UEFA Champions League

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
statixx

#6401 Re: UEFA Champions League

Post by statixx »

Na Neymaru je bio penal u prvom koji nije sviran, tako da je sudija samo cekao da ispravi propust.

Svaka cast, jedna je Barca. :gunjastajl:
AmiĐa_Idriz

#6402 Re: UEFA Champions League

Post by AmiĐa_Idriz »

Haman ko Istanbul.
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#6403 Re: UEFA Champions League

Post by malakh »

N.N. wrote:Ja bih ovog trenera PSG nakautirao u svlacionici da sam predsjednik, tj. dvoglavi Arapin :D ahahahah
Pa pizda ti materina 6 komada primis, hallo ba :lol:
Smjena momentalna.
naravno da je trener kriv. od početka su se branili i to im je bila i taktika.
meteorit135531

#6404 Re: UEFA Champions League

Post by meteorit135531 »

Gasi mjesalicu, motaj kablove.. :shock: gledao sam do 86 minute.. rekoh , gotovo je.. jbg, nek neko i Barcu skine..
Kad ja pogledah sad , piše utakmica za anale.. epska pobjeda ..

Pa jbt 3 gola za ovoliko vremena ni Bosna Sema ne bi primila od Barse
edo_79

#6405 Re: UEFA Champions League

Post by edo_79 »

malakh wrote:od večeras sam veliki fan barcelone, a oni koji pričaju da je sudija pobijedio, neka odgledaju utakmicu od početka do kraja i kažu gdje je to sudija radikalno pogriješio da je tim postupkom donio pobjedu barceloni.

momcima svaka čast, jednostavno pobjednički mentalitet i njemačka igra bez odustajanja i to je to.

ljudi, prisustvovali smo historiji. :thumbup:
PENAL ... tu je pogriješio ... što nije pustio da se igra do kraja muški pa ko koga .... al nemože bato ... treba mesi proć, treba proć neimar, treba proć mali kanibal suarez ...
Mustang1

#6406 Re: UEFA Champions League

Post by Mustang1 »

AmiĐa_Idriz wrote:Haman ko Istanbul.
Istanbul ne barci! :D
groove

#6407 Re: UEFA Champions League

Post by groove »

e moj emery, samo da znas da sam iznenadjen i uvredjen :(
GandalfSivi

#6408 Re: UEFA Champions League

Post by GandalfSivi »

Ne gotivim nesta Barcelonu, ali ove picke francuske nisu prolaz zasluzili. Pa poklonili su im pet od sest golova, nevjerovatno...
Melbourne_Australia

#6409 Re: UEFA Champions League

Post by Melbourne_Australia »

north wrote:Ovo nije zabiljezeno u istiriji fudbala...nisam neki ljubitelj
Barce ali ovo je umjetnost i ovo niko osim njih ne moze napraviti..da stvar bude smijesnija dali 6 komada a osim suta Arde kad onaj skinu sa gol linije ne mogu sjetiti 100% sanse...jest se igralo viktorije ali nije bilo bas nekih opasnosti..onaj Di Maria kod 3-1 sam na golmana i ne opuca levat pa stativa Cavanija..PSG je zreo za gasenje i da se bave hokejom...trener i igraci veceras na ajfelov toranj i kolektivno bacanje na glavu...Aferim Barca...
Umjetnost kad ti sudija pokloni dva penala??? Znaci ovaj penal na Suarezu je najveca pljacka ikad....Pa ono se ne svira ni u Srbiji kad Zvezda igra :lol:
jeza u ledja

#6410 Re: UEFA Champions League

Post by jeza u ledja »

edo_79 wrote:
Šibicar wrote:
jeza u ledja wrote:Nevjerovatno. :shock: :shock: :shock: :shock:
Najveci kambek i historiji CL ja mislim.

Svaka cast Barceloni. :thumbup: PSG totalno razocarenje.

Ne znam jel onaj drugi penal bio. Gledam na telefonu jbg. Valja pogledati snimak jos jednom. Komentatori su se slozili sa sudijom.
Nije bio penal.
Ono ako je bio penal ja sam milioner pa vi sad vidte :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dobro ba sta si zapeo ko sivonja. :-) Primili su 5 regularnih golova, fulali nemoguce. Zasluzili su da ispadnu.

