazem da mi nije drago zbog mrtvih sektasa. 8)
salik79

#6402 Re: Sirija vol. 2

Post by salik79 »

walter kurtz wrote:
RepublikanskaGarda wrote:savoxx pa sta nisi nedavno napisao da smo ti ja i walter pravo osvježenje na temi :D
ja cu se ubiti sta ces ti garda :mrgreen:
Probaj iz zasjede, vele da manje boli :mrgreen:
dragma
Vozim: Pješe

#6403 Re: Sirija vol. 2

Post by dragma »

RepublikanskaGarda wrote:nego da ja odem malo u offtopic, kolega walter kako se zasluzi jednomjesecni odmor u banovicima?, htio bih ja tamo malo za bozicne i novogodisnje praznike malo da se odmorim, samo ne znam kolika je doza potrebna za jednomjesecni odmor a ne za dugogodisnju robiju, pa ako moze mali savjet, ti ili kolega opetja, on je ipak doajen, osoba par exelance sto se toga tice :D
Tipkaj sa mob-a i banovići ti ne ginu, provjereno... :lol: :lol:
RepublikanskaGarda

#6404 Re: Sirija vol. 2

Post by RepublikanskaGarda »

walter kurtz wrote:
RepublikanskaGarda wrote:savoxx pa sta nisi nedavno napisao da smo ti ja i walter pravo osvježenje na temi :D
ja cu se ubiti sta ces ti garda :mrgreen:
Odo malo po forumu trazit nekog za jednosmjernu do Banovića, Opetja zahvaljujem se na savjetu :D
sarajevoxxxx

#6405 Re: Sirija vol. 2

Post by sarajevoxxxx »

salik79 wrote: Probaj iz zasjede, vele da manje boli :mrgreen:
Aha, i ti izgleda uživaš u kada Rusi ubijaju civile, zabavljaju te slike iz 2012.Onio zanimljivo ti kada dođe lik iz Rusije i ugljeniše, kako ih ti ono nazivaš, vehabije je li? Kada ugljenišu žene i djecu u Doumi? De se malo nasmiji, pa onda prokomentariši iz koje godine je slika, pa onda malo pljuj i govori lažov, a sve završi sa Asad je najbolji, odnosno manje je zlo.
Drvosjeca iz Dejcica

#6406 Re: Sirija vol. 2

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

Em2r wrote:
Mlohavi wrote:
Em2r wrote:
Valjala ne valjala bar smo civilizacijski iznad skrnavljenja leseva.
Uh kako si ponovo u krivu. :)
Gdje si vidio da se ovako coporativno prema lesevima odnose u evropi?
U pravu si 100%. Naši Srbi kada su ubijali Bošnjake prvo su ih "lijepo" smjestili u autobuse, dali sendvič i po sokić na slamku. :oops:
Em2r

#6407 Re: Sirija vol. 2

Post by Em2r »

Mlohavi wrote:
Em2r wrote:
Pojavljuje se i na nekom blogu iz 2012. Al ne znaci to njemu nista, kad nema obraza slike mrtve i ranjene djece stare par godina objavljivati da bi ubro koji propagandni poen, tek mu ovo nista ne znaci.
Aj bolesnice idi lijeci se :-) JebO te eto te prekuco si Ristu...
Prica ti prerasta u vrijedjanje oprez
Image
salik79

#6408 Re: Sirija vol. 2

Post by salik79 »

sarajevoxxxx wrote:
salik79 wrote: Probaj iz zasjede, vele da manje boli :mrgreen:
Aha, i ti izgleda uživaš u kada Rusi ubijaju civile, zabavljaju te slike iz 2012.Onio zanimljivo ti kada dođe lik iz Rusije i ugljeniše, kako ih ti ono nazivaš, vehabije je li? Kada ugljenišu žene i djecu u Doumi? De se malo nasmiji, pa onda prokomentariši iz koje godine je slika, pa onda malo pljuj i govori lažov, a sve završi sa Asad je najbolji, odnosno manje je zlo.
Tako je :thumbup: Sve sto bilo kakve veze ima sa Thani, Saud i Khalifa family, ne mogu smislit'. Ne znam :roll: zasto je tako, ali tako je 8-)
Em2r

#6409 Re: Sirija vol. 2

Post by Em2r »

