Demokratska fronta Željko Komšić

Post Reply
Havatar

#6401 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Havatar »

shiljak wrote:I da svi oni koji su nekad izašli iz sdp-a zapravo loši momci, tako da ako se učlane u df neće valjat, jer nema te osobe koja je dobar a da je izašla iz sdp-a :D
Da su bili dobri ne bi ni ulazili u SDP :mrgreen:
shiljak

#6402 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by shiljak »

Havatar wrote:
shiljak wrote:I da svi oni koji su nekad izašli iz sdp-a zapravo loši momci, tako da ako se učlane u df neće valjat, jer nema te osobe koja je dobar a da je izašla iz sdp-a :D
Da su bili dobri ne bi ni ulazili u SDP :mrgreen:
Da su bili loši ne bi ni izlazili :mrgreen:
weredsf

#6403 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by weredsf »

shiljak wrote:Naučili smo da su isti ko sdp i sda, i da željko ne zna vodit stranku :skoljka:
I potvrdili da je vrijeme za nove ljude :D :D
LaBomba

#6404 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by LaBomba »

Evo sta procitah na jednom drugom portalu:

http://www.bportal.ba/index.php?option= ... &Itemid=58
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#6405 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by KatarinaKosaca »

LaBomba wrote:Evo sta procitah na jednom drugom portalu:

Još jedno licemjerje, bezobrazluk i nesposobnost MZ, ma ko to bio iza te čuvene kovanice MZ. Dakle, kako kaže naša namrgođena Denis pak, ne mogu oni jadni ništa političarima, nego će udariti po sankcijama i građanima (još mi samo sankcije fale u životu :-) :-) ), ali mogu i hoće da ne priznaju volju naroda demokratskim putem i tako najdirektnije pomognu ovima koji vladaju 4 godine inapravili su ništa, pardon, unazadili su sve. Ma ko oni bili, jer se više ne zna koji je u čijoj i ko vlada, opozicije i nema.
Tako draga moja Doris Pak i te kako vi možete političare kao i parlamentarce staviti na minimalac ove zemlje, možete im oduzeti dnevnice i naknade z aodvojen život, jer ti isti političari ovih građanima daju ništa. Nećete ni vi ništa da preduzmete, jer vam savršeno odgovara zemlja bez sistema, sankcije i etike, da i vi tu perete pare i obavljate sve prljave rabote koje ne možete raditi u pravnim državama vaših domovina.
akcid

#6406 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by akcid »

KatarinaKosaca wrote:
LaBomba wrote:Evo sta procitah na jednom drugom portalu:

Još jedno licemjerje, bezobrazluk i nesposobnost MZ, ma ko to bio iza te čuvene kovanice MZ. Dakle, kako kaže naša namrgođena Denis pak, ne mogu oni jadni ništa političarima, nego će udariti po sankcijama i građanima (još mi samo sankcije fale u životu :-) :-) ), ali mogu i hoće da ne priznaju volju naroda demokratskim putem i tako najdirektnije pomognu ovima koji vladaju 4 godine inapravili su ništa, pardon, unazadili su sve. Ma ko oni bili, jer se više ne zna koji je u čijoj i ko vlada, opozicije i nema.
Tako draga moja Doris Pak i te kako vi možete političare kao i parlamentarce staviti na minimalac ove zemlje, možete im oduzeti dnevnice i naknade z aodvojen život, jer ti isti političari ovih građanima daju ništa. Nećete ni vi ništa da preduzmete, jer vam savršeno odgovara zemlja bez sistema, sankcije i etike, da i vi tu perete pare i obavljate sve prljave rabote koje ne možete raditi u pravnim državama vaših domovina.

A što su ova dva vaša komentara bitna za temu o DF i Komšiću :?
KatarinaKosaca

#6407 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by KatarinaKosaca »

akcid wrote:A što su ova dva vaša komentara bitna za temu o DF i Komšiću :?
do mene je. Postavio se link da se kao neće priznati izbori, pa sam reagirala, jer to znači da DF neće vladati ni od vječne vatre do alipašinog, ali ne samo to , nego vječno licemjerje doris pak.
Havatar

#6408 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Havatar »

Nova vlast u USK: SDA, DF (Zeljko Komsic) i DNZ ciji je osnivac "stranke" osudjeni ratni zlocinac Fikret Abdic
KatarinaKosaca

#6409 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by KatarinaKosaca »