Jebo klub koji postoji od 1970 i neke. :oops:
Tomahawk11
Globalni moderator

#6411 Re: UEFA Champions League

Post by Tomahawk11 »

Nista, ceka Le Havre da ih se nakanta.
I utorkom i srijedom kolektivno pred TV i :meza1:
Fajcion

#6412 Re: UEFA Champions League

Post by Fajcion »

Vidi internet glodara što svršavaju. Nije puno bolje ni PSG zaslužio , ali da ti sudije poklone prolaz dalje bilo bi me stid .
Doduše ko je navikao, navikao je i nema tu šta. :thumbup:
Ramos svoj tim ponosno i čisto nekoliko puta vodio u sama nebesa tako njega sa ovim večeras nešto iznositi jednostavno ne ide.
Glodari :) :lol:
mO k3

#6413 Re: UEFA Champions League

Post by mO k3 »

edo_79 wrote:
mO k3 wrote: nevjerovatno..... cim sam vidio da su dobili penal mislim ovo ce biti vruc kraj barca ce da uzme
Ja sa bratom gledao ... čim je sudija svirao penal ja mu reko da PSG ispada .... jer poslije penala pred kraj utakmice nema više nikakve igre ... raspad sistema ....
:)
jeza u ledja

#6414 Re: UEFA Champions League

Post by jeza u ledja »

Melbourne_Australia wrote:
Barce ali ovo je umjetnost i ovo niko osim njih ne moze napraviti..da stvar bude smijesnija dali 6 komada a osim suta Arde kad onaj skinu sa gol linije ne mogu sjetiti 100% sanse...jest se igralo viktorije ali nije bilo bas nekih opasnosti..onaj Di Maria kod 3-1 sam na golmana i ne opuca levat pa stativa Cavanija..PSG je zreo za gasenje i da se bave hokejom...trener i igraci veceras na ajfelov toranj i kolektivno bacanje na glavu...Aferim Barca...
Umjetnost kad ti sudija pokloni dva penala??? Znaci ovaj penal na Suarezu je najveca pljacka ikad....Pa ono se ne svira ni u Srbiji kad Zvezda igra :lol:
Kakva sad dva penala poklonjena? Sta to prvi penal nije bio?

Ovako je Radovac isto faulirao nekoga, ne znam jel bio penal ili faul samo. Ko se sjeca? Ne mogu se sjetit protivnika.
Šibicar

#6415 Re: UEFA Champions League

Post by Šibicar »

Fudo387 wrote:
Šibicar wrote:
jeza u ledja wrote:Nevjerovatno. :shock: :shock: :shock: :shock:
Najveci kambek i historiji CL ja mislim.

Svaka cast Barceloni. :thumbup: PSG totalno razocarenje.

Ne znam jel onaj drugi penal bio. Gledam na telefonu jbg. Valja pogledati snimak jos jednom. Komentatori su se slozili sa sudijom.
Nije bio penal.
penal ko kuca, jos je dobro prosao sto nije dobio crveni.
Daj ba fudo,pa jaci kontakt ostvari muha kad ti sleti na rame nego ono sto je svirano na Suarezu.
edo_79

#6416 Re: UEFA Champions League

Post by edo_79 »

Melbourne_Australia wrote:
Sad ti ja kažem ovo ni u flidžan ligi seoski sudija nebi svirao penal .... još idiot popio žuti radi simulacije, nedaj bože dati mu drugi, bolje sviraj penal jebiga oni su KRALJEVSKI KLUB, ono 'naš :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:
edo_79

#6417 Re: UEFA Champions League

Post by edo_79 »

Fajcion wrote:Vidi internet glodara što svršavaju. Nije puno bolje ni PSG zaslužio , ali da ti sudije poklone prolaz dalje bilo bi me stid .
Doduše ko je navikao, navikao je i nema tu šta. :thumbup:
Ramos svoj tim ponosno i čisto nekoliko puta vodio u sama nebesa tako njega sa ovim večeras nešto iznositi jednostavno ne ide.
Glodari :) :lol:
Ja bih se sam od sramote diskvalifikovao :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo:
DonieBrasco

#6418 Re: UEFA Champions League

Post by DonieBrasco »

Ovo je pranje milijardi eura nista drugo ...

