Plastične operacije, govororim o psoječnom kinezu.Black swan wrote:
mnogo ružne
inače obično su ružni ljudi koji od djetinjstva rade i polomiše se od posla i koji ne nezdravo hrane
ljudi su svigdje isto ružni i isto lijepi
možda ima nekih iznimki zbog podneblja i genetike
Problem pasa lutalica
- MJAU - da
#6401 Re: Problem pasa lutalica
-
hladan.preminger
#6402 Re: Problem pasa lutalica
MJAU - da wrote:ne kaže se džaba, ono si što jedeš, pa u njih se ne može gledati od ružnoće. Kanibali, jednu sve što im pod ruku dođe.hladan.preminger wrote:http://www.telegram.hr/zivot/oko-50-000 ... sa-u-kini/
Nije sve crno i bijelo.
Zato su na forumu najbolje pičke i najveći frajeri - jebači.
- JThomas
#6403 Re: Problem pasa lutalica
a mi jedemo kokoši, krave i ovce koje su ljepše od pasa pa smo zato ljepši?MJAU - da wrote:ne kaže se džaba, ono si što jedeš, pa u njih se ne može gledati od ružnoće. Kanibali, jednu sve što im pod ruku dođe.hladan.preminger wrote:http://www.telegram.hr/zivot/oko-50-000 ... sa-u-kini/
Nije sve crno i bijelo.
što ne mogu supe viljuškom...
- MJAU - da
#6404 Re: Problem pasa lutalica
Ni ja vala ovih što ne znaju razliku između mesa biljojeda i mesa mesojeda.
- MJAU - da
#6405 Re: Problem pasa lutalica
Vjerovatno zbog konzumacije psećih penisa kao specijalne kineske delicije.hladan.preminger wrote:MJAU - da wrote:ne kaže se džaba, ono si što jedeš, pa u njih se ne može gledati od ružnoće. Kanibali, jednu sve što im pod ruku dođe.hladan.preminger wrote:http://www.telegram.hr/zivot/oko-50-000 ... sa-u-kini/
Nije sve crno i bijelo.
Zato su na forumu najbolje pičke i najveći frajeri - jebači.
-
5 0 5
#6406 Re: Problem pasa lutalica
auuuu. daleko si ti otisla. ali tanki su ti ovi argumenti. cuj plasticne operacije. prosjecni kinez? koji je prosjecni kinez? svaki peti covjek na ovoj planeti je kinez.MJAU - da wrote: Ne mislim samo na ovo, nego se sjetih onih članaka oko kanibalizma sa bebama.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#6407 Re: Problem pasa lutalica
MJAU na aparatima.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#6408 Re: Problem pasa lutalica
sad bih ja trebao reći vama ni plasika ne pomaže 
gledam maloprije dvije trebe sa 3 psa vlasnička
nisu baš nešto ni lijepe ni komunikativne

gledam maloprije dvije trebe sa 3 psa vlasnička
nisu baš nešto ni lijepe ni komunikativne
- JThomas
#6409 Re: Problem pasa lutalica
siguran sam da je upravo to bila poenta citiranog posta. šteta samo što nigdje u njemu to ne piše.MJAU - da wrote:Ni ja vala ovih što ne znaju razliku između mesa biljojeda i mesa mesojeda.
- MJAU - da
#6410 Re: Problem pasa lutalica
Ma kakvi ba argumenti, ružni su do bola, dovoljno mi je oko i gađenje na ovo sve.5 0 5 wrote:auuuu. daleko si ti otisla. ali tanki su ti ovi argumenti. cuj plasticne operacije. prosjecni kinez? koji je prosjecni kinez? svaki peti covjek na ovoj planeti je kinez.MJAU - da wrote: Ne mislim samo na ovo, nego se sjetih onih članaka oko kanibalizma sa bebama.
- MJAU - da
#6411 Re: Problem pasa lutalica
Pomagaj, da ne budem pojedena.Velkoski wrote:MJAU na aparatima.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#6412 Re: Problem pasa lutalica
Stavi nam svoju sliku ljepoto 
-
hladan.preminger
#6414 Re: Problem pasa lutalica
A meso svastojeda?MJAU - da wrote:Ni ja vala ovih što ne znaju razliku između mesa biljojeda i mesa mesojeda.
- Maharadza
#6415 Re: Problem pasa lutalica
hA noRmalno...pici wrote:ja očekujem otvaranje jedno 50 štenara u KS i vraćanje radne snage na posal i povečanja plaće od mizernih 800 KM na jedno 2000 KM i zbrinjavaje stanbeno ne situiraniHOPće zdravstveno osiguranje gradjanja KS vidim u dodjeljivanju besplatnih kantica i lopatica po par komata osobama su vodilicama su kerove i njihovo usavršavanje u beČu, pešti i stanbolu
http://www.avaz.ba/clanak/182925/albani ... a-u-evropi
Ima se - može se!
- MJAU - da
#6416 Re: Problem pasa lutalica
Preminger, da otvorimo temu u čast poslovice "ono si što jedeš", vidim da bi dobra bila rasprava?
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#6417 Re: Problem pasa lutalica
hladan.preminger wrote:A meso svastojeda?MJAU - da wrote:Ni ja vala ovih što ne znaju razliku između mesa biljojeda i mesa mesojeda.
mislis na ljude i svinje...
-
pakica_
#6418 Re: Problem pasa lutalica
e ne mogu da vjerujem o cemu pricate

