Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
pathyeshme

#6401 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by pathyeshme »

and wrote:
iceman2010 wrote:hahaha

Prvo ovo nije nikakav dokaz. Drugo, bas mi drago kad vidim koliko nekima smeta. To govori vise nego bila kakva reklama.

Meni sura dosao, pa smo sinoc nagledali se filmova. :-) Voli covjek filmove!

Sent from my LT18i using Tapatalk 2
ma neka konkurencije.nadam se da će ovaj potez nama donijeti neko sniženje cijena ili neke druge pogodnosti.
ako si pink čekao da se nagledaš filmova,onda mi te baš žao.
Ma nije, već vam samo sipa sol na ranu :D

Sent from my XT701 using Tapatalk 2
iceman2010

#6402 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by iceman2010 »

pathyeshme wrote:
and wrote:
iceman2010 wrote:hahaha

Prvo ovo nije nikakav dokaz. Drugo, bas mi drago kad vidim koliko nekima smeta. To govori vise nego bila kakva reklama.

Meni sura dosao, pa smo sinoc nagledali se filmova. :-) Voli covjek filmove!

ma neka konkurencije.nadam se da će ovaj potez nama donijeti neko sniženje cijena ili neke druge pogodnosti.
ako si pink čekao da se nagledaš filmova,onda mi te baš žao.
Ma nije, već vam samo sipa sol na ranu :D

Sent from my XT701 using Tapatalk 2
:-) Tacno mi merak citati komentate od stupske bitange. Svaki put mi izvuce osmijeh na lice. Nisam ja neki ljubitelj filmova. Generalno slabo gledam tv. Nego mi zenin brat dosao na par dana. :-)

Johnny071

#6403 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Johnny071 »

ovaj propali crtac karata sto je dobio otkaz jednostavno ne moze bez ove teme vidim ja, svako po godine kad pogledam forum samo komentarise... radis li ti ista, il opet zabusavas ? otpustice te i od tamo dozovi se...
iceman2010

#6404 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by iceman2010 »

Johnny071 wrote:ovaj propali crtac karata sto je dobio otkaz jednostavno ne moze bez ove teme vidim ja, svako po godine kad pogledam forum samo komentarise... radis li ti ista, il opet zabusavas ? otpustice te i od tamo dozovi se...
nja, nja. Ne sekiraj se za mene i ne siri lazi. Zaista sam pocastvovan sto se vratis na forum nakon par mjeseci i komentar posvetis meni. Nisam znao da zauzimam takvo mjesto u tvom zivotu. Nego mozes li sta nakon onih boca? Da tu ne lezi problem tvoje frustracije? :-)

Johnny071

#6405 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Johnny071 »

iceman2010 wrote:
Johnny071 wrote:ovaj propali crtac karata sto je dobio otkaz jednostavno ne moze bez ove teme vidim ja, svako po godine kad pogledam forum samo komentarise... radis li ti ista, il opet zabusavas ? otpustice te i od tamo dozovi se...
nja, nja. Ne sekiraj se za mene i ne siri lazi. Zaista sam pocastvovan sto se vratis na forum nakon par mjeseci i komentar posvetis meni. Nisam znao da zauzimam takvo mjesto u tvom zivotu. Nego mozes li sta nakon onih boca? Da tu ne lezi problem tvoje frustracije? :-)

Boca ??? Nisam vidovit da znam sta mislis al hajd eto,,, ne sirim lazi, nego necu sve ni da napisem, a tebe ne znam kako nije sramota, sto ne kazes fino, kako si krao toner u firmi pa te i za to uhvatili.
iceman2010

#6406 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by iceman2010 »

Johnny071 wrote:
iceman2010 wrote:

Boca ??? Nisam vidovit da znam sta mislis al hajd eto,,, ne sirim lazi, nego necu sve ni da napisem, a tebe ne znam kako nije sramota, sto ne kazes fino, kako si krao toner u firmi pa te i za to uhvatili... djubre jedno!
Haha! tebi stvarno treba pomoc! Sta si jos iz globalnet-a vidio da sam krao? Hebo te u dva posta dvije lazi. Niti sam dobio otkaz, a ovo drugo nije vrijedno ni komentara. Da me nisi pomjesao sa jaranom? Halil me vazda cijenio i nikada nije povisio ton na mene kao na vas "strucnjake".