Mladost Doboj Kakanj bi sacuvala rezultat iz prve utakmice a ne PSG.
Last edited by DonieBrasco on 08/03/2017 23:05, edited 1 time in total.
Sanjarko

#6419 Re: UEFA Champions League

Post by Sanjarko »

Hajmo jel iko dobar bar nest. Ja nisam nekladim se godinama.
mirsek

#6420 Re: UEFA Champions League

Post by mirsek »

Koji je tim igrao potpuno otvoreno protiv Barse kao domacina a da ima povoljan rezultat iz prvog meca ?
Jednostavno PSG je bio ultra peh, tri 100% sanse su prokockali a Barselona je iz poluprilika i penala sa osrednjom igrom dosla do prolaza.
Samo malo vise koncetracije i srece da je PSG imao prosli bi dalje.
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#6421 Re: UEFA Champions League

Post by malakh »

edo_79 wrote:
malakh wrote:od večeras sam veliki fan barcelone, a oni koji pričaju da je sudija pobijedio, neka odgledaju utakmicu od početka do kraja i kažu gdje je to sudija radikalno pogriješio da je tim postupkom donio pobjedu barceloni.

momcima svaka čast, jednostavno pobjednički mentalitet i njemačka igra bez odustajanja i to je to.

ljudi, prisustvovali smo historiji. :thumbup:
PENAL ... tu je pogriješio ... što nije pustio da se igra do kraja muški pa ko koga .... al nemože bato ... treba mesi proć, treba proć neimar, treba proć mali kanibal suarez ...
kako je pogriješio u penalu? nemoj da ovdje polemišemo kakvi su se penali dosuđivali i naspram svega, večeras su oba čista kao suza. ruka na ramenu, suarez filmski pao i svaki sudija bi ono svirao.

a igralo je do kraja, izmjena i trap su ukrali oko pola minute, slavlje minuta i ako je njegova greška u tih pola minute i ako je psg u tih pola minute mogao postići go, onda je i pogriješio sudija.

smiješno mi je sve to. ljudi im utrpali 6 komada i zasluženo prošli, a ekipa koja prokocka 4:0 ili se dovede u sitaciju da prokocka toliko vodstvo, onda i ne treba igrati u ligi prvaka.
zenit dozic

#6422 Re: UEFA Champions League

Post by zenit dozic »

edo_79 wrote:
animals wrote:Pa ovo ni Vitez ne bi izgubio..
PSG, najvece picke u povijesti nogometa..#
da ih ovakva, nikakva Barsa pobijedi..
Nije njih Barsa pobijedila... pobijedio ih sudija sa poklon penalom ;-)
Drug na stranu sudija koji im je poklonio penal, ali ovako pickasto igrat nista drugo ni zasluzi nisu.
A ova prevara emeri je dokazao da je veca picka od blanka i pelegrinija zajedno, a to je stvatno tesko postic.

Jos mi je u sjecanju finale kupa prosle godine protiv barce kada je ova prevara od trenera imo cijelu utakmicu igraca vise i pickastom taktikom na isti nacin izgubio.

Ovi seici da ista znaju o fudbalu, koliko sad bi smjenili ovu prevaru.

Sve u svemu PSG kao klub treba ugasiti, ne vidim smisao njihovog postojanja nakon ovoga veceras,ovo je sramota epskih proporcija :-)
Itsoktobealone

#6423 Re: UEFA Champions League

Post by Itsoktobealone »

PSG sam sebi kriv. Imali su šansi koje su trebali riješiti i to je to.

P.S: Aj' samo nek' se zakunu ovi navijači Barse da je jedan (oba) penala totalno opravdan? Jebiga, ovo je C H E A L S E A V O L U M E 2 scenario u najavi.
jeza u ledja

#6424 Re: UEFA Champions League

Post by jeza u ledja »

Sega mi sto se raja uvijek ovako srcano svadja na ovakvim temama. :D
missko

#6425 Re: UEFA Champions League

Post by missko »

Pogledajte kontakt po nogama pri penalu. Cistiji penal nego jucer
Post Reply