Zeničani
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#63876 Re: Zeničani
Put sam po sebi je opasan, ima ono ulegnuće jedno fali sekunda da ode sve u MP3
.
- N.N.
#63877 Re: Zeničani
Opančić je svakako nedavno u eteru RTVZE izjavio da mu Orahovica i Šerići imaju veci potencijal od Smetova i da on vise voli gore da obitava.
Valjda su mu oni vise kojekakvih plaketa i zahvalnica urucili. Dan te jebo' kada se kozojebi docepaju kopir aparata, to se samo štanca.
Valjda su mu oni vise kojekakvih plaketa i zahvalnica urucili. Dan te jebo' kada se kozojebi docepaju kopir aparata, to se samo štanca.
-
Ci-Nick
#63878 Re: Zeničani
Bio sam jucer na Smetovima, zadnja dva do 3 kilometra puta su bila pod snijegom, onako vise sa strana. Onaj ugostitelj me razočarao, prednji dio je bio za pušače, donji dio je bio za nepušače i bilo je fino. Sad je zadimljeno, pepeljare na stolovima i ljudi puše u cijelom objektu.
Ja mu više neću svratiti.
-
robijash
#63879 Re: Zeničani
NIJE tacno, licno poznajem vlasnika restorana i onaj drugi dio u staklu je ponovo nepusacka komplet zona. Otkako je zimski period ne dozvoljavaju vise pusenje u tom dijelu, a tako ce najvjerovatnije i ostati jer dolazi novi zakon u primjenu.Ci-Nick wrote: ↑26/11/2023 13:13 Bio sam jucer na Smetovima, zadnja dva do 3 kilometra puta su bila pod snijegom, onako vise sa strana. Onaj ugostitelj me razočarao, prednji dio je bio za pušače, donji dio je bio za nepušače i bilo je fino. Sad je zadimljeno, pepeljare na stolovima i ljudi puše u cijelom objektu.
Narodu je tesko ugodit, vecinski pusacka nacija. Logicno je da na planini na cistom zraku treba ispostovat nepusace.
Sto se tice samog poslovanja na Smetovima ljudi prezivljavaju velike probleme vezano za elementarne stvari tipa vode, kanalizacije, lose ceste sto nadoknadjuju iz vlastitih sredstava s gotovo nikakvom podrskom lokalne zajednice
-
Bobi
- Forum administrator
#63880 Re: Zeničani
Činjenica utvrdjena nakon što je to neko vidio ili doživio u zadnja 24 sata i činjenica koja je zasnovana na tome da neko nekog lično poznaje koji je odgovoran za dešavanje utvrdjene fizičkim prisustvom ...razlika očigledna
.
-
robijash
#63881 Re: Zeničani
To nije cinjenica. Licno sam bio prisutan jucer u restoranu. Gostovali su iz Tropik event tima i bilo je puno djece u dijelu objekta o kojem se govori. Bili su na svim stranama natpisi o zabrani pusenja. Vidio sam licno ljude koji se vracaju u prvi dio da traze mjesto gdje je dozvoljeno pusenje. Da se do prije par dana pusilo u cijelom objektu to je istina, ali jucer nije.
-
Bobi
- Forum administrator
#63882 Re: Zeničani
A je, znači obojica ste bili jučer i različito ste doživjeli posjet restoranu glede duhanskog dima
.
-
Ci-Nick
#63883 Re: Zeničani
Čuj nije tacno,.. ja u proslu nedelju, 19.11. usao u objekat i sjedio tu i minimalno 6 ili 7 ljudi za 3 ili 4 stola je pusili, i imali su metalne pepeljare i konobari nisu nikog upozorili.robijash wrote: ↑26/11/2023 16:14NIJE tacno, licno poznajem vlasnika restorana i onaj drugi dio u staklu je ponovo nepusacka komplet zona. Otkako je zimski period ne dozvoljavaju vise pusenje u tom dijelu, a tako ce najvjerovatnije i ostati jer dolazi novi zakon u primjenu.Ci-Nick wrote: ↑26/11/2023 13:13 Bio sam jucer na Smetovima, zadnja dva do 3 kilometra puta su bila pod snijegom, onako vise sa strana. Onaj ugostitelj me razočarao, prednji dio je bio za pušače, donji dio je bio za nepušače i bilo je fino. Sad je zadimljeno, pepeljare na stolovima i ljudi puše u cijelom objektu.
