Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
sumirprimus
- avetinja
#63952 Re: Premijer liga BiH
Misliš na period dok je Osim bio u klubu?omega369 wrote:Ma godinama se prije toga govoriloda su svijetli primjer, bez dugova, sve cisto. A sad saznajemo da se tuze medjusobno. I to ko![]()
Tužba je jedini način da se Osimu pare legalno vrate. Ili da mu daju poziciju u klubu i kroz nju mu isplate dug.
-
sumirprimus
#63953 Re: Premijer liga BiH
amar osim, im ne treba zanju i oni kupovat titule
i lafo ne znaju sto nema amara...
-
sumirprimus
#63954 Re: Premijer liga BiH
ovo treba u stanicu ispratit al instant ima materijala napretek

- Raigor Stonehoof
#63955 Re: Premijer liga BiH
Jeste to legalan način, pod uslovom da amar ima dokaze. A ako ih ima, i ako dobije na sudu, tek tada ce problemi nastat za zelju. pare su ocito usle u klub, a traga im u knjigama nema. Valjace knjigovodstvo mijenjat unazat koliko...7-8 godina. Pa inspekcije. Pa kazne. Pa kamate.avetinja wrote:Misliš na period dok je Osim bio u klubu?omega369 wrote:Ma godinama se prije toga govoriloda su svijetli primjer, bez dugova, sve cisto. A sad saznajemo da se tuze medjusobno. I to ko![]()
Tužba je jedini način da se Osimu pare legalno vrate. Ili da mu daju poziciju u klubu i kroz nju mu isplate dug.
Misketu bi se vise isplatio ovaj drugi nacin, pa i po cijenu doprinosa
-
sumirprimus
#63956 Re: Premijer liga BiH
jaro pare ispod stola. a porez? doduse vec najvise placaju poreza drzavi.. sta je to porez ba
majko mila, a nama porezna dezura ispred stadiona gledaj ti lopovluka i drzave

majko mila, a nama porezna dezura ispred stadiona gledaj ti lopovluka i drzave
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#63957 Re: Premijer liga BiH
Samo keš, sve ostalo belaj u najavi.
-
sumirprimus
#63958 Re: Premijer liga BiH
golemo golemo.
kaze moze amar. a onda skoro pa odmotana pljuvacina
kaze moze amar. a onda skoro pa odmotana pljuvacina
- Logovan
#63959 Re: Premijer liga BiH
Nudili ozbiljnu ponudu koja zapravo nije bila ozbiljna, ali bi je prijavio da je bila ozbiljna, iako je bila ozbiljna.armin071 wrote:antologijska"Klubu koji nam je nudio ozbiljnu ponudu zaprijetio sam prijavom, ali nisam to učinio. U slučaju da je ponuda bila ozbiljna, prijavio bih je", istakao je Misimović.
-
tcz
#63960 Re: Premijer liga BiH
ovoliko je faliloLogovan wrote:Nudili ozbiljnu ponudu koja zapravo nije bila ozbiljna, ali bi je prijavio da je bila ozbiljna, iako je bila ozbiljna.armin071 wrote:antologijska"Klubu koji nam je nudio ozbiljnu ponudu zaprijetio sam prijavom, ali nisam to učinio. U slučaju da je ponuda bila ozbiljna, prijavio bih je", istakao je Misimović.

-
splinter
#63961 Re: Premijer liga BiH
Vidim prati se masnovno i u velikom odzivu presica najvećeg kluba u državi! Tako i treba, na desetine ispisanih postova i komentara u samo par sati. Pa ja od posla ne stigoh da ni pregledam presicu, a ovdje se satima raspravlja o istoj i to u omjeru od bar 90 % navijača ostalih ( manjih ) klubova. Samo tako nastavite dječice, to vam je zadaća! 
-
vryzas
#63962 Re: Premijer liga BiH
Nista kes, samo sud.Tomahawk11 wrote:Samo keš, sve ostalo belaj u najavi.