- MJAU - da
#6419 Re: Problem pasa lutalica
Problem pasa koji završe na meniju ovijeh pesina 
- ned424
#6420 Re: Problem pasa lutalica
E gdje su sad ovu mau vau?

Nakon velikih online protesta i prikupljanja potpisa za peticiju protiv klanja pasa za ljudsku hranu, Kina bi ove godine konačno mogla zabraniti ovu bizarnu tradiciju. Kinezi inače pseće meso smatraju delicijom, no sve više ih se i samo počelo protiviti ovom "slavlju" u južnokineskom gradu Yulinu, prenosi dnevnik.hr. Peticija na Change.org-u u pet dana je prikupila preko 35 hiljada potpisa, ana njoj se nalazi i uznemirujuća fotografija izmučenih, zavezanih i ubijenih životinja. Inače, u Kini nije protuzakonito jesti pseće meso, ali nije pod uslovima da su ti psi uzgajani na farmama u svrhu prehrane, i da su prijekonzumacije prošli potrebna testiranja. Ali, aktivisti, borci za prava životinja, ali i 'obični' ljudi širom svijeta sve više naglašavaju bizarnost ovog čina. Pse i mačke se naime tuče i muči, a mnogi budu pokupljeni s ulice kao lutalice ili tuđi ljubimci.Godišnje su ljubitelji psećeg mesa znali pojesti i do 10 hiljada životinja na ovom "festivalu". "Sada su samo maknuli te nazive mesa s jelovnika, ne najavljuju događaj javno, nego se dogovaraju usmeno", rekao je jedan aktivist koji je na YouTubeu pozvao ljude da se pridruže peticiji za zabranu konzumiranja opsećeg mesa i za zabranu klanja ljubimaca.

"Najgore u svemu tome jest što su mnogi psi i mačke ukradeni, dakle otme ih se vlasnicima, i mnogi od njih još na sebi imaju ogrlice i odjeću koje su im vlasnici obukli", rekao je. Tokom godina su se pojavljivale, a zatim zbog unzemirujućih prizora bile i uklanjane, mnoge snimke na kojima se vidjelo da se mačke i pse, od kojih mnogi zaista imaju ogrlice, drži natiskane u kavezima prije klanja, a nakon toga ih se tretira kao što se u Evropi tretira naprimjer kokoši ili svinje - otkida im se krzno, objesi ih se na kuke, reže i peče ili priprema jela od njih. India.com sada javlja kako su neprestana protivljenja i informiranje javnosti putem interneta urodile plodom, pa je ove godine festival, koji se inače zove i Festival psećeg mesa Jinhua Hutou, otkazan. Kinezi koji bi došli u Yulin mahom bi slavili i družili se uz pokoju čašicu pića. Prema tradiciji, konzumiranje psećeg mesa i alkohola na ljetni solsticij osigurava zdravlje tokom zime. Udruge za zaštitu životinja ističu kako je riječ o tradiciji koja je i velika opasnost za ljudsko zdravlje jer pseće meso ne prolazi nikakve testove o ispravnosti hrane, a psi dolaze odasvud. "Kradu se od vlasnika, skupljaju se lutalice po cesti, a nije rijetkost da se psi truju kemikalijama koje su štetne za ljude", upozoravaju dugo aktivisti. Vlasti u Yulinu tvrde da festival kao takav ne postoji već da je riječ samo o prehrambenoj navici koju prakticiraju neke kompanije ili osobe. Pritisak javnosti ranije je zaustavio festival psećeg mesa u pokrajini Zhejiang 2011. godine.
https://youtu.be/qVrRWstzvq0
Treba izvoziti iz Bosne!
Nakon velikih online protesta i prikupljanja potpisa za peticiju protiv klanja pasa za ljudsku hranu, Kina bi ove godine konačno mogla zabraniti ovu bizarnu tradiciju. Kinezi inače pseće meso smatraju delicijom, no sve više ih se i samo počelo protiviti ovom "slavlju" u južnokineskom gradu Yulinu, prenosi dnevnik.hr. Peticija na Change.org-u u pet dana je prikupila preko 35 hiljada potpisa, ana njoj se nalazi i uznemirujuća fotografija izmučenih, zavezanih i ubijenih životinja. Inače, u Kini nije protuzakonito jesti pseće meso, ali nije pod uslovima da su ti psi uzgajani na farmama u svrhu prehrane, i da su prijekonzumacije prošli potrebna testiranja. Ali, aktivisti, borci za prava životinja, ali i 'obični' ljudi širom svijeta sve više naglašavaju bizarnost ovog čina. Pse i mačke se naime tuče i muči, a mnogi budu pokupljeni s ulice kao lutalice ili tuđi ljubimci.Godišnje su ljubitelji psećeg mesa znali pojesti i do 10 hiljada životinja na ovom "festivalu". "Sada su samo maknuli te nazive mesa s jelovnika, ne najavljuju događaj javno, nego se dogovaraju usmeno", rekao je jedan aktivist koji je na YouTubeu pozvao ljude da se pridruže peticiji za zabranu konzumiranja opsećeg mesa i za zabranu klanja ljubimaca.