Narodu je tesko ugodit, vecinski pusacka nacija. Logicno je da na planini na cistom zraku treba ispostovat nepusace.
Sto se tice samog poslovanja na Smetovima ljudi prezivljavaju velike probleme vezano za elementarne stvari tipa vode, kanalizacije, lose ceste sto nadoknadjuju iz vlastitih sredstava s gotovo nikakvom podrskom lokalne zajednice
To je istina.
Ako je od tad rijesio problem onda se izvinjavavam sto nisam naglasio da jucer nisam ulazio u objekat nego prije 7 dana.
-
kuglanje_ze
#63884 Re: Zeničani
Jesi li bio jučer ili prije 7 dana?Ci-Nick wrote: ↑26/11/2023 16:57Čuj nije tacno,.. ja u proslu nedelju, 19.11. usao u objekat i sjedio tu i minimalno 6 ili 7 ljudi za 3 ili 4 stola je pusili, i imali su metalne pepeljare i konobari nisu nikog upozorili.robijash wrote: ↑26/11/2023 16:14NIJE tacno, licno poznajem vlasnika restorana i onaj drugi dio u staklu je ponovo nepusacka komplet zona. Otkako je zimski period ne dozvoljavaju vise pusenje u tom dijelu, a tako ce najvjerovatnije i ostati jer dolazi novi zakon u primjenu.Ci-Nick wrote: ↑26/11/2023 13:13 Bio sam jucer na Smetovima, zadnja dva do 3 kilometra puta su bila pod snijegom, onako vise sa strana. Onaj ugostitelj me razočarao, prednji dio je bio za pušače, donji dio je bio za nepušače i bilo je fino. Sad je zadimljeno, pepeljare na stolovima i ljudi puše u cijelom objektu.
To je istina.
Ako je od tad rijesio problem onda se izvinjavavam sto nisam naglasio da jucer nisam ulazio u objekat nego prije 7 dana.
Jedno pišeš u prvom postu, pa drugo u drugom.
-
Ci-Nick
#63885 Re: Zeničani
Bio sam i jucer, prosetao, nahranio ta tri psa na parkingu. ali nisam ulazio u objekat jer je 6 dana ranije bilo dozvoljeno pusenje u cijelom objektu.kuglanje_ze wrote: ↑26/11/2023 18:04Jesi li bio jučer ili prije 7 dana?Ci-Nick wrote: ↑26/11/2023 16:57Čuj nije tacno,.. ja u proslu nedelju, 19.11. usao u objekat i sjedio tu i minimalno 6 ili 7 ljudi za 3 ili 4 stola je pusili, i imali su metalne pepeljare i konobari nisu nikog upozorili.robijash wrote: ↑26/11/2023 16:14
NIJE tacno, licno poznajem vlasnika restorana i onaj drugi dio u staklu je ponovo nepusacka komplet zona. Otkako je zimski period ne dozvoljavaju vise pusenje u tom dijelu, a tako ce najvjerovatnije i ostati jer dolazi novi zakon u primjenu.
To je istina.
Jedno pišeš u prvom postu, pa drugo u drugom.
Tema je bila cišćenje snijega ali onda se sjetih i tog detalja ali sam zaboravio napomenuti da je to informacija stara 7 dana. Kod nas kad nesto krene na gore, rjetko kad bude popravljeno tako da nisam ni ocekivao da ako je u prostoru u kom je bilo zabranjeno pusenje nekad ranije,.. onda 19.11. bilo dozvoljeno a onda 25.11. opet zabranjeno.
Last edited by Ci-Nick on 26/11/2023 18:26, edited 2 times in total.
-
Bobi
- Forum administrator
#63886 Re: Zeničani
Ko prizna pola mu se doda
.
-
Ci-Nick
-
tap3ah75
#63888 Re: Zeničani
Meni je vrh bio kad sam vidio u Centru u Astoria slastičarnici da na sred objekta ispod 2 znaka zabranjeno pušenje za stolom sjede konobari i dime.
- cenecimoveocino
#63889 Re: Zeničani
Gdje bih mogao uokviriti fotografiju u Ze?
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#63890 Re: Zeničani
Staklar na Carini
-
Bobi
- Forum administrator
#63891 Re: Zeničani
Imaš kupit gotovih ramova samo ubacis fotku,raznih dimenzija, Bingo Konzum...staklar ce te odrat samo tako
.
- ShnjaZZZ
#63892 Re: Zeničani
U Jysku super okvira imaš od 5 maraka pa nadalje.
-
Bobi
- Forum administrator
#63893 Re: Zeničani
ja ja Jysk
zaboravi na njih, ma staklari naplate rad pa to cijena skoči, ima tu posla, neda ima ali teba neka doza specijalnosti ali i imaju velik izbor ramova dizajna,boja,dimenzije.
-
Throttle
#63894 Re: Zeničani
Pored Jyska imaju i foto radnje, knjizare... Pogotovo ako je standardna dimenzija i kupac nije pretjerano zahtjevan
-
NecuVise
#63895 Re: Zeničani
Radi li kod nas ko reparaciju kočionih kliješta za Peugeot/citroen? Pokušao sam googlati ništa ne izbacuje.
- cenecimoveocino
#63896 Re: Zeničani
Hvala svima na odgovori

- N.N.
#63897 Re: Zeničani
Nakon što je nekoliko vijećnika pokušalo iznaći rješenje za novonastalu situaciju te da se da saglasnost na Zaključak koji je predsjedavajući Gradskog vijeća Mirza Husetić pročitao, gradonačelnik Fuad Kasumović je za govornicom poručio kako isti neće potpisati te napustio sjednicu.
Gradsko vijeće Grada Zenica je na kraju sjednice izglasalo Zaključak da se da saglasnost gradonačelniku Fuadu Kasumoviću da angažuje preduzeća “Komgrad-Ze” Zenica i “Alba” Zenica na poslovima održavanja cesta u Zenici dok se ne završi procedura javne nabavke, iako je prije toga Kasumović izjavio da neće potpisati ovaj Zaključak nakon čega je i napustio sjednicu.
Ahhahahahaha
Ima li Špic beton grtalice i kamione za rucno bacanje soli
Gradsko vijeće Grada Zenica je na kraju sjednice izglasalo Zaključak da se da saglasnost gradonačelniku Fuadu Kasumoviću da angažuje preduzeća “Komgrad-Ze” Zenica i “Alba” Zenica na poslovima održavanja cesta u Zenici dok se ne završi procedura javne nabavke, iako je prije toga Kasumović izjavio da neće potpisati ovaj Zaključak nakon čega je i napustio sjednicu.
Ahhahahahaha
Ima li Špic beton grtalice i kamione za rucno bacanje soli
- ShnjaZZZ
#63898 Re: Zeničani
Nema ali hoće li ih to spriječiti da dobiju tender?
https://fb.watch/oBT7XH-vBD/?mibextid=VI5BsZ
Neće.
-
scarr
#63899 Re: Zeničani
Davno je pukla ljubav između Fude i špic betona. Sad su bliže podmetanju nogu jedni drugima, nego da uzima tender 
- ZoomZoomKiwi
#63900 Re: Zeničani
Teško, jutros potpisaše ugovor za izgradnju "tribina" i novih klupa na desnoj obali rijeke Bosne, do Jalijskog mosta (pješačkog).
Imao sam negdje i render kako bi to trebalo izgledati, nije loše.
125 i kusur hiljada plus PDV.
60 dana rok završetka radova.
Imao sam negdje i render kako bi to trebalo izgledati, nije loše.
125 i kusur hiljada plus PDV.
60 dana rok završetka radova.