-
tcz
#63963 Re: Premijer liga BiH
hahahahahahsplinter wrote:Vidim prati se masnovno i u velikom odzivu presica najvećeg kluba u državi! Tako i treba, na desetine ispisanih postova i komentara u samo par sati. Pa ja od posla ne stigoh da ni pregledam presicu, a ovdje se satima raspravlja o istoj i to u omjeru od bar 90 % navijača ostalih ( manjih ) klubova. Samo tako nastavite dječice, to vam je zadaća!
predajemo se...

- Raigor Stonehoof
#63964 Re: Premijer liga BiH
i koja je poenta ovog posta? imas li sta konkretno reci sto ti predsjednik kluba prizna da ste namjestali titule? imal sta o tuzbi koju je gospodin "nikad ne bi uradio nista protiv zelje" podnio protiv kluba?splinter wrote:Vidim prati se masnovno i u velikom odzivu presica najvećeg kluba u državi! Tako i treba, na desetine ispisanih postova i komentara u samo par sati. Pa ja od posla ne stigoh da ni pregledam presicu, a ovdje se satima raspravlja o istoj i to u omjeru od bar 90 % navijača ostalih ( manjih ) klubova. Samo tako nastavite dječice, to vam je zadaća!
Last edited by Raigor Stonehoof on 16/05/2018 15:04, edited 1 time in total.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#63965 Re: Premijer liga BiH
Ih, onda repovi, svega i svačegavryzas wrote:Nista kes, samo sud.Tomahawk11 wrote:Samo keš, sve ostalo belaj u najavi.
Ono što nije ušlo, bolje i da ne izlazi
-
vryzas
#63966 Re: Premijer liga BiH
Neka svako odgovara za svoje "repove".Tomahawk11 wrote:Ih, onda repovi, svega i svačegavryzas wrote:Nista kes, samo sud.Tomahawk11 wrote:Samo keš, sve ostalo belaj u najavi.![]()
Ono što nije ušlo, bolje i da ne izlazi
-
splinter
#63967 Re: Premijer liga BiH
znaš ti vrlo dobro.Raigor Stonehoof wrote:i koja je poenta ovog posta?splinter wrote:Vidim prati se masnovno i u velikom odzivu presica najvećeg kluba u državi! Tako i treba, na desetine ispisanih postova i komentara u samo par sati. Pa ja od posla ne stigoh da ni pregledam presicu, a ovdje se satima raspravlja o istoj i to u omjeru od bar 90 % navijača ostalih ( manjih ) klubova. Samo tako nastavite dječice, to vam je zadaća!
Samo nastavite dječice. Uglavnom da su ovdje na temi gosopda iz Širokog, Banjaluke ili Zenice pa haj nego vazda jedne te isti, 5-6 besposlenih jufkica i Sumir ( a i ne zna da mu klub ispada iz lige ) komentarišu dešavanja u najvećem BH klubu. Šta ste kontali da će biti na presici, da Miske odlazi, pa se ponadali, ha ha. Koji komedijaši, ja ne bih pogledo presicu FKS il Slobode da mi neko da 200 keka a ne da još komentarišem pet sati poslije toga.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#63968 Re: Premijer liga BiH
Problem i jeste što nema onih koji bi trebali odgovarativryzas wrote:
Neka svako odgovara za svoje "repove".
Ovi koji su sad, oni bi trebali da pojedu tuđu poparu.
Ili da se goni one koji su prije bili, ali kod nas toga nema, kad odeš, ko da si umro.
-
vryzas
#63969 Re: Premijer liga BiH
https://fkzeljeznicar.ba/prijava-za-nep ... uba/24296/Tomahawk11 wrote:Problem i jeste što nema onih koji bi trebali odgovarativryzas wrote:
Neka svako odgovara za svoje "repove".![]()
Ovi koji su sad, oni bi trebali da pojedu tuđu poparu.
Ili da se goni one koji su prije bili, ali kod nas toga nema, kad odeš, ko da si umro.
Sve po zakonu.
- Raigor Stonehoof
#63970 Re: Premijer liga BiH
Opet nema poente, ciko. De nam reci sta velis o umotanom priznanju gospodina Ce Tunga o kupovini titula? O blacenju "najdrazeg"?splinter wrote:znaš ti vrlo dobro.Raigor Stonehoof wrote:i koja je poenta ovog posta?splinter wrote:Vidim prati se masnovno i u velikom odzivu presica najvećeg kluba u državi! Tako i treba, na desetine ispisanih postova i komentara u samo par sati. Pa ja od posla ne stigoh da ni pregledam presicu, a ovdje se satima raspravlja o istoj i to u omjeru od bar 90 % navijača ostalih ( manjih ) klubova. Samo tako nastavite dječice, to vam je zadaća!
Samo nastavite dječice. Uglavnom da su ovdje na temi gosopda iz Širokog, Banjaluke ili Zenice pa haj nego vazda jedne te isti, 5-6 besposlenih jufkica i Sumir ( a i ne zna da mu klub ispada iz lige ) komentarišu dešavanja u najvećem BH klubu. Šta ste kontali da će biti na presici, da Miske odlazi, pa se ponadali, ha ha. Koji komedijaši, ja ne bih pogledo presicu FKS il Slobode da mi neko da 200 keka a ne da još komentarišem pet sati poslije toga.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#63971 Re: Premijer liga BiH
Ok, za one za koje imaju tragovi, što da ne, oni nemaju ništa s tim, ne
Ali ovo nema nigdje, javna tajna da je keš bio, sad tužba znači otvaranje Pandorine kutije, posudio si novac klubu, nema nigdje ništa, dakle lova na crno u pravnom licu, pa nisi onda ni ti čist
Zato i kažem, ovo se može, bez posljedica, riješiti samo kakvim kešom, a ko to ima toliki keš da mu ne treba
-
Sarlo Akrobata
#63972 Re: Premijer liga BiH
Sad ce Miske organizovat navijace, svi po 100KM, da se vrati Amaru dug 
-
splinter
#63973 Re: Premijer liga BiH
Samo nastavite dječice. Uglavnom da su ovdje na temi gosopda iz Širokog, Banjaluke ili Zenice pa haj nego vazda jedne te isti, 5-6 besposlenih jufkica i Sumir ( a i ne zna da mu klub ispada iz lige ) komentarišu dešavanja u najvećem BH klubu. Šta ste kontali da će biti na presici, da Miske odlazi, pa se ponadali, ha ha. Koji komedijaši, ja ne bih pogledo presicu FKS il Slobode da mi neko da 200 keka a ne da još komentarišem pet sati poslije toga.[/quote]
Opet nema poente, ciko. De nam reci sta velis o umotanom priznanju gospodina Ce Tunga o kupovini titula? O blacenju "najdrazeg"?
[/quote]
Poenta vidiš i sam napisana u prvom postu. ne mogu ti crtati. Ovo ostalo, ne znam nisam pogledao presicu, nemam kad od posla. Možda večeras nekad stignem
Opet nema poente, ciko. De nam reci sta velis o umotanom priznanju gospodina Ce Tunga o kupovini titula? O blacenju "najdrazeg"?
Poenta vidiš i sam napisana u prvom postu. ne mogu ti crtati. Ovo ostalo, ne znam nisam pogledao presicu, nemam kad od posla. Možda večeras nekad stignem
- Raigor Stonehoof
#63974 Re: Premijer liga BiH
Sarlo Akrobata wrote:Sad ce Miske organizovat navijace, svi po 100KM, da se vrati Amaru dug
-
vryzas
#63975 Re: Premijer liga BiH
Sve tacnoTomahawk11 wrote:Ok, za one za koje imaju tragovi, što da ne, oni nemaju ništa s tim, neonog ko je tad mutio.
Ali ovo nema nigdje, javna tajna da je keš bio, sad tužba znači otvaranje Pandorine kutije, posudio si novac klubu, nema nigdje ništa, dakle lova na crno u pravnom licu, pa nisi onda ni ti čist![]()
Zato i kažem, ovo se može, bez posljedica, riješiti samo kakvim kešom, a ko to ima toliki keš da mu ne treba