"Najgore u svemu tome jest što su mnogi psi i mačke ukradeni, dakle otme ih se vlasnicima, i mnogi od njih još na sebi imaju ogrlice i odjeću koje su im vlasnici obukli", rekao je. Tokom godina su se pojavljivale, a zatim zbog unzemirujućih prizora bile i uklanjane, mnoge snimke na kojima se vidjelo da se mačke i pse, od kojih mnogi zaista imaju ogrlice, drži natiskane u kavezima prije klanja, a nakon toga ih se tretira kao što se u Evropi tretira naprimjer kokoši ili svinje - otkida im se krzno, objesi ih se na kuke, reže i peče ili priprema jela od njih. India.com sada javlja kako su neprestana protivljenja i informiranje javnosti putem interneta urodile plodom, pa je ove godine festival, koji se inače zove i Festival psećeg mesa Jinhua Hutou, otkazan. Kinezi koji bi došli u Yulin mahom bi slavili i družili se uz pokoju čašicu pića. Prema tradiciji, konzumiranje psećeg mesa i alkohola na ljetni solsticij osigurava zdravlje tokom zime. Udruge za zaštitu životinja ističu kako je riječ o tradiciji koja je i velika opasnost za ljudsko zdravlje jer pseće meso ne prolazi nikakve testove o ispravnosti hrane, a psi dolaze odasvud. "Kradu se od vlasnika, skupljaju se lutalice po cesti, a nije rijetkost da se psi truju kemikalijama koje su štetne za ljude", upozoravaju dugo aktivisti. Vlasti u Yulinu tvrde da festival kao takav ne postoji već da je riječ samo o prehrambenoj navici koju prakticiraju neke kompanije ili osobe. Pritisak javnosti ranije je zaustavio festival psećeg mesa u pokrajini Zhejiang 2011. godine.
https://youtu.be/qVrRWstzvq0
Treba izvoziti iz Bosne!
- MJAU - da
#6421 Re: Problem pasa lutalica
Šta, pse, ili mačke? Ili ove kineze što su šljegli, mada se većina povukla?
- O'zone
- Globalni moderator
#6422 Re: Problem pasa lutalica
I ispade problem što mi tražimo da se uvede eutanazija
Bon appetit
Bon appetit
- Baltazar_khan
#6423 Re: Problem pasa lutalica
vamo u mom komšiluku neko sa bog zna kojeg sprata... u po noći kad kerovi uličari laju i ne daju da spavaju
baci koju petardu odmah se ušute. jest da to pukne pa te trzne
al milina poslije zaspati 
- MJAU - da
#6424 Re: Problem pasa lutalica
Brkaš kruške i jabuke. Oni jedu sve živo, meni se gade pogan prava. za eutanaziju sam i ja, jer ovdje bolje i tako ubiti, nego daviti, klati, trovati.O'zone wrote:I ispade problem što mi tražimo da se uvede eutanazija![]()
Bon appetit
- O'zone
- Globalni moderator
#6425 Re: Problem pasa lutalica
Ne brkam ja ništa.MJAU - da wrote:Brkaš kruške i jabuke. Oni jedu sve živo, meni se gade pogan prava. za eutanaziju sam i ja, jer ovdje bolje i tako ubiti, nego daviti, klati, trovati.O'zone wrote:I ispade problem što mi tražimo da se uvede eutanazija![]()
Bon appetit
Ovdje se od pojedinaca kad se spomene eutanazija pasa lutalica kako bi im se kontorlisao broj to naziva genocidom, izjednačava sa stradanjima ljudi u ratu, proklinje sve živo i mrtvo, spominju djeca, etc.
A ima gore i od eutanazije kao što se vidi iz priloženog.