Dođe mi danas u sanduče materijal.. dobro nije baš materijal, nego letak. Na lošem papiru, pa mi i žao kako nemaju para, kontam, ako građani ne budu glasali, selo ih neće izglasati. Uz Komšića se može nešto vezati negativno ili mu se spočitavati limitiranost, lopovluk nikako. Iskopao bi tebe Bili kad tad, tj HDZ da ima išta. Predviđanja mi nisu optimistična, ali jako priželjkujem da umjesto FahrA i njegovih bude DF za početak. Emitur sola virtute protestas
StupskaBitanga

#6410 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by StupskaBitanga »

stade maloprije Komšo sa Merdžom kod Eurohausa u Hrasnom izađe lola u prsluku i tolama onako ostavi auto a hanumica tipka li tipka na mobitelu. Narodni čovjek nema šta
Control panel

#6411 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Control panel »

StupskaBitanga wrote:stade maloprije Komšo sa Merdžom kod Eurohausa u Hrasnom izađe lola u prsluku i tolama onako ostavi auto a hanumica tipka li tipka na mobitelu. Narodni čovjek nema šta
nije valjda to ona sto je kao dobio da se voza pa ga novinari provalili da ju je dobio za izgraadnju robota kod opstine u novom sarajevu.
dudlov

#6412 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by dudlov »

Control panel wrote:
StupskaBitanga wrote:stade maloprije Komšo sa Merdžom kod Eurohausa u Hrasnom izađe lola u prsluku i tolama onako ostavi auto a hanumica tipka li tipka na mobitelu. Narodni čovjek nema šta
nije valjda to ona sto je kao dobio da se voza pa ga novinari provalili da ju je dobio za izgraadnju robota kod opstine u novom sarajevu.
Usluga za uslugu. Tako to hoda, pod pretpostavkom da je istina to o relaciji Robot-Komšić.

Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2
Basvod

#6413 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Basvod »

KatarinaKosaca wrote:Dođe mi danas u sanduče materijal.. dobro nije baš materijal, nego letak. Na lošem papiru, pa mi i žao kako nemaju para, kontam, ako građani ne budu glasali, selo ih neće izglasati. Uz Komšića se može nešto vezati negativno ili mu se spočitavati limitiranost, lopovluk nikako. Iskopao bi tebe Bili kad tad, tj HDZ da ima išta. Predviđanja mi nisu optimistična, ali jako priželjkujem da umjesto FahrA i njegovih bude DF za početak. Emitur sola virtute protestas
I moj komsija je dobar covjek, posten... al nije za politike.
Dzaba Komsicu sve postenje ovog svijeta kad ne zna sastaviti smislenu prosto prosirenu recenicu, inicijativu da ne spominjem i svo politicko djelovanje mu se svodi na jeftin politicki populizam upucen Bosnjacima.

Ja bih odmah potpisao da nas vode najveci lopovi i fukare na svijetu, koji ce od nas ukrasti 5 milijardi KM ali da stvore, privuku, 10 milijardi i otkoce politicku zavrzlamu u kojoj zivimo.
Posteni, priglupi, ostrasceni kokuzi nam najmanje trebaju.
weredsf

#6414 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by weredsf »

Basvod wrote:
KatarinaKosaca wrote:Dođe mi danas u sanduče materijal.. dobro nije baš materijal, nego letak. Na lošem papiru, pa mi i žao kako nemaju para, kontam, ako građani ne budu glasali, selo ih neće izglasati. Uz Komšića se može nešto vezati negativno ili mu se spočitavati limitiranost, lopovluk nikako. Iskopao bi tebe Bili kad tad, tj HDZ da ima išta. Predviđanja mi nisu optimistična, ali jako priželjkujem da umjesto FahrA i njegovih bude DF za početak. Emitur sola virtute protestas
Dzaba Komsicu sve postenje ovog svijeta kad ne zna sastaviti smislenu prosto prosirenu recenicu, inicijativu da ne spominjem i svo politicko djelovanje mu se svodi na jeftin politicki populizam upucen Bosnjacima.

Ja bih odmah potpisao da nas vode najveci lopovi i fukare na svijetu, koji ce od nas ukrasti 5 milijardi KM ali da stvore, privuku, 10 milijardi i otkoce politicku zavrzlamu u kojoj zivimo.

