taj je pravo star film... ima li sta novijemađioničar wrote:Cowboys And Aliens , meni se dosta svidio...
... onaj "...two smoking and barrels" je sjajan. moracu ga opet gledat
Moderator: _BataZiv_0809
taj je pravo star film... ima li sta novijemađioničar wrote:Cowboys And Aliens , meni se dosta svidio...
ima nova verzija cowboys and alienswinnie wrote:taj je pravo star film... ima li sta novijemađioničar wrote:Cowboys And Aliens , meni se dosta svidio...

winnie wrote:taj je pravo star film... ima li sta novijemađioničar wrote:Cowboys And Aliens , meni se dosta svidio...
aux wrote:je li gledao neko ovaj novi film scream 4 ili ti ga vrisak 4 pa da cujemo misljenje ???
i evo od mene jedan premocan film za preporuku,the bad lieutenant port of call new orleans glume nicholas cage i eva mendes

Ma izuzetan film sa dosta emocija rekao bih.hopi wrote:ioako je vjerovatno većina gledala, ja nedavno, Falling Down (1993) sa Michael Douglas u glavnoj ulozi, dobar, neobičan film http://www.imdb.com/title/tt0106856/
Ako ti se svidio rimejk onda obavezno pogledaj oriđiđi verziju sa Harvey Keitel-om koji je "poderao" u glavnoj ulozi, naspram originala ova nova verzija je kao da gledaš kućanice dok pijuckaš dobro zašećerenu limunaduaux wrote:
i evo od mene jedan premocan film za preporuku,the bad lieutenant port of call new orleans glume nicholas cage i eva mendes
aux pusti ti ove samozvane kritičare, nego samo ti postavljaj dobre prjedloge za filmove nemoj da te pokolebaju ovi stručnjaci koji samo naprđuju ovdje na forumuvinnie_jones wrote:Ako ti se svidio rimejk onda obavezno pogledaj oriđiđi verziju sa Harvey Keitel-om koji je "poderao" u glavnoj ulozi, naspram originala ova nova verzija je kao da gledaš kućanice dok pijuckaš dobro zašećerenu limunaduaux wrote:
vinnie_jones je u pravu, nije nikakvo naprđivanje ako čovjek kaže da je prvi Bad Lieutenant neuporedivo bolji. Ovaj sa Cageom je, hajde da budemo umjereni, prosječan film.adnandus wrote:aux pusti ti ove samozvane kritičare, nego samo ti postavljaj dobre prjedloge za filmove nemoj da te pokolebaju ovi stručnjaci koji samo naprđuju ovdje na forumuvinnie_jones wrote:Ako ti se svidio rimejk onda obavezno pogledaj oriđiđi verziju sa Harvey Keitel-om koji je "poderao" u glavnoj ulozi, naspram originala ova nova verzija je kao da gledaš kućanice dok pijuckaš dobro zašećerenu limunaduaux wrote:
pa ne mogu se sloziti sa tobom da je toliko originalna verzija bolja od ove verzije jer je ovaj film tako nenormalno dobro snimljen ili sam ja bio u takvom elementu da mi je ovaj film bas dobro legao hehehe ,mozda je i bolja ta originalna veze ali ni ova nije daleko odmakla,osim toga ovdje su glumci i glumice dosta bolje,zamolio bih te samo da mi kazes kako se zove tacno originalna verzija pa da skinem i taj film pa da pregledamvinnie_jones wrote:Ako ti se svidio rimejk onda obavezno pogledaj oriđiđi verziju sa Harvey Keitel-om koji je "poderao" u glavnoj ulozi, naspram originala ova nova verzija je kao da gledaš kućanice dok pijuckaš dobro zašećerenu limunaduaux wrote:
heheheh bogami se tako zove,iz 1992 godineBlack swan wrote:pa bad lieutenant
rekla sam tiarmin.i.am wrote: