vryzas wrote: Sve tacnoosim ovog za tuzbu. Stigla je opomena pred tuzbu, a valjda su ga advokati savjetovali vazano za ove neke druge stvari.
Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#63976 Re: Premijer liga BiH
-
sumirprimus
#63977 Re: Premijer liga BiH
izvini djedice nismo te prepoznali hehesplinter wrote:znaš ti vrlo dobro.Raigor Stonehoof wrote:i koja je poenta ovog posta?splinter wrote:Vidim prati se masnovno i u velikom odzivu presica najvećeg kluba u državi! Tako i treba, na desetine ispisanih postova i komentara u samo par sati. Pa ja od posla ne stigoh da ni pregledam presicu, a ovdje se satima raspravlja o istoj i to u omjeru od bar 90 % navijača ostalih ( manjih ) klubova. Samo tako nastavite dječice, to vam je zadaća!
Samo nastavite dječice. Uglavnom da su ovdje na temi gosopda iz Širokog, Banjaluke ili Zenice pa haj nego vazda jedne te isti, 5-6 besposlenih jufkica i Sumir ( a i ne zna da mu klub ispada iz lige ) komentarišu dešavanja u najvećem BH klubu. Šta ste kontali da će biti na presici, da Miske odlazi, pa se ponadali, ha ha. Koji komedijaši, ja ne bih pogledo presicu FKS il Slobode da mi neko da 200 keka a ne da još komentarišem pet sati poslije toga.
pricaj ti sta hoces, ovo sto je senad danas ispricao je za informativnog razgovora najmanju ruku.a da ste kakvi sami bi se ogradili, i pokazali ljudskost i zelju za fer plejom.
covjek je skoro pa direktno reko kako ste osvajali titule, pokusavajuc pljunut po osimu.
a zauzvrat sam sebe opovrgnuo vise puta od one o strucnom stabu kom se niko ne mijesa pa onda kako neko mora dovest zajmovivca ili graovca ili zakarica.
pa i samog osima, nema poblema, samo opomena pred ruzbu za "ogroman iznos"
onda dobijao je prijedloge za namjestanja al nije nikom prijavio itd etc...
uostalom cijeli pres bolje da niste ni organizovali za vase dobro.
a tema je pl.. naravno da cemo cekat kakvo socno meso...
sto se tice mog kluba ako ne najdu pare i ne plate dugovanja nek savez radi svoj posao, ja ih ne branio po forumu i gubio svoj obraz radi pakasa
zajebancija da, al ova pretenciozna BS bjeri ba, da mi i dnevnicu ponude da ih uzalud branim ne bi uzeo
zato ne kontam kako ti se da branit neobranjivo
-
sumirprimus
#63978 Re: Premijer liga BiH
jah i zaboravi, ne bi ti, al ne propusti snishodljivo nas prokomentarisat
sto bi rekli lazna golemost

sto bi rekli lazna golemost
- avetinja
#63979 Re: Premijer liga BiH
Kada je Sumir počeo pisati razumljivo, znaš da je postalo ozbiljno. 
-
sumirprimus
#63980 Re: Premijer liga BiH
druze da ste realni, priznali bi bar da je bolje da nije ni pravio presicu
sto onaj rece samo sto nije imenovo osima u pljuvacini i nacinu na koji je osvojio titule. a kaze nema problema
strahota. ja mislio samo nas senco moze biti onoliki ferid izvala.. ovaj vas je neka emancipovanija verzija samopobistvenog bosnje...
nije ni cudo sto zrinjski hara. sulenta se ziv ne cuje
sto onaj rece samo sto nije imenovo osima u pljuvacini i nacinu na koji je osvojio titule. a kaze nema problema
strahota. ja mislio samo nas senco moze biti onoliki ferid izvala.. ovaj vas je neka emancipovanija verzija samopobistvenog bosnje...
Last edited by sumirprimus on 16/05/2018 16:55, edited 1 time in total.