Mlohavi wrote:
Em2r wrote:
Prica ti prerasta u vrijedjanje oprez
Izvini necu vis' nikad dok ponovo ne pokazes da si lazov, bolestan u glavu, koji bez ikakvih dokaza osporava fotografije mrtve djece. :wink:
Image

Razumijem da vas interesuje ista ideologija ali sa si spreman braniti notornog lazova .... to je vec ....
sarajevoxxxx

#6410 Re: Sirija vol. 2

Post by sarajevoxxxx »

Sedžda zahvale je najnormalnija stvar kod Sirijaca nakon oslobađanja nekog grada ili mjesta? Mislim, liku je nebitna slika niti je li se sedžda desila.Već simpatizeri masovnog ubice bi nekako da su sve ove slike i video snimci o masovnim pokoljima Sirijaca da su laž. :-) '' postavlja sliku iz 2012., sve je laž, dakle živio nam masovni ubica iz Damaska''.Joj, kako je lijepo pročitati kako ih je danas smlavio 100 u Halebu i Idlibu.Joj kako ono jučerašnje dijete u Doumi zanimljivo kada trči ulicom i traži mamu.Salik umire od smijeha, Walter ne zna šta bi od dragosti, a Čeli ni on ne zna, vjerovatno ne može opisati ushićenje i radost koja ga obuzme klada pročita da su Rusi masakrirali civile u Doumi ili nekom drugom, mjestu :-) kako ono ide deratizacija i to :-)
salik79

#6411 Re: Sirija vol. 2

Post by salik79 »

sarajevoxxxx wrote:Sedžda zahvale je najnormalnija stvar kod Sirijaca nakon oslobađanja nekog grada ili mjesta? Mislim, liku je nebitna slika niti je li se sedžda desila.Već simpatizeri masovnog ubice bi nekako da su sve ove slike i video snimci o masovnim pokoljima Sirijaca da su laž. :-) '' postavlja sliku iz 2012., sve je laž, dakle živio nam masovni ubica iz Damaska''.Joj, kako je lijepo pročitati kako ih je danas smlavio 100 u Halebu i Idlibu.Joj kako ono jučerašnje dijete u Doumi zanimljivo kada trči ulicom i traži mamu.Salik umire od smijeha, Walter ne zna šta bi od dragosti, a Čeli ni on ne zna, vjerovatno ne može opisati ushićenje i radost koja ga obuzme klada pročita da su Rusi masakrirali civile u Doumi ili nekom drugom, mjestu :-) kako ono ide deratizacija i to :-)
:thumbup: :mrgreen:

:run: :skoljka:
walter kurtz

#6412 Re: Sirija vol. 2

Post by walter kurtz »

evo da malo udobrovoljim brata vijestima :mrgreen:

Ivan Sidorenko ‏@IvanSidorenko1 4m4 minutes ago
#Syria #Quneitra #Qunaitra #SAA destroyed a Car full of terrorist between village of #Hamidiyah & #دوار_العلم
Mlohavi

#6413 Re: Sirija vol. 2

Post by Mlohavi »

Sta je ovo bolan savoxe, ja stvarno pomislio da se niko ne bi poigravao s fotografijama djece za propagandu kad ono...?
Em2r

#6414 Re: Sirija vol. 2

Post by Em2r »

sarajevoxxxx wrote:Sedžda zahvale je najnormalnija stvar kod Sirijaca nakon oslobađanja nekog grada ili mjesta? Mislim, liku je nebitna slika niti je li se sedžda desila.Već simpatizeri masovnog ubice bi nekako da su sve ove slike i video snimci o masovnim pokoljima Sirijaca da su laž. :-) '' postavlja sliku iz 2012., sve je laž, dakle živio nam masovni ubica iz Damaska''.Joj, kako je lijepo pročitati kako ih je danas smlavio 100 u Halebu i Idlibu.Joj kako ono jučerašnje dijete u Doumi zanimljivo kada trči ulicom i traži mamu.Salik umire od smijeha, Walter ne zna šta bi od dragosti, a Čeli ni on ne zna, vjerovatno ne može opisati ushićenje i radost koja ga obuzme klada pročita da su Rusi masakrirali civile u Doumi ili nekom drugom, mjestu :-) kako ono ide deratizacija i to :-)
Sram te bilo moralna nulo, forumasima prisivati takve price samo zato sto si ti lazov, ti si taj koji je postavio sliku i napisao sedzda zahvale za danas osvojeni aerodrom.
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#6415 Re: Sirija vol. 2

