Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Polahko, Charuga, evo Baka nanijetio ligu petice ko zna, možda i oni dovedu kakvog blećka na klupu
Ako Zrinjski i dogodine mlatne titulu (a nije nemoguće ), onda sarajevske ligaše prebaciti u kantonalnu sa Vrbanjušom i Vratnikom, nema druge.
Došao kolega, kaže traži mu promjenu pass za ulaz u računar, koju god unese, neće
Hajde da vidiš....ja mu unesem Zeljeznicar1921 i ostade
Sad kuka lik, svaki dan mora kucati reko zovi IT da ti promijene
Tomahawk11 wrote:Došao kolega, kaže traži mu promjenu pass za ulaz u računar, koju god unese, neće
Hajde da vidiš....ja mu unesem Zeljeznicar1921 i ostade
Sad kuka lik, svaki dan mora kucati reko zovi IT da ti promijene
Juče sam ja jednom našem terencu mijenjao pass i stavio mu tu, a on pitar ...
Kaže, neka je, neka stoji, samo da radi. Na kraju sam mu promjenio, nisam toliki dušman ...
Za najboljih 11 prvenstva odabrani su: Kenan Pirić, Pero Stojkić, Slobodan Jakovljević, Daniel Graovac, Darko Todorović, Elvis Sarić, Jovan Blagojević, Miloš Filipović, Nemanja Bilbija, Goran Zakarić i Mersudin Ahmetović.
Realno je bilo da Filipović/Bilbija dobiju nagradu za najboljeg igrača, ali eto više je zaslužio "Zaka" od kojeg je na proljeće bio bolji i ovaj malac što nabija loptu po parku
Za najboljih 11 prvenstva odabrani su: Kenan Pirić, Pero Stojkić, Slobodan Jakovljević, Daniel Graovac, Darko Todorović, Elvis Sarić, Jovan Blagojević, Miloš Filipović, Nemanja Bilbija, Goran Zakarić i Mersudin Ahmetović.
Krste Velkoski je morao naći svoje mjesto u prvih 11.
Zakarić mi se ne čini kao najbolji igrač lige. Više su zaslužili Bilbija i Filipović.