A boca su oni anabolici ili sta vec kada te kao i u svemu furka bildanja drzala par mjeseci. Vazda si sve htio preko noci:-)

Johnny071

#6407 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Johnny071 »

Pa ja sramota te da priznas... al nema veze davno je to bilo a i taj toner je bio nekih 80KM jebaji ga, zaboravi se... A to kolko je ko cjenjen bio mozemo da izvadimo platne liste :) samo falice ti jedan broj da mozemo usporedjivat cifre :) ti ako se slazes, ja imam svu dokumentaciju iz bhcn i gnet-a mogu ovdje platne liste skenirane da stavim :) da vidimo kolko si cjenjen bio :D
iceman2010

#6408 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by iceman2010 »

Johnny071 wrote:Pa ja sramota te da priznas... al nema veze davno je to bilo a i taj toner je bio nekih 80KM jebaji ga, zaboravi se... A to kolko je ko cjenjen bio mozemo da izvadimo platne liste :) samo falice ti jedan broj da mozemo usporedjivat cifre :) ti ako se slazes, ja imam svu dokumentaciju iz bhcn i gnet-a mogu ovdje platne liste skenirane da stavim :) da vidimo kolko si cjenjen bio :D
Haha. Ja krao, a ti imas sve platne liste, a ne radis u racunovodstvu? Hahaha. kako se ukopavas iz komentara u komentar.

Nego mozes li smisliti sta bolje od tog tonera. Vidim cilj je diskreditacija, ali brate ovo sa tonerom bas jeftino. Mozes ti to puno bolje. Nego dize li se poslije boca?

Johnny071

#6409 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Johnny071 »

iceman2010 wrote:
Johnny071 wrote:Pa ja sramota te da priznas... al nema veze davno je to bilo a i taj toner je bio nekih 80KM jebaji ga, zaboravi se... A to kolko je ko cjenjen bio mozemo da izvadimo platne liste :) samo falice ti jedan broj da mozemo usporedjivat cifre :) ti ako se slazes, ja imam svu dokumentaciju iz bhcn i gnet-a mogu ovdje platne liste skenirane da stavim :) da vidimo kolko si cjenjen bio :D
Haha. Ja krao, a ti imas sve platne liste, a ne radis u racunovodstvu? Hahaha. kako se ukopavas iz komentara u komentar.

Nego mozes li smisliti sta bolje od tog tonera. Vidim cilj je diskreditacija, ali brate ovo sa tonerom bas jeftino. Mozes ti to puno bolje. Nego dize li se poslije boca?

Ja ne kontam o kakvim bocama pricas, al jos cu ispast alkoholicar... nema veze, nego evo daj ovdje saglasnost odma idu platne liste, moja zadnja iz gnet-a i tvoja zadnja iz bhcn-a ? Da rijesimo to pitanje odma ovdje pred svima :)
Johnny071

#6410 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Johnny071 »

A iskreno ako cemo vec pricat, meni si uvjek bio sumnjiv i za onaj wc papir sto je nestajo.... al eto, imas nekako tu lopovsku facu
brazzo19

#6411 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by brazzo19 »

Interni problemi šalalala interni problemi šalalalaaaaaa :lol: :lol: :lol:
van helsing

#6412 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by van helsing »

Dosadni ste..
Kako ovde,tako i na BHT temi.

Tapatalk 2
Johnny071

#6413 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Johnny071 »

nisu interni problemi mi smo sad samo korisnici telemacha, doduse ne znam za gospodina iceman-a :) hahaha ja umirem od smjeha, nemoj neko da pomisli da je covjek stvarno krao ovo je bila zajebancija sve, dobro skoro sve :D al fakat nidje veze, napisat covjeku da krade pred svima, lazno optuziti, nema smisla..
Tiger 033

#6414 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Tiger 033 »

Na sunce platne liste :D

Image
Johnny071

#6415 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Johnny071 »

Tiger 033 wrote:Na sunce platne liste :D

Image
samo nek se iceman slozi sto se toga tice nije problem :D
iceman2010

#6416 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by iceman2010 »

Pa vidis ko je poceo.

Evo ja necu vise, a on nek postavlja sta hoce. Taman nek postavi i te platne liste da se vidi zbog cega sam izmedju ostalog i otisao. Njemu njegov jaran (direktor gneta) sredio dobru platu u gnet-u, nastavio raditi isto u telemach-u (lopovluk) pa ga ljudi provalili i nogirali. A znas sta kazu: S kim si takav si :-) Ja se odjavljujem a ti slobodno kaci sta hoces. Samo onda imas i problem da objasnis odakle ti. Da ne pricam sada kako si kroz prozor od auta usred grada bacao flasu od cole. Takva valjda praksa u tvom selu.

iceman2010

#6417 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by iceman2010 »

Ma slobodno zakaci! Hoces li i platnu listu iz bht-a?