Takvih je najvise, barem u pocetku jer politika ja zadnje utociste za luzere, ljude koji zele lazima, spletkama doci do brze love.
Kod nas je i politika dio Turbo Folka
Basvod

#6415 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Basvod »

weredsf wrote: Takvih je najvise, barem u pocetku jer politika ja zadnje utociste za luzere, ljude koji zele lazima, spletkama doci do brze love.
Kod nas je i politika dio Turbo Folka
[/b]
Nazalost. Al sta drugo ocekivati od politicara koje su birali glasaci kojima su, uz naravno nacionalizam, najbitnije floskule tipa da li je plata politicara 2.500 ili 2.700 km, sta je imao prije rata, kakav mu je bio stari, odakle je i sl.
Ozbiljni ljudi nece ni da upadaju u to s*anje koje mi zovemo politikom.
vivaldi

#6416 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by vivaldi »

Basvod wrote:Dzaba Komsicu sve postenje ovog svijeta kad ne zna sastaviti smislenu prosto prosirenu recenicu
al zato kad je mile sastavi...svaka mu je ko da je "ljekar nauka" :D
htcxone

#6417 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by htcxone »

Inače, Željko je totalno "nesposoban politički"

da bi bio sposoban politicki moras znati određene "šeme"
- kada privlacis investitore, obavezno dogovori 30-40% u svoj dzep
- kada izlazis na izbore obavezno obecaj zaposljavanje mladih
- kada pravis predizbornu kampanju nikad, ali nikad nemoj zaboraviti da GARANTUJES usvajanje zakona o porijeklu imovine
- ne pokusavaj izaci pred glasace bez price o nacionalnoj netrpeljivostii
itd. itd. itd.

ovo se zove kod nas DOBAR poliiticar... iskusan, sposoban... dovedeu se investitori koji dobiju tender, uplate svoticu u Švicarsku banku i nakon par mjeseci, kad pokupe kajmak nestanu u vidu magle pa hajdee jovo opet na novo...
kod nas je sposoban politicar ako laje na dodika a onda po raznim vilama u okolini laktaša se sjehulji i kuje plan za nove izbore u kojima ce jedni druge pljuvati i provocirati da bi narod mislio da se oni "mrze" :)
a narod ko ovce...

O sposobnosti zeljka komsica govore npr. izbori na kojima je prekucao sve kandidate za clana predsjednistva... za razliku od nekih, za njega nisu glasali ljudi koji su umrli 2002
O tome da li ima mutnih radnji i da li je kriminalno okruzen govori cinjenica da ga ni SDA-SDP-SNSD-HDZ nisu jos uspjeli optuziti za bilo sta, naci mu bilo kakvu crnu mrlju... meni je to dovoljno, jer se njihovim celnicima, i partijskim kolegama moze poimenicno napisati jedna dobra knjiga...

Što se same stranke tiče, malo se zainteresovao da vidim kako funkcionise sama stranka, kako se radi...
Nešto mi je jako se svidjelo kada sam cuo na jednom sastanku.... "mi nismo stranka, mi smo pokret u kojem mladi , skolovani,energicni ljudi, zele promjeniti od temelja politiku koju vode stranke koje su 20 godina na vlasti i drze nas na dnu evrope i svijeta"...
ja sam davno prije ovoga cesto govorio da nama ne moze pomoci ni jedna stranka, nego da nam treba jedan covjek koji ce pokrenuti cijeli narod, da se desi revolucija... jer protiv ovako umrežene korupcijske vlasti se na jedan lagan, miran način ne moze nista uraditi...
strasno mi se svidjelo koliko se postuju sva demokratska prava, gdje svaki clan ima jednako pravo glasa, pa evo i unutarstranacki izbori gdje sami clanovi biraju strukturu stranke... cista demokratija!

Da li ce ova stranka-pokret-front proomjeniti stanje u ovoj zemlji... moje misljenje je da hoce. Zasto?
Zato sto imam osjecaj da ce privuci jako veliki broj studenata, mladihi edukovanih ljudi. Isto tako mislim da ce veliki broj onih koji su do sada bili letargicni povodom politiki vidjeti sebe u DF-u
Vidim također da su stranki pristupili ljudi koji do sadad nisu bili politicki aktivni, a među najjacima su u svojim strukama u nasoj zemlji, od ekonomista, pravnika itd. Primjer je prof. Marijanovic, neko koga izuzetno cijenim, jedan "covjek iz raje" koji je skolovaniji, kulturniji i inteligentniji od 99% ljudi koji su sada na vlasti... samo iz razloga jer su nam na vlasti ljudi koji ne znaju engleski, koji ne znaju odgovoriti na pitanje koje im se postavim, jer im je jedini cilj da zadrze svoje stolice i nista drugo...

Vjerujem da su mnogi ljudi u jako teskoj situaciji.... zamislite da stranke tipa inih koje su na vlasti totalno izgube vlast, te da neko pocne da kopa po kriminalnim radnjama od ranije? ili da se pocnu istrazivati nacini na koji su ljudi sa 3 razreda frizerske danas uposlenici opština ito na jako visokim poziicijama...
to svakako nije opcija njima, i zelim ljudima iz DF-a skrenuti paznju da ce svaki njihovv pokusaj biti popljuvan, bas kako smo pljuvali nekad papeta na klupi repke pa nam je danas kralj, jer mi smo takvi, nista pozitivno ne trpimo jer nas svako sa svih strana da izvinete pa se bojimo i sami sebe...
Moraju shvatiti sa kakvim uklupčanim i čvrstim kriminalnim ekipama ce se morati boriti.... to su ljudi koji da ostanu bez vlasti nebi imali za kifle... a kad ti neko uzima "posao" onda to nije dobro....