- leškarenje
#63981 Re: Premijer liga BiH
Jao,jao
kako se sam Megamix pisa po sebi
Znači visi tih 600 milja Amaru i ona 2 miliona i nesto
reprogram uradjen za 2 miliona i nesto,dužno se jos za tribinu Butmiru....
Ali jebo sve to,posra se po najtrofejnijem predsjednik kojeg kako kruzi mit mogu smijeniti sad pa sad
mutikasa sa hadza,podsjeća me na Konakovica sa pricom ja najpošteniji na zemaljskoj kugli 
Znači visi tih 600 milja Amaru i ona 2 miliona i nesto
Ali jebo sve to,posra se po najtrofejnijem predsjednik kojeg kako kruzi mit mogu smijeniti sad pa sad
- avetinja
#63982 Re: Premijer liga BiH
Ne vidim da je iko oduševljen onime što je rekao na press konferenciji, čak naprotiv.sumirprimus wrote:druze da ste realni, priznali bi bar da je bolje da nije ni pravio presicu![]()
- leškarenje
#63983 Re: Premijer liga BiH
Ali ja još ne vjerujem da rekao kako je Amar kupovao titule
nisam gledao,nisam čitao....dajte taj citat 
- leškarenje
#63984 Re: Premijer liga BiH
Hahah,nevjerovatno .....
Amare lopove
,joj da je država kako treba sve bi to bilo pohapseno,izbačeno u najnižu ligu,oduzeti trofeji....Još prica o nekim ponudama za stimanje ,optužuje Amara da je kupovo titule i to sve javno
a niko kurcem nece mrdnuti 
Amare lopove
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#63985 Re: Premijer liga BiH
samo vas posmatram
Možda je Misimovic mislio da dok Amar ne bude slušao kako ga ostali slušaju ne može doći u klub.
Vi odmah na namještanje sumnjate. Ma hajte molim vas
Pa svi znaju da su Zeljine titule najpostenije od svih. Pa ja
Pa nismo pitari da nas ganjaju za pare od namještanja.
Možda je Misimovic mislio da dok Amar ne bude slušao kako ga ostali slušaju ne može doći u klub.
Vi odmah na namještanje sumnjate. Ma hajte molim vas
Pa svi znaju da su Zeljine titule najpostenije od svih. Pa ja
Pa nismo pitari da nas ganjaju za pare od namještanja.
- leškarenje
#63986 Re: Premijer liga BiH
Šta ga ima slusati,zar Megamix nije samo prolaznik
pucnes prstima i on smijenjen ?
Ali kurko,zamisli kad on počne svoje naplaćivati
sto je dao .
Ali kurko,zamisli kad on počne svoje naplaćivati
- mali_milojica
#63987 Re: Premijer liga BiH
Zamisli dobijes Bingoleškarenje wrote:Šta ga ima slusati,zar Megamix nije samo prolaznikpucnes prstima i on smijenjen ?
Ali kurko,zamisli kad on počne svoje naplaćivatisto je dao .
- leškarenje
#63988 Re: Premijer liga BiH
Hazime imamo Bingoomali_milojica wrote:Zamisli dobijes Bingoleškarenje wrote:Šta ga ima slusati,zar Megamix nije samo prolaznikpucnes prstima i on smijenjen ?
Ali kurko,zamisli kad on počne svoje naplaćivatisto je dao .
-
megaman4
#63989 Re: Premijer liga BiH
Kakav autogol Misimovica?leškarenje wrote:Hahah,nevjerovatno .....
Amare lopove,joj da je država kako treba sve bi to bilo pohapseno,izbačeno u najnižu ligu,oduzeti trofeji....Još prica o nekim ponudama za stimanje ,optužuje Amara da je kupovo titule i to sve javno
a niko kurcem nece mrdnuti
Sta je zelio postici sa ovom preskonferencijom?