Johnny071

#6418 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Johnny071 »

iceman2010 wrote:Pa vidis ko je poceo.

Evo ja necu vise, a on nek postavlja sta hoce. Taman nek postavi i te platne liste da se vidi zbog cega sam izmedju ostalog i otisao. Njemu njegov jaran (direktor gneta) sredio dobru platu u gnet-u, nastavio raditi isto u telemach-u (lopovluk) pa ga ljudi provalili i nogirali. A znas sta kazu: S kim si takav si :-) Ja se odjavljujem a ti slobodno kaci sta hoces. Samo onda imas i problem da objasnis odakle ti. Da ne pricam sada kako si kroz prozor od auta usred grada bacao flasu od cole. Takva valjda praksa u tvom selu.

Pa sad govoris da si bio cjenjen, a sad govoris da se vidi sto si otiso (mala plata), ja tebe nista ne kontam... Ja nemam nista problem da objasnim :D Flasu od kole u auto ubacio, pa sta, ne kontam ? Haj dobro, ako je tako kako ti kazes u redu je, a tog direktora sto sad povezujes samnom, eno par postova prije ima kako si branio i govorio kako su ih tirani iz telemaha odpustili a sad ne valja on, de bolan, odluci sta ces pricat :)
Johnny071

#6419 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Johnny071 »

iceman2010 wrote:Ma slobodno zakaci! Hoces li i platnu listu iz bht-a?

Jel to pred svima da pokazes kolko si placen za NErad ? :) Mene je stid u tvoje ime
i jel u tu platnu listu racunas i ono gorivo sto izvlacite iz sluzbenog auta ?
Last edited by Johnny071 on 12/05/2013 11:41, edited 1 time in total.
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

#6420 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Bobi »

Na kraju opet ja kriv sto se dvojica svadjaju :D. Ma znate sta... :D ...pristojan sam pa necu da napishem :D.
Johnny071

#6421 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Johnny071 »

Bobi wrote:Na kraju opet ja kriv sto se dvojica svadjaju :D. Ma znate sta... :D ...pristojan sam pa necu da napishem :D.
Brisi bolan sve od pocetka rasprave zajebancija, doduse pretjerah :) sry
Magarece_godine

#6422 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Magarece_godine »

Šta bi s pinkovim kanalima ? 'oćel ih biti ili ne ?
iceman2010

#6423 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by iceman2010 »

Johnny071 wrote:
iceman2010 wrote:Pa vidis ko je poceo.

Pa sad govoris da si bio cjenjen, a sad govoris da se vidi sto si otiso (mala plata), ja tebe nista ne kontam... Ja nemam nista problem da objasnim :D Flasu od kole u auto ubacio, pa sta, ne kontam ? Haj dobro, ako je tako kako ti kazes u redu je, a tog direktora sto sad povezujes samnom, eno par postova prije ima kako si branio i govorio kako su ih tirani iz telemaha odpustili a sad ne valja on, de bolan, odluci sta ces pricat :)
Nisam branio njega nego neke druge nevine ljude koji su povezani s njegovim kriminalom. Srecom neki su vraceni na posao jer nisu imali veze sa tim. E njih sam branio. Ja sam kao apsolvent na fakultetu dosao na to radno mjesto. Nisam u pocetku ni mogao ocekivati neku platu. I Halil me je zaista cijenio. Pitaj kakav je cirkus ispao sa tehnickim prijemom u hadzicima jer ja nisam bio tu. Bilo mi je obecano povecanje plate i drugo radno mjesto (od Halila licno) ali ispao telecom, a to se ne odbija ;-) I nisi flasu ubacio u auto vec iz auta, ali hajd. Postavi te platne liste pa da zavrsimo sa tim. Raju ne zanima nase prepucavanje.

iceman2010

#6424 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by iceman2010 »

Johnny071 wrote:
Bobi wrote:Na kraju opet ja kriv sto se dvojica svadjaju :D. Ma znate sta... :D ...pristojan sam pa necu da napishem :D.
Brisi bolan sve od pocetka rasprave zajebancija, doduse pretjerah :) sry
Ma i mene sto se tice mozes brisati. A ti Johhny plati kafu posto imas dobru platu pa cemo rascistiti detalje oko tonera i wc papira :-)

Tiger 033

#6425 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Tiger 033 »

iceman2010 wrote:Ma i mene sto se tice mozes brisati.
preOFIRNO je ...zato sve treba

Image
Locked