Mozda je malo opsirno, ali cisto sam htio da iznesem svoje misljenje povodom ovih postova u kojima vidim neku dozu kritike na racun stranke i komsica... nekkima nije jasno da je stranka osnovana prije parmjeseci i da su svi clanovi koji su na funkcijama tu u svojstvu V.D. i da stranka tek ce sad krenuti u neku "utrku"
Krivo ti je procitati da neko ko se zove KoMŠIĆ žELJKO se naziva svakakvim imenima i ima razne epitete a taj isti koji pise vjerovatno je clan stranke matičara u njemackoj ili sinova po istambulu... ili mozda iz dosade sjedi na vecerama sa najvecim kkriminalcima u regionu... nekad je bolje ne napisati nista nego pljuvati tamo gdje se pljunuti ne moze...

Politicko znanje i angazman DOSADASNJIH vlastodržaca smo vidjeli, imamo 50% nezaposlenih, imamo more zatvorenih giganata! imamo 20-ak kilometara auto-puta kojeg prave evo 10 godina, imamo veliku stopu kriminala, imamo kredite prema MMF-u koje dizemo da dijelimo plaće gospodi koja sisaju drzavni budzet a sami su sebe međusobno zaposlili, pa ce narod to da placa... eto ukratko, koliko je sposobna nasa drzava... ima se za vozni park od 500 000 km za dva automobila, a nema se taj novac da se obnovi kosevo ili grbavica pa da se ne stidimo sebe kad nam dodju amerikanci trenirati ovdje... ili da se otvori muzej!!! koji ce odlika i slika kuture svakog grada... E TO JE SPOSOBNOST politicara ove zemlje koji su nase "vodilje" bile do sada... kad pogledas cjelokupnu slikuu, dati priliku mladim ljudima iz DF-a na celu sa zeljkom komicem je NAJBOLJA I NAJZDRAVIJA stvar koja se moze uraditi u ovaj vakat...
StupskaBitanga

#6418 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by StupskaBitanga »

dudlov wrote:
Control panel wrote:
Usluga za uslugu. Tako to hoda, pod pretpostavkom da je istina to o relaciji Robot-Komšić.

Puno toga govori da jeste istina ta relacija aobzirom da Robot lose posluje morace se nekom privaliti da ga cupa
ultima_palabra

#6419 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by ultima_palabra »

dudlov wrote:
Control panel wrote:

Kakva uigrana akcija vas trojice... jedan plasira mahalsku, drugi ko fol zabrinuto komentariše, treći konstatuje da su svi isti :lol: Xavi, Iniesta i Messi bi vam pozavidjeli :mrgreen:
StupskaBitanga

#6420 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by StupskaBitanga »

Ništa u ovoj zemlji će proteći med i mlijeko sa Džejlom Glavović i njoj sličnim celebirty-ima
Basvod

#6421 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Basvod »

vivaldi wrote:
Basvod wrote:Dzaba Komsicu sve postenje ovog svijeta kad ne zna sastaviti smislenu prosto prosirenu recenicu
Kako ti on pade na pamet?
Bodkin

#6422 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Bodkin »

Basvod wrote:
vivaldi wrote:
Kako ti on pade na pamet?

primjer uspjesnog politicara. Ono, postize ciljeve :D

Sent from my Lumia using Tapatalk
Altsa

#6423 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Altsa »

Basvod wrote:

e pa eto ti lagumdzija veliki govornik pa sta imamo od toga...ne interesuje me prica vec djela a komsicu svakako treba dati sansu...ovi ostali su potrosili sve moguce kredite kod mene
Corto Maltese

#6424 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Corto Maltese »

Altsa wrote:...ne interesuje me prica vec djela a komsicu svakako treba dati sansu...ovi ostali su potrosili sve moguce kredite kod mene
Slažem se! Nakon 8 godina nerada u Predsjedništvu BiH, i mene zanima kako izgleda kada taj nešto radi.
shiljak

#6425 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by shiljak »

Basvod wrote:

Koja provala! Čuj neka lopovi kradu, ali neka nešto i urade.. Je li moguće i krasti i uraditi nešto dobro?

Neće valjda isti da krade, a da jača policiju i da ga kasnije hapsi? Koja logika svaka čast :-D
Post Reply