- Raigor Stonehoof
#63990 Re: Premijer liga BiH
Otidji malo na anamoonaj komicni forum sto mi ne daju da kopiram postove s njega pa ces vidjetavetinja wrote:Ne vidim da je iko oduševljen onime što je rekao na press konferenciji, čak naprotiv.sumirprimus wrote:druze da ste realni, priznali bi bar da je bolje da nije ni pravio presicu![]()
- mali_milojica
#63991 Re: Premijer liga BiH
Eto držite se teme
nemoj da Charuga mora banEve dijeliti
- leškarenje
#63992 Re: Premijer liga BiH
Ima sud i za te pare
samo Sisoje odustao od svega ,a ne znam sto ako je u pravu....a ko je u pravu zna se sta mu ide 
- mali_milojica
#63993 Re: Premijer liga BiH
Dino Selimović: izvini mi seleškarenje wrote:Ima sud i za te paresamo Sisoje odustao od svega ,a ne znam sto ako je u pravu....a ko je u pravu zna se sta mu ide
Husic: daj mi 20k da ti se izvinem.
I Dino dade
Pojeo vuk magarca
Bandovic donio snimak, pa haman samo on najebo
Last edited by mali_milojica on 16/05/2018 17:28, edited 1 time in total.
- avetinja
#63994 Re: Premijer liga BiH
Ne ulazim tamo niti imam želju. Ne smatram ih podobnim ni za kakvo kritičko mišljenje.Raigor Stonehoof wrote:Otidji malo na anamoonaj komicni forum sto mi ne daju da kopiram postove s njega pa ces vidjetalah pa miske pa muhamed
- mali_milojica
#63995 Re: Premijer liga BiH
Polako, čekaj sud da svoje kažeSliver wrote:Barem smo dobili priznanicu, nismo levati ko neki vamomali_milojica wrote:Dino Selimović: izvini mi seleškarenje wrote:Ima sud i za te paresamo Sisoje odustao od svega ,a ne znam sto ako je u pravu....a ko je u pravu zna se sta mu ide
I Dino dade![]()
![]()
- leškarenje
#63996 Re: Premijer liga BiH
Ima bolan sud,neka rade svoj posaomali_milojica wrote:Dino Selimović: izvini mi seleškarenje wrote:Ima sud i za te paresamo Sisoje odustao od svega ,a ne znam sto ako je u pravu....a ko je u pravu zna se sta mu ide
I Dino dade
Pojeo vuk magarca
Bandovic donio snimak, pa haman samo on najebo
Ali ovo je presedan,da predsjednik jednog kluba optuži najtrofejnijeg trenera države koji je tom klubu donio najviše radosti kako je kupovao te titule....hejjj
- mali_milojica
#63997 Re: Premijer liga BiH
Gdje ga je optužio?
Možda je covjek mislio da vise nema plaćanja na crno, da sve mora proći kroz papire, da se potpisano mora poštovati, da nema na djemDo ti i sl. Čuj optužio ga za kupovinu titula
Možda je covjek mislio da vise nema plaćanja na crno, da sve mora proći kroz papire, da se potpisano mora poštovati, da nema na djemDo ti i sl. Čuj optužio ga za kupovinu titula
- mali_milojica
#63998 Re: Premijer liga BiH
Pa ja bih rekao da je druge klubove optužio za rad van terena.Sliver wrote:Pa "radnjama van terena" sigurno nije obezbjedjivo koshpe za tribine.mali_milojica wrote:Gdje ga je optužio?
Citiram
Gdje je Amar ovdje spomenut?Ovaj klub se nikada neće baviti radnjama van terena. Vi znate da uvijek imamo u takmičenju radnje koje se događaju van terena i bitno je da znamo ko se ne bavi tim.
- leškarenje
#63999 Re: Premijer liga BiH
Znači radnje van terena su po tebi legalnemali_milojica wrote:Gdje ga je optužio?
-
LSD
#64000 Re: Premijer liga BiH
Imate li bilo kakve dokaze da su radnje bile ilegalne?
Ako imate, onda trk u policiju sa njima.
Za punca i pitarluk onaj kamiondžija ima dokaze.
Ako imate, onda trk u policiju sa njima.
Za punca i pitarluk onaj kamiondžija ima dokaze.