Post by japin_mutapi »

Em2r wrote:
Sram te bilo moralna nulo, forumasima prisivati takve price samo zato sto si ti lazov, ti si taj koji je postavio sliku i napisao sedzda zahvale za danas osvojeni aerodrom.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
fosna2014

#6416 Re: Sirija vol. 2

Post by fosna2014 »

Mlohavi wrote:Sta je ovo bolan savoxe, ja stvarno pomislio da se niko ne bi poigravao s fotografijama djece za propagandu kad ono...?
Savoxu djeca nisu bitna, zato i stavlja bilo koju djecu.
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#6417 Re: Sirija vol. 2

Post by japin_mutapi »

fosna2014 wrote:
Mlohavi wrote:Sta je ovo bolan savoxe, ja stvarno pomislio da se niko ne bi poigravao s fotografijama djece za propagandu kad ono...?
nije istina
ovima tzv. zaasad forumašima djeca nisu bitna zato se i ismijavaju i šegače sa žrtvama
Last edited by japin_mutapi on 15/12/2015 21:22, edited 1 time in total.
Em2r

#6418 Re: Sirija vol. 2

Post by Em2r »

japin_mutapi wrote:
Em2r wrote:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sta je smijesno jape? Da ti neko prisiva kako uzivas nad smrti sirijske djece, da neko njihove jadne zivote i patnje koristi kako bi opravdao svoje laganje?? Ako ti je to smijesno onda dobro.
salik79

#6419 Re: Sirija vol. 2

Post by salik79 »

Ne znam jel' vec bilo - Dzevlani:"Jesam li vam vec rek'o da je Japin najjaci!?"
salik79

#6420 Re: Sirija vol. 2

Post by salik79 »

Dzevlani:"Umalo da zaboravim...FSA ne postoji i nikada postojala nije. To je ubleha za levate.".
Mlohavi

#6421 Re: Sirija vol. 2

Post by Mlohavi »

fosna2014 wrote:
Ako nije greskom povjerovao nekome drugom te prenio fotografije, ako je ovo namjerno uradio onda sam bez rijeci. :(
AKo je pak greska kako napisah, onda u buducnosti mora pokazati PUNOO vise odgovornosti pri prenosenju takvih fotografija i informacija, da se ne ponovi. Jebe mi se ba za nekima koji zahvaljuju, al' kad se potresna fotografija djece iskoristi za informisanje o nekom od brojnih masakara, nije dobro, dode mi malo da psujem.
Ironmen

#6422 Re: Sirija vol. 2

Post by Ironmen »

http://www.021.rs/Info/Srbija/Islamska- ... romom.html

Kako ovo komentarises ???

Nisam nigdje vidio da si osudio ovaj gnusan cin ideologije gore od Hitlera i nacizma ??
Kikibombona

#6423 Re: Sirija vol. 2

Post by Kikibombona »

salik79 wrote:Dzevlani:"Umalo da zaboravim...FSA ne postoji i nikada postojala nije. To je ubleha za levate.".
Je l' samo to rekao?

Nije spomenuo Coola u nastavku? :D
fosna2014

#6424 Re: Sirija vol. 2

Post by fosna2014 »

Mlohavi wrote:
fosna2014 wrote:
Ako nije greskom povjerovao nekome drugom te prenio fotografije, ako je ovo namjerno uradio onda sam bez rijeci. :(
AKo je pak greska kako napisah, onda u buducnosti mora pokazati PUNOO vise odgovornosti pri prenosenju takvih fotografija i informacija, da se ne ponovi. Jebe mi se ba za nekima koji zahvaljuju, al' kad se potresna fotografija djece iskoristi za informisanje o nekom od brojnih masakara, nije dobro, dode mi malo da psujem.
Provjeri sve stranice unazad i vidjeces da mu je to glavno oruzje bile slike aktualne, stare, istinite ili neistinite. Propagandist svoje vrste. Uvjeri se sam.
salik79

#6425 Re: Sirija vol. 2

Post by salik79 »

Kikibombona wrote:
salik79 wrote:Dzevlani:"Umalo da zaboravim...FSA ne postoji i nikada postojala nije. To je ubleha za levate.".
Je l' samo to rekao?

Nije spomenuo Coola u nastavku? :D

To je, za sada, do mene stiglo. Mozda Walter zna nesto vise :mrgreen:
Locked